Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO ZI OARECARE ACASA (1)
Autor : Nefututul - 2014-01-14
Citita de 19127 ori - Nota 8.27 (49 voturi)
O ZI OARECARE ACASA (1)

Acum am luat taurul de coada, cum zice mama. Adica am inceput clasa a treia. Mai aveam putin timp si incepeau sarbatorile de iarna. Erea frumos de Craciun, desi stiti si voi cum e la oras,cam plictiseala totusi, dar eu nu aveam cum sa realizez aceste lucruri la acea varsta frageda. Venea Craciunul, care nu prea intalegeam eu ce este si cum vine traba, iar apoi venea Revelionul, cand stiam ca se schimba anul si se trage cu artificii. Dar cel mai mult i-mi placea de Craciun pentru ca atunci primeam cadouri si toata lumea se purta frumos cu toata lumea.Si am mai aflat ceva tare; urma sa primim vacanta. Adica o perioada nu mai mergeam la scoala. Desigur ca mai primisem vacanta si anul trecut dar eu nu-mi mai aminteam si nici nu intelegeam de ce trebuie sa facem pauza de scoala.
Erea frumos la scoala. Am descoperit ca aveam cateva colege dragute si baieti buni care se alergau tot timpul prin curtea scolii, dar fetele mi-au atras atentia de data asta ceva mai mult. Aveam colega de banca pe una Rodica. O fetita cam durdulie cu parul maro si cu ochii albastrii. In timpul orelor ma uitam la ea si-i studiam profilul, de unde se vedea clar ca are doua tate maricele si tari. Cand se aseza in banca rochia se ridica peste genunchi si se vedeu doua pulpite dragute.
Cu baietii faceam uneori intrecere, mai ales in recreatie, in WC-ul scolii, care arunca mai departe jetul de pipi. Cel mai tare erea un ochelerist din clasa a sasea. Vroiam cu orice pret sa aflu secretul, cum reuseste performanta asta,asa ca eream de fiecare data cu ochii pe puta lui. Am reusit sa vad ca atunci cand dadea drumul la jet tine puta belita in mana si o stragea de cap. Am inceput sa fac si eu exercitii, o beleam si dadeam drumul la jet.Totusi aveam oarecare greutate cand o beleam,ori mergea mai greu, ori se scula fara sa vreau si nu mai putem sa fac pipi. Pana nu se linistea, nu puteam sa fac pipi. Si atunci mi-a venit ideea sa fac cum faceau la tara baietii aia, sa o linistesc, facand laba. De fiecare data cand faceam asa veneau si furnicile alea in puta, dar pana la urma erea placut.
In una din zile, dupa ce ma uitasem toata ora la tatele si la pulpisoarele lui Rodica, simteam in puta numai furnici. Abia asteptam sa vina pauza. Cum a sunat am si zbughit-o la WC. Nu am mai intrat in cabina ci am incaput sa frec puta in fata pisoarului. Deodata apare langa mine Sandu, un coleg de clasa:
-Opa! Ionica ce faci mai aici, o iei la laba?
Eu, ce sa zic:
-Nu mai, studiam cum sa ma pot pisa si eu asa, departe, ca ala din a sasea. Si intretimp trageam de zor de puta care erea sculata bat.
-Bai zice. Eu nu pot sa fac asa ca tine, pentru ca am fimoza.
-Ce e aia fimoza?
-Pai uite eu nu pot sa o belesc asa ca tine ca ma doare tare si trebuie sa ma duca mama la operatie.
M-am uitat la puta lui si intr-adevar avea o forma mai ciudata, erea cu pielea de pe cap ca o caciulita ascutita. Intre timp trecusem de faza cu furnicile si puta erea iar mica.
Pe la doisprezece ajung acasa, maninc si ma intind in pat. Aveam in ochi pulpitele lui Rodica. Dar incet, incet, am inceput sa-mi amintesc de aventurile mele din vara trecuta la tara.
Invatasem tare multe lucruri dar si mai uitasem din ele. Ma gandeam la ultima zi din vacanta de la tara, cand avenit tata sa ne duca acasa pe mine si pe mama, de ce ia bagat el pula lui mama in cur si nu i-a bagato in pizda cum am vazut ca faceau ceilalti barbati cu femeile lor?
