Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis 8- "Aia mica" Partea III
Autor : pibus - 2010-08-16
Citita de 37980 ori - Nota 8.16 (123 voturi)
Micuta mea tarfulita aratase potential maxim… Numai amintirea era subiect grozav de laba. Planul meu functionase perfect pana aici iar urmatorul pas era logic: sa-I fut pizduca aia mica de sa-i sara flocii pe pereti. Parea sa-I placa sperma la nebunie si nu s-a lasat pana nu mi-a curatat pula bec. Cica ii place mult cum se simte pula cand ii atinge cerul gurii. Apai, micuta draga, si mie imi place mult, mult, mult.
Planul meu a decurs atat de bine dar legea lui Murphy spune ca daca ceva poate merge prost, va merge. Si a mers. Foarte prost.
Imi cracanasem nepoata pe canapea si ma pregateam sa-I ling lindicul si gaurica magica, pentru a o pregati pentru puletele meu… eram pregatit sa o transform in femeie, cand telefonul suna sacaitor. Ceea ce faceam era indeajuns de periculos sa nu-mi permit sa ratez apeluri telefonice, caci nu stii cine suna. Si am raspuns. Vesti mai proaste de atat nici ca se putea. Soacra-mea era pe drum, venea sa o ia pe Lavinia. Copiii aveau sa doarma la bunici si apoi aveau sa plece dimineata devreme pentru o saptamana la Borodei, satul de unde erau socrii… in judetul vecin. Sa-si cunoasca copiii verisorii.
Cand i-am spus Laviniei aceasta incepu sa tipe ca ea nu se duce niciunde dar am luat-o pe sus si i-am bagat limba-n gura, s-o fac sa taca. Ea a luat-o ca semnal sa continuam de unde am ramas dar eu am pus-o pe fotoliu si i-am tinut un discurs asemanator cu cel primit de agentii secreti. Nu putea spune nimic la nimeni si pentru Dumnezeu, sa nu faca nimic se tradeze. Am facut-o sa promite ca nu suge nici un carici de taran de pe la Borodei, ceea ce a facut-o sa rada. Dar eram serios si i-am spus ca eu vreau sa fiu cel care o va dezvirgina. Mi-a sarit in brate si mi-a promis ca o sa fie cuminte si ca abia asteapta sa vina inapoi.
“Nu uita, esti tarfulita mea, da?”
Rase si ma prinse de penisul flasc.
“Iiigh! Ce moale e! Ce-a patit?”
Am luat-o pe sus si am trantit-o-n pat. Am cracit-o cat am putut de larg si mi-am bagat botu in savarina ei. Mirosea puternic a sucuri intime uscate dar cand limba mea i-a intalnit clitorisul mi-a umplut buzele de zeama in cateva secunde. Mmmmm! Delicios.! Pustoaica incepuse deja sa tremure de excitare dar eu am tasnit brusc in picioare si am plecat.
“Nu uita… esti a mea” i-am spus fara sa ma uit inapoi lasand-o pe canapea cracanata si cu pizduca fleasca. “Acum fuga si te spala ca vine bunica-ta sa te ia.”

M-am imbracat si am aranjat totul. Cearceaful l-am pus la spalat. Nu se vedea nimic pe el dar voiam sa merg la sigur. Cand Lavinia iesi de la dus avu grija sa iasa goala pusca si sa defileze prin fata mea. Ca sa-I fac pe plac am stat si am privit-o cum se imbraca. Era atat de sexi… cum isi tragea chiloteii aia mititei pe fundul ei mic. Dupa cum am spus avea putin colacel in jurul taliei si cand mergea se cam freca intre picioare in zona superioara a coapselor dar daca ar fi slabit vreo 4-5 kile ar fi aratat ca o adevarata nimfa. Pula mi-era erecta din nou si am scos-o sa-I arat. Drept raspuns ea m-a pus sa-I bag mana in chilotei sa imi arate ca-I inca uda. Eram frapat de usurinta cu care se umecta dar mai ales de cantitatea de zeama ce putea s-o produca. Puloiul meu avea sa alunece inauntru ca un bob pe partie la Olimpiada de iarna. MUREAM de ciuda ca trebuie sa plece.
