Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea Alinei!
Autor : gabbyy3 - 2019-01-01
Citita de 14523 ori - Nota 8.14 (57 voturi)
Ma plimbam pe strada intr-o zi ploioasa de toamna continua din Anglia. Pierdut printre ganduri inconjurat de cladiri vechi de sute de ani, dar ingrijite si intretinute, dand un aspect gothic orasului. Sunt deabia de 6 luni in Doncaster, iar eu ma simt ajuns la capatul puterilor.
Vreau sa ma intorc acasa, am nevoie de vremea frumoasa din tara noastra, imi lipsesc zilele pline de soare si caldura infernala, care pe atunci nu le apreciam, insa acum imi e dor de ele, ca de mama. Sunt satul de stropii marunti de ploaie ce cad neincetat, de vantul ce sufla puternic, ce iti lasa impresia ca te afli pe o corabie, iar briza marii si rafalele dogoritoare te fac sa crezi ca esti la polul nord.
- Gabriel?! Brusc am fost trezit la realitate de vocea suava si dulce a unei femei ce se auzea in apropiere. Speriat, mi-am intors privirea, stanga dreapta, de parca acum m-as fi trezit dintr-un somn adanc si nu stiam incotro s-o apuc.
- Dumnezeule, nu-mi vine sa cred! Esti chiar tu? Am auzit din nou vocea care m-a facut sa tresar intr-un mod nefiresc, iar cand m-am intors cu spatele am zarit o femeie inalta cat mine, ce stralucea in lumina picaturilor de ploaie, tinand umbrela, iar in cealalta mana, strangea un copil.
Am facut un pas spre ea si simteam cum ma cuprinde ameteala. Inima imi batea in piept nebuneste si ma simteam mai emotionat decat in ziua care am pus pentru prima data piciorul in avion.
Nu din cauza ca am auzit pe cineva vorbind romaneste. Asta e un lucru firesc, in zona care locuiesc se afla un mic cartier de romani, asa ca de fiecare data cand ies afara, aud vorbindu-se romaneste. Injuraturi ce ma bucura mereu, deoarece in nicio alta limba nu suna atat de melodios si diversificat ca in limba noastra draga.
Cum spuneam, sunt emotionat din alta cauza, ce nici eu nu stiu sa o explic. Stiu doar ca m-a coplesit un sentiment puternic, dar nu-mi pot explica de ce. Am ajuns in fata femeii care m-a strigat si nu-mi venea sa cred ca e cat mine de inalta. Spun asta, deoarece si eu sunt inalt, am 1,86 cm si niciodata nu am avut o iubita mai nalta de 1,70, maxim. Insa ea arata foarte frumoasa, cu parul blond si trasaturi angelice, nu-mi amintesc s-o mai fi zarit vreodata.
- Scuza-ma, ne cunoastem de undeva? M-am auzit intreband plin de teama si rusinat din cauza situatiei create.
- Nu ma recunosti? Intreba la randul ei femeia, de aceasta data zambetul ei cald, contopindu-se intr-o grimasa ce ma tulbura.
- Sunt Alina… - zise femeia cu vocea tremurata - am… am… fost colegi la scoala primara! Simteam o oarecare teama in glasul ei, insotit de o mica stanjeneala, de parca s-ar fi molipsit de la emotiile mele.
- Alina?! Am raspuns mirat. Da, da… da, am continuat sa vorbesc mai mult pentru mine, incercand sa-mi amintesc, dar simteam totusi un blocaj pe undeva.
Numele ei mi se pare cel mai cunoscut din lume, de parca… nu stiu cum sa ma exprim, parca as fi auzit intreaga viata doar acest nume, sau ceva de genul. Intr-o fractiune de secunda am incercat sa-mi amintesc toti colegii de scoala, nu prea mai retin numele lor, insa imi aduc oarecum aminte de fetele lor.
Simt ca am un mare lapsus. Numele ei imi spune foarte multe, insa cand incerc sa-mi amintesc, sa scotocesc adanc in creierul meu plin de amintiri, ma lovesc de o bariera uriasa si nu pot sa vad mai mult.
- Nu-mi vine sa cred ca intalnesc pe cineva din orasul meu mic! Am rostit privind adanc in ochii stralucitori, zarind umezeala ce incerca sa o ascunda.
