Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis 8- "Aia mica" Partea II
Autor : pibus - 2010-08-09
Citita de 29899 ori - Nota 8.29 (139 voturi)
Era Vineri si desi nu ma ostenisem prea tare cu munca in saptamana aceasta, ma bucuram ca vine weekend-ul.
Am ajuns acasa dupa ora 19. Nepoteii se intorsesera la noi si ca de obicei Cartoon Network urla in sufragerie. Ramona si Lavinia erau in dormitorul nostru si ce am vazut acolo imi turna lava in scrot. Pustoaica statea intinsa pe burta pe partea unde dorm eu a patului. N-avea decat niste chilotei albastrii pe ea iar nevasta-mea ii intindea de zor crema pe spatele de un rosu aprins.
Pustoaica se prajise la soarele puternic de sfarsit de iulie dar eu eram fascinat de chiloteii bagati adanc intre fesele copilei. Puteam vedea clar un contrast intre pielea rosie si pielea alba ca laptele, neatinsa de soarele neiertator de pe fese. Pula zvacnea nebuneste in pantalonii mei. M-as fi napustit peste copila si i-as fi smuls chiloteii, mi-as fi scos puletele din pantaloni si l-as fi plimbat prin deschizatura aia dintre fese…. AAAhhhh!
Ramona intoarse capul si-mi zambi amuzata, nestiind ce imi trecea de fapt mie prin cap.
“S-a ars, saraca fata. I-am spus sa nu stea atat la soare”
“Auuuuuu, ce usturaaaaa!” se vaita pustoaica.
“Ce crema e aia?” am intrebat si eu. “E cu aloe?”
“Da, asta mi-a recomandat farmacista”.
“E bun, atunci. Ce faci mai a mica, te-ai luat la tranta cu soarele?”
Pustoaica isi intorse fata schimonosita de durere catre mine. In ochi I se citeau furie.
Amuzamentul meu paru sa o enerveze si mai tare.
“Daaaa, pe mine ma ustura de simt ca mooor si tu razi.”
Eram intr-adevar amuzat, dar un plan mi se infiripa in minte iar ce aveam sa spun reprezenta primul pas.
“Ar trebui sa iau aparatul sa iti fac o poza si s-o pun pe internet sa vada toti cat de rosie ti-e pielea.”
Pustoaica ingheta pentru cateva clipe apoi isi ascunse fata in perna. Puteam sa jur ca fata I se facuse mai rosie decat era de la soare. Da! Planul incepuse bine… nepoata-mea STIA acum ca i-am vazut mesajul din poze. Trebuia sa fac urmatorii pasi cu grija mare. Pustoaica era inca o copila si trebuia lucrat cu atentie. Aveam un avantaj important de partea mea, fatuca ma placea iar hormonii ei clocoteau la foc mare. Ma asteptam si ca Lavinia sa se fi speriat de ce facuse si sa dea inapoi, sa inceapa sa ma evite, sau ceva. Nu verificasem dar puteam jura ca pozele compromitatoare fusesere sterse din memoria aparatului.
Dar lucrurile lucrau perfect in favoarea mea. A doua zi fiind Sambata nevasta-mea se duse din nou la strand impreuna cu Sanda, Ilona si mai o vecina de-a Sandei. Evident Catalinut innebunit dupa balaceala le-a urmat voios iar eu am ramas singur acasa cu invalida. Convenabil, nu?
Nu m-am grabit cu nimic, aveam toata ziua in fata. Ranita pusese un cearceaf peste coltarul de piele din sufragerie si zacea intinsa pe burta privind la televizorul imens ce ma costase o avere. Lavinia purta din nou pantalonasii aceaia albastrii imbibati de parfumul ei intim. Ahhh, Dumnezeule… simteam nevoia sa fac ceva. Cu un efort mental m-am auto calmat sa nu sar etape din planul ce-l aveam in minte.
Cu nepoata-mea nu schimbasem decat cateva fraze banale in dimineata aceasta, gen ”cum te mai simti?”- “La fel”. Sec!
