Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis 8- "Aia mica" Partea V
Autor : pibus - 2010-09-17
Citita de 31752 ori - Nota 8.26 (82 voturi)
Partea 5
Eram leoarca de transpiratie. Fugeam de o eternitate prin padure incercand sa scap de cainele lui Nea George. Mike turbase si incerca sa ma muste de gat asa ca nu am avut alta solutie decat sa o iau la goana. Sarisem gardul ce inconjura proprietatea si am crezut ca am scapat dar Mike a sarit peste ele cu un salt prelung si am luat-o iar la goana printre copaci cu cainele la cativa metri in urma mea haulind groaznic. Imi era foarte greu sa fug, picioarele parca mi se impleticeau. Dar am vazut barca lui Nea George trasa la mal, m-am napustit sprea ea si am impins-o spre larg. Am reusit sa o imping si sa-I dau avant si am sarit in ea… dar nu gaseam vaslele… Mike intrase si el in apa si inota spre mine, avand ochii rosii ca sangele si niste dintii extrem de fiorosi. Eu dadeam disperat din maini incercand sa imprim miscare barcii dar nu reuseam de nici o culoare. Deaodata am auzit telefonul sunand… era melodia cunoscuta… ma suna Ramona. Dar telefonul se auzea de pe mal, iar acolo… era cainele… imi vedeam pantalonii scurti agatati de o creanga si totodata am descoperit ca nu ii am pe mine si sunt in pielea goala. Incecam disperat sa fac o volta, sa-l evit pe Mike si sa ajung pe mal, sa iau telefonul si sa-I cer neveste-mii sa trimita pe Nea George sau pe cineva sa omoare cainele turbat…
Ceva se misca si ma atinse si am deschis ochii. Era penumbra de dinaintea caderii noptii. Creierul imi era acoperit de o pacla densa ce ma oprea sa gandesc clar. Melodia stridenta a telefonului ce suna de zor nu ma ajuta deloc. Era sa fac stop cardiac cand nepoata-mea Lavinia sari langa mine in pat, speriindu-ma de moarte.
“Uite aici telefonul, e matusa.”
Mi-l puse in palma dar am continuat sa ma holbez la el cateva secunde pana sa imi amintesc ce trebuie sa fac. Am apasat in sfarsit pe butonul verde.
“Da.”
Aveam gatul uscat de parca mancasem praf de creta. Si parca acelasi gust.
“Ce faci? De ce raspunzi asa greu?” ma lua nevasta-mea la rost.
“Aaaah”…
M-am fortat din rasputeri sa produc saliva. N-am reusit.
“Aaagh… nu gaseam… telefonul”…
“Pai unde era? Si de ce vorbesti asa?”
“Sunt beat”…
Si chiar eram. M-am lasat pe spate si mi-am asezat usurel capul pe perna. Nepoata-mea se cuibari la pieptul meu. Am strans-o mai aproape si ea ganguri in semi-intuneric.
“Hahahhahahhahahahhah!” imi rase nevasta-mea in telefon. “Te simti bine, huh? Te distrezi?”
“Mda”…
“Las ca vin si eu maine. Catalin e mai bine acum. A fost si maica-ta aici azi. Supozitoarele alea l-au ajutat. Abia asteapta sa mearga cu barca. Mironosita cum e? Ii place? Sau face nazuri?”
Mironosita asculta si ea cu urechea lipita de partea cealalta a telefonului si incepu sa chicoteasca. Apoi ma prinse de penis si incepu sa-l maseze.
Creierul gandea greu… dar o mana mangaindu-mi madularul trimite creierului semnale la alt nivel de gandire… asa ca sangele incepu sa fie pompat in corpii cavernosi. M-am asezat mai comod.
“E bine”…
Incercam sa-mi amintesc ce am facut. Stiam ca am futut-o dar nu mai eram sigur daca am visat sau nu. Sau care parte a fost vis si care parte realitate.