Soacra-mea intra gafaind de efort, dupa ce urcase 2 etaje si i-am oferit un pahar cu apa in bucatarie. S-a prabusit pe scaun. Avea 58 de ani si iesise la pensie de boala. Un pic de spaga unsese rotitele sistemului la momentul potrivit. Isi aranjase casa la Borodei destul de cochet si mergeau des p-acolo.
“Cat stati?” am chestionat-o, fiind direct interesat.
“Pana Martea ailalta.”
Cacat! Cacat! Cacat! Cacat! Asta insemna 10 zile. Imi strica tot planul trudit din greu. Mintea mea lucra febrila. Gata,am gasit.
“Nu poti sa-I aduci inapoi Joi seara? Sau cel tarziu Vineri inainte de pranz?”
“Pai?”
“Pai i-am promis lu Nea George ca ii duc pe copii la el la cabana pentru weekendul ala”. Sa mearga si ei la lac, sa se plimbe cu barca… sa inoate”.
Soacra-mea paru sa cantareasca.
“Da, Buni. Vreau sa ma plimb cu barca.” sari si Lavinia in bratele bunica-sii.
Ah, fatuca mea… dar stiu bine ca vrei sa te dai in barci…
“Daca e ceva, venim noi dupa ei… ca sa nu mai faceti voi drumul.” am aruncat eu ultimul argument.
“Hai, Buni… te rooog!”…
………………..
Si iata-ne. VW meu Passat serpuia pe drumul muntos marginit de copaci frunzosi. Cineva acolo sus ma iubeste caci nepotu-miu al mic a tras curent in masina, pe drumul de intoarcere de la Borodei si a racit cumplit. Imi parea nespus de rau pentru micut si pentru nevasta-mea care a aramas sa aiba grija de nepotel. Ramona nu dormise toata noaptea de Vineri spre Sambata ingrijindu-l pe copilas care avusese o febra cumplita. Fusesem pe punctul de a-l duce la Urgenta dar pana la urma supozitorul i-a scazut febra si spre dimineata a adormit. Cum nepotelul trebuia sa stea in pat sa se intremeze draga de nevasta-mea ne-a urat drum bun si distractie placuta ramanand sa vina si ea cu Catalin mai spre seara sau a doua zi, Duminica… in conditiile in care pustiulica se va simti mai bine. Bine-nteles ca am jucat teatru ca n-are rost sa mergem fara ei dar nevasta-mea “m-a convins” ca mai bine mergem sa nu zica “rautatea aia mica” ca am tinut-o doar in casa pe durata vacantei ei.
Cred ca am mancat cacat cand eram mic, sau ceva… ca toate se innodau perfect. Mica tarfulita abia astepta s-o intindem la drum. Se bucurase atat de tare cand am mers cu Ramona la Borodei sa ii luam, ca mi-a sarit in brate si m-a imbratisat strans incolacindu-si picioarele in juraul taliei mele. Moment extrem de nelalocul lui pe care l-am trecut cu tact jucand teatru cu gratie si facandu-ma ca sunt teribil de jenat de gestul nepoticii, si ca habar nu am ce o apucase. Adica nevasta-mea se cam prinsese ca nepoata-sa avea drag mare de mine… dar o considera o dragoste de copila… poate prima ei dragoste. Totul bine pentru mine.
Si dusi am fost.
Acum mogdaleata ma supsese minunat de maduva, inghitise tot si revenise la locul ei inchizandu-si centura.
Mai aveam ceva mai mult de 10 minute pana la satucul de pe malul lacului si dupa ce treceam de el inca vreo 5 minute pana la cabana lui Nea George.
“Mai e mult?” ma intreba nepoata-mea.
“15-20 de minute”.
“Si cand ajungem… ce facem prima oara… mi-o tragi?”
Rase ca un drac iar eu mi-am intins mana dreapta vrand sa o ciupesc de burtica. Se trase cat putu de mult si ma palmui chiuind dupa ajutor. Am lasat-o sa scape si am revenit cu mana pe schimbator.
“Hei,” facu ea catre mine. “Il stii pe baiatul asta?”
M-am intors surprins catre ea. Tarfulita avea pe dracu in ea. Isi trasese sutienul intr-o parte iar boticul roz al sanisoruluiei pufos se uita intr-un mod minunat la mine. Hopa… cine e treaz din nou la mine-n pantaloni?
