Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMalpraxis 7- "Aia mica" (partea 1)
Autor : pibus - 2010-08-05
Citita de 29221 ori - Nota 8.26 (90 voturi)
VW meu Passat serpuia pe drumul de munte, lumina soarelui dansand in parbriz de fiecare data cand coroana copacilor ce imbogateau marginea drumului o permitea. Am inchis aerul conditionat si am coborat geamul. Mirosul proaspat de padure invada in forta interiorul masinii.
“Hei, e curent!”
Mogdaleata din scaunul din dreapta ma privea infuriata cerand socoteala pentru gestul meu. Am zambit amuzat iar mogdaleata paru sa se supere si mai tare. Isi incrucisa bratele la piept si privi pe fereastra in directia opusa. Cu un gest sfidator scapa de slapii din picioare si-si posta picioarele pe bordul masinii. Mogdaleata avea 12 ani. “Aproape 13” cum preciza ea. Era nepoata neveste-mii, fiica fratelui ei mai mare, cumnatul meu Nicu. Lavinia, pustoaica, impreuna cu pacostea de Catalin, fratiorul ei mai mic, venisera pentru aproape 4 saptamani in vacanta la matusa Ramona si la Unchiul Cristi. Fusese ideea Ramonei, bine-nteles, eu fiind pus in fata faptului implinit. Nepoteii aveau sa isi petreaca o buna parte din vacanta de vara cu noi. N-aveam de ce sa imi fac probleme, eu oricum munceam mult si nu eram p-acasa desi mai aveam putin pana la concediu si perioadele aveau sa se suprapuna. Dar Ramona era incantata. Ea era chiar nasa Laviniei si mi-a explicat ca numele fusese pus de ea. Iar pustiul era asa de dragalas… Ohh! Am inteles, Ramona va avea papusi cu care sa se joace.
… Fara sa spun nimic am apasat pe butonul de pe portiera si geamul incepu sa urce, inchizandu-se. Am tras o ocheada catre Lavinia dar ea continua sa priveasca pe geam, ignorandu-ma. Privirea mi-a alunecat pe picioarele ei cocotate pe bord. I-am privit degetelele lipite de sticla parbrizului. Unghiile-I de la picioare ii erau vopsite albastru inchis… dar asta fusese cu ceva timp in urma iar unghiile ii crescusera lasand sa se vada la radacina culoarea naturala a unghiei. Dar pe mine, obsedat de picoarele femeilor, ma excita teribil. Cu un ochi la drum, am continuat sa explorez vizual, privirea coborandu-mi catre marginea fustitei. Piciorusele ei grosute stateau lipite dar chiar si cu picioarele ridicate nu puteam vedea nimic din slipii albastrii ce-I banuiam sub fustita. Dar coapsele acelea fragede erau o trufanda suficienta pentru ca penisul meu sa prinda proportii. Era vara si nu purtam chiloti iar panza subtire a boxerilor mei incepu sa se ridice.
Urma o curba la stanga. Am stat atent la drum apoi pe drum drept am continuat sa o privesc. I-am privit abdomenul. Lavinia avea cateva kilograme bune in plus si se vedeau cel mai bine in jurul taliei. Avea burtica, excesul facand ca buricul sa ii para si mai adanc. Yummy! Afara erau cred vreo 35 de grade. Tricoul meu si maioul ei zaceau aruncate pe bancheta din spate. I-am privit tot mai excitat forma sanului stang prin panza sutienului de plaja albastru. Lavinia abia inflorea ca femeie, sanii nu-I erau pe deplin dezvoltati, dar erau ceva mai mult decat umflaturi pe pieptul ei. Era usor de preconizat cat de mari urmau sa creasca. Pula deja imi facuse pantalonii scurti cort.
Lavinia simti privirea si-si intoarse capul.
“Ce?”
“Esti frumoasa”.
“Nttt! facu ea. Sunt frumoasa de nu mai pot. Uite si tu ca fatau am!”
Incerca sa se vada in oglinda exterioara din dreapta. Parul din bretonul ei era impartit in doua jumatati egale ce incadrau niste ochi negriciosi, un nas cam lataret dar buzele subtiri si fine completau fata unei fetiscane dragute.
“Esti frumoasa si sexi”…
Pustoaica isi intoarse fata si ma privi neincrezatoare.
“Daaa, cre’ca!...”
“Ba da, esti.” nu m-am lasat eu. “ Si imi placi mult de tot, uite!”
