Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta nefututa devine curva (a cui e vina?) partea 4
Autor : daciana_l - 2012-01-11
Citita de 26067 ori - Nota 8.56 (228 voturi)
Si au plecat. Am plans la plecare si am plans din nou cand am ajuns acasa... in apartamentul gol. Reusisem sa raman singura. Nu zic ca a fost vina mea ci ca asta e viata mea.
Sandu daduse dovada de o cruzime ce m-a socat. Ce m-a durut. Dupa ce m-a umilit in toaleta facultatii a mai facut o treaba infama. Eu si Marian luasem imprumut 2000 de euro de la ei iar Sandu a cerut macar jumatate din bani pana la Craciun caci voiau sa-si cumpere o plasma. Natural ca nu aveam de unde sa le dam banii inapoi, mai ales ca sotul si socru-miu urmau sa plece in Anglia. Sandu a facut o scena si s-a certat grav cu Marian. Socru-miu a incercat sa intervina dar diplomatia nu e punctul lui forte si treaba a devenit si mai aiurea. A ramas ca baietii vor trimite bani cat pot de repede pentru a acoperi datoria. Dar ramasese cearta si ruptura dintre noi. Oare o facuse intentionat? Oare eu eram cauza?
Socru-miu la randul lui, a reusit sa se certe si cu mine si cu Marian. A venit cu o propunere ce m-a scos din minti. Daca ei tot lucreaza in Anglia, eu ma pot muta inapoi la mama si sa dam apartamentul in chirie. A fost singura data cand am avut curajul sa-l infrunt. S-au aruncat cuvinte grele. I-am spus ca asta nu e apartamentul lui. Stiu, a fost cadou de la voi... dar acum e al nostru. Noroc ca Marian mi-a tinut partea in speta aceasta. Dar disensiunea dintre mine si socru-miu a continuat sa mocneasca. Eu nu am vorbit cu el nici cand trebuiau sa plece sa se imbarce. Ba chiar am strambat din nas sfidatoare cand, teatral, isi deschisese bratele sa-l imbratisez. Sa-l imbratiseze Leti, fosta lui nevasta ce l-a parasit fiindca era un minunat.
Noroc cu mama. De Craciun am stat la ea. Nici nu avea rost sa stau singura cuc in casa de sarbatori. Barbatii ajunsesera cu bine si incepusera munca. Stateau in gazda, impartind casa cu inca 5 barbati. Ei aveau o camera si dormeau in acelasi pat.
Era pentru prima data cand eram departe de Marian. Si nu-mi placea. Stiu ca am comis niste fapte impardonabile intr-o casnicie, il tradasem cu buna stiinta si imi placuse. Dar il iubeam. Perioada asta scurta in care statuse acasa ne apropiase din nou. Cand vorbeam la telefon si-mi povestea cum i-a decurs ziua, ma induiosam si abia imi stapaneam lacrimile. Iar seara in pat, singura... plangeam.
Cum am spus, noroc cu mama. De cand ma maritasem nu mai petrecusem atat timp cu ea. Am ajutat-o la mancare, la prajituri, la curatenie. Am stat si am vorbit de toate... Ma rog, aproape despre toate, nu?
Desi Marian nu era cu mine, a fost un Craciun bun. Incet incet m-am relaxat. Urma Revelionul.
Initial fusese programat sa mergem cu Sandu si Adina la o cabana la Poiana Marului, asa cum procedasem si cu un an in urma. Dar anul asta a decurs diferit. Pusesem niste poze cu bradul pe Facebook si Corina mi-a dat like. Bucuroasa am sunat-o si am stat la taclale mai mult de o ora.
Corina e o fata tare plina de viata. Si are o viata incredibila. N-am timp de detalii dar in mare ce trebuie sa stiti e ca e ceea ce se numeste “tigan de matase”. Rade mereu cand o intrebi de unde are bani. E de varsta mea. Si ea e maritata, sotul ei e un barbat urat, cu 16 ani mai in varsta decat ea. Dar e foarte des plecat, “sa faca business”. Deci Corina e mereu gata de club, gata sa mearga la Mall la o cafea, gata sa iasa la un suc. Ne imprietenisem, dar Marian nu vedea cu ochi buni asta. Se pare ca tatal ei era faimos in Timisoara. Si nu faima din aceea buna.
