Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLectii de sex
Autor : darius62 - 2009-04-06
Citita de 13267 ori - Nota 8.24 (50 voturi)
Aveam o viata sexuala extrem de placuta. In zilele de marti o aveam pe Carla o femeie de 47 de ani, iar in zilele de joi pe fiica sa, Monica, in virsta de de 24 de ani. Cu Carla la ea acasa, cu Monica la mine.

Intr-o joi, cind am terminat cu Monica si o conduceam spre casa, m-a intrebat ce fac in week-end. Credeam ca doreste sa fim impreuna, si mi-ar fi placut ideea, asa ca am spus ca nu fac nimic deosebit.

- Am o sora. - a continuat. - Dupa ce parintii au divortat, tata s-a recasatorit, din aceasta casnicie e Roxana. E virgina. Ar avea nevoie de un barbat sa o initieze...

Nu stiam ce sa spun, eram complet bulversat.

- Nu spui nimic?

- Pai... E minora?

- Nu, are 18 ani, ultimul an de liceu.

- OK.

Rapid ne-am inteles, vineri seara urma ca Monica sa ne duca cu masina intr-o casuta din Cheia. Conditia era sa o las virgina.

Cind am urcat in masina, atunci am vazut-o pentru prima oara pe Roxana. Monica era o fata plinuta, cu sini mari, apetisanti, cur bombat, buze erotice, Roxana era insa foarte subtire, cu sinisorii mici. Cind m-am uitat la ea, s-a inrosit. Nu prea am vorbit in masina, cind am ajuns, Monica a umplut frigiderul, m-a sarutat si a plecat.

Roxana nu avea curajul sa se uite in ochii mei, asa ca nu am fortat nimic, am deschis un suc, am scos doua pahare, si am turnat sucul in pahare.

- Vrei?

Nu a spus nimic, a luat paharul in mina, dar nu a gustat sucul.

- A fost ideea ta sau a Monicai? - am intrebat.

Aproape ca a soptit: - A mea... Mi-a povestit de tine...

Si sa uitat la mine. Cred ca a fost primul moment in care si-a luat curajul sa faca acest gest. S-a uitat in ochii mei, dar vedeam ca din curiozitate arunca si o privire mai 'in ansamblu'.

- Ai mai sarutat pe cinva?

A semnalat doar din cap: nu.

- In mod evident asa vom sta si miine seara cind vina sora ta dupa noi, daca asteptam sa se sparga gheata singur. Iti propun sa mergi sa faci un dus, dar sa nu aprinzi lumina. O sa vin si eu.

Nu a spus nimic, avea obrajii rosii ca de foc, si s-a dus la baie. Am auzit cum se dezbraca, cum da drumul la apa... M-am dezbracat si eu, si m-am dus sub dus cu ea. Ea statea cu spatele catre mine, ca fata spre perete. Am cautat in intuneric sapunul, si am inceput sa o spal pe spate si totodata sa o mingii. prima data pe spate, dupa acea pe burta. Tina initial miinile la sin, dar cum simtea placerea atingerii, si-a lasat mina jos. Am atins-o pe sini, a tremurat, dar nu s-a opus. Avea sini foarte tari, cu sfircuri excitate. Am intors-o usor, am lipit-o de perete ca imi venea apa in cap, si am sarutat-o. A raspuns cu foc. La inceput nu prea stia ce sa faca in timp ce ne sarutam, dar treptat si-a dat seama ca trebuie sa-si lase buzele moi, sa ma pot juca cu ele, sa le sug, sa la tin printre dintii mei, sa-mi imping limba printre ele. Intre timp cu mina in care era sapunul o mingiiam, pe umar, dupa care mi-am indepartat usor corpul de ea, si am coborit cu sapunul pe burta ei, de unde pe coapse. Am scapat sapunul, dar nu mai avea importanta. Mi-am bagat mina printre picioarele ei, si cu mingiilei usoare am ajuns pina la pasarica ei. Vaginul era deja umezit. Am mingiiat usor clitorisul ei, la care raspunsul a fost un nou tremurat.

