Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO zi la bunici.
Autor : Nefututul - 2014-01-11
Citita de 30631 ori - Nota 8.18 (44 voturi)
O ZI LA BUNICI

Dimineata de vara, caldura incepe sa-si arate coltii. Stau si ma uit la bunica mea cum pregateste masa de pranz pentru bunicu. El sa dus la munca pe camp la porumb sa mai dea o sapa cum zice el. Acum sant in vacanta dar mama a zis ca in curand o sa iau taurul de coada ca am trecut in clasa a doua,dar eu nu prea stiu cum vine asta si nici nu ma intereseaza acum. Bunica se tot invarteste pe langa masina de gatit, pune oala la fiert, mesteca in tigaie…
-Ionica mama ,ia ada tu niste faina de porumb sa fac o mamaliga pentru Vasile.
Vasile e bunicu meu. Mama zice ca pacat de el ca e inca tinar ca l-au somerit astia de la varsta asta. El a lucrat la calea ferata da nu stiu ce facea pe acolo.
-Mama mare da,unde ai faina aia?
-Pai vezi si tu prin camara sau in camera buna mai erea ceva intr-un sacotei.
Ma duc cam in doru lelii ca e cald si mie-mi statea gandul sa ma duc la scalda. Am fost si ieri si am avut noroc. Am vazut-o si pe Zita, fata lu chioara de Leonora,vecina de mai la vale de noi. De cate ori o vad parca am niste furnici prin piept. E blonda si are un par de zici ca e fuior de lana galbena. Ea e mai batrana zice ca a trecut in clasa a cincea dar mie imi place si asa. Ne-am scaldat impreuna si pe urma ne-am intins la soare. Eu aveam chilotii pe mine iar ea avea zicea ea costum de baie pentru mare cu flori colorate din doua bucati. Da in partea de sus putea sa nu poarte ca ea tot nu are tate ca celelalte femei,sunt mici. Cand stateam langa ea am atins-o sa vad cum le are, ereau tari si mici. Cred ca e si bolnava ca am vazut ca nu are nici puta ca noi astilalti. Pentru mine e o mare problema cum reuseste sa faca pipi. Daca ajung azi la scalda am sa o intreb.
In sfarsit am gasit sacoteiul cu malai. Lam luat si fuga la bunicamea. Cand sa trec pragul la bucataria din curte, na, ca ma intepai intr-un fir de iarba mai tare ca de eream in picioarele goale. Ma uit ma pipai la deget, hai ca nu am patit nimic. Dau sa intru in bucatarie cand o aud pe aia batrana suspinand si gemand. Intru incet si cu grija sa vad ce are si sa nu o sperii.
Ea erea asezata pe scaunelul cu trei picioare in fata sobei si nu stiu ce facea cu o mana in fata ei ca o misca repede in sus si in jos si se cam lasase pe spate.
-Bunica am adus faina,uite o pun aici pe masa. Da ce ai esti bine? Ma aratai eu interesat.
- Ptiu,mai Ionica ce mai speriat! Bine maica, doar ma scarpinam in cap ca tocmai i-mi cazu baticul.
Nu prea am inteles eu cum vine asta dar nu conta. Ma gandeam cum sa fug sa dau de Zita.
-Pai, zic eu, daca nu mai ai nevoie de mine ma duc la scalda.
-Mai Ioane, sa fii aici pe la pranz sa ma ajuti sai duc lui Vasile de mancare, ca acus e gata.
-Pai mamaie cat mai e pana la praz?
-Nu stiu. Dute la mata Leana sa-ti zica cat e ceasul.
Pe mama o cheama Ileana dar asa-i spuneau parintii de la tara, Leana. Mai avea o saptamana de concediu si pe urma iar incepea serviciul. O caut prin casa nu erea. Ma duc in poiata, nici acolo. Pana la urma am gasit-o in gradina rupea niste patrunjel, pe un strat. Mama e frumoasa, are niste picioare lungi si tatele mari. Acum erea intr-o fustita cam scurta, aplecata pe strat si se vedeau picioarele lungi si goale. Am mai observat ca se vedea pe dedesupt ceva negru intre picioare, dar parca nu ereau chilotii ca aia sunt ca o sfoara si acopera si fundul, sigur erea altceva. Am sa vad ce e si cu problema asta. La tara toate lucrurile devin ciudate.
-Mama ma trimis bunica sa-mi spui cat e ceasul ca vrea sa plece cu mancarea la camp la bunicul.
