Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNevasta nefututa devine curva (a cui e vina?) partea 2
Autor : daciana_l - 2011-12-07
Citita de 38732 ori - Nota 8.52 (455 voturi)
“Cacat... am dat pe coltar...”
Daduse si pe obrazul meu si se scursese si pe bluzita mea... hmmm ce zi...
“Baaaa! Vezi ca iar curge...”
Am dat sa ma trag, sa nu-i mai curga sperma LUI de pe fata MEA, pe coltar. Ma enervasem putintel. Tocmai ma futuse minunat si acum se purta ca un badaran, caci isi pata coltarul cu sperma.
“Auzi, sti ceva?”... i-am spus nervoasa in timp ce ma ridicam in picioare, “e vina TA. Aveai un prezervativ pe ea...”
Enervata m-am dus in baie sa-mi spal sperma lipicoasa de pe obraz. De fapt aveam nevoie stringenta de a avea un moment departe de el, sa ma gandesc bine. La ce facusem deja si la ce am sa fac in continuare. Aveam deja remuscari, si nu trecusera decat cateva minute de la ultimul orgasm ce mi-l provocase prostul asta de Sandu. Ah, fusese atat de bun totul si apoi a stricat-o cu o vorba. Am inceput sa ma spal pe fata. Momentul deveni frustrant caci lichidul albicios deveni extrem de lipicios si agasant la contactul cu apa fierbinte. Am folosit hartie igienica pana am reusit. Obrazul imi era rosu si aveam nervii intinsi la maxim. M-am pus pe toaleta si am facut pisu. Am dat iar drumul la apa si mi-am spalat usurel pasarica. Labiile unse de orgasm inca purtau amintirea pulii lui Sandu. Magnifica pula! Atat de groasa... si totusi, nu atat incat sa ma doara... ci doar cata sa ma intinda bine acolo jos, sa o simt in toata forta ei. Mmmmmm! M-am clatit usor si in vagin, indepartand urmele futaiului.
Gata, ma imbrac si ma duc acasa. Vad apoi ce fac. Treaba a fost comisa dar nu e nici un motiv sa persist in greseala.
M-am intors in sufragerie. Sandu statea pe coltar si fuma. In cealalta mana avea telecomanda. Ramasese tot asa, doar cu camasa pe el. Pula lui groasa isi redusese dimensiunile si consistenta, dar tot arata maiestuoasa. Imi parea rau ca treaba decursese asa.
“Ah, ce marfa a fost! Ti-a placut?”
Dobitocul! Barbatii!! Nici nu remarcase ca m-a deranjat ce facuse mai devreme.
Nu i-am zis nimic ci mi-am luat bikinii de langa el si i-am tras pe mine.
“Ce faci?” sari el alarmat.
“Ma duc acasa.”
“De ce? Nu ti-a... n-a fost bine?”
“Ba da. Afost foarte bine.”
L-am privit in ochi .
“Dar esti un prost...”
Ca un animal de prada tasni de pe coltar si m-am dat inapoi speriata. Intr-o milisecunda corpul lui se lipi de al meu si fui coplesita de bratele lui puternice. Buzele lui le cautara pe ale mele iar eu mi-am impins capul incercand sa scap. Dar ce credea?
Nu mai avea importanta ce credea caci buzele imi fura capturate de ale lui intr-un sarut salbatic si violent incat ma duru. Am icnit a protest dar limba lui isi fac loc in gurita mea si incepu sa ma sondeze. Am dat sa scap iar de nesimtit si am reusit sa fac niste pasi marunti in spate dar am simtit dulapul si m-am trezit captiva. I-am simtit mana pe coapsa, urcand pe sub fusta dintr-o singura miscare fluida ajungandu-mi pana la pizda. Imi trase violent bikineii la o parte si buzisoarele carnoase fura asaltate de degete groase. Pasarica mea flamanda ma trada si se umezi. Inciudata pe mine insumi am strans picioarele si m-am tras in spate cativa centimetri, suficient sa scap de mana lui. Dar el ma prinse de cur si incepu sa mi-l framante salbatec ah, si atat de sexual. Atat de primitv. Pierduta in exicitarea ce ma cuprindea iar mi-am simtit sfarcurile intarnindu-se iar o clipa mai apoi m-am trezit ca-i bagam limba-n gura cu o pofta nebuna. Saruta atat de bine si mi-am simtit pizda producand lubrifiant. Mana lui se insinua intre fese apasandu-ma (oh Doamne) atat de placut pe gaura curului si apoi imi penetra pizda pergatita de futai. Mi-am amintit ca e dezbracat si l-am prins de penis. Era pregatit, un drug gros de carne intarita pulsand sange prin vene groase, reliefate. I-am belit carnatul de piele si ma incanta sa-l aud gemand. Eram incantata si de dimensiunea penisului lui. Abia il cuprindeam la baza. Si era atat de fierbinte.