Am intins mana si i-am prins sanul… am inceput sa il strang in palma… apoi i-am prins rozul intre aratator si degetul mare pana s-a intarit. Bagami-as… ce putin ii trebuie putulicii asteia mici sa mi-o scoale beton.
“Io zic ca mi-o tragi cand ajungem.” ma tachina ea.
Eram pe cale sa creez un monstru din fetita asta. I-am lasat sanul in pace si i-am spus pe un ton sobru.
“Nea George e foarte de treaba. E unchiul meu si m-a crescut ca un tata. Am incredere in el… dar vreau sa fi discreta.”
Am intors capul catre ea ca sa ii intalnesc privirea.
“Ai inteles? Repet, e de treaba, am incredere in el… dar s-ar putea sa nu inteleaga ce facem noi doi intre noi. Si nu vreau sa-I spuna Ramonei. Sau parintilor tai. Vrei sa afle parintii tai? Ce-ar zice maica-ta daca ar afla?”
“Nici nu cred ca o sa-I pese… ii pasa doar de scoala”… “sa invat bine sa iau premiu”. maimutari ea vocea maica-sii.
Trebuia sa am discutia asta cu ea. Era ABSOLUT NECESAR!
“Ce-ar face taica-tu daca ar afla ca micutei lui premiante I se uda pizda fleasca cand vede pula de barbat?”
Socata micuta se inrosi si se supara. Isi incrucisa bratele strans I se intoarse in scaun cu fundul la mine.
“Lavinia, nu e momentul sa te comporti ca un copil razgaiat. Problema e de o gravitate imensa. TU ITI IMAGINEZI CE S-AR INTAMPLA DACA S-AR AFLA CE AM FACUT NOI DOI? SAU CE VREM SA MAI FACEM?”
“Sa-mi mance curu’ toata lumea” izbucni ea ramanand intoarsa in partea cealalta. “Daca noua ne place… ce se baga lumea?”
Ah, tanara faptura… ce bine ar fi sa fie asa cum spui tu… dar lumea e altfel… iar tu ai doar 12 ani… “aproape 13”…
“Dar Lavinia, nu e asa. Eu te plac atat de mult si sunt sigura ca si tu ma placi mult. Asa-i?”
“Te plac!”
In sfarsit se intorsese catre mine.
“Pai atunci, ca sa ne placem in continuare… si sa mai facem ce ne place”…
Am privit-o cu subinteles si ea incepu sa rada.
…”trebuie sa avem grija. Ramona, matusa-ta o sa ma omoare daca afla si ii va spune lu frate-su… lu taica-tu adica… si el o sa te omoare pe tine.”
“N-au sa afle!”
“Trebuie sa intelegi ca nu pot explica niciodata ce am facut noi. Ce as putea sa-I spun lu’ taica-tu? … Nicule, fetita ta premianta si cuminte are pizda atat de dulce incat nu m-am putut abtine sa nu ii umplu gura cu sperma…”
Lavini pufni iar in ras. Am intins din nou mana si i-am apucat sanisorul. A gemut usor si s-a asezat mai bine. Mana ei mica se aseza in poala mea cautand penisul semierect.
“S-a facut deja mic? Vrei sa sug iara?”
“Mai nebuna mica, as vrea sa mi-o sugi nonstop… dar mai avem catvea minute pana la Nea George.”
Casele din Foisoru inlocuira marginea infrunzita a drumului. Intr-un minut am si iesit din mica localitate si am intrat iar prin padure. In 3 minute am ajuns la drumul pietruit ce ducea catre cabana mentorului meu, Nea George.
Stia ca venim. Il sunasem sambata dimineata:
“Hei ce faci?”
“P-aici… putina treaba… stii tu”…
“Vezi ca ajungem pe la 2-3. Fa-te prezentabil… o sa avem treaba.”
Urma o pauza lunga si daca n-as fi auzit cainele latrand langa el as fi crezut ca a inchis.
“ Pai nu vii cu Ramonica si nepotii?”…
“Doar eu si nepotica”…
Urma iar o pauza in telefon. Cand vorbi din nou Nea George avea vocea greoaie.
