Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Paul- 1. Inceputul
Autor : GabNico - 2021-03-18
Citita de 21586 ori - Nota 6.62 (293 voturi)
Intamplarile relatate sunt adevarate, am schimbat locatiile si numele personajelor.
Imi doresc sa va placa si sa continui cu restul episoadelor. Povestea se deruleaza din 2010 pana in la finalul lui 2019.

Nu de mult timp fusesem promovat de la director adjunct la director și totul se schimba odată cu aceasta promovare și plecarea fostului director. Cadru festiv restrâns, șampanie și multe discuții.
Cei doi administratori care erau de acum și șefii mei directi, m-au chemat și mi-au spus ca trebuie sa alegem o contabila cu care sa fac echipa buna, altfel lucrurile nu vor merge asa cum ne asteptam cu totii. In 2 saptamani venim la Brasov si face interviuri.
A sosit ziua mult asteptata, aveam pe lista 7 femei, doua din firma una din punctul de lucru Brasov si cealaltă din Galati, restul erau venite în urma anuntului de recrutare.
A urmat castingul, pentru ca nu il pot numi interviu. Ultimele au rămas colegele Diana si Magda din Galati si Brasov.
A intrat Diana, o fata bruneta, plinuta, cu sanii mari si picioare grosute. Discutia a durat 30 minute, dupa care Directorul Economic a cerut sa intre si ultima doamna.
A intrat Magda, o femeie blonda, inalta, subtire, cu pielea alba si ochii negrii. Purta o rochie maro de toamna si pantofi cu toc.
Rochia se mula pe partea de sus a corpului si scoteau in evidenta doi sani micuti, care se conturau mai bine datorita sutienului generos.
Lucram cu Magda de 3 ani, timp in care nu colaborasem de mai mult de 4-5 ori pe luna. Era economista si statea permanent cu nasul in hartii si alte documente aduse de soferii care veneau la descarcat.
Concluzia este ca nu am privit-o niciodata ca pe o femeie provocatoare sau sexy.
Cu vot unanim comisia a propus-o pe Magda pentru contabilitate, urmand ca eu sa iau decizia finala.
In zilele urmatoare am amenajat cele doua birouri care se aflau la o distanta de 60-70 metri si m-am ocupat personal de mobilier si ambientul din birouri.
Buna Magda, poti urca pana la mine in birou?
Buna ziua, da sigur, in 5 minute sunt la dvs.
Intra direct in birou te rog!
In mai putin de 5 minute usa se deschide si intra Magda.
Ia loc te rog. Inainte de ati transmite decizia, as vrea sa imi spui cat de mult iti doresti acest post.
Atata timp cat voi avea tot sprijinul si increderea dvs, consider ca este o oportunitare extraordinara pentru cariera mea.
Ma bucur ! Incepand de maine vei semna documentele si vei ocupa aceasta pozitie. Biroul va fi gata in 2-3 zile.
Nu m-am asteptat nici un moment sa sara in sus de bucurie si efectiv sa vina sa ma stranga in brate, mai mult decat cordial.
Am raspuns usor la imbratisare si i-am simtit parfumul care mi-a inundat narile si creierul. Am mirosit adanc de cateva ori si intensitatea aromei de iasomie cu tenta lemnoasa, m-a dezarmat... Dintr-odata parea o alta femeie, misterioasa, senzuala si libera.
M-am eliberat si pentru a evita orice comentariu, i-am intins mana si ne-am salutat corporatist. Am ramas blocat dupa ce a iesit din birou, cu mirosul de parfum si bucuria din ochii ei. Nu puteam sa cred ce efect a avut asupra mea.
Nu am reusit sa ma dezmeticesc ca am vazut capul blond cum apare in usa:
Daca sunteti de acord, mi-ar placea ca in fiecare dimineata sa bem cafea impreuna la mine in birou.
Da sigur, mi-ar face placere!
Usa s-a inchis si m-am surprins zambind incurcat.
