Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis 8- "Aia mica" (partea 4)
Autor : pibus - 2010-09-01
Citita de 36282 ori - Nota 8.41 (112 voturi)
Cu o tresarire m-am trezit si am privit nauc in jur secunde bune pana sa-mi amintesc unde sunt. Eram in dormitorul de la etaj al cabanei lui Nea George. Fara sa-mi dau seama m-am masat intre picioare. Dormisem gol pusca, dupa sesiunea de mai devreme cu Lavinia
in care am facut-o sa accepte sa mi-o suga de fata cu Nea George si dupa ce am ajutat-o sa devina femeie in timp ce mulgea mierea alba din fagurele negricios al batranului. O luasem pe nepotica la sugestia unchiului si i-am facut o baie fierbinte si teribil de excitanta. Dovada virginitatii ei era intinsa pe coapsele ei si pe penisul si testiculele mele asa ca ne-am spalat amandoi de sange si sperma. Am uscat-o cu-n prosop mare plusat iar apoi am cracanat-o la lumina si mi-am facut meseria. Am examinat atent rezultatul deflorarii si am testat prin palpare daca are dureri. Tarfulita n-avea dureri dar a chicotit fara incetare si s-a udat in asa hal incat m-am intins imediat dupa cutia cu prezervative. Am renuntat insa cand Nea George intra peste noi in ideea de a ne chema la masa. Goli pusca, am luat-o pe micuta in brate si-am coborat-o pe terasa unde masa era aranjata deja. Carnea era cam arsa pe o parte si deja rece dar eram atat de infometati incat am dat gata totul. Cu burtile pline ne-am tras la umbra iar in scurt timp m-am retras cu a mica in dormitor pentru un somn de frumusete. Mi s-a cuibarit in brate si a adormit inaintea mea.
Am cascat indelung si mi-am privit ceasul de la incheietura mainii. Era 5 fara 17 minute. Dormisem vreo 2 ore. Lavinia disparuse din camera si banuiam ca e pe ponton la bronzat. In pula goala si desculti am coborat scarile de lemn catre livingroom. Soarele trecuse aproape de tot in partea cealalta a casei iar livingroom-ul zacea intr-o umbra placuta, racoroasa. Marmura alba trimite fiori placuti prin talpi si am scuturat usor zgribulit din umeri. Prin usa deschisa se auzea incet vocea batranului. Prune cat pumnul imi faceau cu ochiul dintr-un bol de pe bar si m-am dus sa-mi iau una. Eram curios ce vorbeste batranul cu micuta asa ca m-am apropiat cu grija de usa culisanta, acum deschisa. Am privit prin plasa de tantari si ce-am vazut imi facu fructul sa mi se opreasca in gat cateva secunde. Am inghitit cu greu… La 4-5 metri de mine nepoata-mea statea cracanata pe scaunul de gradina, cu un picior pe masa iar celalalt pe spatarul unui alt scaun, tras strategic de Nea George, intr-o incercare de a improviza o masa de consult ginecologic. Piciorul micut cu unghii vopsite albastru balanganea usor.
“… ce-i aia terminatie nervoasa?”
Aparent Nea George, Doctorul Ginecolog, tinea un curs educativ elevei de gimnaziu. Eleva era avansata doar la practica… cu teoria statea mai prost.
“Terminatiile nervoase”… batranul isi cauta cuvinete, sa vorbeasca mai pe intelesul micutei…” sunt niste receptori… cu acesti receptori creierul simte durerea sau placerea… si cu cat ai mai multi intr-un loc… simti mai puternic… durere sau placere, rece sau cald… intelegi?”
“Ihi!”
“Si aici… asta e clitorisul… lindicul, cum ii spune romanul… aici sunt cam 8000 de terminatii nervoase...
“Wow!... aaah, si ce inseamna asta?”
“Inseamna ca e foarte sensibil…”
“Ce ciudat arata”, rase nepoata-mea si abia atunci am remarcat oglinda micuta tinuta de Nea George, in care se chiora micuta.
Am simtit fiori intre picioare, lectia asta de anatomie pe viu imi parea extrem de incitanta.
“Nu arata ciudat”, respinse batranul ideea. “E foarte frumos!”…
Oh, batrane pervers. Un lindic in varsta de 12 ani e mai mult decat frumos, e de-a dreptul dumnezeiesc.
“Uite”, continua Nea George lectia. “Daca te mangai usor pe clitoris… este ca simti placere?”