- Sunt stabilita aici impreuna cu familia si copii mei. E locul in care le pot asigura un viitor minunat!
- Sa-ti traiasca! Am raspuns privind baiatul, care era destul de mare, pe jumatate cat noi.
- Ma bucur mult ca ne-am reintalnit dupa atatia ani, daca vrei poti veni oricand sa ne vizitezi, stam peste drum.
- Desigur! Am raspuns politicos la invitatie, stiind ca nu voi merge niciodata.
Nu-mi sta in fire sa deranjez o femeie serioasa, casatorita si cu copii. Ma incerca totusi o urma de gelozie amestecata cu invidie pentru faptul ca ea a reusit sa-si intemeieze o familie, iar eu sunt inca singur. Asta e, nu am intalnit inca persoana potrivita langa care sa pot simti ca voi ramane tot restul vietii, alaturi de ea.
Femeia imi zambii atat de dulce, pare foarte entuziasmata sa ma vada si imi pare rau ca nu-i pot impartasi sentimentele. Cu toate astea, am cuprins-o in brate, simtind sanii ei mari si moi lipindu-se de pieptul meu, in timp ce ea ma legana copilaresc si dragastos. Am prins-o de par si mi-am cufundat privirea sub firele stralucitoare, sarutandu-i obrazul fin si catifelat. In momentul in care am simtit gustul pielii in atingerea buzelor mele, am inspirat adanc de emotii, iar o mireasma imbatatoare intra in narile mele, facandu-ma sa tresalt.
Un miros ca de aer inchis, insa foarte dulceag, placut si usor excitant totodata. Imi aminteste de ceva acest parfum si cu cat incerc mai mult sa-mi dau seama, ma incerca o ameteala insotita cu dureri de cap. De parca ceva nu ma lasa sa-mi amintesc.
- Sa ai grija de tine, Gabita! Zise femeia, indepartandu-se de mine si aruncandu-mi o ultima privire peste umar, zambind intr-un mod ciudat ce ma facu sa arcuiesc sprancenele.
Ceva nu e in regula, ceva nu se leaga! Numele, mirosul ei mi se par atat de cunoscute… Ma simt ca atunci cand esti sigur ca sti un cuvant, iti sta pe limba si totusi nu-l poti rosti.
Mi-am continuat plimbarea, incercand din rasputeri sa-mi amintesc, sa fac legatura, sa gasesc conexiunea intre cele doua elemente ce-mi par atat de cunoscute. Stropii de ploaie cad marunt, stropind asfaltul si iarba umeda, masinile circula silentios din toate directiile. Vad magazine si cladiri peste tot in jurul meu, cand deodata am simtit un vant ca de tornada suierand deasupra, facandu-ma sa accelerez ritmul pasilor.
Un tir urias veni din spate, urland zgomotos, acoperindu-mi intreaga vedere de pe partea dreapta. Trage un trailer lung ce-mi da impresia ca e un tren de marfa cu vagoane interminabile. Trailer-ul este de culoare gri, usor murdar, inscriptionat cu litere mari si verzi: ASDA WAREHOUSE! Privesc parca hipnotizat literele de un verde deschis, stralucitoare in bataia ploii. In timp ce tirul se indeparta, zaresc literele verzi desprinzandu-se de pe trailer si plutind in fata ochiilor, cand deodata exploda in mii de culori, exact ca artificiile de sarbatori, pe cerul instelat.
Culorile toate se contopisera si se transforma in frunze verzi combinate cu galben. Frunze mari si mici pluteau in aer desprinse din teiul cu ramuri bogate din dreapta mea. Din fata, intrezaream apropiindu-se o silueta gingasa, inima imi bate zgomotos in piept, nestiind ce se petrece.
- Ai venit de la gradi, puisor?! Am surprins vorbind, silueta din inaintea mea. Acum o vedeam mai bine, o fata dragalasa foc, imbracata intr-o pereche de egari (colanti) negri apetisanti si un tricou de un rosu aprins, ce-i ajungea pana la coapse.
Nu am mai vazut niciodata o pereche de picioare atat de lungi si subtirele. Mi-am inaltat privirea sa vad cine e, caci fata era mai inalta decat mine, cu un cap si jumatate. Am surprins un chip angelic, cu parul lung, lasat pe spate, imi zambea atat de dragastos incat mi se topea inima.
