Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Neterminata...
Autor : Margean - 2023-10-31
Citita de 9900 ori - Nota 1.22 (363 voturi)
Incestul este poate cel mai frumos cand are loc intre mama si fiu sau tata si fiica. Mai rar se manifesta intre nepot si bunica, bunic si nepoata, dar am constatat ca este la fel de frecvent intre matusa si nepot sau unchi si nepoata. Intre verisori? Exista insa are loc numai pana la o anumita varsta, bine este posibil sa ma insel. Intre soacra si ginere nu mai este incest, sau intre nora si socru. Astea sunt futaiuri liber consimtite intre doi indivizi, maturi sau nu. S-ar putea sa nu gustati incesturile insa mie imi plac. Mai ales ca eu traiesc intr-o tara unde sunt aproape legale si nimeni nu reclama un asemenea futai. In Germania,olanda, belgia, tarile nordice, se fut in draci in familie si, va rog sa ma credeti le face placere. Eram student in Olanda si am plecat intr-o tara nordica la un coleg de facultate in vizita. Aveam 20 de ani, el asisderea si cand am ajuns normal ca i-am cunoscut familia. Tatal, mama niste tipi inalti, subtiiri insa mama cu tate si buci la fix. Sora, care ave anumai 13 ani, subtire, aproape slaba, vesela si cu pletele blonde in vant, tot timpul pe langa noi, baietii. Faptul ca eu eram saten, deci nu blond era un avantaj pentru mine. Stateam intr-una din primele seri la un foc si s-a nimerit sa fiu numai eu si cu Erika.
…Esti bizar cu pletele negre si ochi albastri…mama moare dupa tine insa nu vrea sa-l supere pe tata. Si eu te plac teribil insa sunt prea mica. Mie mi-ar place imediat asa ca atunci cand te intorci in olanda o sa merg intr-o excursie…pot sa stau la tine daca vrei.
…Esti prea mica! Sunt lucruri care nu este bine sa le discuti la varsta ta… peste 4-5 ani .
…Nu intelegi! Eu acum vreau…si ai si un nume ciudat...Ilarie…este prima data cand aud un asemnea nume…parintii mei isi spuneau ca esti simpatic.
…Iti spionezi parintii?
…Da…sunt frumosi dezbracati…mai ales cand se fut…imi place. De quand Mark a plecat l-am vazut mereu pe tata masturbat de mama. Si mie mi-ar place dar sunt prea mica, tata nu ma baga in seama.
S-au auzit zgomote, Erika a privit tematoare si nu am mai continua conversatia. Mama ei Sera. venea cu bratul plin de vreascuri. Ne-am intors la Amsterdam si intr-o dimineata insorita a sunat la usa. Aveam un mic apartament, cat o cutie de chibrituri, intra-o suburbie. Am deschis. La usa Erika cu un rucksac la spinare ma privea zambind.
…Am promis ca vin. Am venit.
…Esti nebuna, ce cauti la mine?!
…Am venit sa stau cu tine.Frate-meu nu are loc, sta cu Anna intra-o garsoniera si eu pe tine te plac nu pe Mark. Nu ma primesti o sa dorm sub pod, mi-am facut planul.
…Ai numai 13 ani Erika nu poti sa dai buzna la un barbat pe care nu-l cunosti.
…Peste 3 luni implinesc 14 si la noi asta este varsta ventru dezvirginare. De ce nu ma vrei? A ,sa nu uit…nu stau decat 4 zile si sa stii ca saptamana viitorare o sa vina mama, o saptamana. A intrat trecand pe langa mine si s-a dus direct in dormitor,….unde-i baia?