“Tinere… nu glumi asa cu mine”.
“Nici o gluma. Nepotica inghite sperma ca pe smantana”…

Ahhhh…. Si nu se mai satura. Dumnezeule cata pula avea sa-si ia micuta in weekendul asta, HABAR N-AVEA. Am tras Volkswagenul aproape de intrare, langa Touareg-ul lui Nea George. Mi-am descheiat centura si m-am intins peste Lavinia bagandu-I limba-n gura pana la masele.
“Abia astept sa te ajut sa devii femeie”.
Era inca o copila, platitudinile de genul acesta tineau. Putulica isi musca buza de jos.
“Daca nu putem sa ne ferim de mos?”
“Ai incredere in mine si o sa fie bine. O sa dormi cu mine in pat si o sa te fut toata noaptea.”
“Ah… sunt iara uda jos”, ma anunta ea hlizindu-se.
Stiu, draga mea… ai rabdare, nu mai e mult si pula mea iti va lua virginitatea iar weekendul acesta iti va schimba viata… inocenta ta va fi rapita de doi adulti perversi cu pulele tari ca piatra. Mda… nu mai e mult…
Anuntat de latraturile labradorului Mike, nea George ne intampina la usa.
“Hei! Bine ati venit in umila mea casuta”.
“Casuta” avea 4 dormitoare la etaj si 3 bai. Parterul era o sufragerie imensa cu o bucatarie moderna intr-un colt si cu un bar in partea opusa. Mda… casuta, nu?
Lavinia se dadu jos din masina iar Nea George o sorbi din priviri.
“Ohoho! Ce mare ai mai crescut… esti deja femeie…
Oh, batran porc si siret. Dar micuta paru sa fie incantata de vorbele lui. Paru sa fie surprinsa si de aparitia batranului. “Mosul” asa cum I se adresase ea nu era chiar un terchea berchea. E adevarat avea parul alb dar lung sisi-l legase elegant la spate intr-o coada de cal… iar barba lui bogata era tunsa cu grija…argintiul firelor contrastand placut cu pielea lui arsa de soare. Nu fusese niciodata un barbat urat iar viata asta retrasa ii pria de minune. Slabise mai mult de 10 kg si parea intr-o forma de zile mari.
O saruta pe micuta pe amandoi obrajii apoi veni sa dea mana cu mine. Eu deschisesem portbagajul sa scot proviziile ce le ausesem, in special carne pentru gratar. Muream de foame.
“Frumusica micuta.” imi sopti el. “Esti sigur ca…”
Lasa restul frazei in suspensie…
“Sunt foarte sigur. Vezi ca mai am inca sa o pregatesc. E aproape gata…”
Apoi cu voce tare:
“Haideti inauntru.”
Am apucat o parte din plasele ce le adusesem iar Nea George lua restul. Lavinia isi lua rucsacelul cu haine ce si le adusese si casca ochii de jur imprejur. Era impresionata. Inauntru era si mai si. Dupa cum am spus, parterul era o singura sala. Intro parte bucataria, intr-o parte barul, langa o masa de biliard cu panza visinie, iar in cealalta parte un patrat format din canapele confortabile pe 3 laturi iar la perete un televizor plat, putin mai mare decat cel din sufrageria mea. Partea dinspre lac o reprezenta un perete de sticla cu niste usi culisante. Afara patrula de zor Mike, labradorul doctorului, cu botul lipit de sticla.
“Musca?” intreba Lavinia tematoare.
“Cine, Mike? Nici vorba.”
Pustoaica se uita si la mine pentru confirmare.
“E prietenos”.
Am lasat plasele pe masa din bucatarie si am deschis usa catre terasa. Cainele se napusti inautru dand vehement din coada.
“Hei, Mikey!” l-am scarpinat eu de zor in dosul urechilor.
Am iesit toti pe terasa. Cainele o placu pe fata imediat si nu o mai slabea, gudurandu-se pe langa ea. Iar fata nu mai putea de bucurie. Deh, copiii…
Lacul era la nici 10 metri de terasa cabanei. Un podet de lemn ducea catre un mic ponton plutitor, de care era amarata o barca de tabla, cum vezi pe Cismigiu. Nu era prima data cand veneam aici si stiam ca e foarte placut. Numai ca spre seara te disperau tantarii.
