Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ioana sau Marti - trei ceasuri rele si unul foarte bun- Partea a doua
Autor : gigi67ro - 2022-06-23
Citita de 13773 ori - Nota 2.46 (1151 voturi)

Acum să lămuresc pe scurt situația. Nu era prima oară când auzeam nişte fete vorbind porcos, doar era băiat crescut in cartierul Obor, dar acest limbaj era uzual folosit de fetele de „etnie”. Ulterior, am aflat că in grupuletele lor, fetele pot folosi un limbaj mult mai vulgar decât cel folosit in general de noi băieții. Lejeritatea si asumarea cu care cele două fete in compania cărora mă aflam, povesteau folosind cuvinte triviale, nemaipunand la socoteală faptul ca tehnic eram virgin, adică incă nu băgasem incă „sarpele in vizuină”, mi-au provocat o erecție puternică, aproape imposibil de ascuns. Vulpoaica de Ioana, ametită de la atâta votcă, a sesizat ca pantalonii mei aveau o umflatură anormală si oarcum in râs, incepe să strige: „Fatăăăă, cred că a răsarit soarele” zise adresadu-i-se lui Creața, arătând către pantalonii mei cu capul...Eu, ruşinat, m-am intors cu spatele la ele, mi-am bagat repede mâinile in buzunarele de la pantaloni, incercând pe cât posibil sa-mi rearanjez „scula” şi să mai reduc din dimensiunile ce-mi deformaseră pantalonii, dar nu prea imi ieşea...Creața zâmbind imi spune „ Ce mă Geo, te-a excitat povestea Ionaei? Sau poate a mea? Sau poate amândouă?” Şi chicoti scurt. Eu incercam să zic ceva dar nu prea reuşeam. Aveam aceeaşi senzație ca si când aş fi fost prins cu lecția neinvățată...dar mult amplificată. In acel moment, Ioana cu un zambet larg, lăsând pentru prima oară in aproape o oră, să-i văd gropițele superbe din obraji, aruncă intrebarea devastatoare pentru mine „ Geo, tu eşti cumva virgin?” M-am blocat... simțeam cum obrajii imi ard şi cerul imi cade in cap. Si inainte sa pot zice ceva, Ioana i se adresează lui Creața „ Ce zici fată, facem si noi o fapta bună? Il rezolvam pe omul ăsta? Ia zi, te bagi?” „Nu m-aş băga” răspunse Creața „Imi ajunge experiența cu Rares, colegul lui de bancă si cu papagalul ăla de Călin”( ambii erau colegi de clasa cu noi) Dacă cu Rareş să zic ca am avut vreo 2 minute de sex, Călin nu reuşit nici măcar să nimerească gaura şi şi-a dat drumu’ in 10 secunde, pe ceas, după care a inceput sa plângă cu sughituri intre tâtele mele. De fiecare dată am ajuns la cămin cu nervii intinşi şi trebuit să mă satisfac singură la duşuri, ca să mă pot calma...asa că nu mai sunt interesată virgini...daca vrei o experientă tristă....succes!”.
(Notă: Era de notorietate printre băieți, că Rareş şi Călin şi-o puseseră cu Creața, doar că in versiunea lor, sexul a durat minim trei sferturi de oră, iar Creața era super leşinată de plăcere, după ce au rezolvat-o ei. Acum era prima oară când aflam versiunea ei...si părea mult mai credibilă decât a lor).
Ioana se uită lung la mine cu atenție, părând că mă vede pentru prima oară. Mă evalua. Sincer nu arătam rău...dar nici nu eram Adonis( un fel de Brad Pitt, dar pe vechi)...Nu aveam bicepşi lucrați şi nici pătrățele, nu excelam la nici un sport...Dar in schimb aveam alte talente...pe care ea incă nu le stia. Până la momentul acela, vrăjisem mai multe gagici, de o varstă cu mine sau mai mici si am invătat, intr-o oarecare măsură, cum să mă apropii de o fată si sa-i provoc senzatii de plăcere, chiar dacă nici una nu-mi cedase pană la capăt. Era greu de invins mentalitatea si tabuurile virginelor de la aceea vreme.