A iesit cu pantalonii scurti , fara chiloti, in vine, si-a tras T-shortul galben peste cap si a ramas in pizda goala. S-a apropiat de mine si a inceput sa imi pipaie pula peste pantalonıii de training. …Imi place, esti bine dotat…vino ca nu mai pot! M-a dezbracta si quand a vazut pula sculata a inceput sa tremure…
….Nu credeam…mi-e frica…. O sa doara tare!? Nu imi imaginez cum o sa intre monstrul tau in piersicuta mea asa de roz si de mica, parca este piérsica reala. A luat-o in mana insa fost obligata sa puna si mana cealalata…nici cu doua minute mici si albe nu putea sa o beleasca bine…OOOOOOOOOOH ce frumoasa este…!!! Cum vrei sa stau? Stau cum vrei tu , grabeste-te ca nu mai am rabdare… ce daca doare, sa nu te opresti. Am impins-o incet pe spate…eram excitar iar erectia mea era uriasa…
….Flexeaza genunchii si departeaza-i cat poti…pune-ti perna sub cur… cand imping sa impingi si tu, cat poti de tare. Am urcat intre picioarele ei, cu o mana sigura am pus capul pulii la gaura…niciodata nu am crezut ca o gaura de pizda poate fi atat de uda…curgea din ea raulete de cyprina care imediat ce am pus capul pulii la gaura a fost uns atat capul cat si toata lungimea…am impins…Erika a impins si ea si cu toate ca aveam o pula groasa, a intrat si a rupt hymenul…nici o reactie,era jumatate in ea, am impíos din nou, Erika a impins si am simtit uterul…tare si elastic. Imi placea, ma excita o pizda mica si stramta prin care trecusem ca pe bulevard… fétita a inceput sa dea din cur din instinct, pula o penetra adanc…in afara de gemete nu se auzea nimic. Incepuse sa rasufle greu si deodata a inceput sa tipe. Strigatele ei imi spargeau timpanele…cuvinte neintelese, bolboroseli, si rasuflari guturale,grele si infundate. Am privit-o si i-am vaut ochii dati peste cap…m-am speriat…asta imi trebuia… o minora isterica, dezbracta si dezvirginata proaspat. Brusc s-a potolit, a clipit si mi-a zambit.
…Mai aveam putin si lésinam…tu, omule, totul a fost incrédibil de frumos.!…n-o sa te uit toata viata. M-a laat de gat cu amandoua bratele si m-a tras la ea… L-am mozolit pe dobitocul de Lars trei luni si nu a fost in stare sa ma futa….multumesc Ilarie. Acum vreau sa ma futi bine…ai o pula minunata pe care o vreau iarasi. Fute-ma Ilarie….!
Cum Erika se extrasese din pula mea ramasa mare ,tare si vanoasa, iar eu constatasem ca intru usor in ea, i-am intins un porosop cu care sa se stearga….nici urma de sange cu toate ca simtisem cum se rupe hymenul…curios. Am tras-o pe mine, m-a incalecat cu curaj. I-am pus capul pulii la gaura plina din nou de lichide…s-a lasat curajoasa lunecand pe pula pana i-a intrat toata din nou pan la uter. A inceput imediat sa urce si sa coboare….gemea doar, ofta si respira sacadat dar nu mai tipa. Aveam palmele pe talia ei pe care o consideram putin mai groasa decat palmele mele impreunate…le-am coborât pe solduri in jos…aproape inexistente si am intalnit niste buci mititele , rotunde si frumoase ca de copil…daca stau si ma gandesc… era un copil. Avea niste miscari de profesionista care ma excitau teribil…tatisoarele , ca doua mere se pierdeau in palmele mele care le framantau avide…applecata si lipita cu tot trunchiul de mine mi-a luat fata in palmele ei micute si a inceput sa ma sarute…priceputa mi-a strecurat limba printre dinti si ainceput sa scormoneasca…era placut, miscarile ei nu erau rapide dar erau adanci…totul avea aerul unui futai normal doar ca Erika era subtire, foarte subtire dar nu slaba. Am considerat ca nu pot avea remuscari…se comporta ca o femeie, se futea ca o femeie, era cu adevarat o femeie care voia pula. SI atunci???!!! Mi-am uns degetul cel lung in cyprina ei si i l-am infipit in cur…s-a oprit…a scos o exclamatie de surpriza…
….OOOOOOH Ilarie, ce idee buna! Continua, continua…este bine! OOOOOOH.
A continuat sa urce si sa coboare pe pula mea, acum ajutata si de miscarile mele si am auzit-o gafaind si respirad greu a efort…
…Imi vine din nou dragule, poti cu mine? Degetul, baga-l tot! S-a lasat brusc pana la cotor si a scos un tipat ascutit…
…AAAAAAAAAAAAAAAAAAU…AAAAAAAAUU, ce bine este!
