Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis 8- "Aia mica" Partea VI (si ultima)
Autor : pibus - 2010-09-25
Citita de 39383 ori - Nota 8.17 (102 voturi)
Partea 6

Scuipatul mi se scurse din gura spre anusul nepoatei mele iar eu l-am ghidat prin miscari ale capului sa curga inauntru. Lavinia statea in genunchi pe marginea patului cu capul infipt in perna si cu mainile departandu-si bucile ei micute. Ma innebunea sa vad mainile ei mici, cu unghiile ei vopsite albastrui tragand de carnea ei tare, expunand ochilor mei flamanzi cele mai intime orificii ale ei. Era teribil de excitata. Zeama abundenta i se scurgea dintre labiile ei imature iar inelusul ei anal se cotracta si se relaxa de nerabdare in asteptarea penetrarii. Scuipatul meu cazu exact la tinta. Degetul meu mare il impinse in curul nepoticii. Rectul ei virgin imi invalui degetul strans... strans... Aaaahhh... atat de strans!. Avea sa fie minunat sa-mi bag pula din nou inauntru. Am miscat degetul inainte si inapoi ca sa o obisnuiesc cu miscarea si Lavinia gemu usor. Scuipatul se amestecase cu crema si degetul intra si iesea cu usurinta.
“Ce stramta esti... nu-mi vine sa cred!”
Micuta ma privea cu un ochi, restul fetei fiind ascuns in moliciunea pernei.
“Cate degete ai inauntru?”
Avea vocea afectata de excitare.
‘Doar unul”...
“DOAR UNU’?!!? Am crezut ca ai bagat cel putin doua”...
“Ö sa fie bine. Incearca sa relaxezi curuletul”.
Am scos degetul si un alt scuipat generos isi atinse tinta. De data asta degetul meu aratator impinse saliva in adancurile pustoaicei.
“Cum e?”am chestionat-o.
“E... bine.”
“Ai putea sa te mangai la pizdulica acum... sa te relaxezi”...
Mainile ei abandonara fesele, o mana disparu sub ea dar o secunda mai tarziu un deget cu unghie albastra departa petalele pizdii ei frecand incetisor. Apoi disparu in orificul vaginal. Al doilea deget isi facu loc iar Lavinia gemu apreciativ.

N-am vrut sa ma las mai prejos si am impins degetul in anusul ei. Incetisor, ca sa o las sa se obisnuiasca, pana l-am bagat tot. Apoi am inceput sa il culisez. Degetele cu unghiile albastre intrau si ieseau din pizda ei fleasca la cativa centimetrii de degeteul meu ce-i sonda colonul. Am scos degetul de tot. Un alt scuipat balti pe ochiul ei maro. Mi-am unit degetul mijlociu cu aratatorul si am fortat intrarea. I-am simtit spatele intepenindu-se cateva secunde cand anusul ii fu largit de cele doua degete invadatoare. Fara mila, ajutat de lubrifiere am fortat cele doua degete inauntru ei. Parca neconvinsa nepotica incepu sa maseze crapatura ei magica in incercarea de a se relaxa. Am inceput sa misc degetele in ea, dar mergea greu. Lavinia gafaia in perna. Mi-am strans saliva in gura apoi mi-am scuipat in palma. Pula imi era tare ca fierul. Mi-am intins scuipatul peste capatana umflata a pulii, dupa care m-am sters de cearceaf. Cu ochiul liber micuta ma privea. Parca nici nu mai respira. Pana si degetele-i ii stateau in asteptare intre buzisoarele pizdicii ei rosii.
Eram pregatit. Am scos cu lentoare degetele din curul ei si m-am prins de madular. Saliva lucea pe capatana. I-a pus mana stanga pe spate si am mangaiat-o linistitor. M-am lasat apoi pe vine si i-am lins pizda, trecandu-mi limba si peste degetele ei ude cu propriile-i sucuri. Miros de pizda tanara si excitata imi umplu narile invigorandu-mi si mai tare erectia. Am mai tras doua limbi apoi am scuipat din nou in crapaura curului ei mic.
“Ësti gata micuto?” am intrebat-o ridicandu-ma din nou in picioare si tragand-o spre mine.