Cred ca am adormit pentru ca ma trezit zgomotul de cheie in usa. Mama venea de la serviciu. M-am prefacut ca dorm in continuare. Mama se dezbraca de haine si intra in baie sa faca un dus. Eu atat am asteptat, fuguta la gaura cheii de la usa baii. Mama se asezase pe marginea cazii cu fata spre usa, si se mangaia intre picioare. Se craci apoi cat putu si incepu sa-si bage doua degete in pizda si sa acormoneasca parca cauta ceva pe acolo, apoi incepu sa se frece intre buze si pe lindic. Erea a doua oara cand vedeam pizda mamei cu dunga ei de par, acum parca mai subtire, de la lindic spre burta. Erea frumoasa mama! Dadu drumul la dus, intra in cada si nu am mai vazut nimic decat curul bombat si tatele care acum aveau bumbii tari cu varfurile in sus. Am plecat de la usa si m-am dus in camera la mine sa ma joc cu niste cuburi.
Mama terminase dusul de mult, iar acum veni la mine in camera cu o cescuta de cafea in mana.
-Ce face baiatul mamei? Cum a fost la scoala azi? Si ma saruta pe cap.
Cum sa aplecat spre mine sa ma sarute, bag ochii in decolteul ei de la capot sii vad tatele mari si frumoase. Dintre tate venea un miros de parfum fin si placut. Se trase repede si nu zise nimic. Eu ma dadeam in continuare ocupat cu acele cuburi.
-Bine cum, sa fie, i-mi place la scoala. Mama, ce e aia fimoza?
-Pai unde ai auzit tu asa ceva?
-La scoala, un baiat a zis ca are fimoza si trebuie sa mearga sa faca operatie.
-Ionica mama, nu stiu cum sa-ti explic ca sa intelegi, cred ca mai bine i-ti arat si intelegi singur.
Hai cu mama la baie.
Ma luat de mana si am intrat amandoi in baie.
-Uite stii ce? Ia dezbracate sa-ti fac si tie un dus pentru seara.
Am dat tricoul jos, si apoi chiloteii. Mama a dat drumul la dus, m-a bagat in cada si incepu sa ma ude cu apa.
-Ai zis ca nu ma mai speli tu, ca o sa ma spal singur!
-Hai ma si tu! Doar de data asta.
Incepu sa ma spele si sa ma samponeze. Cand a ajuns la puta a luat-o in mana si-i trase pielea de pe cap.
-Uite Ionica. Ala care are fimoza nu poate sa faca asa cum fac eu. Si incepu un dute vino cu pielea pe capul putei mele. Pentru mine erea clar ca-mi facea un fel de laba. Puta a inceput sa se intareasca si sa ramana belita. Mama cand a vazut ca incepe sa se intareasca a luat mana de pe ea sa intors cu spatele zicand:
-Vezi ca te las singur, spalate bine in urechi ca te controlez. Dupa care iesi din baie.
Vazandu-ma singur hai sa ma apuc de frecat puta si dai si dai, pana am simtit furnicile alea. Ies din cada si dau sa caut prosopul, dar nu-l gasesc.Strig la mama:
-Mama adu-mi si mie un prosop ca nu am aici,te rog!
Mama vine deschide usa si zise:
-Vezi ca ai prosop pe pat la tine. Ma lua in brate, sa nu stau cu picioarele goale pe jos si ma duse in camera mea. Cand ma tinut in brate, ma strans usor la piept si puta mea se sprijini pe o tata de a ei. Eream ca in rai. Noroc ca facusem laba mai devreme. Ma aseza in pat.
-Hai stergete si schimbate, ca acus trebuie sa apara si tactu. Sper ca nu te pune dracul sa incepi sa faci laba de pe acum, ca am vazut eu ce poti, in baie.
-Mama da ce inseamna sa faci laba?
- E…. pe dracu, lasa ca vezi tu mai incolo ca acum esti prea mic, nu te mai gandi la toate prostiile. Doamne…..ce o fi fost in capul meu?

Mai aveam putin pana la pauza, acum ca ma lamurisem cum e cu fimoza, doream sa-l gasesc pa ala din a sasea sa-i arat ca pot sa ma pis cat el de departe. I-l gasesc in curte, stand pe banca.
-Salut ce faci?
-Stau pe banca ca nu pot sta in trei picioare.
-Cum in trei picioare? Hai la WC sa vezi cat de departe pot sa ma pis.
