Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa multi ani de ziua ta Andreea!
Autor : vampir007 - 2013-12-30
Citita de 9902 ori - Nota 8.05 (62 voturi)
Eram in clasa a noua, faceam deja sport de performanta de cativa ani, nu eram plin de muschi dar aveam un corp placut si un fund bombat. Asta le placea fetelor din clasa mea si profitam de secretul asta auzit intamplator de la doua colege ce analizau baietii din clasa. Il etalam de fiecare data cu ajutorul pantalonilor stramti pe care ii aveam in garderoba.
Intr-o zi, Andreea, cea mai cuminte colega din clasa vine spre mine si imi da un biletel.

- Sper sa vii!

Si se intoarce spre un alt coleg caruia ii inmaneaza acelasi tip de biletel si se indeparteaza de noi spre banca a doua de pe randul din mijloc.
Andreea era o tipa blonda cu parul lung, cu un corp de zeita, nu foarte inalta. Purta o rochitica de majoreta ce ii acoperea funduletul si cam cinci centimetrii din picioarele ei de gimnasta. Bluzita stramta mangaia sanii si sfarcurile tari.
Deja ma excitam, noroc cu lenjeria intima care imi strangea penisul sa nu iasa din pantaloni. Ma uit la bilet si citesc: “Te invit sambata seara la ora 22:00 in cuibusorul meu de nebunii unde la ora 00:00 imi vei canta -La multi ani!- pentru ca este ziua mea de nastere! Te astept!” si in continuare erau desenate trei fete pupacioase.
Nu eram surprins sa ma invite la ziua ei, ne stiam de 2 ani si ne intelegeam destul de bine. Totusi imi era greu sa ma apropii mai mult de ea, nu puteam trece la urmatorul nivel desi imi doream enorm sa o ating si sa o sarut. De multe ori aveam fantezii cu ea si chiar ma masturbam cu gandul la formele ei sexi si al corpului ei de gimnasta.
Sambata la ora 22:05 sunam la usa Andreei, imi deschide mama ei si ma lasa sa intru. Unul din cele doua buchete de trandafiri il dau mamei ei care imi multumeste si imi spune ca nu trebuia sa ma deranjez (si totusi am vazut ce mult s-a bucurat cand i-a aparut un zambet de satisfactie in momentul in care a observat ca am doua buchete de trandafiri). Apoi ma invita in sufragerie unde canta muzica de petrecere ce se auzea de pe casa scarii.
Sufrageria, destul de incapatoare, era transformata in sala de dans, nu mai ramasesera decat cateva scaune, o masuta lipita de un perete pe care erau fixate multe fotografii cu peisaje si domnisoare misterioase din reviste, pe masa erau asezate cateva platouri cu aperitive si cateva sticle cu suc. In camera se mai afla si un sitem audio conectat la un laptop. Apartamentul in care locuia Andreea avea trei camere, era decomandat cu baie si bucatarie spatioase. Parintii ei si cu cativa vecini stateau si cinsteau intr-un dormitor, iar noi copii in sufragerie.
Alex, unul din amicii mei vine la mine, dam noroc si imi zice:

- Frate ce bine ca ai venit, hai ca fetele astea trebuie dansate, singur imi este cam greu sa le satisfac pe toate!

Desi eram mai multi baieti si fete, sapte baieti si sapte fete mai exact, doar eu cu Alex dansam, Mihai punea muzica, ii placea sa fie DJ-ul la fiecare petrecere, iar ceilalti patru baieti nu dansau altceva decat pe muzica electronica (house, minimal) si cateodata blues daca erau invitati la dans, dar cum la petrecere Dj de serviciu punea melodii din genuri de muzica diverse eu si cu Alex eram mereu pe ringul de dans.

- Alex, unde este Andreea sa ii dau cadoul si sa ii zic “La multi ani!” ?
- Vezi ca face un playlist cu Mihai, uite-o acolo!

