Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Noaptea de Anul Nou
Autor : idealchair - 2012-01-03
Citita de 4923 ori - Nota 5.75 (8 voturi)
Eram atat de nerabdator sa vorbesc cu Sophia sa-i aud vocea calda incat…Craciunul trecu si se apropia cu pasi repezi anul nou. Mi-am propus ca sa fac un revelion altfel decat pana acum, linistit si monoton ca in ultimii ani. De pregatiri nu prea m-am caznit sa le fac pentru ca nici consoarta mea nu dadea semen si nici n-o interesa noaptea de revelion.
Asa ca am indraznit sa o sun eu pe Sophia, nerabdator sa o aud.
- Buna dimineata scumpa domnitza,!
- Heeei…, ce mai faci? Buuunaa…! Ma lasi sa fierb asa, fara sa dai un semn? Ce-ai mai facut? De ce nu m-ai mai sunat, eram foarte suparata…!
- Bine, ce sa fac, eram nerabdator sa te aud…!
- Si eu…! Probleme acasa?
- Nu…, insa am crezut ca vei da tu telefon, mai intai !
- Daaa…? Se vede cat dor ti-a fost! Cum credeai ca te voi suna eu? Daca raspundea sotia ta?
- Iarta-ma atunci…! Spune-mi atunci…, ce faci de…anul nou, pleci undeva?
- Nuu, stau ca de obicei singura acasa…! continua ea de data asta cu o voce mohorata.
- Imi pare rau…! am continuat eu dupa o scurta pauza. Ai vrea sa o facem impreuna?
- Cuuum…? Vrei sa facem revelionul impreuna? se lumina ea la voce. Sigur ca as vrea, insa …, ce-o sa zica…?
- Ce poate sa zica…? Sigur ca si eu imi doresc sa o facem impreuna…! De fiecare data in ultimii ani am facut-o acasa, monoton, doar eu si ea si evident copiii! As vrea sa mergem undeva in Piata Constitutiei sau Piata Revolutiei si sa petrecem Anul Nou acolo, unde se tin de ani de zile spectacole, concerte, vin tot felul de trupe…!
- Sigur, mi-ar place foarte mult, sa petrecem impreuna Anul Nou si apoi…, venim acasa la mine…! continua ea fericita
- Waaaw, ar fi extraordinar, aduc eu sampania si cateva sandwichuri.!
Ne-am dat intalnire undeva ca sa ne putem gasi repede stiind ca va fi foarte multa aglomeratie. Surpriza cea mare a fost in momentul in care ne-am intalnit. Am venit insotit de cei doi copii. Pare o nebunie in ceea ce am facut, insa asa am crezut ca e bine. Doream ca si ei sa se simta bine macar acum de revelion, sa petreaca si ei altfel decat pana acum.
- Esti…, nebun? Ai venit cu copiii sa petrecem impreuna revelionul? Si …ea, ce a zis?
- Nimic, i-am zis ca merg cu ei in Piata Revolutiei si venim apoi acasa!
Dupa ce am facut prezentarile de rigoare, am plecat cu toti in Piata Revolutiei.
- Nu mergem in Piata Constitutiei, ca ne vom intalni ci Matei, cu …Andru…?
- Nu dragule, vom merge in Piata Revolutiei! E mai frumos acolo, vin si cei de la Vocea Romaniei, CRBL, Smiley.…si altii!
- Yeeess…! striga de bucurie unul din copii
Ne-am gasit cu greu un loc pe acolo, ca era foarte multa lume si inca mai veneau siruri intregi.
- Taaatii…, de ce tanti asta te tine asa de brat si apoi te imbratiseaza?
- Sa nu ne pierdem, dragule…! i-am raspuns eu fastacindu-ma
- Stii…, tati, Matei spunea ca merge in Piata Constipatiei…! Am inceput sa rad cand a zis asa si l-am corectat eu! Felul in care a spus-o ne-a facut pe toti sa radem mult sis a ne distram
Am ciugulit ce am… avut prin traista, am… dansat, am… baut, am… topait, am…ras, am… cantat, am… urlat si evident ne-am imbratisat si ne-am sarutat. La miezul noptii, am deschis sticla de sampanie si am ciocnit cu totii cate un pahar si ne-am spus fiecare cate-o dorinta. Apoi am privit ploaia de artificii. Eram cu toti foarte fericiti si asa am plecat spre casa. Adica… spre casa ei pentru ca nu s-a lasat pana nu ne-am dus la ea sa ne distram in continuare
Odata ajunsi la ea, am mancat cate ceva caci eram lihniti de foame ( era si de data asta pregatita cu de toate, ba chiar si un tort cu multa frisca asa cum imi place, atat mie cat si copiilor), dupa care copiii au adormit foarte repede de obositi ce erau.. I-am dus pe rand in dormitor, culcandu-i in patul ei,.apoi noi am ramas in continuare sa ne distram. M-am oferit sa duc platourile si sa spal eu farfuriile, cand am zarit in frigider un cornet, o pungulita din plastic pentru ornat cu frisca in ea. Am adus punga cu frisca in sufragerie si ea se dezbracase deja si statea in aceeasi camase de noapte foarte scurta, asteptamdu-ma.
- Vreau sa ma tii in brate si sa ma mangai! imi sopti ea. Si si-a scos apoi camasa de noapte dezvelindu-si trupul aproape gol. Ramase doar in chilotelii aceia care stateau asa de obraznic pe funduletul ei. Statea atat de sexy in canapea cu picioarele desfacute.
- Imi plac asa de mult picioarele tale si mai ales degetele picioarelor. Sunt asa…, late, si in forma de evantai
- Numai picioarele mele iti plac? continua ea zambind
- Paaai…, sunt mai multe parti din tine care-mi plac! am raspuns eu fastancit
- Si care ar fi alea? continua ea razand de data asta
- Eeeiii…, ce nu sti? Funduletul tau rotund ca o piersica ma face sa ma simt altfel.
- Maaai-mai-mai…! facu ea razand
-… apoi pieptul tau, sanii tai micuti si tari ca niste mingiute si nu in ultimul rand, capsorul tau drag cu zambetul ei fermecator. !
Am inceput sa ii sarut degetele picioarelori, continuand sa urc incet pe coapse pana am ajuns…, immm…, in zona ei intima! Immm…, ce placere, ce senzatie sa o sarut acolo intre picioare prin chilotei. M-am lasat apoi in jos, cu fatza in sus privind-o, iar ea langa mine ma mangaia sprijinindu-se de coapsele mele indoite. Si-a pus apoi laba piciorului pe pieptul meu lasandu-ma sa il mangai. Se intoarse si lua de pe masa o ciocolata si incepu sa o manance. Cu degetele de la picioare imi deschise gura si imi arunca cate o bucatica de ciocolata in gura. Rasul ei imi placea mult si felul in care imi arunca cate-o patratica de ciocolata, apoi tot cu ajutorul degetelor picioarelor ei imi inchidea gura. Jocul asta o amuza tare. Apoi s-a intors cu fatza in jos lasandu-ma sa ma joc si eu, lasandu-ma sa-i explorez in continuare trupul, zonele cele mai placute. I-am dat jos chiloteii cu dintii si pielea ei fina si placuta de pe funduletz ma excita Am inceput sa o sarut peste tot si fara sa-i spun ce aveam de gand sa fac, am luat cornetul cu frisca de pe masuta si am inceput sa ii ornez trupul si funduletzul cu frisca. S-a intors ca arsa tragandu-mi o palma peste fatza nu foarte tare insa.
- ...



    Login