Ma excita copila de nu mai puteam sa ejaculez. Picioarele subtiri, mijlocelul, tatisoarele, toate micute si dulci, impreuna cu o pizda care se mula perfect pe puloiul meu aveau un efect nemaivazut pana acum. Erika nu avea nici un fel de experienta insa pricepuse ca nu pot sa-i dau sperma cu toate ca o voia in ea. La 13 ani devenise femeie si nu se considera implinita daca nu simtea si sperma cum o unge pe dinauntru.Atunci, n-a mai ezitatat… s-a ridicat din pula mea, a iesit complet si a coborat cu capul pana mi-a intalnit pula.
Fara ezitare a luat capul in gura,l-a morfolit,l-a sarutat,l-a lins si a inceput sa coboare cu buzele stranse in jurul pulii pana inghitit-o toata apoi a inceput s-o suga. Sugea toata pula, facea eforturi mari sa imi provoca o eiaculare …intr-un traziu a reusit…sperma mi-a tasnit, Erika nepriceputa a lasta-o sa curga pe la clturile gurii, s-a innecat si numai dupa ce a scuipat totul in prosop a inceput sa isi revina… radea si injura in limba ei…cans s-a uitat la mine vinovata avea lacrimi in ochi insa era vesela…
…Apropae bine…data viitoare o sa fie mai bine…acum stiu! Sper ca nu esti suparat pe mine…nu are gust rau insa trebuie sa ma obisnuiesc… a fost prea repede. Da sa stii ca-mi place pula ta cu toate ca este prea mare pentru mine. Cred ca Seraphina o sa fie incantata sa te suga.
…Seraphina fiind cine?
…Cum ba, mama! I-a spus ca vine la Mark in vizita insa eu stiu ca vine pentru tine. Moare sa se futa cu tine…o sa vezi...cu Mark nu este nici o sfaraiala, nu-i place ca are pula mica. L-a futut de 2-3 ori dara apoi a renuntat. Sa nu te miri, nu avem pra multe variante si ne futem si noi cu cine putem cu cine apical, ce sa facem.
Erika a maI stat doua zile si a plecat de la mine femeie, mai multumita si mai vesela décat venise. A trecut saptamna si am primit un telefon…Seraphina ma intreba daca sa vina direct la mine sau sa petreaca o noapte cu Mark.
…Cum vrei, cum iti face placere. Dar nu era neaparta nevoie, numai daca vrei!
…Vreau Ilarie …ca de cand ai plecat nu mai dorm bine. Daca poti ar fi bine sa ma astepti in gara…nu am multe bagaje.
In gara o asteptam dar nu eram infrigurat sau nerabdator. Cand am vazut-o parca mi s-au deschis ochii. Blonda spalacita ,cu un oval alungit si niste ochi albastri…ce m-a frapât immédiat a fost silueta cu picioare drepte si lungi,pantaloni scurti de bluegeans subtiri ca si camasa…nu avea nimic pe sub ei nici sub camasa dara tatele mari erau gata sa rupa materialul. S-a apropiat de mine, a lasât bagajul jos si mi-a coprins gatul cu bratele fierbinti…m-a saruta lung, lung de tot, cu limba pana la radacina infipta in gura mea…
…Am visat la sarutul asta de cand ai plecat…m-am udat…stai departe ?…ca nu mai am rabdare…Avea mocasini si era aproape cat mine de inalta…mergea elastic si tinandu-ma de mijloc ma grabea spre iesire…De la usa a inceput dezbracarea…o data pantalonii dati jos bucile rotunde ridicate si tari au aparut in toata splendoarea facandu-mi pula sa salte…cand eu am ridicat T-shortul e era deja cu tatele goale intoarsa spre mine…foarte putin lasate, exact cat sa ii stea foarte bine, sfarcurile tatelor rpriveau parca mirate spre mie …silueta era completata de o talie subtire cu un pantec extraplat si plin de patratele. Eram goi, pula dintre noi era ca un par…Sera a luat-o in mana si a belit-o de 2-3 ori…mi-a facut vant pe pat si n-am avut timp sa ma desmeticesc…ma incalecase in fractiuni de secunda…labiile se dspartisera, cele mici se iveau roz si frumoase….Sera isi freca toata crapatura cu çapul pulii de sus in jos incepand cu lindicul…ofta si gemea ca nebuna…a pus pula la gaura si s-a lassât brusc scotand un strigat ca de victorie….
