Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamultumesc, Laura (1)
Autor : ruxic - 2017-09-21
Citita de 20298 ori - Nota 8.57 (76 voturi)
Multumesc, Laura !

Bai, nene, eu nu vreau sa mai aud de drame sentimentale. Ca iubi s-a uitat insistent la blonda aia, ca Marina danseaza cu altul si se pare ca ii place... Am si avut si am in preajma mea numai plangaciosi. Dar am si ac de cojocul lor. Nu ii las pana nu le vine mintea la cap. Ce-i aia gelozie ? Si sa stiti ca in ultima vreme nu mi se mai spune Laura, mi se spune “multumesc, Laura”.

Sunt Laura, fac curand 28, sunt singura, tunsa scurt, alunita pe partea centru dreapta a buzei de sus, deci liberala, deh. Marylin cred ca o avea pe stanga. Eh, nu e chiar acolo, e putin mai sub nas, dar daca mi-o atingi cu buzele, urlu de placere. E foarte sensibila. Imi place sa fiu sarutata. Si pe sani, dar mai ales buza de sus as putea s-o tin mereu intre alte buze. Barbatesti ar fi ideal. Femeiesti, insa, perfect. Ajungem si acolo. Dar nu despre mine vreau sa vorbim, ci despre prietenii mei plangaciosi. Bunaoara, Cristina. E prietena mea cea mai buna, dar a fost si ea odata virgina. Hehe, si a prins-o facultatea asa. Bunaciune de pustoaica, cand i-a luat unul mana ei fina si a bagat-o in chiloti la el, a venit la mine plansa toata:
- Auzi, Laura, dar aluneca asa, ciudat! Mi se intinsese pe incheietura si nu stiam cum sa fac sa ma sterg. Mi-era si mila de tricoul lui, dar asa am facut. Am scos mana si m-am sters furioasa. Daca nu mi-ar fi placut cum saruta, nu mi-ar fi prins mana asa usor.
- Cris, de-aia te iubesc eu pe tine, ca respecti sarutul, dar trebuie sa mai inveti cateva chestii cu buzele alea, ca doar n-o sa ramai asa.
Eram la cafea, atunci se fuma, intr-un subsol, in Teia. Razvan adusese scortisoara si ne uitam la niste tipi care aveau o intalnire acolo, ca erau vreo zece pe care ii tot vazusem. Problema era ca nu ne vedeau decat dupa cateva pahare. Atunci deveneau chiar insistenti. Daca ajungeam mai devreme la bar si erau inca la prima suta, nici nu ne bagau in seama. Jucau un joc online cu niste transferuri. Parca joia erau mai multi. Cri nici nu avea ochi pentru ei, ea il voia pe Traian al ei de la Marina. Terminase cu doi ani inainte liceul si plecase de nu mai stia de el. Nici n-o sarutase in liceu, iar asta o enerva teribil. I-a scris vreo doua scrisori, dar reci si seci… ma rog, ea era indragostita de el de cand au dansat la Revelion, si atat. El nici nu a prea stat pe la petrecerea aia, venea si pleca. Eu cred ca avea pe una pe care o tot scotea pe afara; era o casa cu curte, cu tot felul de incaperi in care petrecaretii puteau avea acces cu putin curaj. Si zic ca traianelul ei se tot fofila cu colegele mai mari la una scurta, iar ea il tot astepta sa o mai danseze o data… dar va vine sa credeti ca o apuca plansul cand povesteste? Am auzit-o de cel putin zece ori. Povestea. Trebuia sa fac ceva pentru Cri, nu ?
- Bai, femeie, adica fata lui Dumnezeu, ca nu-ti pot spune femeie, sunt barbati pe toate drumurile. Trebuie sa fac ceva pentru tine: o petrecere, ceva, ca la mine sunt mai multe camere si poate scapi si tu vreun cap de… ceva intre picioare.
S-a inrosit putin, de-aia am si evitat sa spun cap de pula, ca nu mai vorbeam cu ea zece minute dupa aia.
- Biiiine, ma, cap de creta decolorata, trebuie sa ma nasesti tu neaparat. Ca sa vezi cum o fac, ca poate nici nu-mi iese, cine stie…
- Haide, Cri, stii si tu ca esti prima vinovata.
Nu eram, nici eu si nici ea, genul sa agatam. Daca se lega ceva cu colegi sau prieteni, mai treaca-mearga, dar eu macar avusesem cativa prieteni de cursa lunga. E, cateva luni, acolo, cat sa dureze pasiunea de liceean. In facultate, am avut o relatie de trei ani, dar ma iubea mai mult mama lui decat el. El voia doar sa fiu accesoriul lui cand mergem la bere cu prietenii. Si la nuntile rudelor, partenera stabila, deh… Acum eram singura pentru ca plecasera toti sa faca copii.

