Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

NEVASTĂ-MEA, PRIMA DATĂ TRASĂ ÎN PULĂ DE ALTUL-1
Autor : margeo - 2024-02-19
Citita de 10930 ori - Nota 4.63 (151 voturi)


Dupa un timp,Ileana, gazda, propuse sa mai desfacem o sticlă de vin.Adrian, barbati-su, se duse să o aduca iar femeia se scuza si disparu și ea. M-am uitat întrebător la Sorina.Dădu din umeri.
-Nu mă intreba pe mine, tu ai vrut să venim...mai stam puțin și plecăm, daca nu-ti place Ileana, zîmbi ea.
-Da ție îți place Adrian ?-i-am întors-o, sorbind din vin.
-Ce să zic, se codi Sorina, e un tip ok, și mai tanar decît tine, nu?...glumi ea.
-Biiine, am înțeles, am mîrîit eu și atunci se întoarse și Adrian. Mda, avea vreo 45-50, mai mult păr ca mine, lung, strîns în codiță, la spate.Barba scurtă avea fire cărunte și tricoul stătea un pic întins pe burta dar era destul de atletic, deși nu prea era vorbaret. Nevastă-sa ducea greul conversatiei, împreună cu mine. Nu se mai așeză în fotoliu, ci pe canapea, lîngă Sorina. Ne turnă la toți și, ca din întîmplare, își lăsă mîna pe piciorul Sorinei, care mă privi țintă. I-am zîmbit, încurajator, și atunci apăru Ileana. Se schimbase intr-un halat de baie, era desculță și își strînsese parul blond la spate.
- Simțeam nevoia să fac un duș, se scuză ea, muream de cald...Se opri în spatele canapelei și-și lăsă mainile pe umerii Sorinei.
-Ție nu ți-e cald, dragă? O întrebă pe nevastă-mea, care îngăimă ceva vag. Era evident stînjenită de atingerea femeii, care nu pierdu timpul.
- Ce ziceți, n-ar fi momentul să începem... să ne cunoaștem mai bine, surîse ea, depunînd un sărut scurt pe gîtul Sorinei, care imi aruncă o privire alarmată dar am zîmbit și am răspuns, punînd paharul jos.
-Sigur, de-abia aștept...
Mîinile Ilenei deja avansaseră pe pieptul Sorinei, mîngîindu-i sînii prin tricou, iar mana bărbatului dispăru sub fusta nevesti-mii, care încercă, indecisă, să i-o oprească. Fără succes, Adrian îi desparți pulpele ușor, Sorina îmi aruncă o privire speriată dar era prea tîrziu. Barbatul îi întoarse fața spre el și o sărută, lacom, pe gură. Sorina încercă sa întoarcă capul dar bărbatul era prea puternic, o împinse pe spate, spre spătarul canapelei, în timp ce mîna îi cotrobăia pe sub fustă. Sorina gemu, mai încercă o dată să scape, apoi se lăsă moale. Fusta i se ridică și am văzut degetele groase ale barbatului dîndu-i chiloții la o parte, apoi afundîndu-se între coapsele ei, care se relaxară ușor.
Mi se sculase pula, mai ales că Ileana îi frămînta apăsat sînii, prin tricou, iar Sorina, după ce încercase, slab, să îi țină mîinile, cedase și se lăsa mamelită.Femeia șoptea aprins, sărutînd-o pe obraz și pe gît. – Haide, scumpo, lasă-te în voia noastră, o să-ți arătăm noi ce putem să facem cu tine, de-o sa te sui pe pereți, dragă...
Sorina nu scotea un cuvînt, înăbușită de sărutul lui Adrian, a cărui mînă se agita între coapsele dezvelite. Sorina își dădu capul pe spate, roșie la față, și gemu cînd femeia o strînse mai tare de țîțe.
Am auzit cum suspină, înăbușit- Oooh, mai încet... apoi lucrurile s-au petrecut rapid.Cu cealalta mînă, Adrian își descheie pantalonii și se întoarse, acoperind-o pe Sorina. Genunchii Sorinei fură ridicați de mîinile puternice și am văzut fesele musculoase, acoperite de un păr creț, des, pompînd viguros între coapsele Sorinei, care scînci de cîteva ori, apoi gura bărbatului o înăbuși.