Ma uit spre locul indicat si o vad aplecata peste masuta unde era asezat laptopul dand indicatii lui Mihai care dadea din cap afirmativ la cateva secunde. Pozitia ei si faptul ca era imbracata cu niste pantaloni scurti, albi, aproape transparenti, si o bluza larguta, cu un umar dezgolit care lasa totusi sa se vada o bretea transparenta ce se chinuia sa tina ridicate doua cupe ce ii acopereau sanii.
Ii privesc picioarele goale si imi ridic privirea pana la fundul ei, imi imaginez ca o ating pe abdomen in timp ce ea sta lipita de mine si o sarut pasional pe gat. Penisul meu reactioneaza, imi revin repede si ma duc spre ea.

- Buna Andreea! Ii tip la ureche ca sa ma auda.
- Ooo, buna Gabi, ma bucur ca ai reusit sa vii.

In timp ce ne patrundem cu privirea, ii dau cadoul si buchetul de trandafiri adus special pentru ea. Imi zambeste pasional, ne pupam pe obraz si imi multumeste. Ea insasi mirosea a trandafiri, imi placea parfumul ei, de fiecare data cand trecea pe langa mine ma topeam si orice miros de trandafiri intalneam intamplator pe strada imi aducea aminte de ea.
Inspir adanc parfumul ei dupa care dau noroc cu Mihai si incep sa dansez cu una din colegele invitate la petrecere in timp ce Andreea se duce in alta camera sa lase cadourile.
La ora 00:00 s-au stins toate luminile si mama Anreei veni cu un tort mare pe care tronau niste lumanari de petrecere. Am inceput sa cantam “La multi ani!” Andreea si-a pus dorinta si a suflat cu putere dupa aceasta faza am invitat-o la un dans era o melodie mai provocatoare, de aceea am profitat de ocazie si am inceput sa o ating usor prin anumite parti ale corpului, ea isi apropie fundul de penisul meu si nu ratez ocazia sa o prind cu o mana de mijloc si sa o strang pana intra in mine, iar cu penisul eract sa ma misc pe fundul ei sexy. Imi venea sa o sarut, dar ma abtineam cu greu, nu vroiam sa se supere pe mine si sa creada ca sunt ca ceilati baieti care se gandeau doar la sex.
Dupa ce se termina melodia incep sa ma bucur de formele altei colege, dar gandul meu imi statea tot la Andreea.
Dupa cateva minute aveam nevoie urgenta la baie. Bausem doua beri aduse de tatal Andreei si pe langa faptul ca ma ametisem aveam o vezica ce statea sa erupa. Norocul meu ca lumina era stinsa la baie, semn ca nimeni nu avea treaba in momentul ala acolo, nu mai aprind nici eu lumina, pentru ca ma grabeam foarte tare sa ma eliberez de stresul pe care il simteam si oricum era destula lumina de la razele lunii pline care intrau pe geamul mare de la baie. Incid usa dupa mine, imi dau pantalonii jos, imi scot penisul din chiloti si ma eliberez de presiune, eram asa fericit ca am ajuns la timp si nu a trebuit sa stau dupa nimeni incat nu am observat ca pantalonii cei albi ai Andreei erau aruncati pe jos, chiloteii ei minusculi in chiuveta si ea cu fundul pe marginea cazii cu doua degete bagate in vagin se masturba. Cand imi dau seama ca Andreea este in aceeasi incapere cu mine, ma panichez, imi ridic repede chilotul peste pula, ma patez un pic de pisat, ma aplec si imi trag pantalonii repede si in timp ce ma incheiam incercam sa imi cer scuze dar socat de situatie si acum putin excitat de privelistea scaldata in razele lunii incerc sa ma scuz ca nu stiam ca este cineva in baie ca nu intram daca stiam etc.
Dar Andreea incepe sa planga, ma opresc si eu din explicatiile ce curgeau fara sa le gandesc, ma apropii de ea, imi pun mana in jurul umerilor ei si o sarut pe frunte.