Cu ochii la urmatoare curba mi-am tras de cracul boxerilor expunandu-mi erectia. Apoi am tras cu ochiul la pustoaica sa vad efectul. Lavinia nu parea nepesatoare.
“Hai, stii ca iubesc cand ma saruti pe ea”…
Lavinia parea inca nehotarata privind in jur.
“Aici?”
“Lavinia, imi place cum faci cu limba pe ea. Hai, sarut-o putin…”
Pustoaica arunca o privire stanga dreapta asigurandu-se parca ca nu o vede nimeni si isi descheie centura de siguranta. Se puse in genunchi pe scaunul ei si se intinse peste schimbator catre “celelalt schimbator”. Eu uitasem sa respir in asteptarea gurii ei mici pe capul pulii mele. Aveam o erectie monstruoasa. Lavinia mi-o lua in manuta si incepu sa-l beleasca stangaci. Avea degete scurte si abia reusea sa-mi cuprinda madularul. M-am asezat mai bine in scaun si i-am strecurat mana prin par. Am calcat usor frana, n-aveam chef de accidente.
“Hai, bago-n gurita”.
Ascultatoare Lavinia isi ajusta din nou pozitia. Casca gura mare iar capul umflat al carnatului meu abia isi facu loc in gurita ei. Un curent imi porni din varful pulii pana in varful degetelor de la picioare. Aproape imi dadusem drumul in gura ei cand incepu sa-mi linga timid preputul.
Asta era doar a treia oara cand mi-o sugea. Si asta era totodata a treia oara in viata ei. Ii lipsea dexteritatea dar fiindca avea doar 12 ani, fiindca era nepoata neveste-mii si fiindca avea o gura micuta si fierbinte si fiindca capul pulii mele era in gurita ei si fiindca o sugea chiar daca o facea stangaci… era suficient. Fara sa o anunt mi-am proptit picioarele in presul de pe podea si am ridicat din fund golindu-mi testiculele in gurita ei virgina pana in urma cu 7 zile.
… in urma cu 11 zile venisem acasa de la cabinet in jurul orei 23:30. Ramonica fusese pana la Arad sa-si ia nepoteii. Cumnata-miu Nicu munceste de aproape 8 ani in Italia iar cumnata-mea Loredana tocmai ce a plecat la el pentru o luna, prilej nemaipomenit pentru Nevasta-mea sa se ofere baby-sitter. Am intrat in apartamentul nostru cu 3 camere si m-am descaltat agale.
“Iti pun sa mananci? Am facut piure si pui la cuptor.” imi striga Ramona din bucatarie incercand sa acopere zgomotul facut de apa curgand in ghiuveta peste vasele murdare.
Eram lihnit. Ramona imi spusese ca va gati ceva bun si renuntasem in a mai cumpara o saorma inainte de a veni acasa. Din sufragerie se auzea televizorul, dat pe Cartoon Network. Deci acolo trebuia sa fie Catalin.
Am dat sa intru in baie sa fac un dus si aproape m-am ciocnit de o mogdaleata. Uite-o si pe Lavinia. Pustoaica, ce abia imi trecea de brau se uita la mine de jos in sus cu niste ochi negrii surpinsi, dar si cu o doza evidenta de curiozitate. Statea cu periuta de dinti in gura, avand pasta scurgandu-se pe la colturi.
“Salut!”
Pustoaica isi scoase periuta din gura, scuipa in ghiuveta apoi se intoarse iar spre mine.
“Salut.”
“Ati ajuns cu bine?”
Ultima oara o vazusem la nunta mea dar nu o bagasem prea mult in seama. Fusese domnisoara de onoare impreuna cu Sanda si Ilona.
“Da. Cata a vomitat de doua ori in masina. Eu nu”, se lauda ea.
Lavinia se apleca peste ghiuveta sa bea apa sa-si clateasca gura iar privirea imi aluneca pe picioarele ei goale. Purta un maiou roz prea stramt si niste pantalonasi scurti albastrii. Maioul ii era mic si ii lasa spatele gol. Totodata am observat ca avea colacel in jurul taliei. I-am privit gleznele grosute si apoi unghiile vopsite albastru. Un fior ma trecu in zona inghinala.
“Fiuu, ce-ai mai crescut!” am spus eu nestiind ce altceva sa mai spun. “Esti domnisoara deja”.
Pustoaica isi indrepta spatele si isi bomba pieptul cu mandrie. Maioul se intinse periculos peste bobocii din pieptul ei. Fiorul se intensifica dar disparu cand am auzit vocea Ramonei in spatele meu:
“Daaa, e domnisoara de acum. Mi-a spus maica-sa, ii fuge mintea numai dupa baieti. Nici nu-I mai place scoala.”