Eu aveam 29 ani si Magda 33 in acel moment, era o femeie destul de matura si tot timpul cu buna dispozitie.
Zilele de toamna au trecut repede, fiind preocupati cu noile atributii si volumul mare de munca. Aveam un ritual cu cafeaua facuta la ibricul electric in birou, asteptand mesajul pe telefon” cafeaua este gata” dupa care coboram si o beam impreuna , timp in care discutam orice profesional si personal. Asa am inceput sa ne cunoastem din ce in ce mai mult.
In luna Decembrie, dupa sf. Nicolae am primit un mail in care amandoi eram chemati la sediul central in Bucuresti, a doua zi la ora 8:30. Am discutat cum ar fi mai bine si am decis, pentru a nu intarzia sa plecam de seara si sa ne cazam in Bucuresti.
La ora 16 am plecat catre Bucuresti,era frig si ploua incet. Intunericul si-a facut aparitia repede, iar drumul fiind destul de lejer, m-am relaxat la volan si o ascultam pe Magda cum imi povesteste despre ce schimbari ar vrea sa faca.
In Sinaia a propus sa ne oprim sa bem un ceai cald, ptr ca oricat de cald este in masina ea are mainile si picioarele reci. Nu era o noutate, si sotia avea aceleasi stari iarna.
Nu cred ca poti avea mainile reci, la cat de cald este in masina. La tine temperatura este la 26 grade! Am zis eu zambind
Puneti mana sa vedeti ca sunt sloi.
Cred ca ti s-au racit de emotii ca mergi la sediu, zambesc eu usor ironic
Puneti mana ! Zise imbufnata
Dupa experienta din birou, imi era teama de reactia pe care puteam sa o am si stiam foarte clar ca orice relatie, scurta sau lunga cu Magda, nu ne va fi benefica profesional.
Totusi barbatul din mine a invins ratiunea si mi-am intins mana de pe schimbatorul de viteze... mana era foarte rece, pielea finuta, unghiile cu oja maro( le-am privit tot drumul, nu mai vazusem oja maro pana atunci), degetele subtiri si lungi.
Da, intr-adevar! Oricum nu pricep cum este posibil.
Asa sunt de mica si am nevoie de ceva sa ma incalzeasca.
Am oprit in Sinaia si am baut un ceai fierbinte ptr mine , caldut ptr Magda :))
Ne-am pornit la drum si la cateva sute de metrii drumul s-a blocat, era accident undeva in fata. Am decis sa schimbam ruta si am iesit pe drumul vechi Sinaia- Cota 1000- Targoviste.
Termometrul de la bord imi transmitea avertizare de 4 grade si posibil inghet. Era o portiune de drum cu serpetine, Magda era incordata si avea mana prinsa bine de manerul usii, asa ca am redus viteza:
Povesteste-mi despre tine. Ii sugerez eu ca sa ii distrag atentia de la drum. Eram in padure si se vedeau copacii cu se misca de vant.
Si te rog din acest moment sa imi spui pe nume. Paul fara dle si fara dvs.
De acord Paul. Ce sa iti povestesc? Am o viata normala, un sot normal, un copil normal si un job anormal.
Am inceput sa radem tare amandoi.
Povestile au continuat pana la Targoviste, unde am schimbat ruta spre Gaesti si autostrada A1 > Bucuresti.
Paul, imi este frig !
Temperatura este la maxim la tine.
Da, dar imi este frig, am mainile inghetate. Si imi intinde mana sa ma conving.
I-am luat mana si am inceput sa o frec incet in palma sa o incalzesc. Am simtit cum ma priveste pret de cateva zeci de secunde, tacuta intoarce privirea in fata si se aseaza mai comod in scaun, astfel incat mana ei sa stea relaxata in mana mea.
Manevram schimbatorul de viteze fara sa ii dau drumul la mana. Am intrat pe autostrada si am ramas tacuti si nemiscati mult timp.