Si in timp ce se uita la mine atent, iar eu nu stiam cum să intru mai repede intr-o gaura de soblan, de penibilul situatiei in care ma aflam, o aud spunand „ Mă bag. De ce nu? Imi ajunge ca trei ani am avut doar o pulă. Să văd cum e si cu altul... Ce dracu...acum ce mai am de pierdut... Zi Geo, vrei să....” Adevarul e că nu-mi venea să cred...Poate fetele se vorbiseră să-si bată joc de mine, gândeam eu in secunda aia... dar dacă-i pe bune?... Nu spun că pula incepuse să mă doară, de cat timp era sculată si renuntasem să mai incerc să o ascund, că oricum era inutil. „ Ia zi ... te bagi? Sau mai corect...Mi-o bagi?” aud vocea Ioanei...si fără gândesc măcar o secundă, mă aud intrebând „ Si unde vrei să mergem? Că doar nu vrei sa o facem aici in spatele cantinei...” Ioana se uita in ochii lui Creața, fără să-i spună nimic, iar acesta-i răspunse imediat... „Treaba ta...dar vezi să nu te prindă...că vă exmatriculează pe amandoi, cu toate pilele tale si cu toate smecheriile lui...o sa pierzi BAC-ul si el treapta...” „ OK. Esti de acord... că restul imi asum” răspunse Ioana „ Mai bine decât să mă duc să plâng in cameră...” se intoarse spre mine si zise: „Hai” si mă luă de mană....deja afara se inserase si in momenul in care m-a luat de mană, se auzea soneria pentru pauza de ora 6. Am recuperat sticla de votcă in care mai era mai putin de un sfert, iar ea a luat pachetul de Kent si am pornit tinându-ne de mană către căminul fetelor.
Inima-mi bătea in piept de ziceai că vrea să iasâ. Felul delicat dar ferm in care mă tinea de mână si mă trăgea după ea, mă excita si mai tare. Eram in Rai...Nu-mi venea să cred că mi se intamplă mie toate astea...
Din spatele cantinei si până la camin erau cam 80 de metri...Când am ajuns in dreptul căminului de fete, ea mi-a soptit „ Tu o iei pe aici prin spate si mergi până la penutima fereastră si astepti acolo” mi-a dat drumu la mână si porini hotarâtă si un pic impleticită către intrare clădirii, când brusc se intoarce si-mi spune „ Geo. Ai niste gumă mentolata? Să nu dau nas in nas cu Pedagoga si să se ofilească când o sa dechid gura” „Normal” am răspuns si am scos un pachet nou de Wrigley’s Doublemint din buzunarul de la piept si i l-am intins spunâd „Păstreaza-l pe tot” iar răspunsul a venit imediat „Merci...hai fugi unde ti-am spus” si apoi s-a indreptat către intrare.
Pentru o mai bună intelegere, trebuie sa fac câteva precizari privind locatia. Practic, in acel moment Liceul avea trei cămine identice, 2 de fete si unul de baieti, amplasate paralel dar in trepte, adică al doilea cămin incepea de la jumatatea primului iar al treilea(cel al băietilor) de la jumătatea celui de al doilea si cu o distantă de 25-30 de m intre ele. Intrarea in cămine era pe latura dinspre vest, amplasată asimetric pe fatadă. Fiecare cămin avea aprox. 60 m lungime si 20 lătime si aveau cate 3 niveluri. Căminul prin spatele căruia eram in acel moment, era cel de-al doilea.
Am ajuns rapid la locul indicat de Ioana, intrebându-mă cum o să intru in clădire fără sa fiu văzut. La parter, toate camerele erau in intuneric, semn ca fetele erau la ore. Si am inceput să astept...5 minute...10 minute....15 minute...deja mă gândeam că Ioana s-a razgândit si eu stau ca un papagal pe intuneric asteptând un semn de la ea. Dupa 20 de minute, vad că penultima fereastra de la parter se deschide, cu toate că in camera era intuneric. De după draperie vad o mâna care-mi face semn sa vin. Mă apropii si o văd pe Ioana care-mi spune soptit „ Hai intră...Dar usor să nu faci zgomot ca să te audă turnătoarele de la unu(etajul)”. Uşor de zis...Geamul era undeva la 1.80 m de la sol, zidul perfect plan fără nici un fel de posibilitate de a te sprijini ca să te cațeri şi mai era zugrăvit in bej -alb, pe care orice urmă de pantof ar fi rămas. Pe de altă parte eu aveam doar 1.75 si nici un mare sportiv nu prea eram. I-am intins sticla de votcă care rămăsese la mine Ioanei si am inceput să caut ceva care să mă ajute să ma inalț, astfel incât să pot să mă prind de rama de la geam si să mă ridic in maini, fără să murdaresc peretele. Si cum nu eram primul care făcea asta, am găsit la trei geamuri mai incolo, 2 bucati de BCA de 20 cm grosime, aruncate in iarbă. Le-am luat si le-am pus una peste alta m-am agățat de ramă, m-am ridicat in mâini, iar Ioana m-a prins de haina si m-a tras in cameră, după care a inchis rapid geamul si a tras draperiile.