“Nu-I adevarat”, nega vehement fetiscana cu obrajii in flacari. “Am luat premiul I.”
Nici nu realiza ca negand doar asta recunostea ca se gandeste la baieti. Oricum, se strecura rusinata printre noi si disparu in dormitorul mic unde hotarase stapana casei ca vor dormi nepoteii pe durata sederii lor.
Stapana casei inchise usa baii in urma ei si ma lua in brate.
“Cum a fost la munca?”
“A fost bine, a trecut repede. Cum a fost drumul? A fost trafic?”
“A fost ok dar Catalin a vomitat.’
“Mda, mi-a spus a mica.”
Am dat drumul la dus. M-am dezbracat pusca. Ramona imi aduna hainele si ma saruta pe gat.
“Iti pun sa mananci. Vezi ca maine ii duc la Zoo si apoi prin Mall sa le cumpar niste lucruri.”
…………………
Dimineata am plecat devreme cand toata lumea inca dormea. In asteptarea concediului imi inchisesem deja cabinetul si mergeam doar la cabinetul din incinta spitalului. Lucrand doar de dimineata am ajuns mai devreme acasa iar gasca numai ce se intorsese de la Zoo.
“Bine ca te-ai intors, iubi.” ma interpela consoarta inca de la intrare. “A fost obositor la Zoo si Catalinut nu mai are chef sa vina in Mall. Numai bine stai tu cu el. Venim in vreo doua ore. O sa aducem si pizza.”
Pustoiaca aparu si ea in fuga si isi vari picioarele in slapi.
“Gata, mergem?”
Avea pe ea un alt maiou care statea sa plesneasca peste sanii ei in crestere. Pareau imensi. Stiam ca Ramona voia sa-I cumpere o grammada de haine, caci pustoaica crescuse prea mult pentru hainele ei vechi de cel putin 1 an.
“Terapie prin shopping, mai a mica”, am tachinat-o pe pustoaica.
Mai statusem de vorba aseara si remarcasem ca se oftica atunci cand I te adresezi cu “a mica”.
“Da, mai al mare.”
“Auzi, tu nu vorbi asa cu unchiu-tu” m-am prefacut eu sever.
“Bine Unchiule”, ma maimutari nevasta-mea. “Sa ai grija de ala micu”.
“Da, sa traiti!” am luat eu pozitie de drepti.
Fetele pufnira in ras si disparura pe usa, afara. Eu m-am dus in sufragerie unde televizorul era dat in mod evident pe Cartoon Network.
“Ce faci tinere?”
Pustiulica sari in picioare si imi veni in brate. Ma iubea nespus de cand ii facusem cadou un robot Transformers.
“Ma uit la desssene”.
Era peltic si ma facea sa rad cand vorbea.
“Cum a fost la Gradina Zoologica?”
“A fossst frumossss. Dar e mai frumosss la noi la Arad.”
Pustiul se imbatosa.
“Noi avem si lei… si avem si maimute de alea mari… si … dar si aici mi-a placut mult …uuuhh… ipopotanu.”
“Ipopotanu?’ m-am facut eu ca nu pricep.
“Da, ipopotanu… uite, Lavi a facut poze… o sa-ti arat.”
Pustiulica fugi in dormitorul lor si veni cu aparatul foto al sora-sii.
Il porni expert si cauta poza cu hipopotamul.
“Uite, asta e ipopotan” imi intinse el aparatul.
Am luat aparatul si am privit hipopotamul.
“Aha… asta e ipopotanu!” m-am dumirit eu.
Am inceput sa ma uit si la celelalte poze. Erau multe poze cu animale, cu Ramona, cu al mic, cateva cu Lavinia, cand luase Ramona aparatul. Cateva cu amandoi nepoteii. Doua cu drumul spre casa si apoi brusc am trecut la poze de la Arad, din casa copiilor. Am intarziat la o poza cu Lavinia ce si-o facuse singura intorcand aparatul spre ea. Zambea sagalnic. Avea ochi frumosi, nasul putintel cam lat dar gura perfect simterica si barbia reparau treaba. Era dragutica. Am observat ca pe frunte avea cosuri rosii, marunte. Da, pubertatea.
Am continuat sa derulez. O serie de poze cu Catalin jucandu-se, apoi cateva cu cumnata-mea Loredana facand curat. Din nou niste prim-planuri cu Lavinia cand BAM!! Ochii mi s-au marit cat farfuriile si inima a inceput sa galopeze. O POZA CU FUNDULETUL LAVINIEI. Panicat, m-am lasat pe spate in fotoliu sa nu vada Catalin ce fac. Dar pustiul era atent la desene in mana cu un robotul de care nu se mai despartea.