“Am facut baie, am facut plaja”…
Mana Laviniei facea laba in timp ce limba ei dadea rotocoale sfarcului meu stang.
“S-a plimbat cu barca”… Hiiic!
O gurita fierbinte si umeda imi cuprinsese capul pulii. Limba ei incepu sa gadile orificiul din varf facandu-ma sa ma foiesc nervos. Mana incepu sa culiseze repede in timp ce capul sensibil imi era supt cu pofta.
“Ce-i?”
Nevasta-mea era nedumerita. Dar totodata mi-am amintit ce se intamplase mai devreme si de ce eram eu acum beat. Si totodata chiar nu mai intelegeam nimic. Sau poate intelegeam? Micuta ma iertase?
“Imi vine sa vomit”, am mintit in telefon. “Te sun dupa”.
Si am inchis fara sa mai astept raspunsul. Limba Laviniei imi gadila ouale in timp ce mana ei facuta manunchi abia cuprindea baza madularului meu sculat beton. Micuta tarfa facea o treaba minunata. Si acum eram sigur, ma iertase pentru ce-I facusem mai devreme. Si incet incet mi-am amintit si detaliile… cum i-o bagasem cu duritate in poponet, cum simteam anusul ei strangandu-se cu spasme in jurul capului pulii mele facandu-ma sa am un orgasm dulce ca mierea.
Pula imi zvacni intaratata in manuta ei mica. Nu o vedeam decat ca o umbra dar o simteam emanand fierbinteala langa mine. Eram “rasturnati”… Am prins-o de craci si am tras-o cu totul inspre mine. I-am tinut sus si am dat sa bag gura catre mijul ei cel banuiam deja ud.
“Stai!! Nu fa asta!!”
M-am blocat.
“M-a dat Nea George cu crema inauntru. N-o linge.”
Am palpat curios. Crapatura ii mustea. Am tras dare-dare peste lindic, printre labiile ei neinflorite pe deplin apoi am plonjat cu doua degete in feminitatea ei. Am alunecat ca la topogan. Era atat de stramt si atat de umed… ca un fruct rascopt.
Lavinia lasa sa-I scape catvea gangureli de placere apoi isi infipse pula in in gura. Si-o vari cat de adanc putu incercand totodata sa dea cu limba in jurul ei.
Degetele mele intrau si ieseau din micuta ca sondele pe langa Ploiesti. Tanjeam sa imi umplu gura cu pizda tanara si inocenta dar aveam gura atat de uscata incat nu-mi doream sa gust alifie. Dar eram incitat la maxim. Pula imi tanjea sa intre la caldura.
“Urca-te-n pula!” i-am ordonat nepoata-mii.
A mica isi scoase capul umflat al pulii din adancurile guritei ei.
“Ce?”
“Urca-te pe mine.”
S-a foit prin pat, prin intuneric si am simtit salteaua patului lasandu-se de-o parte si de alta ca mijlocului meu, acolo unde fetita isi proptise calcaiele. I-am simtind mana tinandu-mi carnatul drept. Apoi Raiul imi invalui pula, pogorand in jurul ei, milimetru cu milimetru. Cand ajunse la doua treimi, varful sensibilizat la maxim atinse capatul. Si eu si mica mea amanta am oftat adanc. Am simtit-o ridicandu-se cativa centimetri apoi lasnadu-se din nou in pula. Si din nou capul madularului atinse cervixul facandu-ma pe mine sa gem de placere iar pe nepoata-mea sa se prabuseasca pe pieptul meu.
“Aaaaaaahhhhhh!!” gemu ea din rarunchi. “Ce adanc intra!!”
Am simtit o mana mica atingand baza brazdata de vene a pulii mele, ce nu-si mai gasise locul in pizduca mica de numai 12 ani.