Dupa plecarea Ramonei, prima ora am petrecut-o in bucatarie fumand si band cafea in timp ce imi puneam ordine in corespondenta electronica. Pana aici… o sambata ca oricare alta. Dar mirosul de aloe imbacsise toata casa si imi aducea aminte ca o mogdaleata rosie ca para focului zacea singura in sufrageria mea. Nu ca as avea nevoie sa mi se aminteasca asta. Numai la ASTA ma gandeam.
In casa aveam aer conditionat si era setat la temperatura perfecta si nu eram transpirat sau ceva dar m-am indreptat catre baie. Am trecut prin fata usii de la sufragerie dar n-am privit inauntru. Banuiam insa ca Lavinia imi aruncase cel putin o privire. Am dat drumul la apa si am lasat dusul sa curga. Mizam serios pe faptul ca desi e mica si neinitiata, are totusi in ea o tensiune sexuala. Trecand din nou prin fata usii deschise m-am dus in dormitor sa iau un prosop curat. Imi dadusem jos tricoul in care dormisem si aveam doar boxerii pe mine. Aveam o jumatate de erectie, destul de vizibila din lateral. Era perfect.
M-am inchis in baie si am facut un dus caldut. M-am sters cat am putut de bine si apoi mi-am infasurat acelasi prosop in jurul taliei. Eram foarte excitat. Abia rezistasem tentatiei de a ma masturba sub dus. Apoi am deschis usa de la baie, chipurile sa iasa aburul si m-am apucat sa ma barbieresc.
Eram aproape gata cand mogdaleata aparu un cadrul usii.
“Mai ai mult? Am nevoie la baie.”
Am ignorat-o si mi-am turnat aftershave in palme.
“Hei, n-auzi?!” se impacienta ea.
Am intors capul de parca abia atunci o remarcasem.
“Pai veceul e liber, eu folosesc ghiuveta. Ai cale libera.”
Aftershave-ul musca din obrajii mei. Baia fu invadata de miros placut de parfum barbatesc. Detalii, detalii, detalii…
Pustoaica paru sa se gandeasca daca sa o faca sau nu… sau poate doar era socata de propunerea mea. Dar n-am asteptat raspunsul si am iesit din baie. Pana mi-am mai pus o cana de cafea nepoata-mea era din nou pe coate in sufragerie. Am depus cana pe masuta la o distanta potrivita si m-am trantit in fotoliul din stanga ei. Prosopul din jurul braului flutura periculos dar ramase la locul lui. Lavinia se uita la un film pe DVD. Nu vazusem filmul dar chiar si asa stiam despre ce e vorba. Era un film cu si pentru adolescenti, un vampir si un varcolac isi disputau dragostea unei fete.
“La ce te uiti?”
“La partea a 2a de la Twilight.”
Isi infranase pornirea de a se uita catre mine. Aha! Fatuca nu se simtea in largul ei?
Stiam care personaj e care dar am intrebat dar aratand catre varcolac am spus:
“Asta e vampirul, nu?”
Socata de ignoranta mea pustoaica imi arunca o privire dispretuitoare.
“Asta e varcolacul”.
Aha.
“Si tie de care-ti place? “
“De nici unu.”
“Minti!” am provocat-o eu.
“Nu mint!”
“Ei, pe naiba!” facu-I eu. “Uite ce baieti frumosi si tu vrei sa-mi spui ca nu-ti place de nici unu”…
Discutia ii acaparase atentia si-si ajusta cu cateva grade pozitia corpului ca sa stea cu fata catre mine. Fara sa vrea privirea ii scapa intre picioarele mele tinute o catime departate. Stiam ca nu putea vedea nimic pe sub prosop… dar era suficient ca sa o faca sa se intrebe. Lavinia imi cauta de urgenta ochii sa vad daca mi-am dat seama ca se uitase sub prosopul meu. Fata mea nu trada nimic.
“Nu ca nu sunt frumosi”, continua ea cu voce mai nesigura… “ dar mie imi plac baietii mai… mai… barbati”.
Ma privi din nou in ochi sa vad daca am receptionat mesajul apoi am citit panica in gesturile ei. Se intoarse din nou cu fata la televizor.