Dar mie imi placea de ea. Avea un fel de a fi direct si era teribil de amuzanta. Inca de cand m-am imprietenit cu ea m-a innebunit cu povestirile ei. Fusese handbalista pe perioada liceului si se tot lauda cu o anumita coechipira care juca in Germania iar alta era in echipa nationala. Dar ce stiu eu despre handbalul feminin? Oricum, era rea de gura, sa te fereasca Dumnezeu. Vorbea ca un baiat, vorba ei favorita fiind “ pai ce pula mea!”. Era nebuna si o adoram. Desi facuse multi ani handbal, era mica de statura si abia imi ajungea la umar. Avea picioare musculoase dar urate si mergea si usor cracanat. Cred ca din cauza aia alesese sa poarte mereu fusta. Oricum, erau destui ce se bagau cu ea in seama, caci fesele alea tari reliefate prin fustele stramte pareau sa aibe destui fani.
Totodata era incredibil de rasfatata. Din cauza ca barbat-su era plecat, taica-su nu a avrut sa o lase sa plece sa faca revelionul cu niste prieteni de-ai ei in Thailanda. Ca sa se razbune a decis sa nu stea nici cu familia ei. Si uite asa am ajuns sa facem revelionul impreuna. Initial Cori propusese sa mergem la Club Heaven. Dar m-a sunat colegul nostru de clasa Silviu sa ma intrebe ce fac de revelion. El mergea cu prietenii lui la DAF Club in Giroc, daca stiti locul. Eu nu fusesem niciodata dar auzisem ca e frumos. Silviu...
A fost cu noi in clasa si in facultate. Tricouri mulate, gel in par, cercel in ureche, tatuaj pe umar. Cunoasteti genul? Ah, si manele pe telefon. Inca din prima clipa si-a declarat interesul pentru persoana mea. A fost insuportabil de agasant, nu-l deranja deloc ca sunt maritata. In ultimul an de facultate devenise parte din grupul nostru. Adica umbla cu noi, fetele. La examene copia de la noi. Ma obisnuisem si eu cu el si am inceput sa vad dincolo de spoiala de cocalar. Era un baiat inteligent si din momentul in care incetase sa fie agasant, puteai sa te intelegi cu el. Era glumet si ma facea sa rad. Dupa facultate cineva din familie ii gasise un job de Personal Assistent, la o firma. Avea salariu bun si in mod ciudat, nu facea ore suplimentare. De asta a revenit cu noi la Master. Din fericire isi schimbase garderoba si nu mai purta cercel. Mda... se schimbase putin... imi placea.
Cand ne-am dat jos din taxi, ne astepta, tremurand de frig in camasa lui neagra. Arata atat de dulce, cum statea el zgribulit. A fost o seara reusita. Mi-a placut tot: clubul, artificiile de la miezul noptii, atmosfera, muzica si prietenii lui Silviu. Cu o singura exceptie. Era o fata care n-a vazut cu ochi buni faptul ca Silviu imi dadea atentie. A fost cam stupid sa stea langa mine in timp ce vorbeam cu Marian, cu cateva minute inainte de miezul noptii dar asta e. Am dansat cu el, am dansat cu Corina. Am baut alcoolul ce intra in pretul biletului, apoi am cumparat mai mult. Am, mancat, am baut si am dansat. Si Silviu ma intoxica (intr-un sens placut) cu prezenta lui. Eram beata si din ce in ce mai incintata. Dansurile devenira tot mai suspecte. Ne atingeam tot mai des... mai apasat... mai incarcat de insemnatate.