“Si nici nu e toata intrata!!!” descoperi socata micuta, spre satisfactia egoului meu masculin. Am prins-o de bucile ei mici si am inceput sa o fut usor. O scoteam si o impingeam la loc cu tandrete. Aluneca misto de tot cu toata alifia aia in ea. Mainile mele ii mangaiau spatele de la ceafa pana la buci. La a cincea tura mi-a scapat un deget intre fese si mi-am retras amandoua mainile ingrozit. Mi-am oprit chiar si miscarea din bazin. Lavinia s-a prins imediat ce s-a intamplat cu mine:
“Stai linistit. Nu ma doare.”
“Imi pare rau pentru…”
Isi misca putin corpul si fata ei se iti deasupra mea. Ii simteam rasularea pe pielea fetei. Hei! Stai putin? Mirosea a alcool.
“Nu-I nimic.”
“Dar vreau sa stii ca”…
Buzele ei se sudara de ale mele. Incepu sa se balanseze in pula iar madularul meu se beli fericit de piele. I-am bagat adanc limba-n gurita si am prins-o iar de fese. Soldurile ei nici nu incepusera bine sa se rotunjeasca iar curul ei mic incapea cu totul in palmele mele. Avea carne putina si tare, pe care am framantat-o cu pofta, ca pe aluatul de pizza. Intre timp o sfredeleam lent si amplu cu bagheta magica. Caci era magic. Era intuneric deplin de-acum, eram beat si imi pompam mataranga intr-o pizduca de 12 ani pe care o dezvirginasem cu catvea ore in urma. Pe care o futusem o idee si in curulet…Anal… Si un deget trecu temator peste anusul micut. Nepoata-mea nu remarca nimic si continua sa savureze tepusa de carne ce-o umplea intre picioare pana la refuz. La fiecare 4-5 penetrari o varam o idee mai adanc, doar ca sa o aud cu icneste si ofteaza de durere amestecata cu placere atunci cand barbatia mea ii atingea capatul. Era magnific si nu ma grabeam niciunde. Dar micuta se grabea. Isi dezlipi gura de a mea si isi schimba pozitia in sezut. Isi propti calcaiele in pat, se echilibra spre inainte cu palmele pe abdomenul meu si incepu sa se miste in ciocan. In pozitia aia, muschii ei vaginali puneau o presiune usor diferita asupra matarangii mele, masand pielea sensibila a capatanii intr-un mod extrem… extrem de placut. Euforic, i-am masat pubisul si abdomenul, trecand cand si cand cu degetul mare peste lindicul ei maruntel, dar care-l simteam mai umflat excitat ca niciodata. Mana imi urca mai sus si i-am gasit sanisorii. Mi-am ridicat gura si i-am luat un bobocel in gura. Ridurile sfarcului ei imi gadilara buzele, apoi limba mea uda le impetri intr-o clipita. Am supt si am lins cand un san cand pe celalalt avand grija ca atunci cand gura-mi era ocupata cu unul, mana sa dragaleasca celalalt bobocel. Avea niste sani perfecti in faptul ca erau atat de mici si in plina dezvoltare. Respiram tot mai greu in timp ce presiunea cunoscuta bine incepea sa se stranga in coaie. M-am lasat din nou pe perna si am apucat-o de gleznele-i grosute. Folosind aceste puncte de sprijin am inceput sa ii fut pizduca cu repeziciune. Micuta nici nu mai apuca sa se miste ca pula mea intra si iesea asa de repede frecandu-se de mizeul ei si facand-o sa chiraie de exaltare. Nu rezista mult si picioarele o lasara. Se prabusi din nou peste mine. Incerca sa ma sarute dar pornisem o noua sarja de penetrari rapide care ii taiara respiratia. O prinsesem iarasi de buci si o masam tot mai aprins in timp ce o penetram rapid si necrutator. Acum cam toate penetrarile erau depline, capul pulii batucindu-i sanatos cervixul. Pula mea avea parte de o tratatie extraordinara, o pizdica mica si stramta pe care pula umflata o umplea atat de bine. Iar carnea tare a feselor ei se