Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Olivia, curva de ziua ei
Autor : bmwboss123 - 2023-04-14
Citita de 11488 ori - Nota 3.53 (76 voturi)
Olivia este genul de fata dupa care toti baietii intorc privirile pe hol. Are sanii marisori, cur bombat si cu o forma perfecta la cei 1,7m ai ei, Par saten, lung, ochii caprui si tenul perfect, iar talia subtire.

Ea este o fata linistita, virgina, nu fumeaza, nu bea si nu prea merge la petreceri, mai putin cele din grupul ei restrans. Se lasa destul de greu impresionata si multi baietii au pus ochii pe ea.


Totusi, in Martie, ea si-a organizat ziua de nastere la ea acasa si a avut multi invitati. Ceva destul de neobisnuit din partea ei.
Petrecerea se afla la ea acasa, parintii ei fiind plecati la munte. Casa avea o curte mare, unde am facut un gratar si am dansat pe muzica si am socializat. Totul a decurs bine, pana la ora 3, cand majoritatea se imbatasera deja si fie se sarutau printr-un colt al casei, fie faceau sex prin dormitoare.

Eu nu eram beat, doar putin ametit si am vazut-o pe Olivia stand pe terasa la o tigara, lucru neobisnuit, asa ca am zis sa ma bag in seama cu ea:
-Ce faci Oli, te-ai apucat de fumat?
-Nuuuu! Am zis sa incerc si eu, daca am facut 16 ani..
-Am inteles! Imi dai si mie o tigara, te rog, ca eu nu mai am.
Se vedea ca a baut destul de mult in seara asta, iar in gandul meu era ca poate am sanse sa o combin. Isi scoate pachetul de tigari din geaca, fiind destul de frig afara, si mi-l ofera.
-Mersi! E misto rau petrecerea, una dintre cele mai bune la care am fost.
-Mdaa, spune ea umpic suparata, eu ma gandesc doar la ce dezastru o sa fie maine si ce o sa gasesc in dormitoare. Fac toti sex la mine in casa, mai putin eu! zice ea razand de ironie, iar eu impreuna cu ea.
-Daca vrei, fac o pauza tragand din tigara, vin eu maine si te ajut. Parca si mie imi e groaza de ce futai or face astia in casa.
Atunci ma uit in ochii ei, si ii vad cum incep sa ii straluceasca:
-Ai face asta pentru mine? Mersi mult de tot si atunci se apropie de mine si incepe sa ma sarute pe buze, lucru la care nu m-am asteptat, dar care mi-a facut sufletul de explodeze de fericire.
-Asta e ca un fel de plata pentru maine, sper ca nu te-ai suparat pe mine.
-Nici de cum! spun eu. Saruti extrem de bine, de ce sa te mint..
Apoi stam in liniste cateva minute, care s-au simtit ca o vesnicie, in care ne-am termiant tigarile si mergem in casa. Ora era deja 4 si toata lumea a plecat, fiecare cautand un loc mai intim, fie la ei acasa, fie la un hotel.
Eu ma asez pe canapea, vrand sa pun o manea la boxe, ca sa mai distrug din linste. In timp ce ma uitam intr-un playlist pe Spotify, o vad pe Olivia coborand pe scari intr-o pereche de tanga negrii si un sutien negru. Penisul meu a luat-o razna si in 5 secunde era beton armat.
-Wow, ce e cu costumatia ast.. Dar nici nu apuc sa termin ca sare pe mine si incepe sa ma sarute. Eu nu ripostez si incep sa ating fin pe trupul ei fierbinte, apucand-o de fundul ei perfect si dandu-i palme din ce in ce mai salbatice.
Eram in al noulea cer! Ea incepe sa imi dea camasa jos, apoi imi desface slitul de la blugi si ma dezbraca complet. Imi ia capul pulii in gura si incepe sa il suga tandru, facand miscari circulare cu limba...



    Login