Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta nefututa devine curva (a cui e vina?) partea 7
Autor : daciana_l - 2012-03-01
Citita de 25247 ori - Nota 8.53 (219 voturi)
Chit ca telefonul lui e vechi cred ca face poze destul de bune pentru a fi folosite ca dovada. Imi facuse doua in timp ce stateam pe spate si intra in mine si una cand ma pusese sa i-o sug. La inceput ma inspaimantase gandul ca imi face poze dar oricat m-am rugat de el a refuzat sa le stearga. Aveau sa fie dovada si garantia lui ca voi sta cuminte. Impacata cu ideea nu am mai protestat cand mi-a facut iar poza ci am continuat sa sug pula aia lunga ce se dovedise buna la gust. Ma futuse de 3 ori. Zdravan. Ignorand situatia... ma futuse bine de tot. Dupa primul numar, se barbierise in timp ce eu am facut dus. Apoi a facut si el. M-a lins inainte sa ma futa si am reusit sa ma termin superb. Apoi a urmat o pauza mai lunga timp in care am atipit extenuata de efortul fizic dar mai ales mental la care fusesem supusa. M-am trezit cu degetul lui in mine frecand incet. Eram super-adormita dar senzatia nu era neplacuta asa ca m-am intins pe burta cu picioarele rasfirate si am continuat sa motai. Dar cateva zeci de secunde mai tarziu l-am simtit pozitionandu-se deasupra mea si apoi pula lui din nou erecta ma despica pana in adancime. M-a futut violent si repede. Nu m-a durut dar nici nu mi-a placut. M-a posedat repede si in forta si a terminat in mine izbindu-si in forta pula in cervixul meu. Apoi m-a lasat sa dorm. Nici nu l-am auzit cand a plecat.
In urmatoarele zile am stat cu o frica teribila in suflet. De fiecare data cand ma suna Marian ma gandeam ca va fi sa imi ceara socoteala. Dar era in regula. Ba sa te pufneasca rasul. Socru-miu ma laudase ca am avut grija de el cat a fost in convalescenta. Oh, da. Am avut grija de el.
Incet, incet m-am relaxat. Mai facuse un lucru inainte sa plece. Aveam sa aflu a doua zi. Cu messengerul inca deschis el i-a mai scris lui Silviu. Scurt si cuprinzator: “Am sa-ti rup mainile. Am sa-ti rup picioarele. Stii tu de ce. Semnat: Costel Lapusneanu”.
Mesajul era serios si aveam sa aflu ca Silviu a realizat si el asta. Nu mai voia sa vorbeasca cu mine. Nu mai voia sa aiba de a face cu mine. Faptul ca Silviu luase in serios amenintarea si chiar se conforma ma scoase din minti. Eram furioasa indeosebi pe socru-miu. Uitasem ca-mi jurasem MIE ca nu am sa mai calc stramb. Dar eram atat de slaba. Eram atat de innebunita dupa sex. Nu ma puteam abtine sa ma gandesc la asta. Sa imi fac filme in cap... oh, si ce filme erau alea...
Apoi furia mi s-a directionat catre Silviu. Nu-mi mai raspundea la telefon deloc. Noroc ca nu avea mesagerie caci as fi platit o avere pentru cat l-am apelat. Dar el ramanea mut, neclintit in decizia lui de a nu mai avea de-a face cu mine. Si gandul asta ma innebunea. Am inceput sa-i trimit mesaje. Sa-i amintesc cat de bine ne-a fost impreuna. Eram prea mandra sa recunosc dar ma indragostisem de el si nu suportam gandul ca nu mai vrea nici macar sa mi-o traga. Nici macar sa fiu amanta lui. Cum nu raspundea nici la SMS-uri, l-am sunat acasa. Am dat de taica-su, de maica-sa si de frate-su Calin de cateva ori. Atunci m-a sunat el si pe un ton rece ca Antarctica mi-a cerut din nou sa nu-l mai sun.
Dar azi am sunat din nou. Era 6 jumate, sigur e acasa. Poate raspunde el. Eram satula de degetul meu, satula de masturbare, satula de filme porno de pe canalul Spice. Voiam o fiinta vie cu o pula adevarata. Il voiam pe Silviu.
“Alo?”
Era o voce de barbat si am inceput sa turui in telefon dar in timp ce vorbeam am realizat ca nu e Silviu ci Calin.
“...aaaa... Ceau, Caline... aaa... e... acasa? Pot vorbi 2 secunde cu el?”
“Nu e acasa.”