Privirea mi-a fugit repede de la Nea George la Lavinia, dar cum era cufundata in scaun, pozitia mea era cumva in spatele ei, usor lateral stanga. Ascuns dupa draperia visinie il puteam vedea pe unchiul George stand in fund, intre picioarele nepoticii si o mare parte din corpul micut al acesteia. Capul ii era mascat de spatarul buretat al scaunului, dar aveam o priveliste extraordinara a sanisorului ei stang., care urca si cobora neregulat. Imi era clar ca facea bine ce facea batranul acolo.
“Da”, ingana mogdaleata respirand tot mai greu.
Mi-am ajustat o idee pozitia si am putut sa vad mana batranului miscandu-se intre picioarele Laviniei. Ochii mosului priveau hapsan prada. Pula imi era par si am inceput sa mi-o belesc incet dar ferm.
Nea George isi cobori capul si am stiut ce urmeaza. Pieptul micutei incepu sa tresalte in ritmul rasuflarii ei in timp ce batranul isi cufundase limba in adancurile ei. Fara sa realizeze, nepoata-mea isi cobori piciorul de pe marginea mesei si si-l puse pe umarul batranelului ce se infrupta din mierea ei ca un urs flamand.
“Aaaaah… aaaaahhhh…. Aaaahhhhhhhh!”
Micuta tipa innebunita de placerea indusa de limba lui Nea George. Corpul Laviniei aluneca in josul scaunuli ca sa se infiga si mai bine in limba ce-o sfredelea de zor i-ar Nea George isi inclesta mainile pe interiorul coapselor grosute ca sa o tina in echilibru.
“Aaaaah… aaaaahhhh…. Aaaahhhhhhhh!”
Nepotica aprecia la maxim atentia unchiului meu. Nea George se apleca nitel mai mult ca de obicei… Oare?... Se poate asa ceva?...
““Aaaaah… aaaaahhhh…. AAAAAAHHHHHHHH!” , veni confirmarea Laviniei. Batranul lingea la inelusul maro.
“Aaaaah… aaaaahhhh…. Aaaahhhhhhhh!”
Si se pare ca o facea bine de tot. Mana I se de duse catre pizduca nepoata-mii si o secunda mai tarziu corpul ei mic se crispa cand degetul mare o penetra vaginal. Lavinia isi trase genunchii la piept.
“Aaaaah… aaaaahhhh…. Aaaahhhhhhhh!” “Aaaaah… aaaaahhhh…. Aaaahhhhhhhh!”
Nea George isi scoase degetul din faptura ce fremata in fata lui si isi pravali gura asupra pasaricii.
“Aaaaaaaaaaa…aaaaa…aaaaaaaaahhhhhh !
Nepoata-mea era innebunita iar unchiu-miu parea expert la dat limbi. Dadeam si eu la laba de zor cu ochii holbati la spectacolul. Cu stanga imi masam placut coaiele si tanjeam sa intru si eu in hora lor. Muream de pofta sa i-o bag in gura nepoticii, sa o las sa ma linga pe coaie… si apoi sa ma termin pe fata ei rotunda, in timp ce sta cu limba scoasa, cersind sperma. Aaaaahhhhh!
Mana batranului se misca iar si corpul micutei se crispa din nou… de data aceasta paru sa stea in asteptare… iar apoi isi regasi cadenta si gemetele se intetira. Imi lua ceva mai mult timp sa realizez ca Nea George testa cu degetul la anusul micutei si o masa expert in timp ce ii manca pizduta Laviniei conducand-o catre un orgasm ce lovi ca un par faptura facuta ghem pe scaun.
Era momentul sa apar si eu, sperma se zbatea sa tasneasca din capul inflamat al matarangii mele. Am culisat cu zgomt rama de plasa si am iesit cu pasi repezi pe terasa. Fara sa ma opresc din laba am incalecat scaunul si mi-am postat puletele in fata uimita a Laviniei. Abia apuca sa deschida gura ca jeturi anemice de sperma o improscara… aveam coaiele goale. Inchise ochii speriata. Ejaculasem exact pe pometele ei stang, sub ochi. Rasufland cu greu pe gura m-am scufundat in gurita ei. Fierbinteala gurii ei imi transmise fiori pe spinare. Limba ei imi trebalui nerabdatoare in jurul varfului pulii in timp ce sugea cu nesat din acadeaua mea de carne.
“Aaah, aaah… asa fata mea… ah, esti deja profesoara”… i-am laudat eu eforturile.