- Alina!!! Am exclamat in soapta fara sa ma poata auzi. Iar la rostirea acestui nume frumos imi simteam tot corpul vibrand, facandu-mi pielea de gaina, simtind cum mi se ridica tot parul din spatele capului, de parca as fi avut o coama de cal.
- Vino cu mine acasa, sa-mi las ghiozdanul de la scoala! Vreau sa-ti arat acvariul cu pesti pe care l-a adus fratele meu, Mircea. Haide!
Neputand sa scot nici un cuvant, am fost prins de mana, de catre frumoasa faptura, camera in care ma aflam se invartea cu mine. Am pasit pe holul copilariei mele, in stanga se deschidea o usa unde era bucataria. Din fereastra se vedea un tei imens cat blocul in care ne aflam. Simteam cum ma strange de mana, fata care ma purta dupa ea, inaintam pe un coridor ingust si intunecos, iar la capat am intrezarit vechea masina de spalat manuala, care nu era fixata bine si mereu aveam impresia ca se leagana si se misca singura.
Priveam fascinat, stiind ca am fost mult timp terorizat de acea masina, aproape ca nici nu mi-am dat seama cand am iesit din apartament. Priveam temator scarile abrupte din fata mea, insa le-am coborat cu grija si imediat am ajuns la etajul doi. O usa maronie se deschise in fata noastra si am intrat in casa Alinei. Locul mi se parea destul de intunecat, desi ne aflam in mijlocul zilei. Un miros de aer inchis predomina incaperea si simteam vag, fum de tigara. Totusi pentru mine era placut, in mod ciudat imi oferea o senzatie linistitoare.
- Ceau, vecine!
- Ceau, Mircea! Am raspuns la salut, fratelui prietenei mele, ce trecu prin fata noastra si intra in camera.
Am pasit pe coridorul casei si ma holbam fascinat la acvariu plin cu pesti, neintelegand de ce. Prin fata mea, a trecut dulcea fata, incercandu-ma un gol in stomac cand am vazut picioarele ei superbe, acoperite de materialul negru subtire si atat de stramti. Egarii ei se mulau perfect pe corp, incat puteam observa uimit curbura coapselor, bucile, funduletul ei micut si rotund iesea in evidenta. Am inchis ochii si am tras adanc aer in piept simtind mirosul dulceag si placut emanat dintre picioarele ei, atunci cand trecu pe langa mine. Doar vazand cum merge, cum isi misca bucile rotunde, ma facea sa ametesc.
Putin jenat, am simtit pentru prima oara gadilaturi puternice sub chiloti. Pulsul mi se accelera, iar respiratia devenea tot mai greoaie, cand am vazut-o pe Alina apropiindu-se de mine. Miscariile ei erau atat de suple, mergea atat de finut, ma intrebam oare observa ca o studiez din cap pana in picioare? Insa nu ma puteam abtine, eram vrajit de corpul ei atat de inalt. Inainta spre mine cu picioarele nedesfacute, punand mereu un pas, inaintea celuilalt picior.
Egarii ei erau atat de mulati incat intrau sub picioare atunci cand facea cate un pas. Era fascinant sa o privesc de la abdomen in jos, curbura dintre coapse, zona pubiana in forma de „V”, nu-mi puteam lua privirea, eram ca hipnotizat. Pur si simplu ii savuram din priviri savarina ascunsa intre colantii, cu atat mai mult cu cat se apropia de mine. Priveam gaura, spatiul dintre picioarele fetei ce mi se parea atat de apetisant si nu-mi puteam lua ochii. Insa Alina parea ca nu observa privirea mea indecenta si insistenta, cuprinzandu-mi din nou mana in a ei.
- Hai sa mergem la tine, pana vin parintii de la serviciu si sa ne jucam! Zise frumoasa fata la care ma holbam mirat, nevenindu-mi sa cred cat este de apetisanta si ce rau ma simt atras de ea.
Din nou m-am lasat purtat de prietena si vecina mea, simteam ca sunt purtat de valuri intr-un vis frumos, insa stiam ca totul e cat se poate de real.
- Acum ce vrei sa facem? Intreba Alina, imediat ce am ajuns in camera mea.