Vocea lui avea o tonalitate ciudata si am recunoscut-o imediat. Era tonul cel au oamenii cand vorbesc cu cineva nebun. Asta eram? O nebuna? Sangele imi veni in obraji de rusine dar am continuat.
“Te rog... da-mi-l la telefon. 2 secunde... jur!”
“Dar nu e acasa.”
“Caline... te rog... spune-i sa vina... 2 secunde sa vorbesc cu el.”
“Dar nu... nu e acasa... e in oras... la Mall cred.”
“L-am sunat... pe mobil adica... nu raspunde... il are la el? De ce nu raspunde?!”
“..Poate... e cu ea... nu stiu?”
CU EA?!!!
“E cu ea?” am baguit socata, distrusa... “Are... aaa... prietena? DEJA?!!”
In gelozia mea oarba uitam ca eu sunt maritata si Silviu nu era prietenul meu.
Calin nu mai spunea nimic.
“Mersi, Calin... Mersi...”
Plangeam deja cand am inchis telefonul. Nu-mi venea sa cred. M-am facut ghem in pat si am dat drumul lacrimilor. Toata tensiunea din ultimul timp a rabufnit. Am inceput sa ma invinuiesc. Il inselasem pe Marian. Mi-o trasesem cu Sandu. Apoi acesta ma parasise. Silviu ma futuse si apoi ma lasase. Ce naiba! Socru-miu nu avea cum sa afle. Nu avea cum sa-i faca nimic. Cum de nu vede asta. Si acum avea pe alta. Si eu ce fac?
Pe mine cine ma fute? Acum ce fac, caut altu? Ma fut cu altul? Nu pot face asta. Am trecut prin prea multe ca sa ajung in situatia sa caut un altul care sa vrea sa mi-o traga. Si chiar daca ar fi... pe cine? Cine? Nu cunosc pe nimeni, ca nu pot sa iau unu la intamplare de pe strada. De ce e asa prost Silviu asta? Daca nu-si gasea pe alta poate il induplecam... dar asa... acum fute pe alta nu mai are nevoie de mine si de problemele ce le aduc. Ce nesimtit! Ahhh, nici macar sa-mi zica: Proasto, am pe alta. Nu ma mai suna!
Sa ajung eu sa sun ca o nebuna. Sa vorbeasca frate-su cu mine ca cu o bolnava mintal! Calin e un baiat bun, probabil ii pare rau de mine.
Calin.
Mi-am tras mucii zgomotos. Mintea imi lucra febrila.
Calin.
M-am ridicat din pat si m-am dus la baie. Mi-am suflat mucii si m-am spalat pe fata.
Calin.
M-am intors in camera, am apucat telefonul si am format numarul ce-l cunosteam deja pe de rost.
“Alo.”
Era el. Aveam un nod in piept.
“Ceau, Calin. Tot eu sunt...”
“Ti-am spus.. e in oras...”
“Nu... nu!” l-am intrerupt. “Cu tine vreau sa vorbesc.”
Calin amuti, probabil surprins. Acum e acum...
“Am o rugaminte la tine... Ai vrea sa vii pe la mine acum?... Bem un ceai, sau o cafea, ce vrei tu... “
“Aaaa... pai...”
“Am nevoie sa stau de vorba cu cineva.”
Il puteam auzi respirand greu in receptor.
“Trec printr-o perioada grea si... as vrea sa discut cu cineva... nu stiu... sa ma asculte cineva... si n-am cu cine...”
Am ras nervos.
“Ce zici? As aprecia mult”.
Cand vorbi vocea ii tremura grav.
“Acum-acum? Tre’ sa fac ceva...”
“E bine, e bine”... m-am grabit sa accept, bucuroasa ca a acceptat.
“Cam intr-o ora- jumate... sau doua... daca nu e prea tarziu... aaa... unde stai?”
...
Facusem baie. Imi revenise buna dispozitie. Stiam ca am sa incerc sa fac sex cu el si asta ma amuza teribil. Era virgin. Eu eram cea experimentata. Ciudat. Si amuzant.
M-am spalat bine la pasarica si la fund. Am mai dat cu Bic-ul pe ici-colo. Eram pregatita. Facusem si ceai. Ii dadusem numarul de mobil si adresa si ma sunase cand coborase din autobuz.