Sincer, nu stiu ce s-ar fi intamplat daca prietenii lui Silviu nu ar fi plecat mai repede. Eram suficient de beata si de excitata sa cad in greseala... din nou. Pana una alta scopul meu secret fusese atins. Ma aranjasem special pentru el, si abia in plan secund pentru petrecerea de revelion. Pantaloni negri mulati, o bluza neagra superba, decupata la umarul drept dezgolindu-mi atat umarul cat si bratul. Purtam un sutien discret, fara bretele. Mama imi facuse parul. Am rugat-o sa-mi faca poze cu telefonul, asa de incantata eram de cum arat. Si acum seara era pe final. Era trecut de 3 am. Era mai multa lume asteptand un taxi decat masini. Dar eu nu eram singura, ci cu SuperCori, ce se gandise la tot. Avea o cunostiinta ce era pe traseu in noaptea asta si l-a sunat. A venit repede dar tot mi-a intrat frigul in oase. Cum stabilisem cu Corina, aveam sa dorm la ea. Sotul ei era iarasi plecat. Era ceva dubios cu barbata-su. Dar ma rog, nu era treaba mea. Corina avea un apartament superb, undeva in Soarelui. Tot drumul ea discutase despre familia soferului. Pesemne ca era un prieten bun caci nu a vrut sa ia bani, dar Corina i-a lasat pe bancheta din spate.
Razand ragusite am bocanit cu tocurile noaste pe cimentul scarilor pana la ea in apartament. Inauntru era cald si placut dar Cori a umblat la termostat cerandu-i mai multa caldura.
Cat am fumat eu o tigara ea a facut dus. Apoi am facut eu. Mi-a dat niste pijamale de-ale ei si acum stateam sub plapuma si ne uitam la Antena 1. Telefonul imi suna anuntandu-ma ca am primit SMS. Abia am apucat sa vad de la cine e ca nebuna mi l-a si smuls din mana.
“Ce nebuna esti, mai fata!’ Silviu Faculta: sunt primul care-ti ureaza Somn Usor in noul an’.”
Am facut ochii mari si m-am rosit dar eram sigura ca in lumina slaba data de televizor nu se observa. Am zambit stramb si am intins mana. Corina imi puse telefonu-n palma.
“Am vazut eu ce v-ati mai dansat si cum va priveati”.
Am facut ochii mari, panicata. Fusese atat de vizibil?
“Stai linistita, fata” ma atinse ea pe mana. “Nu-i bai. E si normal, daca barbata-tau e plecat... e normal...”
“Dar n-am facut nimic... adica... am dansat si eu... ce vrei sa zici... bausem.”
Vocea mea nu ar fi convins pe nimeni. Dar Corina rase aratandu-si dinti ei mici si regulati. Ciudata faptura Corina asta.
“Mai fata, nu intelegi ca nu e nici un bai. Silviu e baiat bun”...
Rase usor si ma privi in ochi. Nu ma simteam in largul meu. Imi inselasem sotul, dar o facusem cu Sandu, un barbat care stiam ca nu o sa spuna nimic, nimanui, niciodata. Iar aici vorbeam de altceva. Imi venea sa ma bat ca fusesem atat de transparenta. Dar e adevarat... imi placea de Silviu. Si ma simteam magulita ca-mi trimisese mesajul acela dulce. Pacat ca-l vazuse si nebuna.
Am zambit fara sa vrea in timp ce am butonat si am mai citit o data textul scurt. Telefonul imi fu luat din mana din nou si cuvintele tembelei imi dadu fiori.
“Da incoace sa-l sun pe saracul baiat.”
Se eschiva la fix cat sa nu ii iau telefonul. Ea radea dar eu ma panicasem.
“Da... nu-l suna... nu fi nebuna. Cori. CORI!”
Diavolul negricios isi arata dintii ei mici intr-un ras malitios.
“Sa-l chem aici?”
CE?
“Cori, nu fi nebuna. Da-mi telefonul”.
“Nu!”
Si iar rase ca nebuna. Of! Cu un efort m-am lungit peste ea si am prins de telefon. N-am reusit sa-l iau caci il tine abine si am inceput sa ne batem pentru el. Imi era greu, eram inca ametita de la bautura, dar ma luptam sa-i smulg telefonul cu indarjire. Ea in schimb radea strident si reusea sa scape. Dar am impins-o pana era sa cada din pat si incercand sa se redreseze n-a mai fost atenta la telefon si am reusit sa i-l iau. Victorie de scurta durata caci micul drac a sarit pe mine trantindu-ma in perne.
