Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLuiza scolarita curioasa
Autor : badsocrate - 2012-06-22
Citita de 35205 ori - Nota 7.91 (43 voturi)
Ce urmeaza a fost indeplinit de subsemnatul acum 10 ani (acum am 45 ani). Compunerea e scrisa imediat dupa anul cand am demarat aceste sedinte sexuale. Lectura placuta.

“...M-am căsătorit acum 8 ani cu o femeie superba dar foarte inhibata sexual. Facea dragoste perfect dar nu accepta unele ... chestii. Nu suporta jocurile ce presupun prezenta spermei, aia-i. Poanta este ca sunt foarte indragostit de ea, dar am o problema: innebunesc cand vad o gamba goala de femeie. Si ador sa mi se provoace ejacularea in mod neconventional, de catre femei necunoscute.

Cind in blocul meu s-a instalat liceana Luiza, in gazda la o batrina, nu banuiam ca urma ce va urma. O eleva. Tocmai facuse 18 ani. Total diferita de sotia mea. Cam 1m74 (sotia avea 1m66), solida (sotia, miniona), cu o coama de par negru (sotia il purta tuns scurt), cu o piele alba ca laptele (sotia, mai creola) si cu sini mari (sotia are sani mici). Semana la fata cu Cher, cu un nas destul de mare si acvilin. O eleva virgina. Un fenotip femeiesc divin pe care miinile mele nu mai atinsesera.

Sotia mea, plecata la o specializare la Bucuresti. Eu, singur si foarte tensionat (nu mai ejaculasem de 28 de zile, desi puteam sa merg sa fiu mangaiat de o doctorita cam plinuta, dar amanasem, nu stiu de ce). Eram deci ca o sticla de sampanie calda si agitata.

Am intrat in vorba cu eleva Luiza cind duceam gunoiul, asa, din plictiseala. Si fara nicio intentie de moment am invitat-o la mine la o cafea si sa-i dau niste carti faine in franceza. A acceptat, desi ii spusesem ca-s insurat. Era foarte emotiva, se rosea una-doua. Am vorbit de filme, carti. Si, evident, s-a indragostit lulea de mine. Ca orice fata de 18 ani.

Peste alte cateva intalniri culturale, fara sa ne dam seama, in toiul discutiei, ne-am aplecat unul spre altul si am inceput sa ne mozolim gurile. Nu stia sa sarute. Am inceput sa-mi plimb palmele pe genunchii ei rotunzi, pe gambele ei, pe gleznele cu tendoane nervoase, dupa care gurile ni s-au intilnit iar. Avea o gura foarte dulce pentru ca nu fuma. Nu stia sa sarute, Doamne, chiar ca era virgina. O virgina si agitata. De citeva ori deci la mine m-a lasat sa i explorez corpul si picioarele ei de lungana cu miinile. Era fierbinte si vibra toata. Gemea tare cand o strangeam de sani, dar se ferea cand voiam s-o ating la sex. Trebuia sa ma opresc dar nu puteam.

La a cincea intilnire “pentru cafea”, printre sarutari, am rugat-o sa-mi atinga ea penisul peste blugi si, dupa indelungi ezitari, mina ei timida s-a aventurat intre coapsele mele si am simtit cum niste degete nepricepute imi stringeau organul zvicnitor. Cand am gemut si am rugat-o sa-mi desfaca slitul, a sarit in picioare si a sters-o.

In zilele urmatoare am facut-o sa renunte la pudoare. Astfel Luiza s-a apucat sa-mi marturiseasca (rosie ca focul) ca are "anumite visuri" si ca este avida "sa vada cum este facut un barbat" si chiar “sa provoace placere unui barbat”, asa , “ca o femeie”. Si i-am spus ca eu o pot ajuta. Si ca ea ma poate ajuta, "ca o femeie". Totul e sa-mi dea jos chilotii si sa dezveleasca ceea ce pulsa acolo, acea entitate care tanjea dupa degetele ei.

Ea mi-a zis ca nu, ca ii este frica ca daca ne dezbracam "nu ne mai oprim" (deci nu o deranja ca-s insurat!). Si eu i-am spus ca mi-e frica si mie ca naiba, ca are doar 18 ani si ca ma poate baga la inchisoare, chiar daca devenise majora. I-am zis ca nu trebuie musai sa facem dragoste si, ca sa-si inceapa viata de femeie, va ajunge sa dezmierde un penis. S-a strambat. Dar voia. Stiam asta.

Cert este ca nu am grabit-o si intr-o dimineata virgina Luiza a facut cunostinta “live” cu penisul meu, iar eu cu niste mingiieri cum nu mai cunoscusem care s-au finalizat cu o ejaculare apocaliptica.

Era 8 dimineata, chiulise de la ore, eu eram tocmai iesit din dus, plin-plin dupa atitea si atitea zile de neejaculare si ea era pregatita psihic, ii vorbisem tot timpul ca o mare placere a barbatului este sa-si priveasca tisniturile de sperma peste sanii de femeie, etc.

Nu pot sa uit. Desi era rece in apartament (era martie si centrala era stricata), in sufragerie, in lumina diminetii, dupa o mare lupta cu pudoarea, Luiza isi scosese rochia si se asezase pe fotoliu doar in bikineii ei roz. Deci practic goala. Dardaia toata. Cu sinii ei mari, goi (mari, e un mod de a spune, erau cit grepurile, dar mult mai mari ca ai sotiei mele), tremurand si palida, arata ca o sclava. Sinii ei albi cu virfuri roz, foarte intarite. Corpul ei avea o tenta sidefie, care ar fi sculat-o si la morti.