Cu pantalonii în vine, bărbatul solid, cu codiță, îmi regula hotărît nevasta, răsturnată pe canapea, cu cracii desfăcuți, ținuți ridicați de brațele lui Adrian. Bărbatul icnea, sonor, la fiecare împingere în Sorina, care închisese ochii și se lăsa futută, cu gura deschisă.
Îmi mîngîiam penisul, prin pantaloni. Se auzea doar gîfîitul lui Adrian, însoțit de șoaptele nevesti-sii, din care am înteles doar frînturi.
- Hai, drăguță, ia-o cît poți...așa-i că ți-o lărgește ca lumea, bărbatu-meu?...o să guiți ca o purcea, în pulă, oricît ai crede tu că te poți stăpîni, o să-ți vină spumele, cînd te regulează Adrian, nu-mi spune mie, floricico, că nu-ți place...altfel nu ți s-ar fi întărit așa sfîrcurile astea, de ți le mulg eu, drăguță...
Cu mișcări febrile, îi ridică pînă în gît tricoul Sorinei, apoi cupele sutienului și începu să mozolească sînii înroșiți ai nevesti-mii, care se lăsa călărită de bărbatul masiv, doar gîfîind, în timp ce era futută.
Apoi Adrian se ridică de pe nevastă- mea, ale cărei coapse căzură, inerte. I-am văzut piersicuța desfăcută, cît timp bărbatul își scoase tricoul si pantalonii, apoi își aruncă pantofii și ciorapii.
Sorina deschise ochii și privirile noastre s-au întîlnit. Nu era protest în expresia ei, nici rușine, nici spaimă , nici nesiguranță. Era privirea unei femei care se abandona unei pule. Rămas gol, bărbatul își mîngîie de cîteva ori penisul, se aplecă spre Sorina și o sărută lacom, în timp de îi frămîntă, cu o mînă, un sîn.Apoi am văzut cum degetele butucănoase o ciupiră, apăsat, de sfîrc. Sorina țipă de durere dar fu rapid înăbușită de gura Ilenei.Apoi Adrian îngenunche iar între picioarele Sorinei, Nevastă-mea gemu, coapsele îi fură iar ridicate, și bărbatul mormăi un Aaașa...
Corpul Sorinei se cutremură, am auzit-o suspinînd un NU, TE ROG...neconvingător, apoi mișcarea șoldurilor bărbatului se acceleră. Priveam, excitat, cum se mișcă șoldurile lui Adrian între coapsele desfăcute ale Sorinei, iar icnetele nevesti-mii nu lăsau nici o îndoială. Îi plăcea pătrunderea pulii celuilalt. Apoi, Adrian aproape se opri din futut, își scoase pula din nevastă-mea și ridicîndu-se, i-o apropie de buze.
- Îți place cum te fut, iubito? Întrebă el, proptindu-i-o de obrazul asudat. Sorina, cu ochii închiși, își întoarse capul. Știam că nu-i place să-și guste sucurile, deși nu mai avea de mult jena de a lua o pulă în gură. Nici a lui Adrian ?... Era, totuși, un bărbat străin, pe care îl lăsase să o fută, sub ochii mei, și poate se gîndea că să i-o și sugă ar fi prea mult, pentru mine. Oricum,Adrian mormăi, nemulțumit.
-Ce, nu vrei să-mi guști pula, fetițo ?...A fost bună să te facă să uiți de toate, să te uzi ca scroafa, dar nu vrei s-o iei în guriță, mimoză mică? și i-o apăsă, întărîtat, pe gură. Dar nevastă-sa nu mai avea răbdare pentru sfielile Sorinei. Îi lăsă sînii în pace, o apucă de păr cu o mînă, fixînd-o, iar cealaltă îi apăsă penisul barbatului ei între buze., pînă cînd Sorina deschise gura și pula groasă se strecură înăuntru. Adrian își apăsă scula cam brusc și am auzit cum Sorina se îneacă. Icni adînc dar bărbatul nu și-o retrase. Lacrimi începură să izvorască din ochii Sorinei, care horcăi. Saliva începu să i se scurgă pe la colțurile gurii, întinsă de mătărînga lui Adrian.Ochii Sorinei se holbară de efort dar Ioana o ținea bine de păr, iar bărbate-su o futea în gură, întărîtat. Ileana îi mîngîia coaiele păroase și îi șopti Sorinei.