….OOOOOH da!! Asta-i futai….fute-ma! Mai o data …lasa-ma s-o bag din nou!! OOOOOOH ce buna este!! Incepuse sa urge si sa compare pe pula ca o nebuna, se zvarcolea si se contorsiona cu palméele proptite in solduri, deasupra bucilor, capul data múltiples pe spate….eu incercam sa tin ritmul, imi proptisem palméle in tatelé ei care le umpleau exact cat trebuia.
…Min GUD, …OOOH….Min GUD…mai repede, mai profund, adanc pana la coaie o lassem, pe Seraphina sa se multumeasca…am prins momenteel in care se ridicase, curul ii era suficient ridicat cat sa ii pot introduce un deget in el…il udasem indelung si l-am impins cat am putut de tare si rapid…rozeta s-a deschis sub presiunea puternic si in acelasi moment Sera a inteles ce se intampla si si-a relaxat sfincterul…degetul mi-a patruns tot…pentru moment Sera s-a oprit insa imediat ce degetul astrapuns-o in cur, ainceput sa culiseze din nou…diferit! …voia sa culiseze pe amándoua gaurile, strigatele ei erau mai ascutie…sincèr sa fiu nu am realizat cand sau daca a palit-o orgasmul. Se futea cu o placerea pe care nu o crezusem posibila, era innebunita si cred ca indifernet cum sau cat de mare era pula o facea cu acesasi placere…
DIn cele 5 zile cat a stat la mine, si in care ne-am futut in nestire, Sera a fost o zi intreaga, adica si o noapte, la Mark fiul ei. A revenit cu un semn pe gat si cu o pofta de pula si mai mare. Mi-a spus la despartire ca nu poate, fara sa se futa cu Mark, fara Mark nu este viata pentru ea, dar de fiecare data isi promite sa nu o mai faca. Este multumita de Mark si de pula lui medie numai cand i-o suge…nu o supara, nu o deranjeaza marimea, nici grosimea si, cel mai mult ii place quand Mark ii ia Capul intre pulpe si il stragne ritmat cum il suge…este ceva ce nu amai intalnit. Abia accum am inteles de ce Sera m-a fortat sa ii cuprind capul intre pulpe si s-o trag in pula ritmic. Se pare ca nu am multumit-o, eu nu sunt Mark. Tot anul am facut fel si fel de mici joburi ca sa-mi pot plati cheltuielile cu apartamentul.Mark avea multe cunostinte si m-a ajoutat sa imi bases un job de seara… aveam grija de 9 servere la care eram obligat ca in fiecare seara sa le fac back-up(totul imi lua cam doua ore si jumatate si eram platit regeste)…cu jobul asta am revenít repele pe plus si am pus si bani deporte…imi doeram o masinuta de ocazie. Dupa 6 luni am comparât-o si am plecat acasa mandru de mine…eram in concediu doua saptamani. Lipsisem doi ani de acasa, se schimbasera multe. Parintii ma asteptau cu bátele deschisse….mama facuse si sarmale…in toiul verii. Dupa primele zile am fost in vizita la bunici...amandoi pensionari, fosti invantatori intr-un mic orasel in apropiere de Craiova…ei bine, da , sunt oltean! La ei am gasit-o , venita tot in vizita pe sora mai mica a mame. De curand divortata.,prof de engleza , nímic deosebit in afara ochilor..mari,albastri cu sprancenele bine conturate si cu gene foarte lungi, naturale. Facea gropite cand zambea.Mai inalta ca mine care sunt un tip de inaltime medie. Era sora mai mica a maica-mi, cealalta era plecata prin Portugalia. Poate la 25-26. Statea la bunici intr-un dormitor alaturat si am auzit apa cum curgea in baie dimineata, ceea ce ma facea sa cred ca isi lua dusul diferit. Am stat toata ziua la taclale cu bunicii, impreuna cu Filo(de la Filofteia), ziua a trecut parca prea repede. Seara, obosit am plecat mai devreme la culcare mai ales ca adoua zi trebuia sa ma trezesc devreme sa merg la pescuit. Imi luasem lansete, bete, momeli, intr-un cu...



    Login