“Fetelor le plac barbatii mai in varsta”, am fortat eu putin. “Sunt mult mai maturi… stiu ce sa faca… cum sa faca… ce sa ceara… si ce sa ofere inapoi”…
Gura imi era iasca iar ochii mei faceau gauri in fetita pandind un eventual raspuns, un eventual gest. Dar Lavinia alese sa nu spuna nimic. Poate ca era ingrozita, prea speriata ca sa stiie ce sa faca.
Nici mie nu-mi era totuna. Am decis ca am nevoie de o gura de apa. Am tasnit in picioare iar prosopul era sa ramana pe fotoliu. L-am prins in ultimul moment iar nepoata-mea incepu sa rada. Am zambit si eu, putintel mai destins.
“Ma duc sa aduc niste suc… vrei si tu?”
Nepoata isi ajusta pozitia si fara sa isi dezlipeasca privirea din ecran imi spuse:
“Adu-mi un pahar cu Cola.”
Isi ridica privirea si ma privi adanc in ochi.
“Apoi, ma dai cu crema? Ma ustura”…
“Da. Vin imediat.” Am mormait eu dar in sinea mea urlam DA! DA! DA!
Inima-mi incepu sa pompeze sange in corpii cavernosi ai penisului. Pulsul crescuse. Am baut apa si am umplut un pahar cu suc dupa care am revenit in sufragerie. Lavinia astepta intinsa pe burta cu fata lipita de canapea privind filmul. Cand ma vazu, apasa butonul Pause de pe telecomanda si se facu confortabila. Pula imi era fier, otel, titanium. Imi doream sa am macar niste boxeri pe mine si nu prosopul in jurul soldurilor dar daca totul mergea cum preconizam… nu conta ce purtam pe mine.
Imi cam tremura mana cand am lasat paharul cu suc pe masa si am apucat crema pentru arsuri. Intre timp nepoata-mea se chinuia sa-si ridice cu grija maiouasul ca sa-mi lase cale libera. Pielea spatelui nu era atat de arsa cum ai fi crezut dupa tanguilelile Laviniei. Pielea ii ardea insa iar crema avea un efect racoritor. Am lasat sa-i curga o picatura pe piele iar nepoata-mea sari ca arsa.
“Aaaauuuu!”
Am prins-o de ceafa si-am tintuit-o la loc cu capul lipit de cearceaf.
“Ce-ai, mah?”
“E RECE!!”
“Las’ ca-ti trece”.
Am pus mai multa crema in palme si am inceput sa o aplic cu grija. Rosul spatelui era intrerupt de o linie neregulata de piele alba, de la snurul sutienului. Pielea Laviniei era atat de fierbinte si eu eram atat de excitat incat mi-am permis un moment de pauza, cat sa-mi imping pula in jos si sa o prind intre copasele-mi lipite. Prinsa la stramtoare carnea sensibila trimise semnale catre creier amplificand senzatia euforica.
Masam cu gesturi ample, intanzand crema de la maioul ridicat pana la subtiori si pana jos la betelia pantalonasilor intrati adanc intre fesele ei de copila. Avea solduri inguste si la mers observasem ca se freaca intre picioare. Maiouasul incepea sa-mi stea in drum. Am dat crema pe el ca din greaseala murdarindu-l serios.
“Ete fleosc!” am suduit eu facand pe suparatul. “Uite ce-am facut!”
“Ce?” intoarse ea capul.
“Ti-am facut varza maioul. Da-l jos!”
Aici nepotica ezita. Nu stia ce sa faca. Am simtit ca se da o batalie in ea dar era prea speriata de ce se putea intampla. Stiam ca e indeajuns de matura sa inteleaga ca nu e normal ce se intampla. Dar eu nu mai aveam rabdare.
“Hai da-l o data jos. Ce te codesti atat ca o fetita mica? Promit ca nu ma uit!” am adaugat eu solemn.
Dar ea voia sa ma uit, o stiam, asa ca am adaugat.