Fata deschise gura larg si un geamat prelung isi facu loc pe langa pula mea. In acelasi moment scaunul incepu sa se zgaltaie serios. Am tras o ocheada printre propriile-mi picoare si am vazut tuciuriul batranului infigandu-se pana la prasele in fetita. O scotea din pizda pana la varf apoi o pravalea cu forta inapoi, pana la coaie. Nepoata-mea savura cu ochii inchisi felul energic in care o bortelea Nea George si desi inca imi mai tinea mataranga in mana, uitase de mine. Cu fiecare penetrare lasa sa-I iasa un geamat pe gura… era atat de excitant ca m-am invartojat la loc.
“Hei!”, am strigat eu sa le atrag atentia.”Las-o sa se puna in genunchi, pe scaun”.
Mosul se trase din ea. Pula ii era unsa cu sucul alb al pizdei micutei de la orgasmul de mai inainte. Lavinia protesta impotriva acestui coitus interruptus dar nerabdator Nea George o puse in genunchi in fata lui. Ii cracana putin picioarele sa echilibreze balansul scaunului dupa care ii departa fesele privind pofticios despicatura rosiatica dintre ele. Avea barba uda de saliva si suc de pizda de 12 ani. Pula ii era teapana si astepta sa intre iar la caldura. Lavinia misca usor din bazin cersind sa fie umpluta la loc cu carne tare.
Mosul nu se grabi ci se lasa in genuchi si-si cufunda gur intre fesele fetei. Lavinia gemu lung iar forta o parasi. Imbratisa strans spatarul scaunului. Priveam excitat cum Nea George lingea ca un nebun toata vaioaga magica a nepoticii, de la lindic pana la gaura curuletului ei. Ii puteam vedea cand si cand limba dand rotocoale in jurul micii gaurici anale. Mi-am privit nepoata. Fata ii era schimonosita ca si cum ar fi in dureri mari dar stiam ca savureaza fiecare limba ce-i gadila lindicul.
“Uh…uh…uh..uh…”, respira ea repede repede.
I-am strans parul intr-un manunchi si asta ii atrase atentia catre erectia din fata ei. Deschise gura larg cersind pula iar eu i-am daruit-o. Limba ii se incolaci imediat in jurul pulii facandu-ma sa-mi pierd controlul. Cu stanga o tineam de par iar cu dreapta i-am cuprins ceafa mica. Acum aveam control asupra adancimii penetrarii si am inceput sa o fut in gura pe micuta. Pana am prins cat de cat ritmul cu ea s-a innecat de cateva ori dar n-am slabit-o nici o secunda. Capul pulii se lovea violent de bolta ei palatina si o vedeam cum face eforturi sa-si tina dintii departe de carnea mea sensibila.
“Aghhhhh... aghhhh”, grohaiam eu cu ochii la carnea umflata ce intra si iesea din gurita ei dulce.
“Slorp! Slorp! Slorp! “ se auzea de fiecare data cand pula ii umplea violent, pana la refuz, cavitatea bucala. Bale groase I se scurgeau pe barbie, dar micuta nu voia sa se opreasca.
Nea George facu o miscare si m-a facut atent. Lasa un scuipat sanatos sa se scurga intre bucile alea micute.
‘E NEBUN?!!!?’ am gandit eu panicat. ‘Vrea sa o futa in cur?’
Ca in transa i-am privit degetul mare al mainii cum da rotocolae pe banutul nepoticii, marind presiunea cu fiecare trecere. Cu cealalta mana ii masa clitorisul facand-o sa miste lasciv din soldurile ei inguste, nedezvoltate. Degetul batranului disparu in gaurica pana dupa buricul degetului iar fata se crispa. M-am tras repede din gura ei si am astupat tipatul ei de surprindere cu un sarut salbatic.
“Shhhhh!” am incercat eu sa amortizez socul ei. “Nea George incearca sa vada daca esti pregatita sa faci totul. TOTUL, draga mea”…
Nea George scosese degetul afara si incepu din nou sa-I linga crapatura.
“M-a durut”, a scancit micuta…
Am sarutat-o din nou, ca sa o linistesc.
“ Asa e la inceput, iubita mea… stii ca si in pizduca a durut prima data, nu? Si apoi ti-a placut”…
“Aaaaaaaaaahhhh…. Aaaaaaaahhhhh….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!”
Nea George era din nou in adanc in pizda Laviniei pompand din greu. Mi-am dat seama ca vrea sa se termine. M-am lasat pe vine si mi-am lipit fruntea de a ei. Am soptit parca sa auda numai ea:
‘Spune-mi… spune-mi acum… Iti place sa te futi? “
“…Uh…uh…uh..uh…”
Penetrarile adanci ale batranului ii luau rasuflarea nepoticii.