Drept raspuns se aseza mai bine si-si salta curuletul ei de pustoaica de 12 ani catre mataranga mea ce parea monstruoasa in comparatie cu proportia corpului ei imperb. Anusul ei inecat in saliva se contracta si se relaxa imbietor. Pula imi zvacni de placere cand am apucat-o de sub capatana si am postat-o la intrare. Micuta se crispa o fractiune de secunda cand carnea tare a capatanii pulii mele ii atinse inelul maro. M-am aplecat peste corpul ei si i-am pus o mana pe umar ca sa o fixez. Apoi cu o miscare scurta din bazin am inceput sa imping capul pulii in curul micutei. Daca cu cateva ore mai inainte o fortasem, violandu-i anusul nepregatit pintr-o penetrare nelubrifiata de aceasta data capatana isi facu loc inauntrul curului nepoticii cu nesperata usurinta. Cu mana stanga continuam sa-i masez grumazul in timp ce ii sopteam vorbe de dragoste.
“”Oh, draga mea futacioasa... Ah, ce stramta esti... “
Muschiul Dartos imi incatusa madularul imdeiat sub coroana capatanei. Muschii ei anali frematau zelosi sa acomodeze carnea invadatoare.
“”Au, si ce fierbinte e inauntrul tau... ah... simti?”
“”Ce mare esti!”gemu micuta in perna.
“Te doare? Spune-mi!!”
“”Un pic... dar esti atat de mare... aaahh... ai bagat-o toata?””
Cel putin treisfert din carnea brazdata cu vene groase a pulii mele era inca afara si tanjea sa intre in curul ei.
“”Inca nu draga mea, mai putin.”
Am inceput sa imping din nou dar fara succes. M-am retrtas cativa milimetrii si am impins din nou. Coloana Laviniei se curba in incercarea de a se eschiva penetrarii. O durea.
Cu regret m-am extras din fundul ei. Micuta se lasa sa cada pe o parte. Umflaturile cu varf rozaliu de pe pieptul ei urcau si coborau cu repeziciune. Imi cauta privirea ingrijorata ca m-a dezamagit cumva nefiind capabila sa-mi primeasca toata erectia in curul ei minunat.
I-am zambit cu duiosie.
“Las ca mai incercam. Oricum, am o idee. Ce zici?”
“”Vreau, dar Doooamneee, simteam ca ma rupi in doua.”
Se pipai curioasa la fund probabil convinsa ca s-a rupt ceva p-acolo.
“Las ca rezolvam imediat.”
M-am dus la usa si am deschis-o.

“Nea Georgeeee!”am strigat eu .
Apoi m-am intors catre micuta ce isi sonda inca atent anusul. Corpul ei gol arata incredibil de sexi pe cearceaful imaculat al patului. Parul ciufulit, boboci cu sfarc roz pe pieptul ei mic, talia ei grosuta cu burtica ei cu buric adanc, coapsele ei fara forme femeiesti inca, pubisul ei carnos punctat de fire razlete de par pubian si cireasa de pe tort, pizduca ei tanara ce fusese umpluta cu pula pentru prima oara abia in urma cu cateva ore. Aaaaah, pula mea semi-erecta deveni teapana intr-o secunda.
“”Nea George!”
“Ce-i? “ma sperie el raspunzandu-mi din capul scarilor.
“”Avem nevoie de matale. Micuta vrea sa o futem anal... dar nu merge... inca o doare. Mai ai avem nevoie de sprayul tau magic.
Batranul isi scarpina nasul, apoi isi aranja pula in bermude.
“Vin imediat.”
L-am auzit tropaind pe scarile de lemn. M-am trantit in pat langa nepoata-mea intr-o singura miscare fluida in care am si luat-o in brate si am strans-o la piept. I-am bagat violent limba-n gura si am mozolit-o cu patima. Am coborat o mana intre picioarele ei si am varat scurt doua degete in vaginul ei inca inimaginabil de ud si de fierbinte.
“”Nea George vine imediat.”” am instiintat-o eu la ureche. “” O sa aduca sprayul si o sa te dam acolo la fund... sa nu te doara. Si o sa-l rog sa te futa el primul... Eu te-am futut primul in pizduca asta minunata a ta...””
Cu degetele infipte adanc in vaginul ei am simtit noi secretii curgand.
“” El o sa te futa primul anal, in curul tau mic si stramt... Si n-o sa te doara... dar o sa-ti placa enorm... spune-mi... vrei sa te futa Nea George in curul tau mic?””
“”Da... da... vreau...”gemu nepotica pierduta in bratele mele puternice.
“” Ai vazut ca el o are mai mica si mai subtire ca a mea. El o sa poata sa ti-o bage toata in cur. TOATA, Lavinia... toata. Pana la coaie... Si o sa te futa. Zi.. spune... vrei sa ti-o bage toata in cur?