-Așa, fetițo, mulge-i-o...că și el te-a făcut să te verși, de mi-ai udat canapeaua.. acum ia-o în gît, cît o vrea el, nu te jena de mine, că-ți curg balele pe pula lui, de-abia te obișnuiești cu o pulă ca lumea în guriță...( se auzi horcăitul disperat al Sorinei, cînd Adrian i-o mai apăsă odata, apoi i-o scoase încet din gură, plină de saliva Sorinei, care mai icni odată, gata să verse, cu ochii orbiți de lacrimi, și șopti, răgușită- Nu mai...pot, nu pot să respir cînd... te rog, nu mai mă chinui...așa..
Spre surprinderea mea, Ileana îi astupă gura cu un sărut, apoi am vazut-o lingînd scuipatul scurs pe bărbia nevesti-mii, în timp ce Adrian mormăi , punîndu-i picioarele Sorinei pe umerii lui.
-Acu stai să vezi ce-o să-ți meargă în păsărică, iubito, ca unsă o să-ți intre, după ce mi-ai sculat-o frumos, cu gurița ta de nefutută...las că vezi tu ce-i aia pulă, scumpo...să te piși pe tine de plăcere... și își afundă penisul ud și umflat, dintr-o mișcare, între pulpele Sorinei, zguduind-o și făcînd-o să țipe, cînd șoldurile bărbatului îi crăcănară forțat coapsele.
- Aaașa, bărbate, șuieră Ileana, fute-o pe fetița noastră, uite cum i s-au îmboboșat sfîrcurile, de ațîțare...pătrunde-o cu pula ta de neam prost, Adriane, n-o ierta, că n-a vrut să ți-o ia în gură de bună voie, afurisita mică...ce, tu oi fi învățat-o cu fasoane, Marius, ce zici ? și-mi zîmbi, în timp ce-o mamelea iar pe Sorina, muncindu-i sfîrcurile umflate, provocînd gemetele slabe ale nevesti-mii.
Îmi scosesem de mult pula din chiloți, o mangîiam ușor, ca să nu termin, atît era de excitant s-o văd pe Sorina răstignită de cei doi, luînd-o fără rezerve. Crezuse, probabil, că avea să fie un soft sex, ceva sărutări de încălzire, poate mangîieri pe țîțe, de la Ileana, apoi un cunilingus, cum o încălzeam eu, ca să aibă un orgasm înainte să intru în ea. Și iat-o, crăcită pe canapea, umplută de pulă fără menajamente, futută în gură- ea, care nu mă lăsa nici pe mine să i-o bag mai adînc, în gură, fără să se plîngă că o fac să vomite și o scot din stare... Acum, cei doi îi făceau ce voiau, cu poftă, fără s-o întrebe dacă voia și ea, manevrînd-o brutal, fără rețineri, fără a-i menaja pudoarea.
Mai tîrziu, avea să-mi spună că asta o și făcuse să simtă o placere acută, nouă, care o făcea sclava sexuală a soților Panait. Nepăsarea cu care se foloseau de ea, fără jenă. Tot ce conta pentru ei era plăcerea lor, nu a ei.
Și iat-o acum, femeia care nu vrusese, 11 ani, să audă de schimbare de partener, pironită pe o canapea de soția bărbatului care-o umplea de pulă, cu mișcari lente, puternice.Cu ochii închiși, respirînd greu, asudată toată, Sorina se lăsa futută, în neștire, de bărbatul asta care nu părea că se satură să o pistoneze, icnind cînd o zguduia, în timp ce Ileana coborî de pe canapea și îngenunche lîngă Adrian, nu înainte de a-mi șopti să mă apropii. O priveam cum îl mîngîie pe fund pe bărbate-su, care gemu aprobator(așa, iubito, fă-mă tare, s-o rup în pulă pe fetita asta...). mi-am dat jos hainele și, cu mîna pe membrul umflat, m-am apropiat.