“Doar nu crezi ca o sa iau camera foto si o sa-ti fac poze sa le pun pe net sa te vada toata lumea”…
Tineam sa-I amintesc de poze… sa nu uite ca pasul fusese facut si sansa de intoarcere nu mai era.
Pustoaica se imbatosa si isi trase maioul peste cap dar inca tinandu-l sub ea. Era un pas inainte dar tot nu indeajuns. Sangele imi clocotea sub piele de nerabdare.
Ii simteam corpul foarte crispat sub degetele mele. Isi tinea picioarele strans lipite, iar pantalonasii faceau cute minunate intr fese. M-am apropiat si mai mult de ea si am inceput sa masez asiduu zona umerilor si a gatului. Ca din greseala, facandu-ma ca-I aranjez parul intr-o parte imi apropiam gura de ceafa ei lasand-o sa-mi simta rasuflarea cald pe grumaz.
Nepoata-mea nu avea de unde sa stie ca avea parte de primul masaj erotic din viata ei. Abia asteptam sa o intreb daca s-a masturbat vreodata. Daca a avut vreodata un orgasm.
I-am suflat din nou pe gat si mai jos pe spate. Pielea I se facu de gaina si puteam sa jur ca sfarcurile ii sunt tari si puteam sa jur ca trandafirul ii era umed ca nasul unui ginecolog miop… V-a placut asta?
O simteam ca e gata pentru urmatoarea etapa.
“Intoarce-te!” i-am poruncit.
Isi intoarse capul surprinsa de cererea mea dar eu imi facusem de lucru cu sticla cu crema, turnandu-mi atent in palme. N-am privit-o direct dar am simtit-o cum se rasuceste langa mine. Am intins crema uniform in palme si m-am pregatit. Pula se zbatea sa scape din stransoarea coapselor dar nu am lasat-o. Lavinia zacea pe spate tintuind tavanul cu privirea. Bratul drept ii proteja bobocii de vederea mea. Am pus palmele pe burtica ei. Corpul ii tresari… la fel ca si membrul meu. Fetiscana tremura de-a dreptul. O simteam speriata de necunoscutul si de zenzatia de “nu e bine ce facem”. Probabil ca ii treceau scenarii prin minte in care maica-sa sau taica-su au sa afle. Dar eu nu aveam timp de astea.
Am intins incet crema, masand usor. Cu un gest ferm i-am impins bratul la o parte si Lavinia nu facu nici un gest sa ma opreasca. Bratul ii cazu inert langa ea. Ma privea. Se vedea o usoara panica in ochii ei negriciosi. I-am zambit si palmele mele ii cuprinsera boboceii. Lavinia inchise ochii si mi se abandona, abia respirand. Iam strans sanisorii in palma lasand sfarcul tare sa-mi gadile causul. Am masat incet, incet… indelung. Pieptul fetiscanei incepu sa urce si sa coboare neregulat. Ii simteam inimioara batand nebuneste. I-am lasat sanisorii sa respire si am continuat pseudo masajul coborand palmele inspre talia ei grosuta. Ochii mei inregistrara hulpavi triunghiurile umflate de piele alba nebronzata, mici delusoare cu sfarculete rozalii in varf, ca niste boticuri de catelusi. Fara nici o jena mi-am palpat erectia prin prosopul cel purtam pe mine. Gestul nu-I scapa nepoatei, dar nu zise nimic.