“”DA!”...
Corpul ii tremura, isi batzaia corpul facand dragoste cu degtele mele care o frecau in pizda cu viteza crescuta.
“”Si in timp ce Nea George te fute in curulet tu ai pula mea in gura... si mi-o sugi ca pe o acadea buna de tot”...
Am gemut surpins cand micuta cuibarita la pieptul meu imi lua sfarcul in gura si incepu sa-l linga si sa-l suga cu pofta nebuna.
“” Si o sa te futa bine... intelegi? Si apoi o sa se termine in tine, in curul tau mic... o sa te umple de sperma... sperma multa... ai vazut cata sperma ejaculeaza Nea George? O sa-ti umple curul cu sperma si cand o sa isi scoata pula din curul tau sperma lui o sa curga afara... “
Nici nu eram sigur daca micuta ma mai aude, parea concentrata doar asupra degetelor mele care ii innebuneau lindicul.
“”Si eu stii ce-o sa fac dupa aia? Crezi ca o sa te las? Nuuu, nu, micuta mea tarfulita. O sa o bag si eu in curul tau mic. Si stii ce? O sa intre si a mea toata... caci Nea George te va fi pregatit numai bine... si stii ce bine va aluneca? Caci vei avea curul plin de sperma lui Nea George... si voi baga toata pula asta a mea mare in curul tau mic si apoi te voi fute... te voi fute chiar mai tare decat Nea George”...
Si toata fiinta nepoatei-mele Lavinia exploda intr-un orgasm devastator. Am trait orgasmul alaturi de ea prin vibratia transmisa de pasarica ei fierbinte degetelor mele adanc varate in ea, prin sucurile ei intime ejaculate pe aceleasi degete, prin corpul meu gol lipit de corpul ei mic. O iubeam atat de mult pe micuta.
Am tinut-o strans in brate ca sa-si revina pana cand Nea George isi facu loc cu greu pe usa. Intr-o mana avea o sticla de sampanie si 3 pahare iar in cealalta avea o cutie de prezervative, un spray micut (cum banuisem, Lidocaina... exact cum aveam si la mine in cabinet pentru anestezia locala in cazurile de himenoplastie... mai dese decat credeti hahahahahaha), o cutie ce parea crema pentru maini si o manusa chirurgicala?!!??? Ce naiba voia sa faca cu manusa chirurgicala?
Dar toate la timpul lor.
Batranul ne inmana cate un pahar si depuse restul pe pat, langa noi. Sticla era deja deschisa si goala pe jumatate. Aha! Deci asta bause micuta cat dormisem eu. Ingenios. Destept batranul, ce-i al lui e al lui. Carei fete nu-i place sampania? Plus ca dupa un pahar nepoata-mea cred ca se imbatase si batea campii. Probabil ii fusese usor batranului sa o faca sa-i povesteasca aventurile sexuale ale colegelor ei precum si aspiratiile ei viitoare in ale sexului. Cum am spus, genial!
Nea George ne umplu paharele si ciocniram.
“Pentru micuta noastra amanta!” inchina el.
“”Si pentru pizdica ei stramta si fierbinte ce ne-a bucurat noua vietile”” am adaugat si eu ceremonios.
Micuta chicoti si ma pisca de fund. Am ras amandoi si am sarutat-o pe gura cu patima. I-am dat drumul si ea a sarit imediat in bratele batranului. Ciocnira paharele, baura dupa care isi luara limba-n gura ca doi liceeni indragostiti. Doar ca ea mai avea 2 ani pana sa ajunga la liceu iar el avea barba sura. Dar era atat de excitant sa ii privesti incat nu m-am putut abtine sa nu imi dau de cateva ori la laba. Eram aproape tare din nou. Bermudele lui Nea George faceau deja cort. Micuta nimfomana era deja incinsa iar si incerca sa-l incalece pe batran incercand sa nu verse din pahar. Cu o mana indemanatica Nea George isi desfacu snurul pantalonilor si ii trase catre glezne. Penisul lui cu piele intunecata era teapan cu capul belit de piele. Fara ezitare Lavinia il insfaca si incepu sa-l beleasca. Il inghiti lacoma si incepu sa suga maduva batranului. Mana ei mica cu unghii albastre mangaiau tandru ouale mari atasate de pula ce-i umplea gura. Pula ii iesi din gura plina de saliva. Nea George se lasase pe perna cu mainile sub cap. Micuta facu atunci un lucru incredibil. Inclina paharul ce-l avea in mana si muie pula negricioasa a lui Nea George in sampanie. Apoi o lua in gura.
