Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO lectie de comert
Autor : andreeason - 2009-02-10
Citita de 14451 ori - Nota 8.30 (30 voturi)
Implinisem de vreo 3 saptamani 12 ani. Crescusem in ultimii doi ani, de cand ma atinse-se prima oara un barbat. Incepusem sa uit amanuntele din ziua aia. Dar atunci imi descoperisem cu adevarat sexualitatea. De multe ori ma trezeam dimineata uda fleasca. Toata noaptea ma luptasem mai mult sau mai putin constient cu plapuma sau cu perna. Parca ma invadau necontenit valuri de hormoni. Aveam vise erotice chiar daca aproape in fiecare seara ma masturbam. Adormeam mai usor asa. Dimineata cand ma trezeam vulva imi era umflata si deschisa. De atunci simteam nevoia sa alerg, sa o iau la fuga, sa alerg pana la limita rezistentei. Ma linisteam doar la ora saptamanala de innot. Incepusem sa fiu mai atenta la barbatii si femeile din jurul meu. La parintii mei.
Era iunie, era cald si cel mai important … era sambata. Si de cand dadea caldura, eu, Magda si Alina, prietenele si colegele mele alergam prin parcul din apropiere. Cine a trecut prin Braila stie ca exista un parc acolo de vreo 70 de ha (cred). Oricum e urias. Din pacate, nici acum, dar nici in vremea accea municipalitatea nu ii acorda destula atentie. Boschetii cresteau in voia lor, printre copacii batrani, aleile erau pline de gropi, iar oamenii il foloseau fie ca pe un urias cos de gunoi, fie ca pe o uriasa toaleta.
Tiganii si boschetarii locuiau si lucrau acolo. Lucrau e un fel de a spune, bineanteles. Dar in lipsa de altceva, sambata, noi fetele, ne gasisem acolo un loc de joaca. Cateva ore bune stateam pe vreo banca, trancaneam si barfeam pe oricine trecea. Vai de saracii cetateni mai desucheati care aveau drum pe acolo. Toata apa din Dunare n-ar fi putut sa-i spele de prostiile pe care le debitam despre ei. La care de altfel eram experte.
Acolo prinsesem (de putina vreme ce-i drept) gustul tutunului. Chistoacele de carpati sau marasesti erau vanate cu pricepere si aprinse cu evlavie. La vremea aia cred ca nici pufait nu se putea chema ceea ce faceam noi. Dar ne atzata emotiile si ne ajuta sa simtim adrenalina prin vene.
Bineanteles ca intr-un final, dupa ce alergam ca disperatele una dupa alta de era ude de transpiratie pana la imputzenie, dupa ce beam apa si ne udam din cap pana-n picioare la unicul robinet functional din parc, ne apuca si pisarea. Pe care, ca orice cetatean model, o executam prin boscheti. Doar ca spre deosebire de ceilalti locuitori, noi insistam sa intram pentru operatiunea asta cat mai adanc printre boschetii parcului, pana cand galagia orasului se estompa cu totul.
Asa am facut si atunci. Ne-am indesat in boscheti si ne-am dat chilotii jos razand ca apucatele. Am observat ca la toate trei incepuse sa ne rasara la pasarica fire de par negru si gros care formau un ciuf ce inconjura ca o aureola vulvele micute.
Prima care a tipat a fost Magda. Un barbat de vreo 40 de ani ne privea de la mai putin de 3 metri. Am tresarit si am ramas asa jos, pe vine. Un penis gros ii iesea din pantaloni in toata splendoare lui. Barbatul s-a lasat in jos, aproape cu fata la pamant si cu ochii tinta intre picioarele noastre. Fetele au tipat si cu viteza luminii s-au ridicat si-au luat-o la fuga. As fi fugit si eu dupa ele. Problema era ca barbatul facuse un pas in carare si imi taiase calea. Nu a parut sa-l mai intereseze fugarele. Ma privea doar cu pofta intre picioare. Ramasesem jos, nestiind ce sa fac. Dupa primul moment … acum ceva ma retinea. Nu era un tip atractiv. Era batran si putea a tigari. Dar penisul acela care atarna intre picioarele lui imi aducea aminte de ceva.
- Ce faci aici? m-a intrebat. De parca nu stia ce fac. Incerca de fapt sa ma intimideze.
- O sa tip, m-am trezit amenintand.
A parut ceva mai conciliant.
- Arata-mi si mie ce-ai acolo. Te rog…
- Nu.
- Haide…uite, iti dau ceva….si a scos o hartie de o suta pe care mi-a intins-o.
M-am surprins dorindu-mi sa accept. La varsta aia stiam deja ce inseamna o suta de lei. Ce vroia asta de fapt? Inima imi batea tot mai repede. Nu m-am opus. Am ridicat fustita, am departat picioarele si m-am lasat usor pe spate. Putulica i s-a aratat in fata ochilor fara nici o rusine. Era tot mai agitat si incepuse sa se masturbeze tot mai repede. S-a apropiat de mine. Emotia si frica au inceput sa se combine in mine.
- Vreau sa continui sa te pisi.
Involuntar muschii s-au contractat si vezica a inceput sa se goleasca de ceea ce mai ramasese. Jetul auriu a stropit pamantul pana aproape de el. A intins mana direct in jetul de pipi si a mirosit. A intins si cealalta mana spre mine. Curios lucru dar nu mai mi-era frica. Eram concetrata la ceea ce se i...



    Login