Cu gura uscata am privit poza pe indelete. Pula era pe jumatate tare. In mod evident isi facuse poza singura, tinand aparatul in mana. Purta niste chilotei albi. Am privit lacom talia groasa a nepoata-mii apoi fesele ascunse partial de panza chilotilor. Unghiul nu era favorabil si am putut doar sa imi clatesc ochii pe carnea alba a coapselor. Aah, eram acum tare ca piatra. Catalin era cu ochii in TV asa ca m-am aranjat in voie. Oare sunt mai multe poze?
Urmatoarea era din fata, bust. Un tricou mov statea sa explodeze in zona pieptului. Sanii Laviniei erau boboci doar, dar tricoul era atat de stramt ca vedeam forma sfarcului prin tesatura.
Am dat la urmatoarea poza. Dezamagit am inceput sa trec de la poza la poza dar revenisem la poze de prin casa, sau de prin Arad. Catalin,…cumnata-mea…, Lavinia si mai inca doua fete de varsta ei, in mod evident amicele ei… dar nimic din ce ma interesa. Dar apoi am dat de aur din nou. Lavinia era in baie si se poza in oglinda. Avea acelasi maiou cu care era imbracata si azi. De fapt baia era baia din apartamentul meu, am realizat eu socat. Wow! Infrigurat am dat la urmatoarea, apoi la urmatoarea, apoi la urmatoarele… Lavinia poza in oglinda bombandu-si funduletul sau pieptul zambind sau maimutarindu-se. Deja eram teribil de excitat. Sexul imi tresarea in chiloti iar eu nu imi puteam dezlipi ochii din dispalyul aparatului foto. Priveam o poza in care nepoata-mea isi ridicase maioul pana sub sanisori si facuse o poza de jos in sus si de aproape, ca sa faca sa para mai mari. Si pula mea era de acord, chiar pareau mai mari. In urmatoarea maioul parca se ridicase si mai sus. Sau doar mi se parea? Eram nerabdator sa vad daca isi da maioul de tot jos. Nu, la asta nu…si nici la urmatoarea….
Telefonul incepu sa vibreze in buzunarul meu speriindu-ma de moarte. Apoi incepu sa sune… Stiam dupa melodie ca e Ramona. Am inchis in graba aparatul foto si l-am pus pe masuta de cafea. Aveam gura uscata ca Sahara.
“Da?”
“Hei, pui… ce pizza vrei?”
………………………………………..
Seara, dupa ce au venit fetele am mancat si apoi ne-am uitat la Shrek. Eu eram tensionat grav. Filmul animat nu ma interesa deloc si trageam ocheade catre nepoata-mea Lavinia care statea in bratele matusa-sii cu picioarele postate pe masuta de cafea. Lumina de pe hol batea perfect tinandu-ma pe mine in intuneric dar luminand picioarele pustoaicei. Era iar in maioul acela prea scurt si in pantalonasi, probabil pijamalele fetei. Eram tensionat sexual iar nevasta-mea avu parte de un futai nemaipomenit in noaptea aceea. Nici nu stia ca eu pompam in ea dar eram cu gandul la pozele din aparatul nepoatei ei. Oare se dezbraca de tot?
M-am trezit pe la 6 fara 10. Afara se luminase deja. Nevasta-mea sforaia usor, rastignita pe jumatatea ei de pat. M-am dus sa ma pis dar un gand nu-mi dadea pace. Oare isi da tricoul jos sau nu? Tanjeam sa vad boboceii aceea. Intuiam ca avea sfarcuri roz . In timp ce mi-o scuturam indelung mi-am dat seama ca se intarise in mana mea.
Trebuia sa aflu daca isi da tricoul jos! Stiam ca pustoaica isi luase aparatul foto la ea in dormitor. Am ascultat atent la usa. Nu se auzea nimic. Am inchis cu grija usa dormitorului meu si am revenit la cealalta usa. Cu netarmuita rabdare si grija am apasat clanta si am crapat usa. Am ascultat din nou. Liniste deplina. Pasind pe varfuri am avansat. Am cercetat patul. Lavinia dormea la margine iar fratiorul ei la perete. Era lumina suficienta si am gasit aparatul asezat pe un raft al bibliotecii. Cu inima batandu-mi nebuneste l-am insfacat si m-am repezit afara din camera. M-am incuiat in baie si am pornit aparatul. Am mutat tamburusul pe visualizare poze si am inceput sa derulez in viteza. Pula imi era deja semierecta in asteptarea a ce va veni. Ma simteam foarte excitat si nu mai pridideam in a derula pozele de familie, si de pe drum, de dinainte de a veni aici, la noi. Ah, uite-le!