“”Immmmm!”” gemu ea.
IN-CRE-DI-BIL! Pula imi era par. Voiam sa o fut pe micuta din nou si din nou. Aceasta pustoaica era curvistina suprema. Nu-mi venea sa cred.
M-am tras pe pat langa Nea George cu pula dand cu semetie onorul.
Slurrrrp! lasa fatuca pula lui Nea George sa-i iasa din gura. Si jap, a mea ii umplu gura in secunda urmatoare. Ooooh, ce bine era. Nea George aluneca din pat si se posta in spatele fetitei. Lavinia se opri din supt si il privi curioasa. Tanjea dupa niste pula-n pizda. Cred ca o innebunea faptul ca era intre doi barbati cu doua puli magnifice care sa-i stinga focul ce-o ardea inauntrul corpului ei mic. Dar Nea George voia altceva. O tranti pa spate si se posta in genunchi pe podea, intre picioarele ei grosute. Mana lui noduroasa managaiara cu dragoste pubisul mic placandu-i la nebunie sa simta rarul par pubian al Laviniei gadilandu-i palma. Degetul mare ii despica labiile si atinsera clitorisul ei incintat. De la locul unde statea puteam simti mirosul de pizda emanat de pasarica nepoata-mii. Am prins-o de capsor si m-am postat intr-o rana ca sa pot sa i-o var in gatlej. Ma primi in cavitatea ei buicala si incepu sa ma suga de parca venea sfarsitul lumii. Tot mai infierbantat imi mutam privirea de la carnea mea din gura nepoata-mii la Nea George isi facuse mana caus la crapatura feselor amantei noastre si turna grijuliu sampanie din pahar pe lindicul ei excitat. Micuita gemea cu gura plina innebunita de placere. Batranul spala pliurile de carne tanara apoi isi libi buzele de buzisoarele tinereii futacioase. Efectul limbii asupra lindicului micutei se propaga prin corpul ei pana in varful pulii mele ce ii atingea cerul gurii. Era inuman de excitant. In timp ce eu o bateam peste buze cu capul pulii si ii faceam semn sa ma linga pe oua, batranul meu mentor luase sticla de sampanie si incepuse sa toarne cu atentie sampanie in pizda micutei. Micuta se opri din lins privind curios cum chipul incadrat de barba al lui Nea George se coboara intre picioarele ei ca sa soarba sampanie din cel mai minunat pahar pomenit vreodata. Ah, eram atat de gelos pe ideile unchiului meu. Si eram atat de excitat. Voiam sa posed aceasta mica nimfa dar ca de atatea ori in aceasta zi Nea George era cu un pas inainte. Cu o miscare scurta din bazin isi ingropa carnea negricioasa in pizdica flamanda a Laviniei. Incepu sa o penetreze lent cu miscari ample. In timp ce Lavinia isi umplu gura la loc cu carnea mea, batranul se intinsese dupa crema de maini ce o adusese. Desuruba capacul si-l tinu in mana stanga. Aseza brocanul cu crema pe pat si lua cu doua degete o portie generoase de crema pe care o puse pe capac. Il priveam uimit cum isi trage manusa de latex pe mana dreapta iar apoi cum ia sticluta-spray de Lidocaina. Nea George desfacu capacul cu stut si picura generos lidocaina peste crema de pe capac. Cu degetul inamnusat amesteca viitorul lubrifiant. Genial!Micuta nu banuia nimic. Cu ochii inchisi savura felul in care era umpluta cu pula la ambele capete. Nea George imi intalni privirea si eu i-am zambit aprobator.
Mi-am tras pula din gura nepoata-mii si m-am asezat langa ea.
“Gata, Lavinia. Nea George e pregatit pentru funduletul tau.””
Nea George iesi din pizda micutei si se aseza din nou in genunchi.
“’Gata... a pregatit crema. Te va unge in fundulet... cu crema ca sa alunece bine cand o baga si a pus si spray din ala, sa nu te doara.””
Nepotica privea ca in transa miscarile lui Nea George. Cu mana inmanusata acesta lua crema pe degetul mijlociu si il apropie de anusul fatucai. Lavinia isi ridica instinctiv genunchii la piept. Ah, eram atat de mandru de nepotica mea. O iubeam atat de mult. Si abia asteptam sa vina randul meu sa ii umplu anusul cu pula mea intarita.