Tremura toata de excitare si frica, si eu la fel (gandul ca avea doar 18 ani ma sageta in inima, si tot aveam senzatia ca doi politisti imi vor bate acusi la usa!) si mi-am aruncat halatul de baie, m-am apropiat de ea, si i-am zis sa-mi dea jos chilotii, si a ezitat, si m-a impins deoparte si am crezut ca vrea sa fuga, sa renunte, sa opreasca nebunia. Dar nu, a apucat elasticul cu degetele si am gemut foarte tare cind miinile ei mi-au tras jos chilotii si penisul meu a iesit la iveala arcuit ca o birna spre ea, enorm si decalotat si bine barbierit si mirosind a Rexona For Men, leganandu-se bestial deasupra testiculelor umflate de tensiune. Simpla decalotare in aer, dinaintea ochilor ei holbati, mi-a provocat placeri naprasnice si am crezut ca ejaculez.

Deci era dimineata, si ea, in loc sa fie in clasa, la ora de mate de la un celebru liceu din Iasi, , domnisoara Luiza statea goala pe un fotoliu, privind penisul erect exhibat sub nasul ei de un barbat de 34 de ani, insurat si gol pusca, care gemea in fata ei. Nu pot sa uit ochii ei negri cu pupile dilatate de o curiozitate animalica si expresia ei murmurata: "Doamne... Doamne... Doamne... Ce mare e !" Ma rog, am un penis peste medie, dar in clipa aia cred ca atinsesem 19 cm, maximum-maximorum. Arata intr-adevar bestial, ca de film porno, asa, complet barbierit si plin de vene. Cu ochii dilatati se uita la penisul meu, in timp ce eu gemeam salbatic de senzatii difuze, ciudate, ca stateam cu penisul gol dinaintea unei eleve (vis vechi si nerusinat si de neatins).

Dupa ce am lasat-o sa-l contempleze cam 5 minute i-am spus ca trebuie sa-l apuce in mina ei de fata. Dupa citeva clipe degetele ei timide si prelungi s-au atins de madularul meu, l-au inclestat, si am gemut cind am vazut-o cum incearca nestiutoare sa ma dezmierde.

Nu stia, era clar, eram PRIMUL ei penis. Am invatat-o si in citeva minute virgina Luiza ma masturba ca o femeie, cu o mina elastica, cu gest ritmic, cu ochii ei mari deschisi, ochi care inregistrau avizi tot ce i se intimpla. Placerile mari, difuze, au inceput sa-mi strabata salele si corpul, de vreo 5 ori era sa explodez si am oprit-o la timp. Apoi am pus-o sa si plimbe palmele pe coapsele si fundul meu, si senzatia de orgasm s-a stins.

Apoi an inceput sa ma desfat cu superbii ei sani de fecioara, precum un personaj obsedat din scrierile lui De Sade. Organul meu a inceput sa se plimbe pe sinii ei neprihaniti (i se facuse pielea de gaina), si am facut asta indelung, strabatut de niste placeri bolnave de satir. Apoi i-am spus ca o mare placere a barbatului este cand femeia ii sarutea penisul, si ea a zis ca nu, ca asta nu face, ca este gretos, ca ma atinge doar cu mina.

A continuat sa mingiie penisul cu degetele ei moi, du-te-vino faceau degetele ei, si glandul mi se freca de pielea fierbinte si matasoasa a sanului de fata, si incepusem sa nu mai rezist si simteam ca eruptia va veni si nu voiam, inca....

Am oprit-o si am rugat-o sa mai priveasca organul. S-a uitat atenta, si am vazut ca gafaia de-a binelea. Mi-am incordat muschii intimi (muschii ridicatori anali) si am facut penisul sa se miste in sus si in jos ca o coada de catel. Asta a tulburat-o tare. Si a zis “Mai fa asa... Da, mai fa asa... Doamne, ce monstruos faci, parca esti un cal...”.

Era foarte ravasita. Ochii i se facusera tulburi. Tulburarea femeii excitate. Luiza si-a mai plimbat degetele peste penis, peste testicule, insotita de scancetele mele de placere... Avea ochii dilatati de curiozitate, si, asurzita de strigatele mele de placere, avea probabil senzatia aceea de mandrie ca uite ea de-acuma e femeie, si datorita ei un penis a devenit mare cat un salam, si poate o mica satisfactie ca alinta penisul ce apartine unei femei mature si frumoase (ii aratasem poza Danielei, sotia mea)...

Printre propriile mele icnete am auzit de cateva ori ca a mai balmajit ceva de genul “Nu trebuie sa fac asta nu-i asa? Doamne iarta-ma...”.

O mica crestina. Care a deraiat si care in loc sa recapituleze ecuatiile, se deda masturbarii falusui unui domn insurat.

Apoi, cand i-am cerut iar o pauza, ca sa nu ejaculez, ea, singura, a facut ceva ce banuiam oarecum ca va face: cu instinctele ei secrete de mica femeie dezlantuite, parca stiind ce astept, Luiza si-a aplecat capul si buzele ei au inceput sa-mi pupe timid glandul (care devenise enorm, cat o pruna!), dupa care l-a atins usor cu virful limbii. Dintre buzele rosii scosese o limba mica si roz cu care acuma Luiza cea virgina imi lingea penisul incet, cu ochii ei mari fixati in ai mei.

Am scos niste strigate mari si stiu ca am apucat-o de umeri. S-a oprit sa ma intrebe: “Sotia ta cea frumoasa nu te linge asa la penis?”. Am asigurat-o ca nu si asta a supraexcitat-o, si linsul pe deasupra s-a transformat in mozolirea glandului cu gura, cu multa saliva si plescaieli. O secunda s-a oprit si a soptit “Bleah, e amarui!”. Probabil de la sprayul deo, m-am gandit. Dar imediat virgina nuda si l-a varat...



    Login