“Uau, barca!” se minuna faptura. “Pot sa ma duc?”
Nea George zambi pe sub mustata.
“Du-te fata mea.”
“Nu te urca in ea”. i-am interzis eu.
Se opri din drum si-mi arata limba.
“O sa mergem amandoi”, am imbunat-o eu. “Ai putintica rabdare, abia am ajuns.”
Se duse pe ponton si incepu sa faca poze.
“Nepoate, daca merge cum zici tu… o sa fie minunat”.
Mi-am pus o mana pe umarul lui.
“O sa mearga… si deja stiu ca e minunat. Ai si tu rabdare s-o preparez. Si hai cu gratarul ala ca mor de foame.”
………..
Nea George spusese ca n-are nevoie de ajutor la prepararea gratarului asa ca zaceam intins langa nepotica pe ponton in bataia soarelui. Era foarte cald dar apa lacului de munte era rece. Lucru neapreciat de nepoata-mea care refuza sa intre, preferand sa-si inmoaie picioarele, stand cu fundul pe marginea pontonului. Arata minunat in costumasul ei de baie si daca apa n-ar fi fost atat de rece pula mi-ar fi fost par fara dar si poate. Ramona cumparase crema protectoare special pentru ea asa ca avusese parte de un mic masaj. O sarutasem putin pe gat dar in timp ce ii aplicam crema dar imi spuse sa ma potolesc ca ne vede George. Batranul ii ceruse sa-l strige George si nu Nenea George, caci il face sa se simta batran. Hhahahahhahahaha, avea si umor unchiu-miu asta.
Deci zaceam cu ochii inchisi bucurandu-ma de soare, incercand sa prind si eu putin bronz cand am simtit-o cum ma gadila subrat.
“Ce-ai ma?”
“Vreau sa ma intorc cu fata. Da-ma cu crema!”
M-am ridcat greoi si am apucat sticla de plastic alb. Ea s-a asezat comod pe spate cu palmele lipite de cearceaf si cu ochii inchisi. Am privit-o. Desi era pe spate sanii ei feciorelnici erau asa de fermi incat isi mentineau forma. I-am privit buricul ei adanc si m-am imaginat sondandu-l cu limba. Apoi am urmarit linia chiloteilor ei de baie, i-am admirat curbura Muntelui lui Venus si apoi cutele facute de panza in zona labiilor.
‘GATA!’ am hotarat eu in gand. Acum e momentul.
Fara sa pun crema in palme am inceput sa-I masez burtica. Faceam cerculete mici si urcam toto mai sus. In curand am ajuns la boboceii ei. Atunci realiza si ea ca nu simtea crema pe piele. Deschise ochii:
“Ce faci?”
“Te mangai” i-am soptit in timp ce palmele mele se insinuara concomitent in sutienul ei micut. Podul palmelor mele tapara insistent rugozitatea rozalie pana cand am simtit sfarcurile intarindu-se. Apoi mana mea stranse bland sanisorii. Lavinia ma prinse de maini.
“Stai, opreste-te! Daca ne vede, George”…
Isi intoarse gatul in incercarea de a vedea terasa. Dar Nea George era undeva in casa, probabil pregatind salata de legume sau ceva.
“Nu ne vede.’
Vru sa mai spuna ceva dar buzele mele ii astupara gura si imediat limba mea incepu sa i-o suga pe a ei. Nu stia sa sarute bine, dar facea tot posibilul si asta ma excita la culme. Eram intins langa ea . O incalecasem pe jumatate deci penisul meu erect o apasa in coaste. Mainile mele o cautau peste tot facand-o sa se infioare, de la interiorul coapselor pana la sanii ei cu sfarcurile erecte. I-am bagat mana la pizdulica si imediat incepu sa-mi toarca in ureche. Ah, ce muzica divina. Era deja leoarca la pasarica. Pula parca mai imi crescuse cativa centimetri in lungme si diametru. Impingeam usor din cur, frecandu-mi-o de lateralul corpului ei micut. Sperma facuse deja o pata mica pe boxerii mei.
I-am tras sutienul in sus si am eliberat sanii.