-Bine hai.
Ajungem, in WC, nimeni. Scot puta trag pielea de cap si-l apas usor. A inceput sa iasa un jet de pipi de toata frumusetea.
-Ce zici, asa ca-i tare? Hai sa te vad si pe tine acum.
-Bai ti-am spus ca nu pot, ca sunt in trei picioare.
-Cum adica in trei picioare?
-Adica am pula sculata. Daca vrei pot sa-ti arat cum fac laba.
-Bine si asa. Ia sa vad.
Nu mai vazusem o pula labuita decat la tara. Asta, zis si facut. Scoate un darab de pula destul de marisor si incepe sa frece la el.
-Ce zici, asai ca am pula mare? Ia pune mana si frec-o si tu sa vezi cum e.
Ce erea sa fac. Pun mana pe pula baiatului si incep sa i-o frec.Dai si dai, simteam pula zvacnind in mana mea, erea mai lunga si mai groasa ca a mea si tare ca un cotor de matura. Avea un cap mare lunguiet si se belea foarte usor si repede.
-Hai acum, da mai repede ca-mi vine sa dau drumul la sloboz.
Am inceput sa dau mai repede, pana am simtit cum pula parca se mai ingroasa si incepe sa tremure, da nu m-am oprit decat dupa ce ia tasnit din pula un jet de lichid, la vreun metru de noi. Cateva picaturi s-au scurs din capul pulii si au ajuns pe mana mea. Ereau fierbinti si vascoase.
-Gata. Ai vazut cum sare slobozu? Eu i-i dau in cap si de trei ori pe zi. E belea cu pula asta, sta sculata toata ziua.
-Da tu cati ani ai?
-Pai am 15 da am ramas repetent un an.
-De ce nu gasesti o fata sa te futi cu ea?
-Pai nu se uita nici una la mine, zice ca sunt ochelarist, da…. Tot prind eu una sa vezi ce pula-i dau!

PRIMA ZI DE VACANTA (2)

Ieri am luat vacanta de sarbatori. Ma mai duc la scoala abia la anul. Afara ninge linistit si s-a asternut deja un strat de zapada. Nu e prea frig acum, dar saptamana trecuta i-a inghetat varza lui mama pe balcon. In spatele blocului nostru e o straduta linistita si putin inclinata, acolo este derdelusul nostru. Ce ma gandesc eu. Ia sa iau sania din debara sa incerc derdelusul.
In fata blocului o intalnesc pe Rodica.
-Buna.
-Buna. Ce faci?
-Ma duc sa incerc derdelusul. Da tu unde stai?
-Pai la scara 3, nu stii?
-Nu stiam.Ce bine ca suntem vecini! Hai vii cu mine la derdelus?
-Bine hai ca vin, dar sa stii ca nu pot sa stau mult.
Pe strada erea un strat bun de zapada, la fix pentru sanius. Pun sania jos si zic:
- Hai urcate in spatele meu sa ne lasam la vale.
Ea se urca pe sanie si ma cuprinde cu mainile pe dupa mijloc. Simt tatisoarele pe spatele meu cum ma impung, si se face deodata foarte cald. Duc o mana la spate si incerc sa o apuc de tita. Nu zice nimic, doar se strange mai aproape de mine. Dau drumul la sanie si ajungem jos imediat.
-Stii ce, vreu sa merg acasa acum.
-Bine cum vrei tu. Hai sa te conduc pana la scara ta.
Ajungem in scara blocului la ea si asteptam sa vina liftul. Ea se descheie la geaca.
-Ce cald e aici! Uite pana vine liftul poti sa incerci sa faci ce ai vrut acolo la sanius.
Am inteles imediat si am dus mana spre pieptu ei. Am dat de doua tate maricele, mai mari ca ale Zitei. Bumbisorii se intarisera. Am inceput sa mangai unul din bumbisori si apoi toata tita, dar nu mergea prea bine pentru ca mai avea o camasa pe ea. Am dat sa deschid un nasture, dar s-a tras intr-o parte razand:
-Gata pentru azi e destul i-ti ajunge! Pa te pup.
Bine inteles ca liftul venise de mult.
A doua zi pe la 10 suna telefonul.
-Alo!
-Alo sunt Rodica. Ce mai faci Ionut? Uite am gasit numarul vostru de telefon si am vrut sa-l incerc.