Eu nu voiam copii. Nu-mi imaginam cum e aia sa lasi toata distractia balta si sa stai in tatele goale prin casa ca trebuie sa suga ala micu’. Si sa nu mai iesi nicaieri, sa nu mai flirtezi cu nimeni, ca esti a lui acum... Cri voia cu disperare ca exact ala care pune prima oara chelul pe himen sa ii faca si propunerea de nunta si copilul, si tot. Maica-sa era disperata, cred ca se prinsese si femeia ca era deja in anul III si Cri visa la marinari care nu se mai intorc. Pana intr-o zi:
- Fata, asculta, stii cu cine vin la ziua ta? Bai, si era 8 dimineata, nici nu ma spalasem pe dinti, cum sa suni la ora aia? Da, fata, zice Cri, m-a cautat Traian, de fapt, a intalnit-o pe fosta mea colega, Lori, si i-a cerut numarul de telefon. Ma suna, nu ma suna?
- Asculta, Cristina - n-o mai alintam acum, sa inteleaga ca poate deranjeaza si ea. Nu deranja, dar, ma rog... Cristina, deja am vorbit cu Victor sa va fac cunostina la petrecere. Radu vine si el singur, stii, prietenul lui frati-miu. Ti-am aranjat agatamente ca si sa vii cu mileul intreg, pleci cu el franjuri. Da-o-ncolo, acum vii cu marinerul? Poate nici nu te suna, ce zici?
- Deci, ne dai cheia de la dormitorul tau si spui tuturor ca am plecat, ca mi-a fost rau sau ceva, trebuie sa fii invatat ceva pe acolo prin armata, si ti-am zis ca ori cu el, ori... Deci ti-am spus eu ca inca ma iubeste.
- Dar de ce nu-l inviti tu la tine, ii zici maica-tii sa va serveasca cu o dulceata si apoi ca poate sa mearga la piata, apoi la cinema dar sa se intoarca mai tarziu, ca si ei i-ar placea sa te lase singura cu traianelul, poate rupe inelul...
Eu v-am spus despre mine ca sunt mai perversa, asa, cred ca l-as fi probat putin pe traianel inainte sa-i las la mine in camera sa imi murdareasca ei cearsaful, dar fata asta era nebuna, indragostita si pace. Tocmai asta imi placea la ea, cred. De curand imi venise ideea sa o sarut. Si am reusit, in parte. Venise pe la mine sa-mi povesteasca de nu stiu ce loaza ca a rupt relatia cu nu stiu ce colega si ca a inceput sa o placa pe ea si i-am zis direct:
- Si daca nu te ia de nevasta si doar vrea sa te treaca pe lista de transferuri?
- Laura, multumesc de preocupare, dar daca ai ceva de baut, poate m-as gandi mai bine...
Am adus Martiniul din frigider, cred ca m-a injurat frati-miu, Gelu, ca i l-am baut pe tot pana la urma. Pune gheata, ba nu mai pune, eram pe la finalul sticlei si brusc, imi place cum miroase Cris a bautura.
- Baiii, trebuie sa mai pastram, ne fute Gelu pe-amandoua, ca n-are altceva de baut!
- Eu mi-am pastrat putin in gusa, zice Cri a mea, cu ochii cam tulburi, dar aveam un chef nebun sa ma imbat. Nici pe Civil n-am mai pus mana de mult.
Zici ca se expandase timpul. Am ras eu, a ras ea si apoi parca s-a facut tacere. Dar mie imi fierbea fruntea, asa... ma uitam la ea, zambeam. Gandeam, unde naiba in gusa, pelicanule? Si parca peste cinci minute zic cu voce tare: “unde naiba ai tu gusa, bai pelican...” si fara sa-mi dau seama, eram cu buzele pe gatul ei. S-a speriat un pic, dar nu prea a miscat, a ridicat capul mai tarziu. Am continuat linia gatului pe verticala, apoi m-am oprit pe barba, cu buzele deschise. Nici nu mai respira.
- Ai baut mai mult decat mine, uite ce mirosi, te spun eu lui Gelu!
- Nu, nu ma spune lui Gelu. Si cum m-am retras, a venit ea cu capul pe umarul meu. Si asta a fost, am dus gura direct pe buzele ei. Ia sa vad, cum mirosi. Mi-a dat voie doar pana am simtit buzele pe interior, apoi a strigat ca nebuna:
- Laura, ce faci!!
Ne-am mai atins de cateva ori buzele, am deschis gura sperand ca vine cu limba in intampinare, dar m-am inselat, eram oricum prea bete ca sa nu ne bata gandul ca am putea regreta. I-am mai mangaiat putin parul, am stat asa imbratisate ca doua prietene si a adormit. Am lasat-o in pat la mine si am plecat la TV. Si vine petrecerea, si Cris nu mai suna, ma gandeam ca s-a suparat fata, nu a sunat marinelul, prostii. Radu si Victor venisera sa-l ajute pe Gelu, care era seful cu playlistul...
Cu Victor incercasem candva si se pare ca nu i-a trecut nici acum, se dadea drept partenerul meu. Imi tinea mana pe spate cand vorbeam. Ba mai aluneca uneori. Ho, cu tata, zic, ca vine virgina acum si ai nevoie de toata samanta in tine,...



    Login