“Zi-mi… iti place pula-n pizda? Iti place sa intre adanc in tine pula de barbat matur?”
“Aaaaah… aaaaahhh… uh… uh… aaaah!”
“Spune… tu stii Lavinia a tu ai doar 12 ani si ai o pula de om batran adanc infipta-n tine? … Iti place cum te fute Nea George?.... Spune!”
Dar nu putea sa vorbeasca. Nea George pompa de parca venea sfarsitul lumii… Scaunul se zguduia ca la cutremur…
“Spune iubita mea mica… spune… Nea George are 60 de ani… 60 de ani!!! Si tu cu pizda ta mica, la numai 12 ani il futi pe un mos de 60 de ani… esti cu adevarat campioana... Vrei sa iti umple mosul asta gura cu sperma? Cu sperma lui groasa… sa ai gura plina… pe limba… sa-ti curga pe buze… in jos pe barbie? Iti place sperma nu-I asa, trafulita mica si minunata ce esti tu”…
… si cutremurul venii… Micuta se cabra de cateva ori consecutiv. Scotea sunete surde pe gura si puteam vedea cu ochii mintii muschii vaginului ei mic contractandu-se spasmodic pe pula batranului care inca pompa vitejeste. Nea George era rosu la fata si abia mai respira. Ori avea orgasm in curand or aveam sa chem salvarea.
M-am ridicat in picioare crezand ca va ejacula in gura Laviniei asa cum ii promisesem dar mosul nu se mai putea controla. L-am vazut impingandu-se si mai adanc in micuta in timp ce gafaia ca un taur furios. Micuta era aproape lesinata, cazuta intr-o rana, peste spatarul scaunul cu fruntea lipita de buretele spatarului. Transpiratia curgea suvoaie pe fata congestionata a unchiului meu.
Se extrase din pizda fetei si incerca sa se ridice in picioare dar madularele nu-l mai ascultau. Se prabusi pe cel mai apropiat scaun si duse mana la piept. Rasufla ca un om abia salvat de la inec.
Mogdaleata se intinse pe scaun avand un ranjet de copil ce-a mancat toate dulciurile si nu-I pasa. Era fericita… Avusese 2 orgasme masive… E clar ca nici unul dintre noi nu va mai fi la fel dupa acest weekend.
Dar treaba nu era gata. Eu inca aveam o erectie ce avea nevoie sa fie rezolvata. M-am pus in genunchi langa scaunul Laviniei si cu gesturi ferme am tras-o catre pula, departandu-I picioarele. Buzisoarele pizdicii ei ii luceau de unsoare. Miros de futai, de sperma si sucuri vaginale imi gadilara narile. Am pus capul pulii la intrare si inainte sa intru in ea am remarcat pielea rosie, usor iritata a labiilor, in zona orificiului vaginal. Am intrat in ea cu jumatate de pula.Pasarica ei tanara ma accepta imediat. Nea George o afanase bine pentru mine. Sperma fierbinte si abundenta a unchiului meu amestecata cu sucurile juisate de micuta imi lubrifica pentrarea intr-un mod miraculos. Nu-mi venea sa cred!!! Cu 2 ore inainte, la primul contact sexual abia bagasem cativa centimetri de pula matura in ea iar acum intra pe trei sfert. Era o placere sa futi asa ceva.
Nepoata-mea se incinsese din nou si imi dansa in tepusa, facand scaunul sa se zguduie de nebun. Mike aparu si el curios de pe undeva, adulmecand curios moscul emanat de actul sexual. L-am gonit si m-am ancorat de copasele Laviniei. Avea carne tare pe picioare si simteam o placere perversa sa o simt sub degete in timp ce nu scapam din ochi lindicul umflat, itit dintre labiile ei imperbe, napadite de par pubian rar. Buzele ei mici erau departate de grosimea madularului meu care chiar si cu efortul de mai devreme al batranului… pizduca ei abia ma acomoda inauntru ei.
“Ah, iubirea mea mica”, am inceput s-o alint simtind inca un orgasm adunandu-se in coaiele mele aproape secate.
‘Ah, ce bine se simte pizda ta pe pula mea… am pula mare, nu? Abia intra … o simti cum intra in tine?”
“Da… da… da… uh, Cristi… imi plac cum ma futi… imi place pula ta...”
“E mare, nu? ...



    Login