“Stai… stai”, bagui ea teribil de excitata.
I-am luat un san in gura si am inceput sa-l molfai cu pasiune.
“Stai!”… mieuna ea din nou… dar cum sa ma opresc cand fundul ei se ridica in ritm cu degetul meu ce facea trasee in crapatura ei de carne? Ah si ce uda era.
Pula-mi trimitea semnala la creier, voia sa iasa la lumina. Am tras de snurul pantalonilor scurti si am lasat sa-I iasa capatana afara. Statea belita de piele cu broboane de sperma incolora la orificiu.
“Uita-te la ea! i-am cerut cu voce ragusita, respirand rar de exciatie. “Atinge-o, sa vezi cat de tare eu. Manuta ei imi apuca carnatul si incepu sa culiseze in timp ce intorsese capul sa vada unde e Nea George. Descoperindu-l inapoi pe terasa, intorcand carnea pe gratarul incins imi dadu drumul la carnat si dadu sa se traga departe de mine. Noroc ca o tineam strans.
“Nu te opri!!” i-am poruncit taios.
“Dar”…
“Nu ne vede!”
Ne putea vedea daca se uita, ce Dumnezeu… eram la 10 metri de el. Neconvinsa pustoaica ma apuca iar de carnat si incepu sa-l beleasca. Ah, era asa de bine. Mi-a venit o idee… Hmmmm…. Trebuia incercat.
I-am bagat iar limba-n gura si am inceput sa-I masez lindicul intr-o nebunie. Incerca sa scape fiindu-I mai mult ca sigur frica sa nu fim vazuti. Intr-un final se opri si se lasa prada simturilor. Limba mea facea rotocolae in gura ei iar pula imi zvacni nebuneste in manuta ei inclestata pe ea cand pustoaica isi forta limbuta ei mica in gura mea. Imediat m-am apucat sa i-o sug tandru in timp ce degetul meu ii desfata micul clitoris.
Mi-am desclestat gura de a ei.
“Ia-mi-o-n gura.”
“Nu.”
Am prins-o de capsor si am imipns-o usr catre mataranga umflata.
“NU! O sa ne vada si o sa ne parasca.”
“Si daca vorbesc cu el sa nu spuna nimic?
Ochii ei negriciosi ma privira cu surprindere. Cantari ideea cateva secunde bune.
“Am putea sa facem prostii peste tot. N-ar fi fain sa nu ne ascundem?”
“Ba da…”
Tot nu parea convinsa dar lua serios in considerare propunerea, se vedea pe fata ei.
“Hai, draga mea… bago in gurita si suge-o bine… suge-o… pana tasneste sperma din ea…”
‘Sperma’ pare cuvantul magic pentru micuta. Fara sa mai faca fasoane se ajuta de bratul meu sa se impinga pana ajunse cu gurita la puletele meu sculat beton. Nici n-am apucat sa ma fac comod ca o treime din pula disparu intre buzele ei. Sugea cu patima iar eu, stand intr-o rana i-o impingeam incetisor spre laringe. Era minunat. Am aruncat o privire catre locul unde se auzea carnea sfaraind pe gratar. Batranul George ne privea interesat, cu furca lunga in mana. Privelistea cabanei lui tocmai sa imbogatit, nu?
“Ah, micuto… cat de excitat sunt… ce bine ma sugi… “
O tineam cu mana stanga de ceafa ajutand-o in miscarea ei de ‘ianinte si inapoi’. Capul pulii mele se itea dintre buzele ei rozalii si apoi disparea cu plescait inapoi.
“Asa… asa… Aaaah! Sa stii ca Nea George se uita la noi… si ii place sa vada cu o sugi.”
Lavini lasa un geamat sa razbata din gura ei plina si incepu sa ma suga si mai cu sete.
“Si tie-ti place ca te vede Nea George, nu-i asa Lavinia? Spune-mi… aaah! …nu-i asa?
Mogdaleata chiricita intre coapsele mele lasa carnea sa-I scape dintre buze si-I intinse gatul sa vada ce face Nea George.
Acesta isi scosese propriul carnat prin cracul larg al bermudelor si se masturba nescapandu-ne din ochi. Am simtit pizduca nepoa...



    Login