“Lasa-ma fata sa-i trimit macar un mesaj. Sa-i spunem... sa-i spui si tu Somn usor.”
Adevarul e ca as fi facut-o. Dar nu cu ea de fata. Am dat sa sar din pat si totodata sa scap de Corina dar nebuna mi-a sarit in carca si m-a tras pe spate. Si-a incolacit picioarele puternice in jurul bazinului meu si ma inlantuit de ea.
M-am trezit captiva in bratele ei si singurul motiv pentru care nu imi luase telefonul inca era ca aveam mainile mai lungi ca ea.
Eu eram imbracata in niste pijamale de-ale ei, ce-mi erau scurte la maini si la picioare. Ea in schimb avea niste pantalonasi trei-sferturi si un tricou dar se infasurase intr-un capot plusat. Capotul i se desfacuse in focul luptei pentru telefonul meu mobil si acum o ii simteam pantecul fierbinte lipit de spate. Aveam obrazurile lipite si o puteam auzi gafaind de la efort langa ureche. Paru sa isi dea seama ca nu poate ajunge la telefon caci imi vorbi impaciuitor.
“Hai fata sa-i trimitem macar un mesaj, sa vedem ce zice.”
Am continuat sa tin telefonul departe de alonja ei.
“Ii scriem ceva de genu “sper ca nu iti dau insomnii”.
“Ce?” am tipat surprinsa.
“Da, fata. Baga-l putin in filme. Ce ai de pierdut?”
Nu stiu ce aveam de pierdut dar Corina s-a misct putin sub mine si as putea sa jur ca ii simtisem pubisul frecandu-se de coapsa mea. Doar o idee... oare mi se paruse?
“S-o fi culcat deja...”
Nu-mi recunosteam vocea. Oare se frecase de mine...? Uite din nou!!!
“Nu s-a culcat fata, e abia 4. Il chemam aici.”
“Ce???”
Ah... pubisul ei parca radia caldura. Nu cutezam sa ma misc.
“Il chemam aici... vine sigur...”
Vocea ei suna ciudat.
“... e in limba dupa tine. Ti-ar trage-o rau...”
Mi-ar trage-o rau? De unde stie... si de ce vorbeste asa ragusit?
“Mi-ar trage-o rau?” am incercat eu o gluma, “de unde stii?”
“Ca fute tare de tot. Tare-Tare!”
DE UNDE STIE?
“De unde stii?”
Dar in timp ce vorbeam am realizat evidenta si gandul ca Silviu a facut sex cu Corina ma umezi. Corina ofta usor cand pubisul ei se freca apasat de coapsa mea. Parca ma ardea in locul ala. Uitasem de telefon.
Corina nu ma mai inlantuia cu corpul ei ci ma tinea moale in brate si-imi respira greu la ureche.
“L-am incercat. Si mi-a placut.”
Marturisirea ma arse pana in inima si am simtit fierbinteala in locul meu secret. Dar ce facea nebuna???
Primul sarut abia ma atinse pe lobul urechii. Al doilea, tot ca o adiere, ma atinse in locul acela sensibil de dupa ureche. Corina ofta din nou usor si se freca incet de coapsa mea. Eram in stare de soc. Mintea mi se bloca in indecizia de a pune stop la ce se intampla si a da ascultare excitarii ce-mi inducea o ceata extrem de placuta ce radia dintre picioarele mele tremurande.
“Ce faci?”
Am vorbit atat de incet incat nici nu eram sigura daca m-a auzit. Parea ca nu m-a auzit. Simteam ca imi arde pielea si totusi, buzele parura sa ma arda si mai tare pe gat cand ma atinsera... Limba ei paru foc pur... pielea mi se facu ca de gaina si pizda mi se stranse excitata.
E nebunie ce se intampla. Trebuie sa ne oprim.
“Opreste-te. Nu... stai.”
