Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLectia...
Autor : emiliaa - 2013-08-15
Citita de 19861 ori - Nota 8.27 (67 voturi)
Era la inceputul verii, o zi calduroasa in care veneam acasa de la scoala. Pe drum m-am intalnit cu un coler cu doua clase mai mai mare decat mine. Mergeam impreuna si vorbeam despre toate, cand imi spune ca este singur acasa si ma invita la el.
Nu repede, dar am acceptat invitatia lui, caci de mai multa vreme imi pusesem in gand sa il cuceresc.
Era um baiat dragut, care mie imi placea si despre care stiam numai lucruri bune. In iarna implinisem 14 ani si eram incantata sa fiu deja invitata la un baiat...
Am ajuns repede la etajul 2 unde era apartamantul in care stateau si repede m-am trezit in imbratisarile lui, in care incepusem sa tremur de placere si incepusem sa ma infior, cand incepuse sa imi dea jos rand pe rand hainele de pe mine.
Nici nu-mi dau seama, cand m-am trezit numai in chiloti iar el imi pipaia tot corpul si imi bagase mana in chiloti si chiar cauta sa imi bage degetul in pasarica mea. I-am spus ca vu am mai facut-o si ca sunt virgina, iar el si-a scos degetul de la pasarica mea.
Imi pipaia fundul, cand ma intrebase:
- Emilia draga, tu nu vrei sa iti arat pula mea?
- Ba... vreau... i-am raspuns eu sfioasa.
Si din doua miscari si-a dat jos pantalonii si chilotii si i-am vazut o mandrete de pula, care statea dreapta inspre mine. Mi-a apucat mana si mi-a dus-o la pula lui. Si-a tras pielea de pe capul pulii si mi-a pus mana pe ea. Era tare si umeda si lucioasa si mie imi palcea.
M-am asezat pe marginea patului si el mi-a apropiat mult pula de fata mea. Cu mainile imi impingea capul spre pula lui:
- Saruta-mi pula Emilia, ca si eu am sa-ti sarut si am sa-ti ling pizda ta si ai sa vezi ce mult are sa-ti placa.
Auzind acestea si gandindu-ma ca si el are sa-mi sarute si linga pizda mea, m-am trezit ca ii sarut pula si deschizand gura incercam sa i-o iau pe toata in gura. Suigeam tare din pula si cautam sa ii bag limba in crapatura din varful capului. Imi placea si ma excitasem tare.
Nu stiu cat timp i-am supt-o, can el a inceput sa mi-o impinga tare si repede si tot mai repede in gura. Simteam cum pula i se facea si mai mare, si mai tare si el impingea tot mai adanc in gura mea. Deodata se oprise cu pula adanc bagata in gura mea si strangand o simteam cum se misca in gura mea si mi-am simtit gura umplandu-mi-se de lichidul care tasnea in gura mea. Imi umpluse gura cu sperma lui si mie imi placea. Era pentru prima oara cand am simtit o pula din care tasnea sperma. Stiam ca pentru mine a facut asta si imi placea aceasta senzatie.
Am mai stat putin cu pula lui si cu sperma la mine in gura, cand si-a scos pula din gura mea, dar sperma mi-a spus sa o inghit, ca asta face bine la stomac. Toate au fost o premiera pentru mine si eram incantata si fericita.
Dar totul nu a durat mult.
- Emilia, vrei acum sa-ti ling pizda ta? m-a intrebat el,
- Da... vreau... i-am raspuns eu. Vreau!.
- Te-am futut bine in gura fetito? m-a intrebat.
- da... i-am raspuns eu pierd...



    Login