Nimeni nu m-a tinut vreodata asa de mana, spune Magda privind tot inainte. Vezi ce efect a avut, mi s-au incalzit si picioarele, zise zambind chicotind.
Nu stiu ce as putea sa spun, decat ca ma bucur ca am fost aici cand ai avut nevoie. Daca ai amortit, poti sa iti tragi mana.
Nu am amortit inca si vreau sa o am calda, pentru ca la hotel sigur imi va fi frig din nou. Am doar niste pijamale subtiri de matase. Tu in ce dormi?
In slip si tricou,zic eu razand. Nu port pijamale de fel.
Si nu iti este frig noaptea?
Nu stiu, pentru ca dorm !!! A izbucnit in ras zgomotos.
Este un centru comercial la intrare in Bucuresti, am putea sa ne oprim sa caut ceva mai gros?
Daca nu intaziem mult, da. Trebuie sa mancam pana ajungem la hotel.
Putem manca acolo, au si mancare gatita.
Perfect !
La 19:30 intram in centrul comercial. Am intrat prin mai multe magazine, pana s-a hotarat sa probeze un trening subtire bleumarin. M-a invitat in cabina de proba sa vad cum ii vine.
Hai intra ca nu sunt goala! Am intrat, spatiul fiind stramt am simtit din nou mirosul parfumului ei, buclele blonde se miscau de la agitatia ei continua. Pantalonii erau mulati pe un fund micut, perfect rotund care countinua cu picioarele subtiri si drepte. O imagine excitanta, completata de buna ei dispozitie si situatia in sine.
Cate kg ai Magda ?
Cam 48, dar m-am mai ingrasat 2 kg de cand mananc sandvisuri la birou.
E clar ca esti grasa acum !! Am spus iesind razand din cabina.
Aha, asa !! Sa fugi. O sa platesti ptr asta.
Seara a trecut repede, am mancat ceva usor, am luat dulce la pachet si ne-am indreptat inspre hotel. Aveam rezervare facuta pentru doua camere single una langa cealalta.
Receptionera ne spune ca intr-una din camere nu functioneaza caldura si nu are alta camera libera in care sa fie cald. In schimb are apartament cu doua camere, dormitor si living.
Dormim amandoi in acelasi apartament?
Nu este nici o problema! Sunt prima la baie, spuse Magda razand!
Am intrat in apartament, era cald si destul de frumos amenajat. In living era o canapea generoasa din piele neagra si un televizor imens. Mocheta verde inchis, de buna calitate, dadea senzatia de intimitate si caldura.
Magda a intrat la baie, am auzit apa la dus si in mai putin de un sfert de ora , era comoda pe canapea in treningul cumparat mai devreme. Intre timp am comandat o sticla de vin alb si apa minerala. Am verificat minibarul si era plin, in cazul in care Magda vrea ceva pana dimineata.
Este exact ceea ce imi doream , un pahar de vin dupa tot drumul asta lung.
Noroc ! Am baut cu zgomot si am fugit la baie... Dusul cald m-a dezmortit si ma simteam excelent pentru o seara relaxanta si odihnitoare. Am iesit in 10 minute...
Pai si tu stai toata seara in boxeri?
Altceva nu am, halatul de baie este mic si in plus livingul e camera mea.
Sunt destul de dotat de la mama natura si prin boxerii negrii, asta se putea observa usor, chiar fara sa am erectie.
Daca te deranjeaza, imi pun un prosop in talie.
Nu stiu daca ma deranjeaza, dar nu este corect. Puteai sa cumperi ceva din magazin.
Nu stiam ca vom sta impreuna in apartament. Si am turnat al doilea pahar de vin pentru amandoi, care a si golit sticla.
Mai comanzi o sticla de vin? Este inca devreme. Ma scuzi cateva minute ! Si Magda a disparut in dormitor.