Degetul cu crema atinse anusul micutei si am simtit-o cum se crispeaza in bratele mele. Dar era numai raceala cremei. Nea George dadea rotocoale cu degetul intinzand bine crema si masand ca sa intre crema in piele mai repede. Dupa limbajul trupului micutei puteam ghici fara sa vad cu ochii mei de fiecare data cand degetul batranului ii forta intrarea. Pula imi zvacnea si tanjeam sa io bag din nou in gura dar zvarluga era concentrata la pregatirea anusului ei pentru penetrare anala. Degetul batranului mai facu o vizita la capacul cu crema preparata unde se aproviziona cu o cantitate mai mare. Lidocaina isi facuse deja efectul. Lavinia nu mai simti contactul cu crema rece dar am simtind-o vibrand cand degetul protejat de latex impinse pe toata lungimea lui crema de maini amestecata cu lidocaina in colonul ei tanar si stramt. Cu miscari lente de du-te vino Nea George futea fundul nepoticii mele folosindu-si degetul. Mai lua inca o data crema dar de data aceasta pe degetul aratator si sil freca de cateva ori de degetul mijolciu pana cantitatea de crema se uniformiza cat de cat pe amndoua degetele. Primul deget ii aluneca fara probleme in interiorul curuletului micutei. Apoi atent isi facu loc si cu celalalt. Micuta il simti dar corpul ei nu emise nici un gest de revolta. Mana lui Nea George incepu sa culiseze in crescendo. Micuta accepta doua degte in curul ei vrigin fara emotii. Limba batranului se intalni din nou cu lindicul mic si Lavinia ofta din rarunchi. Mana lui Nea George incepu sa pistoneze la viteza maxima si pustoaica incepu sa tipe de placere.
“”Ah-aaahha-aaaahh-aaaaahaahahahahahha!!!”
Pistonarea se opri si Nea George trebalui 2 secunde la fundul fetitei. Inca un deget!
Reincepu culisarea iar tipetele Laviniei se intensificara. Ma strangea de brat si si cu ochii stransi inchisi scotea tipete stridente. Cu mana stanga Nea George isi testa erectia. Era pregatit.
Incet, cu parere de rau parca isi trase degetele din curul fetei. Cu ochii pe anusul ei, pula lui Nea George zvacni de placere. Lavinia deschisese ochii si implora din priviri sa fie fututa. Nea George isi trase manusa de pe mana, cu partea unsuroasa inauntru si o arunca langa pat. Se intinse dupa prezervative. Expert, desfacu unul cu repeziciune si incepu sa-l ruleze pe carnea lui erecta. Micuta privea incedula procesul, era in mod sigur primul prezervativ rulat pe o pula pe care-l vazuse in viata ei. Dar in noaptea sta avea sa vada vreo cateva. Asta era o promisiune!
In timp ce nea George isi acoperea penisul cu latex micuta se pregatea mental pentru ce avea sa vina. Isi palpa gaura fundului cu mana sa se convinga ca nu va durea. Satisfacuta, isi trase genunchii la barbie si astepta gafaind nerabdatoare. Probabil sucuri intime se scurgeau din pizduca excitata a Laviniei si il imbiara pe Nea George sa io bage prima oara in vagin caci isi scoase pula din ea imediat mustind de zeama pe cauciucul rozaliu-transparent. Era momentul! Micuta il implora din priviri sa o futa, sa isi bage pula lui in funduletul ei virgin. Sa-i umple lacasul menit pana acum doar pentru facut caca, cu pula de barbat matur. Micuta, avand rectul anesteziat cu lidocaina nu mai simti primul contact cu pula batranului dar gemu de placere cand capatana ii despica gaura curului anlunecand pe crema ca bobul pe partie in adancurile colonului ei. Desi intrase cu usurinta, am observat o oarecare prudenta in gesturile lui Nea George. Cu jumatate de pula in curul nepoatei mele iesi grijuliu cativa centimetri apoi intra din nou.Mi-am schimbat pozitia corpului sa vad mai bine ce se intampla. Nea George iesea din curul micutei pana vedea capul matarangii apoi intra la loc cu incetineala, cu fiecare penetrare impingand putintel mai mult, lasand totusi timp muschilor semi-amortiti ai anusului pustoaicei sa se acomodeze invadatorului carnos. Nea George era peste trei sfert in micuta cand aceasta incepu sa se hatzane inainte si inapoi ca sa imprime viteza penetrarilor grijulii ale batranului. Batranul atat astepta. Incepu sa pompeze mai vioi in curul minorei. Aceasta gemea si ma strangea de brat.