De ce nu aveam vlaga? Dinti haini se infipsera innebunitor in pielea fina de pe grumaz si sfarcurile mi se intarira. Am gemut adanc, gutural.
Imi era ingrozitor de cald asa ca am impins plapuma cu picoarele, dar nu eram acoperita cu ea... imi era doar cald... teribil de cald... aaahhh!
Miscarea imi freca coapsa de pubisul Corinei facand-o si pe ea sa geama. N-am vrut sa fie un semnal pentru ea dar il lua ca atare si stransoarea picioarelor reveni. Excitata, incepu sa-si frece din nou pizda de piciorul meu. Ah, era atat de fierbinte acolo.
Nu stiam ce sa fac. TOTUL imi spunea ca nu e bine ce se intampla, ca nu e normal. Mie imi placeau barbatii. Si nu ma mint singura, nu ma simtisem atrasa de o femeie niciodata. Niciodata. Mental, cel mai aproape de o femeie am fost cand am visat ca mi-o trag cu Sandu in masina in timp ce Adina, nevasta lui, ne privea. Recunosc ca ma incitase gandul... dar eu faceam sex cu Sandu. Si totusi... iata-ma... Incinsa ca un cuptor, cu pizda uda tanjind dupa atentie.
Si lucrurile se incingeau si mai tare. Corina imi lua lobul urechii in gura si-l linse, apoi il supse... MMmmmm! Inca eram in bratele ei si o simteam fierbinte sub mine. Ii fu usor si cumva natural sa imi bage o mana transpirata sub bluza de piajama. Ma gasi tremurand de frica, de anticipatie si da... de dorinta.
Mana ei ma atinse pe san usor, ca o panza de paianjen... fina... oh... apoi ma masa. Avea maini mici si nu reusi sa-mi cuprinda tot sanul in palma... dar nu asta era important... important era ca imi masa sfarcurile tari intr-un fel minunat. Ma innebunea...
Nu ma gandisem niciodata la femei din punct de vedere sexual dar nu puteam nega faptul ca ma excita ce mi se intampla. M-am mintit ca e prea tarziu s-a mai dau inapoi si am facut nefacutul.
Tremurand de frica m-am sucit in bratele ei pana am ajuns fata in fata. Ma privea cu teama... Era atat de draguta in lumina dansanda data de televizor. Chipul ei mic, negricios...cu nasucul ei carn... cu gura ei micuta... ochii mici acum febrili de dorinta... Am privit-o adanc in ochi. Era atat de dragutica...
Si pana la urma... de ce nu?
Am sarutat-o.
Mi-a raspuns cu o pofta nebuna dar apoi s-a domolit si am inceput sa ne sarutam cu rabdare... lent... pasional...
Saruta minunat. Imi baga imediat limba in gura. Dar limbile noastre nu se razboiau intre ele ci dansau erotic in timp ce instinctiv ne frecam corpurile una de alta.
Ma relaxasem. Imi placea la nebunie ce se intampla. De cate ori ti se intampla in viata sa te saruti cu o alta fata? Mie nu mi s-a mai intamplat si aveam de gand sa enjoy the ride, nu? Dar oricat de relaxata eram nu cutezam sa ma gandesc mai departe si de aia ma multumeam cu status quo-ul acesta. Un corp fierbinte frematand langa al meu si sarutandu-ma ca in liceu... doar ca partenerul nu e Marian ci Corina, colega mea de la Master.
Pasrica mustea si ma durea de dorinta. Tanjea dupa atentie.
M-am miscat putin si i-am prins piciorul intre coapse. M-am frecat de piciorul Corinei si presiunea pusa pe lindicul imflamat de pofte trupesti ma facu sa gem. Sunetul se pierdu in gura iubitei mele ce ma devora. Paru sa fie semnalul pentru ea.
In mod clar mai experimentata decat mine isi elibera piciorul iar o fractiune de secunda mai tarziu imi cuceri chiloteii si mana ei mica rataci prin parul meu pubian. Corina e femeie, cunoaste anatomia unei femei asa ca imi gasi lindicul imediat. Daca n-as fi avut gura astupata cu a ei cred ca as fi trezit niste vecin cu tipatul meu de placere pura.
