Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMajoratul Alexandrei
Autor : linker20 - 2014-05-23
Citita de 16470 ori - Nota 7.64 (56 voturi)
Era o seara de primavara frumoasa. Alexandra tocmai implinise 18 ani, iar petrecerea ei de majorat tocmai se terminase.
Toti invitatii in afara de mine plecasera acasa. Eu o asteptam sa se intoarca de la toaleta, unde plecase sa se aranjeze, intrucat mergeam in aceeasi directie.
Dupa 5 minute s-a intors. Alexandra era o fata nici frumoasa, nici urata, de inaltime medie (aproximativ 1,66 m), slabuta si foarte putin dotata. Purta in acea seara o rochie lunga, din cap pana in picioare, de culoare neagra, care o prindea foarte bine. Rochia era crapata in partea de sus si mulata pana sub fund, dupa care era putin larguta pe picioare. Nu avea sani mai mari de cupa A, estimam eu in timp ce venea spre mine, iar sutienul evident ca nu exista. Cand s-a apropiat de mine mi-a zambit, dupa care s-a intors spre dreapta, spre curier, pentru a-si lua sacoul. In spate, rochia era deschisa pana putin deasupra fundului, ceea ce starnea imaginatia. Un bronz proaspat, fara urme, sugera faptul ca fusese la solar si te ducea cu gandul la momentul in care s-a dezbracat pentru a se aseza pe masa de bronzare.
Cu fundul statea ceva mai bine. Nu era nici el foarte bombat, insa cat de mic era se putea ghici prin rochie ca era rotund si frumos.
M-am apropiat de ea, i-am pus mana pe spate, deasupra fundului. A tresarit usor.
- Haide, Alexandra! i-am spus in timp ce ii luam sacoul din cuier.
Ne cunosteam din liceu - eu terminasem cu 6 ani in urma. Ne-am cunoscut cand eram de serviciu - ea incheia programul de dimineata, eu il incepeam pe cel de seara. Atunci am facut schimb de id-uri de messenger si am ramas amici.
S-a uitat iarasi la mine si mi-a zambit. S-a intors pentru a imbraca prima maneca a sacoului, pe care eu i-l tineam. Crapatura rochiei s-a largit atunci si parea ca nu mai este mult (cativa centimetri) pana cand sanii ei foarte mici ar fi evadat. Aceeasi figura si in momentul in care a imbracat mana stanga.
- Haide! a spus ea.
Am comandat un taxi si am mers spre casa. Pe drum i se facuse frig. O vedeam ca tremura. I-am intins bratul stang sa se apropie. A venit spre mine si s-a incolacit. Tremura. Sanul ei drept, micut, atingea pieput meu. I-am pus mana dreapta pe pulpa piciorului si am strans-o mai tare in brate. Avea un picior catifelat.
In apropiere de apartamentul ei m-a intrebat:
- Urci la mine? Parintii mei sunt plecati la tara.
- Tu vrei sa ma violezi, am glumit.
- Nu neg, mi-a raspuns ea razand.
Am ajuns in fata blocului in care locuia. Am platit cursa si am coborat din taxi. Rochita fiind destul de scurt, cand a coborat i-am vazut chiloteii negri, de aceeasi culoare cu rochia.
- Sunt negri, i-am spus dupa ce a plecat taxiul.
- Heeeei, unde te uiti, mi-a raspuns in timp ce mi-a tras o palma in joaca.
Ajunsi in apartament mi-a spus sa ma fac comod. Era un apartament curat si spatios. Mi-a spus ca vrea sa ii fac poze si mi-a dat aparatul foto.
Am fotografiat-o in toate pozitiile in rochia ei neagra. La un moment dat, insa, s-a intors cu spatele si in trei miscari si-a dat rochia jos. Ii puteam vedea fundul frumos, dupa cum intuisem si pana acum, nu foarte bombat. O pereche de chilotei “ata” ii desparteau fesele. A intors capul spre mine, mi-a facut cu ochiul, iar in mometul urmator si i-a dat jos. Pana sa ma dezmeticesc plecase deja din camera si ajunsese in dus.
M-am apropiat de chilotei si i-am mirosit. Aveau un miros placut, de curat, dar in acelasi timp, miros de vagin. I-am admirat si rochita si ma gandeam cum poate fi o fata atat de micuta, dar senzuala in acelasi timp. In momentul respectiv, m-am trezit cu ea langa mine. Se schimbase intr-un tricou alb, mulat, si o pereche de boxeri care ii lasau jumatate din fese dezgolite. In clipa urmatoarea ma saruta cu foc si imi aseza mainile pe toate partile frumoase ale corpului ei.
Stiam ca este virgina. Ce-i drept, ma miram de asta.
Ne-am sarutat cu foc si ne-am mangaiat cel putin 10 minute, timp in care era disperata sa o ating peste tot, dar sa ma atinga si ea in acelasi timp. M-a dezbracat de pantaloni la un moment dat si a inceput sa se joace cu penisul m...



    Login