Am oprit apa, am scos-o de sub dus, si am luat-o in brate. Am asezat-o pe burta in pat. Mingiiam fin spatele ei, cu o mina de la umeri pina la sold, cu cealalta mina picioarele pina la coapse. Cind am considerat ca este suficient de excitata sa nu-i mai fie rusine fata de mine, am intors-o si am sarutat-o indelung.

- Cit de incepatoare esti? - am intrebat. - Te masturbezi?

- Da... - a raspuns in soapta.

- Nu doresti sa o faci?

S-a uitat nedumerita la mine, dar vazind ca am vorbit serios, si-a inchis ochii si a inceput sa se mingiie, dupa care a coborit o mina la clitoris sa se joace. A durat destul de mult pina cind a ajuns la culme. Si-a deschis ochii, s-a uitat direct la mine, iar eu am sarutat-o si am inceput sa-i mingii burta si sinii. Ca sa nu strige si-a pus coltul pernei in gura, gifuia si parca nu se mai oprea. A avut un orgasm lung. A lasat perna si, pentru prima data, a zimbit.

- A fost excelent. Nu am mai simtit un orgasm atit de puternic.

Ne-am sarutat, prindea miscarile mele, si le repeta si ea cu mine.

- Nu faci si tu? - ma intreaba.

- Ce?

- Nu te masturbezi?

- Vrei?

- Da!

M-am pus pe spate, si am inceput usor sa ma joc cu penisul. Ea era atenta la orice miscare. Cind simteam ca se apropie orgasmul, ma opream, si reluam dupa ce ma linisteam. Treptat am ajuns la culme, si am ejaculat. Aveam sperma de la cap, piept, pina la burta. Ea facea niste ochi mari, la asa ceva nu s-a asteptat.

- De ce te tot opreai?

- Tu in cit timp ai avut orgasm?

- Nici nu stiu... 10 minute?

- Nu cred ca au fost 10 minute, dar oricum... Eu cind m-am oprit prima data?

- Dupa doua-trei minute.

- Vezi, daca continuam, ajungeam imediat la orgasm. Asta sa fie prima ta lectie: barbatii ajung mult mai repede la orgasm decit femeile. Dar daca te opresti si lasi sa revina inainte de ejaculare, poate continua. Si puteti ajunge impreuna la orgasm. Daca esti nerabdatoare, ramii nesatisfacuta. Lasa barbatul sa dicteze ritmul si lasa-l sa se opreasca. Sau daca tu conduci, cind observi ca e aproape, opreste-te.

Ne-am dus la baie, am facut un dus impreuna, dupa care in pat am inceput din nou sa ne sarutam si sa ne jucam. Cind am vazut ca e suficient de excitata, am tras-o la marginea patului, am intors-o pe burta, cu genunchii in fata patului, si am inceput sa o ling, rima data labiile, dupa care clitorisul. Din cind in cind mi plimbam limba pe anusul ei. Usor mi-am bagat degetul mare, in vagin, dupa care l-am scos si i-am bagat lent in cur. Limba mea se misca frenetic pe clitorisul ei, dar pozitia nu-mi convenea, asa ca am intors-o de pe burta pe spate, fara sa-mi scot degetul. Asa lmba mea jungea de pe clitoris si in vagin, dupa care am bagat un deget si in vagin, si am supt clitorisul cum am facut anterior cu sfircurile ei. Nu mai putea de placere, tipa, incerca sa se arcuie dar nu putea scapa din miinile mele. In ultimul moment s-a ridicat in pozitie sezut, mi-a prins capul si parca incerca sa-mi bage cu totul in vagin. Gaseam greu aer, dar merita. Roxana si-a trait din plin primul orgasm provocat de un barbat. Dar nu a mlasat-o sa se odihneasca mult, m-am ridicat si i-am bagat penisul in gura. O tineam de cap si o futeam asa. la inceput am luat-o mai usor, dupa care treptat am inceput sa alunec mai adinc. Nu doar ca rezista erioc, dar vedeam ca ii si place la nebunie. Si puteam sa-mi bag scula adindc in gitul ei, nu avea stare de voma cum mi s-a intimplat cu multe alte femei. O futeam asa, ma mai opream din cind in cind, si reluam. Cinderam aproape de orgasm am simtit degetele ei in jurul anusului meu. Incerca sa patrunda in mine, dar fara succe...



    Login