Degete subtiri unse cu licoarea mea intima alunecau pe lindicul voluminos facandu-ma sa ma zvarcolesc de placere. Nebuna ma musca de buza zdravan si am tipat de durere dar in acelasi tim ma penetra in vagin si incepu sa ma frece facandu-ma sa uit de durere. Ba chiar m-am repezit inapoi sa o sarut. I-am luat limbuta in gura si am inceput sa i-o sug. Incepu iar sa ma frece pe lindic si am gemut recunoscatoare.
Dar si ea avea nevoie de atentie. Bluza ei de pijama se incheia cu nasturi. N-avea nimic pe dedesubt, cum nu aveam nici eu. Ba chiar ea nu avea nici chiloti pe ea, doar pantalonasii subtiri de pijama. MMmmmm! Nu mai atinsesem niciodata o femeie.
Pielea de pe burtica ei era fina si incinsa. Pe deplin constienta de degetele ce-mi dragaleau motul magic incercam totusi sa ma concentrez pe noua experienta de a atinge o femeie. M-am jucat putin la buric cu pierce-ul iar apoi am mangaiat-o apasat pana am dat de umflaturile ei incununate cu sfarcuri mici. Corina avea sani mici, nici nu se comparau cu ai mei dar totul era petite la aceasta fata. Si de aia era asa de dragalasa. Cunosteam densitatea unui san, aveam doi in dotare dar ai ei era cumva mai tari, mai fermi. I-am masat incet apoi tot mai apasat uimita si incantata sa o simt raspunzandu-mi la actiuni cu saruturi si gemete infundate. Eu ii puteam cuprinde sanul in plama si ce senzatie sa simti sfarcul intarindu-se cand il ciupesti!
Ah, Dumnezeul cate lucuri se petreceau!
“Atinge-ma jos... acolo”... imi sopti iubita.
Inima mi-a stat in loc de emotie. O vazusem goala cand se schimbase... N-avea deloc blanita acolo jos. Mi-am tinut rasuflarea si am bagat mana in pantalonasi. Corina ma privea atenta si incetase sa ma atinga. Elasticul slab nu opuse rezistenta si mana razbatu in pantalonasii ei subtiri. Si eu stiam unde trebuie sa ajung si n-am pierdut timpul. Avea buze carnoase si am fost suprinsa sa le gasesc uscate... dar Corina departa usor picioarele si degetele imi alunecara acolo unde trebuie. Lindicul ei mic se intarise de dorinta. Avea o pizda micuta si un moment mai tarziu am sondat-o in gaurica cu degetul. Vaginul ei stramt mustea de suc. Am futut-o usor cu degetul incantata sa o aud cu geme... incantata sa simt cum imi strange degetul cu pizduta ei stramta... incantata sa stiu ca e atat de uda din cauza mea...
Am impins-o pe spate si m-am intors usor spre ea. I-am bagat limba-n gura si am inceput sa fac dragoste cu a ei... cu buzele ei. Dar atentia mea era conentrata asupra degetelor de la mana care ii scotoceau gauacea aia fierbinte si uda. Iar ea imi aprecie efortul. Gemea surd in gura mea si respira greoi pe nas in timp ce misca din bazin in contra degetelor mele. Ii placea!
Si mie imi placea. Nu-mi venea sa cred cata placere gaseam in faptul ca ii provocam altei femei placere. Era cumva ciudat sa nu fie un penis la mijloc... dar nu era cazul sa ne proptim in detalii. Mai ales cand eram pe punctul sa scot asul din maneca. Cursa degetelor mele deveni mai lunga, de la lindic pana adanc in gaurica apoi iar la lindic... apoi iar in gaurica... adanc... adanc... scormonind pizda aia uda si fierbinte... apoi iar la lindic... apoi asul din maneca... Ca din greseala degetul mi se duse intre bucile Corinei si freca perineul, pana la gaura curului...