Femeia prinse între buze un sfîrc al Sorinei, care , răsturnată, își pusese brațele pe umerii transpirați ai bărbatului, trăgîndu-l spre ea, mîngîietor. Avea gura larg deschisă și gîfîia, ațîțată, ba chiar își coborî o mînă pe părul blond al Ilenei, care-i mozolea sînul, mormăind de plăcere. Nu-mi venea să cred. Sorina, care nu putea suferi apropierea fizică a femeilor, o mîngîia duios pe cea care îi sugea sfîrcul, care acum bîiguia, toropită de patimă.
-Oooh, da, iubito, văd că-ți place ce-ți facem, ia zi, e bună pula lui Adrian, te umple destul în pizdica ta...aș zice că da, după cît ți s-au întărit sfîrcurile astea umflate, drăguțo... hai, ia-o căt vrei , că lui Adrian îi place de păsărica ta, dacă nu se mai oprește din futut, sper că apreciezi, scumpo, și ce ajutor îi dau, ca să ti-o tragă țapăn...apoi îmi facu semn să mă apropii și-mi șopti-Știi, lui Adrian îi place să-i fie pipăite coaiele, Marius, nu vrei să îl ajuți și tu să ti-o termine pe Sorina, că văd că nu prea mai ajunge să ejaculeze... Bărbatul se opri o clipă din pistonat și-mi făcu cu ochiul. Mirosea puternic a sudoare acră, barbătească dar și a excitația sucurilor Sorinei. Pe fruntea udă de transpirație a nevesti-mii, i se lipiseră șuvițele de păr, iar gîtul i se înroșise, de ațîțare.
Ezitant, am atins testiculele grele și asudate ale bărbatului care se afunda între pulpele nevestim-ii. Era ciudat dar excitant, am ridicat palma spre locul unde sexul bărbatului îi despica sexul Sorinei și umezeala caldă a sucurilor scurse și a transpirației celor doi îmi udă degetele. Miroseau a sudoare sărată și a sexul dulceag al Sorinei, cînd era tare excitată, mi-am mirosit degetele și am fost pe punctul de a ejacula. Tot mîngîind fesele lui Adrian, Ileana îi lingea țîța transpirată a Sorinei, în timp ce cealaltă mînă o apucase de sînul celălalt și îl framînta cred, dureros, pentru că nevastă-mea gemu și deschise ochii, protestînd slab.
-Nu așa tare, te roog...doar linge-l, spuse ea, ca prin somn, apoi dădu cu ochii de mine și spuse, surprinsă.
-Vezi ce-mi fac, Marius..și tu îl lași să mă... îi lași pe amandoi să mă chinuie în halul asta.. nu te ocupi de mine...mai reproșă ea, înainte ca femeia să-i astupe gura cu buzele ei. Aproape sufocată de sărutul lacom, Sorina gemu ceva neclar. Am văzut cum mîna Ilenei avansează între fesele lui Adrian, degetul ei mare îi pipăi o clipă anusul, apoi se afundă brusc înăuntru, odată cu strigătul Ilenei.
-Umple-o de malahie, bărbate ! Sorina căscă ochii mari și țipă, speriată- Nuuu, nu acolo, nu vreau să... e periculos, ieși, ieși, te roog... dar era prea tărziu. Am simțit izbucnirea ejaculării prin penisul încordat, Adrian icni, eliberat, strivind-o.
- Aaasa, fetițo, o simți cum te umple, pula mea fierbinte?... înainte de a mai zvîcni o dată din fund, apoi rămase, gemînd din rărunchi, deasupra nevesti-mii,sărutînd-o, în timp ce cracii desfăcuți ai Sorinei zvîcneau, iar brațele ei îi încolăceau, cu tandrețe, grumazul bărbatului care-o umpluse de spermă...