simtea asa de bine in palmele mele. Nu mai conteneam in a strange, a mangaia si a infige pula in micuta. Simteam orgasmul adunandu-se in testicule, cautand si strangand ultimile ramasite de sperma pe care sa le improsc in nepoata-mea Lavinia. Uitasem iar sa imi pun prezervativ, dar acum era prea tarziu. Dar creierul nu-mi mai functiona decat pentru obtinerea orgasmului. Dadeam din cur ca un iepure in calduri in timp ce-o tinem strans la pieptul meu iar mana cauta iar intre fese.. Am inceput sa-mi trec iar degetele peste orificiul ei anal care era suspect de umed. Mangaiam atent apoi faceam un V cu degetele si pipaiam mai jos, pe labiile ei intinse serios de pula mea prea groasa pentru acea pasarica… apoi veneam inapoi la anus, aducand mai multa zeama cu aceasta. Orgasmul era acolo, il simteam. Neapoata gemea istovita la gatul meu transpirat ne mai putand face fata asalturilor mele asupra pasaricii ei neexperimentate. Aratatorul si degetul meu mijlociu mai trecu o data peste anus, apasand usor… apoi inca o data… Apasarea se inteti… A treia oara… unghia inelarului scapa inauntru in cerculetul plin de riduri. Doar pentru o fractiune de secunda. M-am retras speriat dar o mana micuta ma prinse de brat si ma ghida inapoi. Gurita ei o gasi pe a mea ca sa confirme gestul de mai inainte. Mi-am tinu rasuflarea in timp ce am palpat usurel inelusul maro. Era umectat bine la exterior de la zeama ce o carasem eu mai devreme. M-am oprit din futut si am iesit aproape total din pizda ei ca sa-mi sincronizez dubla penetrare. Degetul meu mijlociu incepu sa forteze intrarea din spate in timp ce carnatul gros ii umplea treptat-treptat vaginul. Cand capul pulii lovi din nou cervixul micutei aveam inelarul bagat un sfert in anus. Surpriza fu de proportii. Anusul se simtea relaxat iar Lavinia n-avu nici un moment intentia sa ma respinga, sau sa stranga strans, blocandu-mi accesul. Ba, mai presus de toate, degetul avansa foarte usor pana la buricul degetului caci ERA LUBRIFIATA INAUNTRU!!!… simteam ceva unsuros ce banuiam a fi o crema. Nepotica venise pregatita. Oh, Doamne. Nepotica voia sa o ia si in fundulet. Am inceput sa fut la micuta cu forte noi. Pula i se lovea de cervix cu forta dar Lavinia avea acum doua degete de ale mele in anus si nu putea decat sa tipe disperata, cu fata lipita de pieptul meu… Orgasmul o cutremura de-a dreptul facandu-I corpul mic sa se intepeneasca usor urmat imediat de icnelile mele idioate cauzate de propriul meu orgasm si de ejacularea saraca in sperma. Dar placerea… placerea fusese dincolo de Rai. Aveam o pizda mica frematand spasmodic in jurul pulii mele, dar mai presus de toate aveam doua degete de la mana strangulate de sfincterul ei. Eram innebunit, orgasmat si nu-mi venea sa cred ce futai trasesem cu micuta. Si nu-mi venea sa cred ce bine se lasase la degetele mele ghiduse. Normal ca si calculasem la urmatorul numar s-o sondez din nou. Dar mai era pana la urmatorul numar, caci eram distrus. Simteam o balta de transpiratie pe perna si eram innebunit de sete.
Lavinia, epuizata si ea, se tari jos de pe mine. Respiram amandoi cu greu chicotind incantati de intensitatea actului sexual. Am bajbait pana am gasit intrerupatorul si am aprins veioza. Mi-am intins gatul s-o sarut pe frunte iar ea ma atinse dragalas pe oua.
“Vai de capul meu ce futai mi-ai tras”, m-am tanguit eu fals.M-ai rupt… uite si tu ce am transpirat.”
Nepoata-mea paru rusinata de vorbele mele.
“Daaaaaa… ce am facut eu?... Tu m-ai futut pe mine”.