-Bine, ca sa fac, ma cam plictisesc singur.
-Pai nu vrei sa treci pe la mine sa vezi colectia mea de Barbii? Tata e plecat la tara sa aduca ceva porc si mama e la munca. Vine abia la sase. Ma gasesti la etajul 6 apartamentul 63.
- Bine hai ca vin imediat.
Eream nebun de bucurie si puteam sa jur ca-mi gasisem o noua jucarie.
Ma imbrac repede si ma infiintez la usa ei. Tar, tar la sonerie si usa se deschide. Apare Rodica imbracata cu un trening rosu, cum au sportivele de gimnastica.
-Hai intra repede ca te asteptam.
Ma pupa pe obraz in fuga.
-Hai in camera mea ca e mai comod.
Avea o camera roz, cu pereti roz cu asternuturi roz cu totul roz, parca erea o prajitura cu crema roz.
-Uite cate papusi am. Eu fac gimnastica si pe unde am fost mama m-ia cumparat cate o papusa. Dar dezbracate ca afara o sa-ti fie rece.
Eu aveam doar o pereche de pantaloni subtiri si un tricou pe sub geaca imblanita, distanta de mers fiind foarte mica. Din graba nici chilotii nu i-am pus pe mine, uitandu-i pe marginea patului cand am dat sa ma schimb. Am dat geaca jos si am pus-o pe fotoliu.
-Uite aici am un album cu poze de la sala unde fac eu antrenament.
Dezbracata la costum de gimnastica erea foarte frumoasa si nu erea grasuta de loc doar ca avea tatisoarele mai mari si erea mai latuta in bazin.
-Esti foarte frumoasa si arati bine in pozele astea. Vad ca stii sa faci podu si pozitia asta cu picioarele desfacute.
-Pozitia aia se numeste şpagat si la fac de cand eream mai micuta.
-Poti sa faci podul si aici in casa?
-Da si podul si spagatul, dar trebuie sa ma imbrac in costumul de sport. Vrei sa vezi?
-Pai daca se poate, ca nu am vazut nici o data cum se face, doar la televizor.
Iesi din camera sa se schimbe in costul de sport si intra in baie. Eu, tup, la gaura cheii, dar fara folos pentru ca erea astupata cu hartie ceva si nu se vedea nimic.
Reveni peste putin timp in camera imbracata in costumul de gimnastica tot rosu. Cand am vazut-o am simtit asa ca o ameteala de frumoasa ce erea cu ochii ei albastrii. Costumul erea mulat pe ea, si pe tate, si pe curisor. Intre picioare erea doar o bucatica subtire cum avea mama la chilotii ei, cum am vazut eu cand ereau la uscat. Aveam gura uscata.
-I-ti lace cum arat?
-Da, foarte mult, esti foarte frumoasa. Da-mi te rog putina apa.
Se misca vioi si aduse doua pahare si o sticla cu suc de portocale.
-Uite, servestete.
Am baut cu inghitituri mici, sa-mi revin din soc. Puse niste muzica in surdina la combina ei muzicala si zise;
-Hai sa-ti arat cum fac spagatul.
Si imediat se cracana si se lasa jos pana atinse cu puta podeaua. Eu imediat m-am uitat sa vad crapatura misterioasa, dar nu se vedea mai nimic, doar putina umflatura din buzite.
-Cat poti sa stai asa?
-E…nu prea mult dar suficient pentru punctaj.
-Spune-mi te rog, dar sa nu te superi, nu te doare puta cand stai cu picioarele departate asa de mult?
-Nu ma doare spuse ea, rosind usor, doar se deschide ceva mai mult. Hai si acum podul.
Se indrepta, mai facu cateva miscari ,o pirueta pe varfuri si se lasa pe spate. Acum erea cu fata spre mine si puta ei erea la cativa centimetri de fata mea. Crapatura erea vizibila prin chiloti si o buzita erea iesta de sub chilot. De mult aveam puta tare bat, si statea sa-mi rupa pantalonii. Nu mai putem. As fi vrut sa o sarut acoo, pe buzitele alea si o ling la motisor.
-Poti sa-mi bagi o mana pe sub mijloc sa ma sustii daca vrei.