- Hai sa ne jucam! Am raspuns in timp ce am apucat o plasa plina de jucarii si am rasturnat-o pe covor.
- Nu ai vrea sa te joci cu mine? Intreba din nou Alina, venind spre mine cu o privire ce nu o mai vazusem pana atunci.
Avea ochii atintiti asupra mea, gura deschisa, observandu-i buzele carnoase si senzuale indreptandu-se spre mine, mancandu-ma din priviri, la fel cum am facut si eu, adineauri.
- Cum adica? M-am auzit rostind cuvintele cu o teama in glas, nestiind la ce se gandeste.
Fara sa scoata nici un cuvant, mi-a cuprins umerii si cu o miscare brusca, m-a impins spre perete, lovindu-ma cu spatele. Simteam o durere placuta, care ma resuscita din ameteala ce ma cuprinse. Alina s-a apropiat cu corpul ei, aproape lipindu-se de al meu, palmele le tinea intre ale mele si cu cat se apropia mai mult, ii simteam respiratia tot mai grea, intr-un fel ii auzeam respiratia si imi dadea impresia ca aud un geamat subtire.
Corpul imi vibra din toate incheieturile si simteam ceva miscandu-se in stomac de parca ar fi fost fluturasi. Dorinta de a o atinge, fierbea in ochii mei, nu ma mai puteam stapanii. Am scos un geamat lung, ca un oftat si mi-am intins bratul spre piciorul ei moale si subtire. O mangaiam de la genunchi in sus, pielea senzuala acoperita de egarii negri, iar vederea lor ma scotea din minti si mai tare.
Fata se lipi cu pieptul de corpul meu, ascultam respiratia gemand silentios, in timp ce imi plimbam mana pe picioarele ei fine, fara sa ma pot opri. I-am cuprins funduletul cu ambele maini si am scos un sunet ascutit, fara sa-mi dau seama („Aaauu…”). Nu-mi venea sa cred cat de moi sunt bucile ce le pipaiam si strangeam cu atat de multa pofta. De parca ar fi fost umplute cu aer, nicio perna din lumea asta nu am simtit sa fie atat de moale la atingere, nu-mi venea sa cred.
- Vreau sa ne futem! Imi sopti Alina la ureche, auzindu-i respiratia tot mai accelerata.
La auzul acestor cuvinte minunate, simteam ca imi pulseaza ceva in chiloti si ma face sa tremur din toate incheieturile. Dandu-si seama, fata mi-a luat bratul si a inceput sa-mi linga degetele pe rand, in timp ce cealalta mana am dus-o usor intre picioarele ei putin desfacute, mangaind-o de sus in jos cu miscari din ce in ce mai frenetice. Simteam ca-mi i-a mana foc si odata cu ea, tot corpul, o caldura senzuala venea dintre picioarele apetisante si aveam impresia ca tin mana deasupra unei oale cu aburi.
Deodata, Alina mi-a scuipat in palma si mi-a dus-o jos, tot mai jos, pana cand a lipit-o de buricul ei dezvelit. Saliva contopindu-se cu burtica, aluneca sub egarii excitanti. Inima imi batea gata sa-mi sparga pieptul de emotii si placere, atunci cand am simtit elasticul de la chiloti, tragandu-se la o parte din calea degetelor mele umezite. Palma plina de bale mi-a alunecat intre picioarele fetei, o fierbinteala cum nu am mai pipait, emana din inlauntrul ei, ce simteam ca-mi strabate intregul corp, nu doar mana. Stiam ca tin strans sub palma, pielea fierbinte acoperita de puf ce ma gadila placut.
Am privit-o in ochi, iar o caldura imi ardea obrajii de dorinta si placerea ei. Fara sa stea pe ganduri, mi-a desfacut snurul de la pantalonii de trening si a bagat mana in chilotii mei, ce erau gata sa explodeze de placere. I-am simtit mana calda inconjurand madularul meu micut, aflat sub tensiune si pulsand frenetic, arzand de dorinta. Imi venea sa urlu de placerea atat de mare si intensa, ce nu am mai cunoscut-o vreodata.