Tanjeam sa-i iau sfarcurile in gura, sa-i ling, sa-i sug si apoi sa-i musc usor. Mana mea dreapta trecu din nou peste sanisor, trasandu-le conturul si testand taria butoanselor rozalii. Mana ii mangaie gatul si apoi i-am trecut degetele peste buze, ca o adiere de vant. Stanga pornise spre Sud. I-am mangaiat dulce burtica apoi m-am insinuat sub elasticul beteliei. Mi-am schimbat pozitia si am ingenuncheat langa canapea. Lavinia stranse coapsele cu un gest reflex blocandu-mi accesul catre vaioaga ei magica. Nu-I nimic, mi-am plimbat buricul degetelor prin parul ei pubian surprinzator de bogat. Puletele scapase din chingile coapselor si facuse cort. L-am strivit intre abdomen si canapea si am inceput sa misc imperceptibil din fund. Nepotica zacea pe spate privind tavanul alb, complet abandonata trairilor si simtirilor. Sunt sigur ca mainile mele ce-i cotrobaiau corpul ii innebuneau simturile cel putin la fel de mult pe cat ma innebuneau pe mine. Era momentul! M-am si mai aproape de ea si incet, cu un gest larg, sa ma vada, sa ma simta… mi-am apropiat gura de primul butonas roz. Pieptul ei mic tresalta in fata mea. Am depus un sarut uscat… apoi am tras o limba fierbinte de jur imprejur. Lavinia lasa aerul sa-i iasa din plamani. Am lins incet tot delusorul ei apoi am revenit la banutul roz.
In acelasi timp ii masam celalalt san. Nepotica incepu sa geama, nemaiputandu-si masca excitatia. Am trecut brusc la celalalt san iar mana stanga incepu sa-I mangaie genunchii. Apoi coapsele… carne tare… tanara… proaspata. Si fierbinte! Mana mea urca tot mai sus iar Lavinia acceptase instictiv sa-si departeze picioarele permitandu-mi accesul catre pubisul acoperit de pantalonasi. Am continuat sa-i sug tandru sfarcul, in muzica dulce a gafaielilor ei, i-am prins gaoacea in palma si am strans tare ca sa-mi anunt cucerirea. ESTI A MEA, TANARA FAPTURA! Palma mi se incalzi instantaneu de la caldura emanata de pasarica ei neatinsa pana atunci de nici un barbat. Panza pantalonasilor prezenta o pata considerabila intre coapsele ei. Fatuca isi dadu seama ca remarcasem si stranse rusinata din coapse capturandu-mi mana. Dar degetul meu mijlociu incepu sa exploreze crapatura ei magica, prin panza jilava. Lavinia incepu sa se chiriceasca, gafaielile devenind tot mai acute. Rosul limbii ei se iti printre buze, in incercarea de a si le linge. Aaaah! Minunat! M-am urcat si eu pe canapea, lipindu-mi corpul masiv de ea. Mi se cuibari imediat la piept culcandu-si capsorul pe bratul meu. I-am dat bretonul din ochi si mi-am apropiat buzele de ale ei. Buzisoarele ei se lipira de ale mele intr-un sarut excitant. Nu stiam daca mai sarutase pe cineva in viata ei dar stiam sigur ca eu eram primul care o saruta asa. I-am devorat buzele cu pasiune si i-am bagat limba adanc in gura si asta paru sa o innebuneasca. Instinctiv incepu sa mi-o suga si sa mi-o atinga cu limba ei. Era amanta mea de acum. Ma dorea. Limba ei o spunea, corpul ei strivit de al meu o spunea. Zeama ei intima pe degetele mele o spunea, o striga cu voce tare. Mi-am strecurat mana in pantalonasii ei. Degetele mele intarziara o fractiune de secunda prin paduricea de pe pubisul ei dupa care plonjara hotarate in despicatura ei fierbinte ca lava. Era uda… atat de uda, nu-mi venea sa cred, Avea pasarica mica-mica… fara multe protuberante… atat de feminina dar atat de infantila. Petalele de carne ale pasaricii erau inca in crestere dar totusi atat de placute la pipait si Dumnezeule… atat de fierbinti. Fara sa incerc macar sa-I sondez gaurica mi-am concentrat eforturile asupra lindicului ei ce-l simteam umflat. Ajutat de zeama ei nenantural de abundenta degetul meu mijlociu freca in ritm constant. Faptura de la pieptul meu ofta si gafaia de placeri pe care le simtea probabil pentru prima data. Era din nou momentul sa ridicam stacheta. Am imbibat bine 2 degete in sucul ei si mi le-am pus la nas. Puteam sa jur ca sistemul meu olfactiv e conectat la penis caci maciuca imi tresalta ca un Hopa Mitica.
I-am varat degetele unse la nas si i-am poruncit:
“Miroase!”