Camera nu era foarte mare. Avea pornind dinspre geam, 2 mese pe post de birouri cu 2 scaune plasate fiecare pe câte un perete, urmate de 2 paturi de fier, intre care nu era mai mult de un metru jumate, urmat de hol in care se găseu 2 dulapuri incastrate in perete asezate fată in fată care strajuiau usa de la cameră. In momentul in care am aterizat in camera, era intuneric. Doar Ioana se vedea mai bine, deoarece se schimbase si purta un halat de baie alb din bumbac flausat. Ioana a aprins o veioza, care a lăsat in camera o lumina difuza. Si ca să nu se vadă de afară, a amplasat-o langă masa ei iar deasupra a pus scaunul.
„Hai. Ce faci? Fă-te comod. Scoate si tu haina aia de pe tine” imi spuse ea şoptit. Totul mi se părea ireal. In mintea mea incepusem să cred că asta-i o fantezie iar eu doar visez că mi se intamplă. „Credeam ca te-ai razgândit...” ii zic. „ Nu. De fapt da...am avut un moment in care voiam sa renunt, dar cât am făcut dus, m-am hotărât să merg până la capăt...sunt curioasă si destul de excitată” făcu o pauză si continuă „ Sti că esti primul băiat pe care-l bag in cameră in 4 ani de când stau la cămin?” Incep sa-mi scot haina, cravata si dau să mă asez pe pat... „Si cămasa si pantaloni” aud poruncitor voce Ioanei... „Păi stai să mai vorbim” zic eu.. „Ce să mai vorbim? Ti-e frica?” veni replica Ioanei... „Nu e vorba de frica! dar vroiam să mă conving că nu faci o greşală pe care să o regreti mâine . Nu vreau să-mi iasă vorbe că am profitat de tine intr-un moment de vunerabilitate” Si in lumina difuza vad ochii migdalati de chinezoaica ai Ioanei cum se inflacărează si-mi zâmbeste larg oferindu-mi o nouă imagine a gropițelor ei din obraji...s-a uitat lung la mine, fără să zică nimic timp de câteva secunde, studiindu-mă atent si incercând sa vadă reactiile mele. „ Se vede ca esti puşti...Un bărbat adevărat, după tot ce am făcut si zis până acum, era cu pula-n mine...Si in fond de ce-ti pasă atât? Mă cunosti doar de o oră...Ar trebui sa fi interesat doar să mi-o tragi! Iar mâine sa te lauzi la colegi că ai obtinut trofeul. Nici macar nu o să neg... Ce crezi, că eu nu stiu că voi baietii, vă faceti laba in WC după ora de sport, când mă vedeti la antrenament? De mâine vei fi vedeta scolii... singurul baiat din liceu care mi-a tras-o........Stai linistit...nu-mi pasă...sau mai bine zis, nu-mi mai pasă...mai am 3-4 luni de stat aici, dau BAC-ul, intru la IEFS si apoi o să mă duc la o echipa din liga intâia de handbal...” „Scuze...nu prea ai dreptate...Nu o să fac nimic din ce ai zis tu...adică cu lăudatul...si nici nu te privesc ca pe un trofeu... te vad ca pe o fată superbă, cu care as fi fericit să mă cuplez...sper, si-mi doresc să ai ocazia sa mă cunosti asa cum sunt...nu cred ca vei fi dezamagită”. In acel moment s-a apropiat de mine si m-a pupat pe obraz, iar mâna ei s-a indreptat hotărâtă spre şlițul pantalonilor mei, masându-mi delicat mădularul ... „ Daaa...se pare că nu o sa fiu dezamagită. Perspectiva pare interesantă...cel putin deocamdată” si cu o miscare agilă mi-a desfăcut fermoarul şi şi-a introdus mâna prin şlițul de la pantaloni. Menționez că singurul moment in care erecția mea s-a redus, a fost doar când am escaladat geamul, in rest penisul meu a stat erect la maxim ieşind cu detul de mult din chiloți...asa că in momentul in care Ioana a băgat mâna, in pantaloni, i-am simtit degetele ei lungi direct pe capul mădularului, excitându-mă si mai tare. Am oftat prelung... Ioana s-a jucat asa un timp după care mi-a ordonat : „In picioare”. M-am conformat instantaneu. Apoi ea s-a apucat