- Nu plange Andreea! De ce plangi?
- Ca sunt o proasta de aia, ce vei crede despre mine acum, vei spune si colegilor ca m-ai gasit de ziua mea masturbanduma in baie, sunt o proasta!
- Ba nu esti scumpo! si o strang la piept, isi scoate degetele din pasarica si ma starange si ea cu ambele maini.
- Te rog nu mai zi la nimeni! Te rog! Imi este rusine!
- Nu ai de ce si eu ma masturbez!
- Da dar pe tine nu te-a prins nimeni in timp ce o faceai in baie!
- Ba da, m-a prins mama si de doua ori verisoara mea Mihaela, o stii!
- Nu te cred, vrei doar sa ma faci sa ma simt mai bine. si lacrimile ei incep sa inghete usor pe obraz.
- Ba nu mint, mai tii minte vanataia aia de pe spate, atunci cand m-ai vazut in bustul gol in sala, anul trecut? Aia de care mi-ai zis tu ca seamana cu un sarpe, era de fapt o urma de la cureaua cu care m-a batut mama cand m-a prins ca ma atingeam pe acolo.
- Serios!
- Da!
- Nu as verea sa vad cum ar reactiona parintii mei daca ar afla!

Deja se oprise din plans, o tineam in brate si ea la fel ma imbratisa, din cand in cand o pupam pe cap si nu puteam sa imi iau ochii de la pasarica ei alba si umeda, asteptam de mult acest moment, ce frumos se vedea pasarica ei scaldata in raze de luna plina! Observa ca ochii mei stau atintiti spre pasarica ei, isi strange picioarele si imi zice:

- Si mie imi place ce am vazut la tine!

Si o mana coboara spre zona penisului meu si incepe sa ma maseze usor.

- Din cauza ta am venit sa ma masturbez, daca iti mai miscai pula mult pe curu meu cred ca iti dadeam pantalonii jos acolo in sufragerie si ma apucam de supt ca apucata, noroc ca s-a terminat, da tot nu am mai rezistat si am venit la baie ca simteam ca mor daca nu…
- Ma bucur ca ai facut asta pe intuneric, si mai ales ca ai lasat usa deschisa!
- Ma da ce proasta sunt, daca intra mama sau tata si ma vedeau ce le ziceam? Acum e inchisa usa?
- Da am inchis-o eu!

Si in acest timp mana ei nu inceta sa imi maseze madularul erect prin pantaloni. Gurile noastre s-au impreunat la un moment dat si ne pierdem intr-un sarut lung si delicios.

- Vrei sa il gusti?
- Da!

Imi dau pantalonii jos, capul penisului erect iesea din chiloti, ea imi da repede acea bucata de material jos lasand pensisul liber, se arunca cu gura asupra lui si incepe sa imi suga pula belita la maxim. Imi saruta capul penisului, il ea in gurita si se joaca cu limba in timp ce mana ei imi maseaza scrotul. Senzatia e atat de placuta incat inchid ochii si imi las capul pe spate in timp ce imping usor penisul in gura ei. Ea il linge si il suge cu placere. Nu stiu de cate ori a facut asta inainte dar se pricepe de minune!
Eu imi umezesc in gura doua degete, ma aplec putin, i le pun pe labiile ei fierbinti si ma misc putin ca sa intru in ea, vreau sa ii gasesc clitorisul. Acea protuberanta mica se lasa gasita usor si incep sa il masez si sa ma joc cu el. Ii place, aud cum geme cu penisul meu in gura.
Se aprinde lumina, intram amandoi in panica dar nu ne miscam. Se aude vocea mamei ei:

- Andreea esti la baie? Ce faci acolo cu lumina stinsa, hai ca te asteapta copii!
- Da mama, hai ca ies imediat!

Imi saruta capul penisului si imi zice sa ne imbracam si sa ne gandim la o diversiune si ca vom continua alta data.

- Imi pare rau dar mama e stresanta si dupa doua minute va veni iar sa vada ce fac, ca asa este ea, eu ies prima tu mai stai doua minute, daca intreaba cineva zici ca am iesit din baie si ai intrat tu dupa mine.

Pe hol nu mai era nimeni, iese repede Andreea si ma lasa pe mine in baie cu lumina aprinsa, penisul meu erect vroia sa se termine, imi venea sa ma masturbez sa scap de presiunea apasatoare, dar ma abtin in speranta ca poate voi avea ocazia sa continui ce am inceput cu Anreea in urmatoarele ore cat mai dura petrecerea. Am mai stat inca o ora si jumatate pana s-a spart petrecerea, am urmarit fiecare miscare a Andreei dar nimic. Nu a fost sa fie, totusi am mai dansat cu ea de cateva ori si printre saruturi scurte i-am soptit la ureche ca sunt singur ac...



    Login