Lavinia ma privi neincrezatoare si stramba din nas.
“Miroase!!”
De data asta ma asculta si trase timid pe nari mirosul propriei ei pasarici.
“Simti?” i-am soptit eu in ureche. “ Asta e mirosul pizdicii tale. Miroase atat de bine”…
Mi-am bagat degetele in gura si mi le-am lins ostentativ. Pustoaicei nu-I venea sa creada.
“Aaaah! Ce gust bun are pizda ta tanara si virgina”.
Mi-am bagat mana la loc in cuptorul din pantalonasii ei. Intre buzisoarele ei se petrecea o umectare ca in povestea cu Noe. Picioarele-I erau de-acum desfacute larg iar funduletul I se ridica cu fiecare miscare a degetului meu mijlociu pe lindicul ei umflat si ultra sensibil.
Cu degetul inca facand du-te- vino intre piciorusele ei, m-am ridicat in genunchi. Mi-am smuls prosopul de la brau si am lasat semetia sa impunga aerul in toata maretia ei. Aparitia monstrului la cativa centimetrii de fata ei ii taie respiratia Laviniei. Pizda I se umecta din nou spre uimirea mea iar ochii ei negriciosi luceau de pofta. Mi-am prins carnatul in mana si l-am indreptat catre fata ei. Probabil ca vazut de jos in sus ii parea si mai imens fapturii rastignite in fata mea. M-am mutat putin lateral si acum capssorul ei era intre coapsele mele. Mi-am belit grozavenia de cateva ori in fata ochilor ei si Lavinia privi hipnotizata capul imflamat al matarangii aparand si disparand din teaca lui de piele. Un strop incolor de sperma ii picura pe buza superioara. Aaaahhhhh! Nepoata-mea astepta dar fiindca n-am spus nimic isi scoase limba si linse. AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH! A plescait din limba incercand sa-I determine gustul. Ochii I se lipira de ochiul serios inlacrimat al sarpelui meu. Da, nepoata-mii ii place gustul spermei. E perfect, caci am coaiele pline.
“Bago-n gura! I-am comandat.
Aveam vocea ragusita. I-am coborat capul rosu pana la buze si am asteptat sa deschida gura. In minte aveam poza aia in care isi scosese limba… Acum era pe bune… se intampla… nu mai era fantasma. Eram pe punctul sa explodez de la atata tensiune retinuta. Dar in loc sa o ia in gura, nepoata-mea isi lipi nasul de preput si inhala puternic. Asta ma dadu peste cap mai tare decat orice.
“Iti place?” se auzi glasul meu ragusit.
Faptura il mai lipi o data de nas.
“Miroase ciudat”.
“Asta e mirosul unei pule de barbat matur. Bago-n gura!”
Lavinia facu gura mare si isi lungi gatul. Capul proeminent belit de gluga se insinua printre dintisorii ei.
“Atentie la dinti”… am mai apucat sa bagui inainte ca interiorul gurii ei fierbinte sa-mi invaluie complet capatana pulii. Doamne- Dumnezeule mare, CE SENZATIE!!! Daca as fi stat in picioare cred ca asi fi cazut.
“Lavinia… incepe sa sugi usor… ca pe o bomboana”.
Docila nepoata-mea incepu sa suga usor. Cu doua degete eu mi-o beleam incetisor nevenindu-mi sa cred cat de intens putea sa fie momentul. Am inceput sa misc usor iar preputul incepu sa i se frece de limba.
“Incearca sa o si lingi… sa dai cu limba… asahhhh… da….”
Am inceput sa imping si mai mult, facand-o sa ma accepte si mai adanc in gurita ei. Excesul de saliva incepu sa I se scurga pe barbie pe langa buzele-I stranse in jurul penisului meu umflat. M-am extras din ea ca sa o las sa respire.
Lavinia se sterse repede cu dosul mainii. O voia din nou in gura. Ah, dulce faptura… ai sa devii o mica curvistina… si alti barbati nu vor stii ca trebuie sa-I multumeasca Unchiului Cristi pentru asta.
“Iti place g...



    Login