Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEForumchatcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La mare
Autor : bdavidf74 - 2005-10-18
Citita de 29665 ori - Nota 5.61 (46 voturi)
Prima data cind am facut sex a fost la virsta de 19 ani . Eram la mare cu inca 3 prieteni , hotariti sa ne distram si sa ne simtim bine .
Intr-o zi pe plaja ne-am intilnit din intimplare cu Dana , o fata din cartier care ne-a spus ca a venit in tabara , ea fiind mai mica decit noi . Ne-a invitat intr-o seara la ei la casuta , la un mic party , fiind ziua uei colege .
Seara ne-am dus in discoteca , am dansat , am baut ceva sa ne facem curaj , iar pe la ora 1 ne-am prezentat in tabara la chef . Totul se intimpla pe plaja , la lumina lunii . Erau cam multe fete pentru citi baieti eram , dar nu ne faceam probleme .
Dana avea o profesoara de geografie de vreo 35 - 40 de ani care am observat ca se uita insistent la noi 4 . Noi am crezut ca din cauza ca nu eram din tabara si i-si face probleme sa nu facem ceva prostii .
Pe la ora 4 , profesoara a spus ca e cam tirziu si ca ar trebui sa mergem la somn , iar pe noi 4 ne-a chemat la ea in casuta .Aveam ceva emotii pentru ca nu stiam motivul .Ne-a servit cu ceva de baut , iar apoi ne-a spus ca avea o fantezie sa o faca cu mai multi tineri si ca i-am placut de cum am aparut .
A inceput sa se dezbrace si ne-a spus si noua sa facem acelasi lucru .Ne-am conformat si a venit la noi si a inceput sa ne mingiie sculele care incepeau sa se miste la vederea corpului ei gol
Sa intins pe o canapea si ne-a cerut sa ne apropiem de ea si sa-i facem fiecare ce simte . Eu i-am spus ca sint virgin , asa ca a hotarit sa se ocupe mai mult de mine .M-a pus sa o ling in pizda , intimp ce sugea pula unuia di prietenii mei , iar la ceilalti doi le-a luat-o la frecat . Nu mai facusem asta niciodata , dar ma straduiam sa o fac cit mai bine , asa cum vazusem in mai multe filme de specialitate .
Dupa ce am lins-o citeva minute mi-a potrivit pula in deschizatura ei si a inceput sa ma contreze . Unul dintre baieti , Mihai , mai in virsta si cu experienta , sa apropiat din spate si si-a bagat-o ...    Login