Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoveste number one
Autor : ela-vaslui - 2015-08-13
Citita de 27406 ori - Nota 8.29 (508 voturi)
Aceasta este prima mea povestire din multe altele ce vor urma, eu fiind o fata frumoasa si constienta de acest lucru de cand am descoperit sexualitatea am inceput sa profit de ce mi-a dat bunul D-zeu.
De asemenea am inteles ca eu am ceva ce poate sa imi aduca de asemenea si placeri si un trai fara griji.
Prima mea povestire este despre cum am descoperit sexul, futaiul, muia, analul si cum se pot castiga bani frumosi din asta.
Era vara pe sfarsite in anul Domnului 2001, undeva pe plaiurile mele natale, cu dealuri fine, cu ape susurind suav, cu paduri bogate si parfumate de coroanele copacilor plini de savoare.
In ziua aceea calduroasa de August m-am trezit cu o pofta de o cafea puternica si bajbaind prin curte l-am vazut pe unchiul meu la masa impreuna cu tatal meu cum se pregateau sa mearga la coasa la fan. Stateau amandoi la mica masuta subreda de langa grajdul vacilor si isi savurau cafeaua trimisa de mama din Italia, mama fiind la munca in zona Napoli, undeva pe langa, nu ne-a spus clar nici mie si nici lui tata, insa noi eram bine si nu o intrebam de unde poate sa trimita saptamanal cate 500 de euro si cate un colet cu toate bunatatile Italiei.
-Tata, vreau si io o cafea si un winchester, am 14 ani, cred ca merit si io! i-am zis imbufnata tatalui meu.
-Lenuta tatii, ce-ti veni? Hai cu o cafea iti fac pofta, dar cu tigarile... oare ce-ar zice ma-ta daca ar fi pe aici?
-Bai tata, imi dai? Hai da-o-n spume pe mama, vreau si io sa ma simt bine azi!
Si tata, fara sa comenteze prea mult, s-a conformat, pentru ca ma iubeste foarte mult si imi face toate poftele.
Iau eu un fum, doua, trag in piept, tusesc de ma iau dracii si arunc tigara in scrumiera si imi beau cafeaua ca pe apa si ii zic tatii:
-Tata, ma duc si eu la garla cu Alina si Oana, bine?
-Bine frumoasa tatii, mergi, insa nu uita sa iti iei si ceva de mancare? Eu am ceva in frigider?
-Da tati, ti-am lasat o ciozvarta de miel cu garnitura de orez. O bagi la microunde si mananci! Hai pa tati! si il pup pe tata pe obrazul ars de soare si plec fuguta la Alina acasa.
Cand ajung la Alina, vad acolo vreo 2 baieti care vorbeau la poarta cu ea si cu Oana incercand sa le convinga sa mearga la garla. Ma bag si eu in vorba si le zic:"Hai ma sa mergem, ce va e frica de Paul si Codrin?".
Si se duc ele in casa, isi cer voie de la mamica lor si dupa ce li se aproba, iesim cu totii spre marginea paduricii de la periferia satului.
Cum ajungem la parau, simtim asa o racorire umeda specifica vaii paraiasului de padure si dupa toata caldura aceea inabusitoare, ne aruncam cu picioarele toti in parau si urlam de placerea apei reci care involbureaza aria glezenlor noastre.
Alina si Oana, mai sfioase, fiind cu un an respectiv cu 2 ani mai mici ca mine se cam fastacesc atunci cand vine vorba sa ne dezbracam sa facem baie, insa Codrin si varul sau Paul isi arunca hainele cat colo si raman in pielea goala, cu niste pule albe in semierectie pe care si le balangane in vazul nostru si se arunca de pe o piatra mare direct in mijlocul paraului unde apa era mai de 2-3 metri si incep sa se balaceasca si sa strige la noi sa ne aruncam si noi ca tare buna e apa.
Le las pe fraierele de surori Svarlefus sa chicoteasca si sa isi vorbeasca in soapta despre cum si ce au facut baietii, eu imi dau incet hainele jos de pe mine si raman in chilotei, in pielea goala cu sanii liberi si rebeli. Baietii raman blocati in apa si se uita la mine curgandu-le balele efectiv. Mandra de cum sunt privita, ma duc incet, alene spre paraias, si intru in apa incet-incet cu frisoane de la apa rece.
Cand ma uit spre mal, Alina si sora-sa ia-le de unde nu-s, au fugit, au disparut..."Eh, da-le dracu de mironosite si proaste" ma gandesc eu si ma duc spre locul unde se balaceau baietii, apa incepand sa imi placa si sa simt senzatia aceea de dogoare a soarelui pe umeri si de racorire a torsului si a partii inferioare a corpului.
-Alo, Elena, iti place? imi zice Codrin dandu-i coate varului sau
-Da ma, imi place, normal!
-Ti-ar place si altceva? suspina increzator si Paul
-Ce anume, ma, prostii? Sa stii ca nu asa se vorbeste cu o fata, bai! Ce ti s-a sculat si ai chef de prostii? m-am ratoit eu la el
-Da, ni s-a sculat si am cam avea pofta sa te futem, spusera amandoi in sincron
-Ai niste tate foarte misto ca niste pere si prin chiloti ti se vedea o pizda buna rau de tot, cu toata apa asta rece asa avem niste pule sculate... Si chiar ai fi prima fata cu care ne-am fute, suntem amandoi virgini, imi spuse incet Paul
-Ia vino mai incoace sa iti iau pula in mana sa simt si io cum e, daca e tare! am zis eu, insa nici nu realizasem ce am zis...Doamne sa ma auda tata, ma rupea in bataie!
Si Paul increzator se departa de varul sau mai rusinat si veni spre mine si deodata am simtit pe coapsa un obiect cald, fin si tare...Era pula lui Paul erecta! Wow!
Daca i-am promis, ma tin de cuvant si mai mult de curioasa, ii iau in mana pula si o simt la textura fina si cu vinisoare proemiente...
-Paul, cati ani aveti voi? il intreb eu in timp ce ii mangaiam pula sub apa
-Eu am 15 si varu meu e cu 5 luni mai mic ca mine, raspunse Paul gafaind, probabil de placere si imi cuprinse un san cu mana si il mangaia.
-Paul, si eu sunt virgina si va propun ceva, insa sa fie ceva ascuns de privirile unora, nu as vrea sa ne vorbeasca lumea in sat, ok?
-Da, ia zi! spuse Codrin apropiindu-se si el de noi si dandu-mi de inteles ca ar vrea si el sa imi dea pula la inspectie.
In timp ce ii las libera pula lui Paul si incep sa ii simt constructia pulii mai noduroase a lui Codrin (semn de multa laba indarjita la viata lui) ii raspund:
-Deci, fiti atenti, tata pleaca sau a plecat deja cu unchiu-meu la cosit, la fan, dupa care o sa mearga la o bere, doua la bar la Dorina, asa ca avem 4-5 ore bune sa ne descoperim si sa implinim toate fanteziile vazute de noi, poate mai mult de voi in filmele porno. Ce ziceti?
-Bai Eleno, daca ne prinde taica-tu in curte la el am belit-o! Ne bate de ne baga la Urgenta! zise Paul
-Daca vreti asa, ok, daca nu atunci ramaneti doar cu pulele mangaiate azi de mine si atat! Azi aveam si eu chef de voi, poate maine nu mai am chef, poate apare altcineva mai indraznet!
-Gata, mergem, chit ca imi taie capu cu toporu taica-tau, tot merita sa ne riscam, ia zi Paul, mergi?
-Da Codrine, hai.
Si iesim n...



    Login