Doua degete groase ma penetrara in gaurica si placerea imi inmuie genunchii. Eram innebunita de dorinta iar degetele alea faceau treaba exact unde trebuie. A trebuit sa ma sprinjin de el sa nu cad. Parca eram beata.
Deegetele nazdravane iesira din mine si m-am trezit rasucita de am ajuns cu fata la dulap. Cu o mana priceputa amantul meu imi dadu chilotii la o parte si pana sa realizez cu adevarata ce se intampla am simtit capul fierbinte al pulii cautandu-mi intrarea in pizda. Dar era departe. Carnatul ma impunse de doua ori in anus apoi incerca in perineu si in cele din urma gasi poarta raiului si aluneca in vaginul fierbinte. Intra de tot!
Muschii mei micuti isi folosira elasticitatea pentru a acomoda oaspetele si apoi il mangaiara prin contractii dese. Picioarele mi se muiara din nou si m-am lasat usor in jos. Pula intra si mai adanc in mine. Mainile lui puternice ma ridicara iar la inaltimea potrivita si incepu sa ma futa. Pubisul lipsit de par se lovea violent de coccisul meu, ca mai devreme. Si la fel ca mai devreme imi placea la nebunie. M-am lasat pe spate pe pieptul lui si mi-am lipit obrazul de al lui. Eram innebunita de acest barbat, de pula lui ce pulsa in mine... ah, ce mult imiplacea de el... si pula lui groasa se belea in pizda mea... si mirosea atat de bine... Si ma futea intr-un hal fara de hal... imi venea orgasmul... Mmmmmmm.... mmmmmmm.
O mana mi se inclesta pe grumaz si ma apleca spre inainte. M-am impins in dulap sa pot face fata puseurilor puternice si dulapul incepu sa se zguduie.
Incepeam sa-mi pierd controlul. Asaltul penian asupra vaginului meu ce flamanzise atata timp era prea mult... dar n-am apucat sa am orgasm ca inima-mi statu in loc. NU-SI PUSESE PREZERVATIV!!!
Oh, Doamne. Oh Doamne! Daca ejaculeaza in mine? Daca raman Gravida?!!
“Stai!... stai!!!
Dar nu statea ci ma futea in forta.
“Stai... opreste-te... Staaaiii... nu... n-ai.... nu ai... prezervativ...”
Eram atat de pierduta incat nici n-am realizat ca a iesit din mine. Am mai ramas secunde bune aplecata, sprijinita de dulapul negru pana sa realizez ca el... plecase... M-am intors surprinsa si l-am gasit in picoare, cu spatele la mine. Am auzit bricheta si apoi fum se ridica inspre tavan. Am crezut ca isi va pune totusi un prezervativ pe grozavenie si va reveni la treaba, dar el apuca telecomanda si se aseza pe coltar, ignorandu-ma.
“Ce faci?!”
Nu-mi venea sa cred! Nici nu stiam ce sa fac. Pizda inca imi fremata in cautarea pulii ce-o incantase cu cateva secunde inainte. Dar pula in cauza statea atasata de nesimtitul de pe canapea.
“Deci... ce faci?”
Nu catadicsi sa ma priveasca dar imi raspunse.
“Eu?”
Da, TU... TU, idiotule, boule! TU!
“Tu... mai vezi pe cineva aici?”
Imi pulsau tamplele de nervi.
Nesimtitul trase din tigara si dadu fumul afara cu nerv. Apoi cuvintele i se rostogolira din gura.
“Stii ce fac? TE FUT! Si te fut bine. De asta ai venit aici. De asta am venit si eu sa TE fut. ..”
Trase iar din tigara si dadu fumu din piept imediat. Apoi scutura febril scrumul.