Asa e… dar e nevoie sa te si laud, amanta mea mica.
“Nu, de data asta tu m-ai futut pe mine, doar ai stat deasupra, nu? Ai avut situatia sub control.”
Lavinia ciupea nervos cearceaful, nestiind ce raspuns sa dea laudelor mele.
“Si ce bine te-ai miscat in pula. Esti cunoscatoare deja… stii cum sa lasi pula sa intre in tine ca sa o faci sa se termine.”
Fara sa-si dea seama ochii I se lipira de pula mea semierecta. Ma simteam lipicios si voiam sa fac o baie. O baie, sa stau la muiat si nu un dus. Voiam sa ma relaxez. Am bagat o mana sub picioarele ei si una sub spate si am luat-o pe sus. Lavinia chicoti surprinsa.
“Stai, pune-ma jos. Unde ma duci?”
“Facem baie. Vrei sa faci baie cu mine?”
Am depus-o in picioare pe capacul lasat al veceului, acum era aproape cat mine de inalta si am profitat de situatie sa-I bag limba-n gura ca un indragostit. S-a lasat invaluita de palmele mele care o mangaiara pe spate, de la ceafa ei subtire pana pe si intre bucile curului ei de scolarita. I-am privit chipul, avea cosuri marunte si rosii pe frunte. Bretonul ravasit ii acoperea un colt de fata. Imi zambi dragalas aratandu-mi strungareata.
“Facem baie, ne odihnim putin… apoi trecem din nou la fapte. Ce zici?”
Isi musca buza de jos si ma prinse de pula, incercand sa o scoale. Bai, asta mica e nimfomana… e innebunita dupa pula.
“Staaai!”
M-am tras din raza ei de actiune si am dat drumul la apa calda. Cred ca Nea George pornise boilerul inainte sa venim asa ca apa fierbinte curse imediat. Am baut apa rece direct de la robinet, ca sa-mi potolesc setea chinuitoare dar am reusit doar sa-mi fac stomacul sa se zvarcoleasca. Cred ca bausem mai mult de jumatate de sticla de coniac si nu se bunghea bine cu apa.
M-am urcat in cada si m-am asezat. I-am facut semn zvarlugii. I-am intins o mana de sprijin si am privit-o cum paseste atent, testand mai intai temperatura apei cu degetul mare de la picior. Satisfacuta, pasi si cu al doilea. Statea in picioare in fata mea nestiind cum sa se aseze, cada era mica si nu oferea prea multe optiuni. Am prins-o de subsuori si am asezat-o fortat in fund, intre picioarele mele. Se aseza mai bine si pula mea moale fu strivita intre abdomenul meu si spatele ei. Apa era exact cat trebuie de fierbinte, era extrem de relaxant. Si micutei ii placea caci toropita, isi culca capul pe pietul meu. I-am aranjat parul pe spate. Avea urechiuse mici si dragalase, cu cercei in forma de fluturi.
“E bine?” am intrebat-o.
“Aaaaah, ce fain e” exclama micuta adancinduse si mai tare in apa. Apoi se ridica din nou. Pula imi tresari vazand apa scurganduse pe piele fina a sanisorilor ei. Rozul sfarcurilor ma imbiau. Din spate, i-am cuprins boboceii in causul palmelor si am masat incet, pana am simtit sfarcurile devenind erecte. Sanisorii ei erau doar niste umflaturi, abia prindeau forma dar erau mari si rotunzi . Imi era clar ca nepoata avea sa aiba un piept generos. Si ii prevedeam un viitor sexual si mai generos. Am pupat-o pe frunte si ea chicoti privind in sus, pe spate.
“Iti place sa te futi, Lavinia?
“Nu”.
Stiam ca glumeste asa ca m-am corectat.
“Scuza-ma… iubesti sa te futi, nu-I asa Lavinia?”