Äaaaaaaaa!!!”” sughita pustoaica cand intreaga lungime a pulii lui Nea George fu in curul ei mic.
“Doamne- Dumnezeule... Doamne sfinte!”” ingaima si batranul tot mai rosu la fata.
Futea curul Laviniei de parca viata lui depindea de asta. Il priveam cum dadea la buca pustoaicei cu tehnica, penetrand superficial cu viteza mare apoi intrand lent cu toata pula adanc in ea de 5-6 ori ca apoi sa revina la viteze supersonice.
Lavinia ii primea puseurile in anus cu pofta unei supernimfomane. Isi freca furibund lindicul in timp ce cu cealalta mana isi ciupea sfarcurile tari. M-am postat in genunchi la capul ei si i-am coborat capul pulii aproape de nari. Avea ochii inchisi asa ca mai mult ca sigur a simtit mirosul de pula sculata caci a deschis gura cu covorul rosu al limbii pregatit. Am varat-o in gura mica si fierbinte lasand-o sa mi-o linga de jur imprejur cu limbuta ei zglobie. Incet incet apoi din ce in ce mai repede am inceput sa o fut in gura. O simteam cum se lupta sa respire, corpul ei imatur incercand sa faca fata asaltului celor doua pule mature cei invadau gura si curul.
Am iesit din gura ei si m-am tras mai aproape.
“”Linge coaiele, linge coaiele”.
O limba fina si calda imi managie ouale sensibile trimitandu-mi furnicaturi pe ceafa.
“”Asa mica mea zana. Esti o profesionista in ale fututului”...
“Linge-l si la fund, asa cum te-am invatat.” O indemna batranul pervers. Ascultatoare, nimfa pa prinse de bucile curului si ma trase sper gura ei mica cu buze rosii. Pana sa ma dezmeticesc aceasi limba fina imi dezmierda pielea sensibila dintre coaie si anus. Am strans tare din cur dar apoi m-am relaxat. Mainile micute imi departare si mai tare fesele si am simtit-o cum imi palpleaza cu limba gaura curului. Pielea de pe coaie mi se stranse si pula imi zvacni de incantare. Varful limbutei nepoticii ma sondara iar eu am inceput sa-mi dau la laba vartos. Orgasmul nu era deloc pe aproape dar imi placea la nebunie. Mi-ar fi placut sa mi-o si suga in timp ce ma lingea la anus dar era fizic imposibil, aveam nevoie de doua fete pentru asta. Era prima oara cand o fata performa cu limba si buzele asupra anuslui meu si eram mirat sa descopar ca imi placea grozav. Pula parca mi se umflase si mai tare de atata excitare. Batranul Nea George aprecia la maxim situatia in care se afla. Cu pula infipta pana la prasele intr-o minora in varsta de 12 ani, pe care tocmai o dezvirginase anal privind cum aceasi minora in varsta de 12 ani alterneaza in a suge mataranga si a linge gaura curului partenerului lui masculin in aceasta orgie sexuala, adica eu. Nu mai avea cum sa se tina mult, l-am vazut cum incepe sa futa curuletul ala mic cu viteza sporita apoi pe fundal de rasuflari prelungi penetra adanc micuta golindu-si sperma din testicule in cauciucul prezervativului. O data, si inc-o data, si inc-o data, si mai o data, pana stoarse tot. Cu un ultim efort, trase aer in piept si isi extrase barbatia din curul Laviniei. Se tranti pe spate pe pat incercand sa-si revina.
Era randul meu!
Curul ala mic, afanat de Nea George avea sa gazduiasca puletele meu sculat. Imi afundasem de doua ori capatana pulii in anujsul ei, dar de data asta aveam sa o bag toata. Aveam sa o pun in patru labe si sa o fut in cur pe la spate, sa aud cum coaiele ii lovesc pizda cu fiecare penetrare totala. Cu gesturi ferme am intors-o si am asezat-o in pozitia dorita de mine. Cu capul in perna, la fel ca mai devreme isi tinea curul sus. Ce putea fi mai frumos de atat? Un cur de 12 ani deschis perversiunilor mele sexuale iar cativa centimetri mai jos o pizda uda fleasca dependenta deja de pula erecta. Cu gesturi febrile am rupt plicul prezervativului si mi l-am rulat pe madular, l-am prins de margini si l-am intins bine sa ma acopere complet. Eram gata. Dupa reteta batranului m-am bagat in pizda Lav...



    Login