Am revenit la lindic... l-am atins repetat si am revenit la gaurica anala... apoi am plonjat in vagin si l-am gasit inundat. Pizda mi s-a strans de excitare. Si ei ii placea la fundulet...
Corina incetase sa ma mai sarute ci zacea cu capul cufundat in perna alternat gemete ragusite cu rasuflari zgomotoase. Daca semana cat de cat cu mine... iubita nu mai avea mult...
Semana cu mine... Eram cu doua degete infipta-n pasarica ei mic cand corpul ii deveni teapan si incepu sa-si dea drumul... Trupul i se convulsiona si incepu sa juiseze violent. Cu degetele adanc bagate in ea simteam orgasmul ca si cum ar fi fost al meu... Pizda stramta se strangea in jurul degetelor masandu-le intr-un fel cum mai simtisem doar cu mine insumi... cand imi induceam cate un orgasm din ala masiv... Eram bucuroasa pentru ea...
“Ti-a placut?”
Cu duiosie i-am sarutat fruntea transpirata. Abia apuca sa traga aer... pieptul i se ridica si cobora cu repeziciune. Imi scosesem mana din pijamalele ei si acum, cu coapsele stranse puternic se cuibarise la pieptul meu.
“Da... ahhhhh.... da... aaahhhh!”
Am strans-o-n brate si am mangaiat-o usor pe spate... Trecura cateva minute pana isi reveni.
Eu ma simteam cam stinghera. Chiar nu stiam ce sa fac. Pizda mea dorea atentie... dar cine sa i-o dea? Respiratia Corinei se regulariza si pentru un moment am suspectat ca a adormit. Pentru un moment am sperat ca a adormit si ma pot strecura in baie sa imi rezolv problema... Am zambit in sinea mea.
Dar nu era o idee rea.
Din fericire nu a fost nevoie sa apelez la improvizatii. Mica mea amanta nu adormise. Dintii ei albi stralucira in lumina data de televizor.
“Uuuuu, ce bun a fost! Ai mai facut asta vreodata?”
Jur ca am rosit instantaneu.
“Nu, Nu!... adica da... Nu... Ce? Sa... cu degetul?... doar pe mine...”
Corinuca ma salva sarutandu-ma cu dragoste. Buzele ei mici erau uscate.
Imi citi gandul si se dadu jos din pat. De pe noptiera lua sticla de apa plata si bau cu sete. Apoi mi-o intinse. In timp ce galgaiam apa racoritoare am facut ochii cat cepele cand am vazut-o dandu-si jos vestmintele. Avea sani mici si ascutiti ca sfarcuri intunecate. Un pic de burtica din buricul careia lucea piatra de la pierce. Un pic de grasime la “aripioare”. Solduri late cu coapse groase si picioarele ei strambe cu gambe musculoase de la anii de antrenamente la handbal. Acum se vedea cel mai bine cat era de cracanata... dar acolo, intre picioare era pizda aia incredibil de mica si de stramta. Micuta mea...
Ah, ce drag aveam de ea.
“Zici ca n-ai mai facut-o cu nimeni?... Cu o fata, ma refer”...
Am zambit jenata.
“Nu”...
Corina se urca in pat in picioare dominandu-ma.
In spetele ei televizorul lumina direct printre picioarele ei conturandu-i coapsele grosute precum si labiile lipsite de par. Fara sa vreau mi-am lins buzele. De cand am simtit-o juisand sub actiunea degetelor mele am stiut ca vreau s-o gust. Facu un pas lateral si acum eram culcata pe spate intre picioarele ei. Ii putea vedea fara greutate crapatura magica. O doream.
M-am ridicat in fund si fruntea mi se atinse de pantecul ei. Moscul emanat de pizda ei imi gadila narile, ma infiora si imi trezi pasarica la viata.
Am sarutat-o pe Muntele lui Venus socata de curajul meu. Corina se apleca si ma prinse de poalele bluzei de pijama si mi-o trase in sus. Sanii imi tresaltara si ma durura. Eram atat de excitata si fiecare parte a corpului parea extrem de sen...



    Login