...”eu nu fut cu prezervativ. Nu-mi place. NU-L SUPORT PE PULA. Nu fut necunoscute. Nu-s bolnav. NU MI-E FRICA DE ASTA. “
“Pai si daca raman insarcinata?”
“Nu ramai! Ai stres acum, du-te la farmacie. Pastila de dupa. Sincer nu imi pasa! Nu sunt sotul tau. Eu sunt futalaul tau. La care vi sa-ti incarci bateria. La care vi sa iti linga pizda si curul... si sa te futa de iti sar flocii pe pereti, intelegi? La mine, pentru ASTA vii.”
Se batu cu pumnu in piept si gestul asta caraghios mai ca ma facu sa pufnesc in ras.
“La mine, da? Eu nu fac dragoste cu tine. Eu te FUT! Pervers ca in filmele porno. Dragoste fac cu nevasta-mea. Noi doi, tu si eu, suntem aici sa ne facem damblaua. Sa ne oferim ce sotii nostrii nu ne ofera. Esti de acord?“
Se lasa pe spate si camasa i se ridica expunandu-si “aparatul”. Era inca tare, desi nu atat de viguros. Mi-am muscat buza.
“Cred ca da”...
“Doar crezi?” intreba el batjocoritor. “Mie mi s-a parut ca esti sigura pe tine un pic mai devreme. Nu pareai sa ai dubii... nu, nu... fara nici un dubiu, ITI PLACEA!”
Nu-mi venea sa cred ce nesimtit putea sa fie. E adevarat ca experienta mea era limitata dar ce facea el era exact ca in filme: barbatul dupa ce te avea in pat, se purta ca un imbecil.
“Pai sa stii, mai prostule, ca mi-a placut mult. Dar ai reusit sa strici totul.”
Ma enervase cumplit si-mi venea sa plang de frustrare. Iar faptul ca inca eram excitata si uda intre picioara nu ma ajuta deloc.
“Crezi ca daca ma futi bine cu pula ta aia mare poti sa te porti ca un nesimtit?”
Dar nesimtitul radea ca un nesimtit ce era. Ba mai mult, se prinse de baza carnatului semi-erect si il balangani. Cand vorbi insa, vocea lui era blanda.
“Nu pleca.”
I-am evitat privirea. Eram nehotarata. Dar stiam ca nu vreau sa plec. Nu inca. Ce naiba, pizda-mi era inca uda.
Si-l doream cumplit de tare.
“S-ar putea sa nu mai am sansa asta vreodata... si nu as vrea sa o pierd. Te voiam aici... asa... de prea... prea mult timp.”
Am facut ochii mari. Era aproape... o declaratie de dragoste. Si de ce nu, la o adica. Si eu ma indragostisem de el. Dar oare ma indragostisem? Sau era doar dorinta? Poate avea dreptate si confundasem sentimentele. Adevarul e ca imi iubeam sotul si stiam ca si el ma iubeste pe mine si nu din lipsa de iubire eram acum, aici, in fata unui barbat ce nu era sotul meu, ci din lipsa de sex. De futai. Din lipsa de pula. Pula mare, tare, groasa! Sa ma futa, fara sentimente...
Ma hotarasem. Nu aveam sa plec de aici pana nu mai simteam grozavia aia carnoasa in mine inca o data.
L-am fixat cu privirea si el se lasa pe spate. M-am apropiat si apoi cu o miscare lenta l-am incalecat. Aveam emotii grozave caci incercam sa ma port ca o diva din filmele de profil, care se misca senzual in mod atat de natural, atat de strain mie. Pana acum...
Am bagat mana sub mine si l-am prins de penis. Era tare. Pregatit. Ridicata in genuchi m-am sprijinit de umarul lui sa pot da chiloteii intr-o parte. Mi-am simtit parul pubian mangaindu-ma pe degete apoi l-am apucat de bara de carne pulsanda. Nu-mi mai pasa de prezervative. Avea dreptate. Venisem sa ne futem. Am fixat capul pulii la intrare si m-am lasat in jos...
“Mmmmmmmmmm”!!!
Ireal...
“Aaaah”...
Pula groasa mi-a despicat gaurica si mi-a umplut-o cu carne tare, virila. I-am cautat gura si i-am bagat limba-n gura. Mi-a raspuns cu pofta si a inceput sa se miste in mine.
Magnific...