-Pai Ionele mama, spune-i ce e unsprezece jumatate.
-Da a zis ca sa merg cu ea la camp!
-Pai daca a zis dute ca esti baiat mare si poti sa o ajuti.
-Bine mama dar voiam sa merg la scaldat!
-Hai lasa nu fii rau, ca mergi dupa amiaza.Pana atunci fii baiat cuminte si ai grija sa nu faci vreo prostie ca te rup cu bataia, glumeste mama.
La bucatarie bunicamea asezata tot pe scaunel avea activitate, dar acum stiam ce facea: se scarpina in cap.
-Bunico ceasul e unsprezece si jumătate.
-Bine Ioane gata acum plecam. Sa pun in cos mancarea si plecam.
Locul de munca al bunicului nu erea prea departe, doar treceam rauletul si mai mergeam ceva pana la poala dealului. Bunicii aveau cal si o trasurica ca o caruta mai mica si cu niste roate mari.
Tot timpul ma rugam de ei sa ma plimbe si pe mine cu trasura. E…. si acum a venit momentul, ca bunica mergea sa duca mancarea cu sareta asta.
Am ajutat-o sa urce cosul cu mancare si sa urce si ea in sareta si la drum. Usor, usor ne apropiem de vadul raului, sa trecem in partea ailalta. La scalda nici picior de om liniste si pace.
Bunicamea sare din sareta si zice:
-Ionica stai tu binisor ca am si eu o trebusoara de facut prin tufisurile astea.
Zis si facut. A intrat prin tufisuri. Eu curios sa vad ce face, tup, dupa ea. Binisor binisor o vad prin tufe cam dintr-o parte asa. I-si ridicase fustele si se freca intre picioare de mama focului.Eu nu stiam acum ce sa fac si cum sa o ajut ca nu stiam de ce face asa. La un moment dat se aseaza pe vine dar cu mana tot acolo se tinea, si dai si dai. Mie mia venit sa fac pipi. Am scos puta din pantalonii scurti si dai sa fac pipi dar sa vezi dracie ca nu puteam si de atata efort puta se intarise si parca se mai lungise nitel. Deodata aud un zgomot de basina si ma intorc sa vad ce se intampla. Bunica luase mana dintre picioare si statea cracita toata. Atunci am vazut ca avea intre picioare o claie de par si mi-am dat seama de ce trebuia sa se scarpine tot timpul. Ca am uitat sa va spun ca pe drum facea ce facea si mai baga mana pe sub fuste, credea ca eu nu o vad, si se mai scarpina pe acolo. Cum ma uitam eu si cautam sa ma dumiresc ce e acolo vad ca nu erea locul chiar plat si mai erea ceva ca o crapatura maricica si cam rosie, din care deodata tasneste un suvoi de apa. Gata ma-m dumirit! Asa facea ea pipi. Intre timp puta mea se mai inmuiase si am reusit sa fac si eu pipi. Dupa ce am terminat nu am bagat-o imediat in pantaloni ci am lasat-o afara sa ma mai joc putin cu ea ca uneori aveam ca niste furnici prin ea si incepuse sa-mi placa. Si cum o tineam eu asa in mana aud deodata:
-Ce faci mai Ioane cu puta aia las-o in pace ca esti prea mic acum.
Bunicamea terminase treaba si trebuia sa plecam acum. In sfarsit ajungem si la locul de odihna.
Descarcam bagajele, bunica intinde o patura si aranjeaza bucatele.
-Ioane ia vezi ma pe unde e tacto mare sa vina la masa.
Ma uit eu in stanga indreapta nu-l vad. La cativa metri de noi erea o capita de fan, ma duc sa vad daca il gasesc acolo. Bunicu erea in spatele capitei asezat jos si rezemat de capita, cu palaria pe picioare se odihnea. Se odihnea si nu prea, ca de la distanta am vazut ca intre picioare avea ceva ca un carnat mai mare si rosu in cap pe care se chinuia sa-l lustruiasca in sus si in jos.
Atunci am strigat si eu la el:
-Buniculeee….am venit cu de mancare, te asteapta bunica!
-Mai Ionele, ia spunei tu sa vina intai aici ca am o vorba cu ea si puse palaria pe carnat sa-l ascunda. Cred ca voia sa-i faca o surpriza bunicii, cum ca el i-si luase de mancare de dimineata.
-Bine bunicule cum spui tu!
Ma intorc la bunica si ii spun ca l-am gasit la capita si ca o c...



    Login