Degetele mi-au alunecat de emotie pe carnea moale si fina, simtind desfacandu-se o gaurica umezita sub buricele degetelor. Palma fiindu-mi uda, a alunecat mai jos, pipaind o alta gaura uscata sub bucile ei apetisante. Mi-am coborat privirea si vedeam cum trage de madularul meu pulsand, parca lungindu-se sub degetele inclestate din chiloti. Colantii fetei erau umflati, acoperindu-mi bratul de sub ei, ce-l ridicam si coboram usor, pipaindu-i gaurelele fierbinti cum tremura si ard sub presiunea degetelor.
Ametit de frumusetea privelistii, mi-am dat ochii peste cap, crezand ca am sa mor de placerea ce devenea tot mai mare. Aveam impresia ca nu mai pot rezista, ca nu pot face fata unei senzatii atat de provocatoare ce se intensifica cu rapiditate. Mi-am tras mana dintre picioarele ei, tragand adanc aer in piept, credeam ca am sa mor, dar in acelasi timp, vroiam sa nu se termine niciodata, deliciosul moment.
Alina mi-a cuprins palma uda si mi-a dus-o la gura. Am inspirat inca odata si un miros dulceag imi intra sub nari, o mireasma imbatatoare ce-mi trezea toate simturile, facandu-mi pofta sa gust si sa ling toate degetele imbibate cu saliva si umezeala dintre coapsele ei. Mi se umplu intreaga gura de saliva din cauza poftei si am lins degetele, scotand un geamat subtire. Stiam ca m-am manjit peste tot, dar nu-mi pasa, lichidul dintre picioarele fetei avea un gust usor sarat, dar ademenitor ce nu ma lasa sa ma opresc.
- Vreau si eu! Zise Alina, aplecandu-se spre mine.
Cand am deschis ochii (caci ii tineam inchisi din cauza placerii foarte mari), Alina avea aproape lipita fata de a mea si ma privea flamanda, cu buzitele desfacute ca pentru a ma manca. Mi-am luat degetele ude de la gura, iar ea si-a lipit brusc buzele apetisante de ale mele. O vedeam cum inchide ochii de placere, apasandu-si cu forta buzele peste ale mele.
Am deschis usor gura, simtindu-i buzita superioara intrand sub a mea. Mi-am plimbat limba peste buza ei si un gust dulce, ca de bomboane imi invada intreaga gura. Mugeam de placere, zvarcolindu-ma in bratele fetei, vroiam sa o gust toata, sa o sug peste tot, dar brusc m-am simtit tras de gura ei, care imi sugea buza de jos cu forta, apropiindu-ma mai mult de corpul ei.
Involuntar, mi-am lipit incheieturile de picioarele fetei, plimbandu-le peste tot de pofta si ii simteam funduletul arcuindu-se ca o prastie, pentru a tinti madularul ce-mi facea chilotii sa arate ca un cort. Ma durea si totodata imi placea la nebunie, simtiind gadilaturi in varful madularului. Vroiam sa se opreasca si in acelasi timp nu-mi doream sa se opreasca, i-am invelit funduletul moale cu palmele si simteam cum se impinge spre jucaria din pantaloni. Intuiam sub palme, cum fundul ei se crispa pentru a se freca de mine. Si-a dezlipit buzele de pe ale mele si in timp ce se tragea pentru a reveni la pozitia normala, un firicel din saliva noastra, se desprinse de sub barbia mea si atarna in aer pret de o clipa, dupa care aluneca si se lipi de tricoul ei. Intreaga gura si barbie stralucea, acoperita de bale, arata atat de delicios, incat imi venea sa o mananc toata.
Si-a miscat bratele, lipindu-si palmele peste ale mele, ce stateau inghetate de emotie pe coapsele ei ferme si impreuna le-am lasat sa curga peste picioare. Mi-am dus privirea in jos si plin de uimire am vazut egarii apetisanti, lasati in jos pana aproape de genunchi. Peste ei vedeam chilotii subtiri de un roz aprinzator, ce imi fermeca trupul. Ma holbam fascinat de goliciunea picioarelor subtirele, de chiloteii ei usor patati, dar avand o culoare seducatoare, incercam sa vad mai mult dar nu puteam, tricoul lung ce-i venea ca o rochie, ii acoperea coapsele.
Instinctiv mi-am dus mana la pantaloni si i-am lasat sa cada, iesind la iveala un turnulet subtirel, dar lun...



    Login