M-am asezat pe marginea cazii si mi-am scos puletele din boxeri. Am inceput sa mi-o belesc incet in timp ce-mi desfatam ochii pe formele nepoticii mele. Am ajuns repede la poza unde isi ridicase maioul pana sub sani. Ahh!! Mana mea isi intetise efortul. Oh, uite si poza aia de sus in jos cu sanisorii ei in plan foarte apropiat. Simteam cum sperma se strange gata sa erupa. Ajunsesem la ultima poza care o vazusem ieri.
“Acum e acum” am gandit eu nerabdator. Urmatoarea poza era promitatoare, maioul era ridicat peste sani dar bratul stang al Laviniei proteja bobocii. Nu puteai vedea nimic. Urmatoarea. Spre dezamagirea mea maioul coborase din nou peste sani, iar blitzul aparatului reflectat in oglinda strica totul. Am inceput sa-mi pompez pula mai rar. Am mai derulat una. Lavinia si bagase un deget in decolteu si tragea de maiou sa se vada inauntru, pozand sexi. Dar ma bucurasem degeaba, nu se vedea mai nimic. Urmatoarea poza imi trimise curent electric in testicule si mana incepu sa culiseze furios pe carnatul meu excitat. Nepoata-mea isi ridicase iar maioul si facuse o poza tinand aparatul cat putea de sus in timp ce isi trasese funduletul spre inapoi. Poza ii surpinsese chipul in plan apropiat, nepoata-mea tinand gura deschisa larg cu limba scoasa… in asteptare. In asteptarea spermei ejaculate… pozase ca un star porno, pregatita de scena de final, cand partenerul ii ejaculeaza pe limba, in gura si pe fata. Innebunit am dat la urmatoarea poza, dornic de mai mult dar era sa fac o criza de furie cand mi-am dat seama ca aceasta fusese ultima poza din serie si ca urmau cele de la Zoo. Am dat repede inapoi la poza ce ma facuse sa tremur si am dat la laba si mai furios. Am privit intens rosul limbii nepoticii mele in timp ce pumnul meu strans culisa pe carnea umflata a matarangii. Doooamneee, puteam sa-I vad si maselele, si omuletul…. Am inchis ochii si mi-am imaginat cum imi dau drumul pe limba ei… cum ii curge in gura… si pe la colturile buzelor I se scurg pe maioul ala stramt umezind umflaturile acelea magnifice. AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH! Am tasnit in picioare si am ejaculat prelung in ghiuveta. Picioarele aproape ma lasara si m-am sprijinit in usa de la baie. Wooooow! Asta a fost mai mult decat intens.
Dupa ce ceata excitanta s-a risipit din creierul meu am inceput sa am remuscari. Am curatat ghiuveta luna si am dus in viteza aparatul la locul lui. Ca o umbra m-am facut disparut si m-am strecurat in pat langa nevasta-mea. Mi-a luat cam jumatate de ora sa adorm.
La micul dejun nu m-am putut abtine si i-am dat multa atentie Laviniei. Am intrebat-o cate-n luna si in soare iar ea imi zambea sagalnic si-mi raspundea. Mi-a povestit de scoala, de prietenele ei, de maica-sa, de taica-su care o “terorizeaza” sa invete si care o cam altoieste cand vine in tara si o prinde ca nu a invatat. Dar la gata era deja stiut ca luase premiul I. Si putintel din povestirile ei si din ce stiam de la nevasta-mea parintii ei erau suparati ca incepuse sa fie tot mai interesata de baieti si ca avusese o perioada in care nu se mai concentra la scoala si isi petrecea timpul vorbind pe mess cu diferiti baietani. Dar la prima lui venire in tara cumnata-meu i-a dat o bataie buna si i-a taiat accesul la internet si treaba s-a rezolvat. Dar eu stiam acum sigur ca pubertatea facea sa fiarba hormonii in ea. Inaint de pranz Ramona a luat nepoteii si i-a dus la strand iar eu mi-am mai pus la punct niste acte. Pe la ora 14 am plecat si eu la spital dar un gand nu-mi dadea pace si nu ma lasa sa ma concentrez la nimic alt...



    Login