Apoi degetul Ilenei ieși din fundul lui Adrian și bărbatul se rostogoli greoi lîngă nevastă-mea.Pula îi era încă pe jumătate sculată, udă de spermă și de-abia m-am stăpînit să nu o iau în gură. Mi se părea cel mai rîvnit lucru pe care-l puteam face... Sorina scoase un oftat adînc, coapsele îi căzură, lent, pe canapea. Corpul îi strălucea de sudoare, pieptul i se ridica violent dar ochii rămăseseră închiși, de parcă îi era rușine de ce i se întîmplase. Un fir de spermă i se scurgea, în crăpătura feselor...
Pula aproape mă durea, de țeapănă ce era.Trebuia să simt și eu pizda aia încălzită, lărgită, năclăită de malahie, trebuia să fie a mea, atunci. Am îngenuncheat între coapsele aburinde și pula mi-a intrat singură în crăpătura udă și fierbinte. Sorina mă lăsă un pic, apoi îmi spuse, la ureche.
-Nu te supăra, Marius, nu mai pot, acum, te rog...trebuie să merg la baie, te roog... O înțelegeam, n-aveam chef nici eu să ramînă gravidă, asa că am sărutat-o tandru pe gură și am lăsat-o să se scoale. Dispăru, clătinîndu-se, în baie. Dar deja îi simțisem gustul buzelor, un amestec ciudat de sex feminin, transpirație și pulă. Mîngîindu-și pieptul păros, asudat, Adrian spuse.
- A fost grozav, bărbate, nevastă-ta face ca toate alea în pulă, a fost o plăcere...mai ales cînd am muit-o, surîse el, facîndu-mi cu ochiul. Iar Ileana adăugă.
- Sper că nu te-ai supărat că ai stat degeaba, prima tură... dar Sorina era prea bună ca s-o iertăm, înțelegi ?
Sigur că înțelegeam, și eu aș fi făcut la fel. Așteptam ca Ileana să se ofere și nu m-am înșelat. Se tolăni pe canapea, cu pulpele groase larg desfăcute, mîngîindu-se lasciv pe sîni și-mi spuse, răgușit.
-haide, înfruptă-te și tu dragul meu, că stai cam de mult cu pula sculată, cred că trebuie să te doară, dacă nu –i dai ceva...fierbinte... și rîse. Nu mă hotăram cu ce să încep, așa că femeia se lăsă pe spate, pe canapea, trăgîndu-mă peste ea. Mîinile ei îmi atinseră sfărcurile, apoi coborîră mai jos, pe abdomen, aproape zgîriindu-mă. Mi-am coborît capul și gura mi se afundă între sînii ei, umezi de sudoare. Îi mușcam sfîrcurile cu gust sărat, mîna îmi coborî între coapsele transpirate, i-a simțit pizda cleioasă de excitație, a patruns-o cu forță și îmi gemu la ureche. – Da, dragule, desfă-mi-o și tu, că destul a despicat-o Adrian pe soțioara ta, iar eu trebuia să mă uit la pula lui scumpă, cum o fute în guriță pe Sorina ta, care nu știu ce-o să-ți povestească, dar îți spun eu că se uda toată sub bărbate-miu... știu, toți credeși că doar voi le faceți să termine pe femeile voastre, dar nu-i așa... și mîna ei îmi contura sfîrcurile întărite, apoi mă pipăi la subțiori, cu unghiile ascuțite, ieșiră de acolo și mi le strecură în gură. Mi-am lins sudoarea sărată, apoi am icnit, cînd degetul ei ud îmi apăsă hotărît între buci, de sub coaie pînă la anus, întîrziind acolo, îndelung...Gemui de plăcere, cănd unghia îmi desfăcu fundul, rotindu-se încetișor, și am ieșit din ea, ca să nu termin.