Uite ca a ajuns. Interfonul suna strident si am fugit sa raspund. Eram atat de sigura ca el e incat nici nu am spus nimic, doar am deschis. M-am privit in oglinda de pe usa si mi-am trecut o mana prin par. Dintii? Bun. Eram imbracat lejer, intr-un tricou de stat in casa si pantalonii de pijama. Nu purtam chiloti si nici sutien. Hehehehe... nu era nevoie.
A batut timid la usa si i-am deschis. Era mai inalt de cat imi aminteam dar la fel de slab. Bretonul lui mare il daduse intr-o parte sa nu-i intre in ochi.
“Ceau, Calin. Ma bucur ca ai venit...”
“Ceau...” a baguit si el timid.
Era un dulce.
I-am luat geaca din mana si l-am ghidat catre sufragerie. S-a asezat pe canapea, dar numai pe marginea ei. Of, Doamne! Baiatul asta era opusul fratelui sau. Cand Silviu venise prima oara la mine se tolanise ca un boss.
“Ce vrei sa bei? Cafea, ceai? Am si cola... sau vin? Vrei vin? E vin de casa...”
“Nu, Nu... niste cola... atat”...
Am fugit la bucatarie si am adus 2 pahare. Imi batea inima nebuneste. De nerabdare... de excitare? Oare am s-o fac? Dar cum?
Am revenit in sufragerie si l-am gasit la fel de stingher stand teapan pe marginea coltarului. Ce dulce era.
Sticla fasai cand i-am desurubat capacul si m-am aplecat sa pot turna fara sa sara stropi. Lichidul negru facu spuma din plin si m-am oprit din turnat. L-am privit.
Privirea lui era tintuita la pieptul meu. La gulerul larg al tricoului meu vechi. La sanii mei plini dantuind lent in tricou, la fiecare miscare. Apoi realiza ca l-am vazut si rosi extrem de rusinat. Sfarcurile mi se intarira si am simtit o caldura placuta in vaginul incordat de dorinta. M-am aplecat si mai tare si am inceput sa torn lent sucul carbogazos. Mi-am arcuit teatral spatele facand pieptul sa iasa si mai mult in evidenta. Calin nu scapa nici un gest de-al meu. Era rosu la fata si abia respira de emotie. Oare banuise pentru ce-l chem la mine? Oare? Mai mult ca sigur sperase... Norocosul, gasise femeia potrivita. Singura, nefututa... infierbantata. M-am uitat la el intre picioare incercand sa disting prin blugii lui daca i s-a sculat. Daca nu i s-a sculat... i-o scol eu imediat, caci nu mai aveam rabdare. Aveam sa sar pe el?
Esti virgin? Iti explic eu cum se face.
Inima imi galopa furtunos cand am asezat sticla de suc pe masuta. Am luat capacul in mana dar un gand nastrusnic imi veni in minte. Cu un gest ieftin am lasat capacul sa-mi scape printre degete si sa cada pe covor.
Politicos, el dadu sa se aplece repede dar i-am pus o mana tremuranda pe umar si l-am oprit. L-am privit in ochi:
“Sunt atat de neindemantica”...
Fals ca in filmele porno de duzina. Pustiul asta isi va trai fanteziile.
M-am lasat in genunchi, la picioarele lui, fara insa sa caut vreun moment capacul cazut. Il priveam in ochi incordata de ce aveam de gand sa fac. Flatata de privirea lui flamnda, dornica... infranata de politetea si nesiguranta lui de virgin. Dar azi trasese lozul norocos.
I-am pus o mana pe genunchi si tresari aproape ca la un test de reflexe. Dar mana mea urca mai sus nemultumita de grosimea panzei pantalonilor pana ajunse in zona inghinala. Mana cuprinse tandru pachetul. Era tare. Genetic vorbind trebuia sa fiu realista: daca frate-su o avea mica ce sansa aveam cu el? Dar nu conta. Silviu imi demonstrase ca marimea nu conteaza.
Calin se foi usor, stingherit de mana mea tupeista. I-am zambit.
“Nu stiu daca Silviu ti-a povestit... dar... eu sunt... aaa.. am nevoi... vreau.. mmm... imi place mult...”
Calin paru sa rasufle cumva usurat. Am continuat sa-i masez pe umflatura prin pantaloni pana l-am simtit zvacnind. Era pe aceeasi lungime de unda cu mine.
Pizda mi se uda puternic. M-am intins peste el si l-am sarutat. Un sarut ca la carte. Pasionant, plin. Doamne ajuta! Stia sa sarute. Mi-a raspuns timid dar ma lasa sa controlez situatia.
Incepuse sa-mi placa rolul de persoana experimentata. Si de ce nu, la o adica? Avusesem profesori buni, nu?