A venit un alt baiat cu sticla de vin, intre timp am vorbit la telefon cu Gabriela, sotia care astepta sa ii spun ca am ajuns cu bine, cum a fost drumul si noapte buna !! Insa am omis detaliul ca stam impreuna intr-un apartament la hotel.
Am ramas blocat cand Magda si-a facut aparatia in living cu o intrare pe care o vezi la circ, cu picioarele usor cambrate si mainile in pozitia Cleopatra. Era in boxeri de dantela negrii, prin care se putea intui, mai mult decat sa se vada, parul pubian si un maieu negru, fara sutien putin largut pe niste sani micuti si drepti. Cand a facut si pirueta i-am vazut fesele rotunde stranse de chilotii mulati si intrati bine intre buci.
Acum suntem la egalitate! Nu era corect eu in trening si tu in boxeri.
Aaaa.. Da... Cred ca da ! M-am balbait fixand portiunea dintre picioare acoperita de dantela. Magda era constienta de efectul produs...
E de la vin sau de la caldura ?
Ce anume?
Balbaiala ta .. spuse razand din nou tare.
De la toate si in special de la boxerii tai. Esti foarte sexy!!! In boxerii mei deja se vedea reactia ultimelor minute.
Am povestit pe canapea despre copii, familie, job, parinti, incercand sa facem abstractie de faptul ca amandoi eram aproape goi si ne atingeam mainile sau umerii destul de des. Magda era o agitatie continua, chiar si stand pe loc.
Cred ca ar trebui sa dormim. Maine va fi o zi lunga si probabil vom ajunge la Brasov destul de tarziu, am spus eu uitandu-ma la ceasul telefonului. Era trecut de 23:30
Bine! Oricum am emotii pentru maine, nu imi place sa fiu chemata fara sa stiu de ce, sa ma pregatesc inainte.
O sa fie bine! Cu siguranta sunt planurile pentru anul viitor.
Noapte buna ! Spuse Magda pupandu-ma fugitiv pe obraz.
Noapte buna! La 7 comand cafea de la receptie.
Perfect ! Si a fugit topaind spre dormitor.
M-am intins pe canapea, nu aveam somn si toate gandurile se duceau catre ce se petrecuse astazi. Era incredibil cat de repede se intamplase tot si mai ales dezinvoltura Magdei a facut ca totul sa fie foarte placut.
Corpul ei era traznet, contrasta cu al Gabrielei, care avea 64 kg, 167, sanii mari si fundul bombat. Gabriela era senzuala, provocatoare prin tinuta, mers sau alte mici detalii feminine. Imi placea tot la ea si sexual ne completam reciproc in toate fanteziile noastre de cuplu.
Imi tot repetam in gand ca nu trebuie sa se intample nimic mai mult, constient de complicatii si consecinte.
Magda era genul de femeie care se indragostea si transmitea iubire in jur.
Imi este frig ! M-au trezit din ganduri cuvintele Magdei. Ii vedeam doar capul blond cu fata trista in usa livingului.
Ce pot sa fac sa te ajut?
Te rog vino sa ma incalzesti. Promit ca sunt cuminte, vreau doar sa ma incalzesti. Si a fugit in dormitor.
Am intrat, m-am asezat in pat si s-a cubarit in bratele mele, cu spatele spre mine, era rece toata. Mi-am dat tricoul jos, am lipit-o de mine si am cuprins-o cu bratele. Simteam prin maieul subtire cum cauta sa absoarba orice urma de caldura. Intr-un final am simtit-o cum se relaxeaza si incepe sa se incalzeasca.
Faceam eforturi sa adorm, stiind ca a doua zi o sa am nevoie la birou de toata energia, pentru lungile discutii cu sefii.
Dormi ? Intreaba Magda aproape soptit si fara sa se miste.
Nu ! Nu reusesc!
De ce ?
Cred ca e cea mai nepotrivita intrebare posibila, raspund eu! Tu ai cumva idee de ce ?
Da ...



    Login