Nepoata rase jenata si ma ciupi de interiorul coapsei. Stateam pe spate in cada, cu picioarele atarnate pe margine ei iar mogdaleata era cuibarita intre genunchii mei, cu spatele slipit de abdomenul meu si capul pe piept. Piciorusele ei dragalase, cu gleznele ei grosute si cu degetele cu unhii cu oja jupuita se odihneau pe marginea ingusta a cazii, exact sub robinet.
“Hai, spune-mi… ce? Ti-e jena sa recunosti?”
Dadu nervos din picioare.
“Nu… dar de ce ma intrebi?”
“Ca vreau sa vorbim despre asta. Vreau sa stiu ce-ti place, cum iti place. Uite, mie nu mi-e frica sa o spun… IMI PLACE SA TE FUT… imi place pizda ta mica si fierbinte… imi place cand o sugi… si imi place ca iti place sa inghiti sperma…”
Micuta statu in tacere cateva secunde apoi vorbi.
“Si curu meu iti place?”
Ai-ai-ai! Incercasem eu sa scap de discutia asta dar se pare ca nu aveam scapare.
“Imi place… foarte… mult”…
“Se numeste sex anal, nu?”
“Uuh.. da.. anal”.
“Mi-a spus Nea George ca barbatilor le place mult sa faca sex anal cu fete.”
“Da…”
Ce? Ia stai putin… i-a spus Nea George???? Si ce i-a mai spus Nea George?
“Mai devreme…”, incepu nepoata-mea, “ai vrut sa mi-o bagi in fund, nu?”
Direct la tinta, nu?
“Imi pare rau!”
Am tras-o de cap sa-I vad ochii, sa vada ca nu mint.
“N-am vrut, am fost prost… eram excitat tare… si cum ma jucasem cu degetele la tine in fundulet… nu stiu… am vrut sa incerc sa o bag… dar e prea mic… n-a intrat… si te-a durut…”
Lavinia se rasuci pana ajunse cu barbia pe pieptul meu.
“Am vrut sa o bagi. Am vrut sa incerc…”
CE?
“Stiam ca vrei sa mi-o bagi acolo. De aia te-am lasat sa te joci cu degetele inauntru. Dar era ciudat… si ma durea. Dar voiam sa vad cum e.”
Nu-mi venea sa cred! Dar auziti aici:
“Alina, de sta in scara cu mine … a incercat anal cu prietenul ei. Zice ca nu ii place dar o face de dragul lui…”
CEEEEEE? Gura imi era iaras iasca.
“Si… cati ani are A.. lina?”
“E de o varsta cu mine. Ba e mai mica cu 3 luni si 6 zile”.
Deci vreo 12 ani si ceva. Prea mica pntru sex? Eu faceam baie cu amanta MEA in varsta de 12 ani!! Dar poveste a trezit ceva in mine… ca sa zic asa.
“Si o face in fund cu prietenul ei?”
“Daaa, de un an si ceva, deja…”
CE MA?
…”I-a facut oral la inceput… apoi el cred ca s-a plicitisit si a vrut sa o futa… adica in pizda, stii?”
Stiu. Dar nu mai aveam aer.
…”dar ea nu a vrut… ca voia sa ramana virgina… ii era frica sa nu o paraseasca dupa ce se fut.”
“Asa-s baietii”, am oftat eu.
Ce drac era cu mine. Brusc muream de cald. M-am intins si am inchis robinetul.
“Si vorbeam si in clasa despre asta… si Daiana…o curva… i-a spus sa faca anal cu el. Ca ea asa face si ii place. Daiana aia e curva clasei. Inca dintr-a cincea umbla cu baieti de a opta… o bagau aia in baie si incercau sa o dezbrace… si-I bagau mana la sani... si chiar si in chiloti. Si noi i-am spus sa-I zica lu diriga dar ea nu voia. Acum, inainte de vacanta venea imbracata numa sexi, cu fustita si decolteu de a chemat diriga pe parintii ei la scoala sa le faca reclamatie”…
Micuta rase zglobiu.
“Si.. tu..”
Nu-mi gaseam cuvintele.
“Tu… ...



    Login