M-am ridicat si am strecurat o mana pe sub mijlocelul acela fin sa o sustin si m-am apropiat cu puta de ea, atingand-o fara sa vreu pe pulpa. A simtit ceva pentru ca s-a ridicat imediat si a dus mana la pulpa, la acel loc. In trecere ma atinse pe varful putei tari. Se indrepra si ma intreba speriata;
-Ionele sa nu fie ceva sa ma raneasca, si se uita curioasa la pantalonii mei. Ce ai acolo in buzunar asa tare si iesita inafara, porti creiane la tine?
Puta impingea falnica pantalonii subtiri, drept in fata.
-Pai nu e creion si nu te raneste. Asa e puta mea cind se scoala.
-A……pai stiu ca voi baietii i-i spuneti altfel.
-Da stiu ca baietii i-i spun pula dar a mea e inca mica si deci e o puta. Si tu ai ceva ca o pizda dar e mica si a ta.
-Da tu ai vazut cum arata o pizda adevarata?
-Da am vazut la tara, si cum se fut oamenii mari.
-Eu vad mai tot timpul doar pizda lui mama, cand se schimba, cand facem baie, dar o pula nu am vazut nici o data. Tu poti sa mi arati pe a ta?
-Pai eu ti-am spus ca am doar puta ca e inca mica.
-Nu e nimic vrea sa o vad si asa.
-Bine uite cum arata.
Am dat pantalonii jos pana in vine, iar puta iesi la iveala mandra nevoie mare si gata belita.
-Vai ce frumoasa este si ce fina e. Pot sa te ating?
-Da poti sa te joci cu ea daca vrei.
-Cum sa ma joc cu ea?
-Pai uite asa. Si am inceput sa dau la laba. Uite acum se spune ca fac laba, cand o frec asa.
-A…. pai am auzit, dar nu stiam ca se face asa. Si mama se freaca la pizda si ma frec si eu cum am vazut la ea, si tot laba se spune?
-Da, dar voi va freacati altfel decat noi.
-Hai sa ne frecam amandoi si sa ne uitam unul la altul, vrei?
-Da dar eu mai stiu sa fac si altceva la pizda. Dar trebuie sa dai jos costumul asta de sport.
-Bine. O sa-l dau jos ca vreau sa stiu tot in legatura cu chestiile astea si in plus parca ma si gadila ceva acolo inauntru.
Dezghetata fata si nu avea inhibitii de loc,se purta foarte normal. Cred ca nici nu stia prea bine ce facem. Se dezbraca de costum si se tranti pe pat alaturi de mine. Puse mana pe puta si incepu sa o frece cum am invatat-o eu.
-Ce tare este puta asta a ta ,mai Ionica.Cat sta asa tare? Da, mai bine sa-i zicem pula ca asa zice toata lumea.
-Bine, cum vrei tu. Sta tare pana simt asa ca niste furnicaturi puternice in ea,si pe urma se face mica la loc.
-Pai niste furnicaturi simt si eu la pizda dar eu atunci trebuie sa ma frec.
Ne-am intors fata in fata si am inceput sa ne frecam la pute. Cand sa deschis la crapatura am vazut ca avea niste buzite, dar nu ereau mici de loc si parca aratau ca niste urechiuse de elefant. Curios sa vad mai bine si la simt,sa le gust, am zis:
-Sa stii ca ce faci tu cu mana acolo pot sa fac si eu cu limba.
-Cum? Vrei sa bagi limba acolo jos? Pai nu patesc nimic? Daca ma musti!
-Nu te musc, o sa vezi ce bine e.
M-am aplecat si am sarutat acea pizda mica, am inceput sa dau cu limba jur imprejur si sa ling buzitele alea mai lungi, parca ereau doua randuri de buzite. Am bagat limba in gaurice si am simtit acel perete unde limba nu poate trece si care mi-am amintit ca se numea himen. Am ridicat limba usor catre lindic si l-am simtit marisor si intarit. L-am apucat intre buze si am inceput sa sug la el. Rodica erea inebunita si se misca in toate partile. Am facut o pauza mica timp in care Rodica zise:
-Dar eu pot sa-ti fac si tie cu gura cum faceai tu cu mana?
-Ba poti foarte bine.
-Da dar vreau in acelasi timp cu tine.
-Pai cum?
-Cand eream mai mica am vazut la mama si la tata dar nu stiam ce fac.El erea dedesupt si mama deasupra dar cu capul spre picioarele lui.
-Pai hai sa incercam si noi.