Am inceput sa ma batai si eu si sa ma infig in pula aia groasa. Pizda mea flamanda ingurgita drugul de carne tare belindu-i capatana de piele.
Maini puternice pusera stapanire pe buci si incepura sa mi le maseze senzual. Excitant.
“Ce cur mistoc ai”.
Flap! o palma imi arse buca stanga dar nu am reusit decat sa icnesc cand gestul fu dublat cu o penetrare adanca.
“Aahhhhh! MMMMmmmmm!”
Degetele de pe fese masau tot curul... adica de la buci ... la gaurica... acolo unde eram atat de sensibila. Acolo unde cand apasa usor pizda mi se strangea de excitare in jurul pulii groase facandu-ma sa torc de placere ca o pisica rasfatata.
“MMMMmmmm!”
Imi placea.
Degetul nazdravan ma tatona la perineu apoi puse presiune pe anus. Inceta sa apese. Probabil Sandu astepta o reactie din partea mea. Pozitiva sau negativa. Imi placea enorm cand ma atingea acolo mai ales ca imi si futea lent si pizduca in acelasi timp dar imi era rusine. Puritanismul in care fusesem crescuta definea cumva sexul anal ca pe un pacat, ceva rezervat curvelor. Dar era atat de taboo... si azi descoperisem ca-mi place sa fiu atinsa acolo. Nestiind ce sa fac am ales sa nu fac nimic.
Cu ochii inchisi, cu fruntea lipita de a lui, am continuat sa ma las si sa ma ridic in pula amantului meu asteptand cu sufletul la gura urmatorul lui gest.
Degetul imi forta intrarea in fund. Era un gest asteptat. Un gest dorit. Sandu incerca lent, inca testandu-ma. N-am tresarit si nici nu m-am crispat. Curul meu il stranse pe deget ca mai devreme nefiind obisnuit sa primeasca vizite.
Dar efectul ce-l avea asupra libidoului meu fu fantastic. Glandele inecara pula din mine in lubrifiant iar bataiala mea deveni mai acentuata. Imi placea la nebunie sa ma fut. Imi placea la nebunie sa ma fut cu Sandu. Oare Adina se bucura la fel de tare de barbatul ei? Oare apreciaza aceatsa pula magnifica? Oare Sandu se joaca si in curul ei mare cu degetul? Oare Adina o face anal? Ah... ganduri ganduri... Oare poate Sandu sa bage pula lui groasa in curul ei mare si gras?
Deegetul nazdravan incepu sa se joace la intrarea in anus si ma inebunii. Pizda mi se contracta pe drugul de carne ce-o umplea pana la refuz si juisa. Pierduta in Taramul Orgasmului ma izbeam cu pizda in pula juisnad prelung.
“MmMmmmmmmm!! MMMMMMMhmhmhmmmmhmhmm.... Aahahhahahha mamammammamamam!”
Cu ultimile forte m-am lasat in pula tare facand-o sa ma penetreze in toata lungimea ei. In toata grosimea ei. Undeva departe de minea Sandu ma saruta cu foc pe gat.
Dar era departe. Am fost adusa la realitate cand l-am simtit alunecand sub mine. Se lasase doar putin in jos. Pula aluneca din vagin si sucuri intime se scursera. Eram socata de cat de uda mi se facuse pizda. E adevarat ca ma terminasem ca niciodata pana azi, dar totusi...
N-aveam timp de gandire. Maini puternice ma prinsera de de solduri si ma ghidara catre matarnaga naclaita de orgasmul meu. Coloana carnoasa aluneca in mine cu usurinta. Eram inuman de uda.
Flop! Flop! Flop! Proptit in calcaie Sandu avea acum reazam si statea pe spate intre coapsele mele. Cu salele pe marginea patului si cu fundu suspendat in aer se putea impinge in calcaie si sa ma futa cu viteza maxima. Cu efect maxim. Avea pula atat de groasa incat freca fiecare micron de milimetru de pizda.
Din instinct am simtit ca trebuie sa-l ajut. Intai piciorul stang apoi cel drept si uite ca stateam pe propriile mele picoare, pe pat, pe vine, iar sub mine era Sandu cu pula lui groasa in asteptare. Nu iesise din mine inca. M-am lasat in jos. Puseuri lente imi venira in contra si am icnit. Intra si mai adanc acum. Total!