-Mmmm, mai vrei deci, nu ești pregătit să mă umpli, încă, spuse ea și am făcut ochii mari cînd al doilea deget se băgă în fundul meu. Era mai gros, se răsucea lent dar continuu, în carnea mea în flăcări și am înțeles că era Adrian, cel care i se alăturase. Limba Ilenei îmi atinse buzele, am frisonat de plăcere, mîna ei îmi trase capul cu putere, în jos, între țîțele ei asudate, globuloase. Penisul meu fu supt aproape de sexul ei fierbinte, ud, degetul bărbatului se adîncea în mine, ușurel, unghiile ei îmi mîngîiau testiculele umflate, gîfîiam, aproape sufocat de excitație, cînd degetele lor îmi ieșiră din anus, lăsîndu-mă cu un gol exasperant acolo, între buci. Molfăiam areolele umflate și asprite, apoi gura mea i-a întîlnit gura ei și limbile noastre s-au amestecat. Eram la apogeu, simțeam deja tremurul ireversibil din coaie, care anunța iminența ejaculării, cînd am simțit că altceva îmi apasă anusul. Ileana îmi șopti să- l las și pe el să-și facă de cap cu mine...doar să nu mă opun, că o să-mi placa mai mult dacă cedez, o să văd...
Am simțit cum capul pulii bărbatului mi se afundă, cu blîndețe dar fără să se oprească, între buci, dar era prea tîrziu ca să mă gîndesc limpede, ce însemna asta, ca un bărbat să mă fută în cur.Ileana îmi mușcă buzele, gemînd înfundat, sperma mea o stropi înăuntru, fierbinte,eliberator, unghile ei mi se înfipseră în umeri , dureros. Am icnit, cu tot corpul încordat, penisul meu o împungea în pizdă, răspîndind valul de spermă,curul meu în flăcări se strîngea în jurul pulii care îmi desfăcea anusul. Nu știam ce mă durea mai rău, buzele mușcate de Ileana, spatele zgîriat de unghiile ei sau felul nemilos în care bărbatul avansa între bucile mele - știam doar că totul, ejacularea în sexul strîmt al Ilenei, limba ei desfăcîndu-mi buzele mușcate,sfîșierea dulce a sfincterului, apăsarea mîinilor grele ale lui Adrian pe șoldurile mele, strivite între ei – toate se adunau într-o senzație supremă de voluptate nouă, extatică, care-mi mătura acum orice rețineri, rușini și prudențe dinainte.
Nimic nu mai conta, decît penetrarea dominatoare a penisului care-mi desfăcuse curul, dinții Ilenei pe sfîrcul meu îndurerat, și, auzite ca de departe, șoaptele liniștitoare ale lui Adrian, în ureche.
-Știam că o să-mi placă să-ți încerc fundul, după ce-o fut pe Sorina...dar nu mă așteptam să mi-o strîngi așa de bine, bărbate, cu bucile astea încordate, în jurul pulii mele...aahh, ce frumos ți se strînge fundul, parcă mă mulge, dragule... dar nu te teme, n-o să te umplu acum, mai am nevoie de ...cînd s-o întoarce Sorina de la baie, frumosule...Acum relaxează-te și încearcă să împingi, ca să pot s-o scot...Fără să te doară...
L-am ascultat și totuși am gemut de durere, cănd a ieșit din mine, apoi s-a sculat și și-a sters penisul cu un șervețel umed. Curul îmi ardea , îl simțeam ciudat de gol. Fusesesem futut în cur și-mi plăcuse, mi-am amintit, pe cînd mă rostogoleam jos de pe Ileana. Pula îmi era încă pe jumătate erectă, cînd intră Sorina, învelită într-un prosop. Zîmbind, Ileana o apucă de mînă și o trase între noi, pe canapea.
- Ce faci, păsărică, te-ai spălat de sperma lui Adrian ?...ești gata pentru repriza a doua, drăguță?
Sorina răspunse, zîmbind.- Cred că a fost deajuns, pentru azi, ce zici, Marius? Privirea ei se opri pe pula mea, lucioasă de spermă și de sucurile Ilenei. M-am simțit ușurat că nu intrase mai devreme, cînd gemeam, pătruns de Adrian.
***
A fost rîndul meu să mă duc la baie, să mă răcoresc. Mă cam u...



    Login