Ne-am asezat in pozitia 69, dar fara sa stim ceva la acea data, habar nu aveam de asa ceva.Cand ne-am rasucit am nimerit eu deasupra si ea sub mine.Stateam mai mult in maini si in coate, de teama sa nu o apas prea tare. Acum erea altceva. Aveam acces direct la motul ei, si putem sa-l sug mai bine. Puta mea a intrat in gura la Rodica imediat si aproape singura, parca stia locul. Fata nu a mai avut timp sa zica nimic. Acum sugea si ea si dadea cu limba pe capul pulii. Am lucrat noi asa ceva timp pana cand am simtit cum vin furnicile alea la mine la puta si ma cutremura tot.
-Ce ai patit?Ma intreba Rodica.
-Pai gata, am simtit furnicaturile alea si acum se face mica.
-Vreau sa vad, zise Rodica, scotand din gura biata mea puta. Ce mica s-a facut, se mira ea si se trase de sub mine. Pacat ca s-a facut asa mica, mie chiar i-mi placea sa o simt tare in gura.
Dar e mai bine asa ca simt ca ma ustura pizda de nu mai pot.
Acum stateam ca doi copii cuminti si ne studiam reciproc. Aveam putele rosii de atata frecat.
-Tu ce zici acum o sa fac un copil cu tine?
-Pai cum sa faci? Ca eu nu am sperma sau cum se zicea la tara sloboz, ca sunt prea mic.
-Ce e acela sloboz?
-Este un fel de lichid care tasneste din pula cand este frecata. Daca ala ajunge in pizda la femeie ea poate ramane gravida.
-A….pai acum inteleg eu de ce zicea mama ca mai bine se fute in cur decat sa mai faca un copil, ca sa nu intre slobozul in pizda.
-Eu chiar am vazut cum o futea tata pe mama in cur si nu stiam ca se poate si asa, dar acum am o explicatie.
-Cand eream mai mica, dupa ce ma spala mama, tata venea si ma pupa in pasarica si trecea cu limba pe toata pasarica mea,si eu radeam. Doar mama se bosumfla si zicea;
-Pai bine ma, ei de ce-i faci asa si mie nu? Mie doar i-mi da muie, fata mea. Si radeau de se prapadeau dar, eu eream mica si nu stim ce inseamna toate vorbele alea.
-Sa facut destul de tarziu, cred ca e timpul sa plec. Vrei sa ramai prietena mea?
-Da vreau! Si mai vreau sa ne vedem, ca sa mai aflu de la tine cate ceva despre pule si pizde, spuse ea, rosie tota de rusine. Hai sa te pup.
Ne-am sarutat pe gura iar eu am atins cu limba buzele ei. Ea deschise gura si limbile noastre s-au intalnit. A inceput sa suga limba si sa miste in gura mea limbuta ei.
-Limba ta parca este o puta sculata in gura mea. I-mi place sa ne pupam asa, zise Rodica.
Am iesit pe usa bucuros si fericit ca am reusit sa-mi fac o noua prietena si ca e la fel de curioasa ca mine.


DE REVELION (3)

A trecut si Craciunul, se apropia Revelionul. Aflasem de la ai mei ca urmaza sa petreaca revelionul la un restaurand de lux din oras impreuna cu mai multi prieteni si colegi de serviciu,asa ca voi ramane singur acasa. I-am dat telefon Rodicai sa vad ea cum va petrece Revelionul.
Mia spus ca de Revelion va fi acasa, dar vor avea musafiri pe fratele tatalui ei si pe sora mai mica a mamei sale cu prietenul.Bine ca macar ea va vedea cum se face Revelionu asta.
Ai mei au inceput sa se pregateasca.S-au imbaiat si acum se aranjau sa se imbrace frumos ca sa plece. Mama erea machiata si arata foarte frumos si parca mai tanara. Cand a facut baie m-am uitat pe gaura cheii si am vazut cum tragea pe ia chilotii, tanga cum le spunea ea, dar nu ereau niste chiloti ci niste sforicele atarnate de solduri. Se vedea tot curul ei frumos, iar sforicelele alea ereau intrate intre picioare si nu se vedeau de loc, doar in fata un petecut mic triunghiular din care iesea dunga aia subtire de par care pornea de la lindic spre burta.
-Ionelus, mama vezi ca ai tot ce i-t...



    Login