Viteza crescu si pizda imi fu fututa cu forta unui tornado. Nu-mi venea sa cred, Mi-am aplecat capul sa vad, sa o vad, sa vad cum intra in mine. Doamne, da’ ce-mi face? Ca ma innebuneste!!!
Mana de pe cur se misca si degete flmande ma sondara intre fese. Degetul gros nu mai ezita si se duse direct in gaurica mea intima. Gaurica mea virgina.
“AAAAAHHHH!” m-am gandit eu. Daca o scot din pizda si o pun un pic mai in spte si ma las pe ea... as putea sa o bag in fund...
“Aaaaaghhh!”
Aveam deja un deget acolo si se misca timid reusind totusi sa ma innebunasca. In cealalta gaura aveam o pula groasa care-mi sfredelea vaginul ca un burghiu gros de carne tare.
Cred ca pierduta in placerile sexului scoteam sunete dubioase caci amantul meu se opri si degetul imi iesi din fundulet.
“E bine... e bine... nu te opri...”
Eram ragusita... nu-mi recunosteam vocea.
Pula incepu sa se miste in mine. Sandu imi trase de bluza in sus si-mi dezveli un san. Buzele lui groase se sudara de el si o limba fierbinte ma linse facand sfarcul se se intareasca dureros. Incepu sa ma suga si totodata sa ma doara. Dar pula din pizda incepu sa futa tare-tare-tare si nu ma mai puteam concentra decat la un singur lucru. Ceva lipsea.
Timida... speriata... rusinata... i-am spus:
“Mai fa la fundulet cu degetul”...
Sandu nu ezita. Degetul reveni acolo unde-l doream. Ma tapa... dadu rotocoale lente... apoi intra... era bine... DA... DA...
Dar Sandu se opri. Pula aluneca din mine si degetele lui Sandu ii lua locul... Ma sonda in interior... apoi incepu sa care lubrifiant catre anus... Lubrifiant natural. Cel mai bun. Gaura curului imi fu inundata cu propriile sucuri. Apoi un deget zelos incepu sa le impinga in gaurica. Tot mai mult... Tot mai adanc. Torceam de placere.
Sandu fu satisfacut de munca sa si pula groasa reveni in mine pe toata lungimea ei, pana la coaie. Am rasuflat adanc si m-am proptit mai bine. Degetul ma sonda in rect. Nu era timid. Nu de data asta. Era doar lent... lasciv... Nici pula nu mai futea cu viteza ci intra si iesea cu o lentoare innebunitoare. Degetul forta al doilea inel de muschi si sfincterul mi se contracta involuntar. Dar nu ma deranja ci ma scotea din minti de placere. Degetul forta si pula incepu sa anunte furtuna.
“Aaaahhhhhhh... aahhh!”
Orgasmul de mai devreme pesemne relaxasa sfincterul caci muschiul nu protesta cand degetul forta intrarea. O secunda mai tarziu aveam un deget ingropat in rect si o pula ce-mi sfredelea vaginul. Degeteul incepu sa ma futa anal iar pula prinse viteza.
Sunt doar o biata femeie. Cat puteam rezista?
Valuri intense de orgasm ma lovira facandu-ma sa nu mai stiu de mine. Din instinct continuam sa-mi izbesc pubisul in pubisul lui Sandu care nu mai contenea in a-mi fute pizda. Am juisat iar si iar si iar... Urlam in tacere, imi simteam gatul iritat si nu mai aveam voce. Transpirasem, dar si Sandu era la fel. Pula lui minunata lucra in tandem cu degetul nazdravan si continuara sa-mi futa ambele gauri pana stoarsera si ultima picatura de orgasm din mine. Nu mai eram buna de nimic.
Sau?
Eram in stare de semi-lesin cand m-am simtit purtata pe sus.
O scurta pirueta si m-am trezit pe spate pe coltar. Mi-am relaxat spatele si ca prin ceata am simtit cum Sandu imi ridica picioarele incat genuchii imi ajunsera la piept.
Stiam ca el nu terminase si cand i-am simtit pula in pizda inca o data m-am bucurat ca stau pe spate si nu mai trebuie sa fac nimic. Fute-ma iubire, fute-ma... fute-mi pizda cu pula ta magnifica.
Dar pula magnifica iesi din mine si trase dare de licoare intima catre anus.
Nu se poate! Sa-l las sa in...



    Login