M-am urcat pe coltar si l-am incalecat. Lindicul umflat fu strivit de corpul lui si placerea ma franse de mjloc. Am venit peste el si el ma intampina cu un sarut patimas care ma rascoli si mai tare. Era inca timid in gesturi si asta ma frustra. Eram atat de excitata incat voiam sa ma ia tare... sa-mi smulga hainele si apoi sa intre in mine pana la coaie. Si apoi sa ma futa.
Ah, sa ma futa...
“Mangaie-ma...! am gemut lasandu-l sa-mi bage limba-n gura.
Mainile lui ma cautara timide pe spate coborand lent. Ca sa-l impulsionez dar mai ales ca simteam ca innebunesc ma frecam cu pizda de el, in sus si-n jos de parca era deja in mine...
Mainile-i ajunsera intr-un final pe fese dar ma mangaia cu o timiditate enervanta. Nu ca nu stia ce sa faca doar ca ii era frica sa o faca. L-am prins de maini si i le-am apasat in carnea tare de pe cur. I le-am miscat pe toata suprafata curului in timp ce-mi frecam lindicul incins de el. Nu mai puteam.
I-am ghidat mainile in pantaloni. Gemu incantat sa simta carnea fierbinte in palme. Invatase repede si incepu sa ma framante placut. Dar aveam nevoie de mai mult.
“Baga mana acolo”... i-am soptit la urecehe inainte sa i-o iau un gura si sa i-o sug.
S-a gadilat si a dat sa se eschiveze dar n-avea cum sa scape. Noroc ca nu uitase ce-i cerusem. O mana fierbinte ma cauta pe sub. Degete nerabdatoare rasfirara tufisul des si apoi coborara in zona defrisata unde il astepta inebunit lindicul meu maret. Degetele fierbinte se cufundara in motul generos curentand-ul placut si pizda mi se uda si mai tare. Numai bine sa ureze bun venit primului deget care ma sonda superficial. Dar eu nu eram degeaba acolo. M-am ridicat in genunchi si m-am lasat apoi pe mana lui. Degetul se duse in adanc si am gemut de placere.
“Freaca... misca... freaca... acolo... acolo... si mai sus... da... mmmm....”
Innebunita dansam cel mai lasciv dans posibil. Tanarul meu amant ma privea fascinat in timp ce imi canta la instrumentul meu intim facandu-ma sa-i sursur la ureche...
“Aaaahhh.... aahhhh.... ammmmmmm... ammmmmm...!”...
Imi placea atat de tare. Eram atat de incantata ca reusisem sa-l seduc pe Calin atat de repede. Ca trecusem la fapte atat de usor. Si imi placea atat de mult... Ahhh... il voiam in mine. Nu degete. NU! Vreau pula.
M-am ridicat din nou in genunchi si m-am dat putin mai in spate. L-am prins de curea.
“Desfa... da asta jos... te vreau inauntru... “
Asta era ce asteptase de cand il lovise pubertatea. Isi desfacu rapid cureaua dar se poticni la nasture. Am dat sa-l ajut dar mai mult il incurcam asa ca m-am oprit. In schimb il masam usor in zona oualor. Muream de nerabdare. Sa i-o vad... sa pun mana pe ea... sa o bag in mine... si mai tarziu... mai vedem.
Reusise.
M-am dat si eu jos si mi-am tras pantalonii jos ramanad in pasarica goala. Ma simteam extrem de uda acolo jos. Calin isi trase blugii jos o data cu chilotii dezvaluind o erectie decenta. Eram tot de marimea fratelui sau doar ca Silviu se radea des pe cand Calin purta freza originala. O tufa castanie, cu fire lungi si matasoase. Coaiele acoperite de par lung nu pareau extrem de impresionante. Ce era ciudat e ca pielea acoperea in totalitate capatana sexului. Nu l-am lasat sa-si dea panatalonii de tot jos caci m-am napustit din nou pe el. L-am incalecat cu repeziciune si l-am prins de mataranga. Il cuprindeam cu usurinta. Tinusem de destule ori in mana pula fratelui sau si am putut sa observ multumita ca asta era o idee mai lunga.
Dar nu asta era important acum ci faptul ca il tineam in mana. Am culisat de doua ori apoi l-am potrivit la intrarea in vagin. Pizda mea stramta il beli de piele si ajutata de lubrifiantul consistent il inghiti flamanda pe toata lungimea.
“MMmmmmm!”
Gang...



    Login