sa-mi desfacă catarama de la curea, nasturele care-mi mai tinea incă pantalonii pe mine, după care cu o miscare energică mi-a lăsat in vine pantalonii cu tot cu chiloti. Acum pula mea era indreptata catre fata ei, exact la nivelul ochilor la nici o palmă distantă; s-a retras usor spre mijlocul patului, doar ca să aibă mai mult spatiu si să mă poată privi atât pe mine cât si „scula” concomitent... apoi cu o miscare rapidă si-a dat halatul jos doar de pe umeri, eliberând doi sâni superbi. Aveau o forma de pară, foarte bine proportionati cu sfârcurile de culoarea ciocolatei ridicate in sus si cu mamelonele care-i conturau perfect . Ochii mei deja erau iesiti din orbite(asa-i simteam) iar Ioana mi-a luat mana usor si mi-a pus-o pe sanul ei stâng in timp ce cu mâna dreaptă imi masa usor si finut „organul”, care era pe cale să explodeze... Dintr-o dată, simt cum mâna ei i se stârnge puternic pe mădular si trage in jos cu putere...am simtit o durere ascutită dar in acelasi timp superexcitantă si am obsevat ca ata din capul pulii a inceput sa sângereze...Mi-am indreptat privirea către Ioana, care cu zâmbetul ei ştrengăresc admira capodopera .... „ Săraca, uite că am ranit-o...ia uite...curge un pic de sânge...hai sa-i facem o hemostază să nu leşini p’aici” moment in care scoate limba ei catifelată şi-mi atinge cu ea rana pe care mi-o facuse...in acel moment am simțit cum incep sa tremur si cum mă cuprinde o căldură plăcută iar din creier imi porneste un flux ce mi se imprăstia prin tot corpul si se indreptă rapid către penis incercând să iasă...n-am mai apucat să zic decât „ NUUUU...” si am inchis ochii lăsâdu-mi capul pe spate si ejaculand puternic, efectiv fără sa-mi mai pese, timp de aproape 30-40 de secunde. Când am deschis ochii, incă mai ejaculam dar din ce in ce mai putin, iar Ioana imi masa usor penisul cu o mână iar cu cealaltă stătea cu palma ca un căuş deasupra capului pulii, incercând să retină cât mai mult din jeturile mele, protejand asternuturile pe care altfel le-as fi murdărit...Când si-a ridicat capul către mine, am observat ca pe obrazul ei drept era un mare „strop” de-al meu ce efectiv i se lipise de față. M-am uitat apoi in jos si i-am văzut piciorul ei stâng iesit din halat, pe care se prelingea din palma tinută căuş, lichidul meu seminal alb făcând un contrast puternic cu pielea ei.
Epuizat, am căzut in patul de alaturi si cu voce stinsa i-am zis... „ Iartă-mă...nu am mai rezistat...a fost foarte intens si nu am mai trăi asa ceva până acum...” Stai linistit...exact asta am si vrut” am primit răspunsul... „Adică ai vrut să-mi faci doar o laba???” intreb eu oarecum dezamăgit... „ Nu! In continuare vreau să mă futi!...Dacă te-as fi lăsat din prima să mi-o pui, ar fi durat maxim un minut, la cât erai de excitat si cu instalatia plină...asa o să ne putem fute in voie.... si dacă mă asculti, v-om avea amandoi orgasm...” In timp ce-mi zicea asta, Ioana se juca cu degetul aratător in sperma din pumnul ei... „E clar ca ai macar o săptamană de cand n-ai mai făcut o labă” aud verdictul ei...S-a ridicat din pat, lăsându-si halatul să cadă si s-a dus până la dulapul din hol de unde a venit cu un prosop curat mai mic...Atunci, in sfârsit am reusit sa o admir in toata splendoarea ei...Era doar cu o pereche de chilot sexy din dantela neagra cu margini subtiri de culore rosie pe contur, lasand sa se vadă o urmă contrastantă de piele alba de parca ar fi fost la plajă... acum sesizam că si sânii si ei erau mult mai albi fată de restul pielii... In timp ce o admiram, mă trezesc intrebând... „Auzi? Unde naiba te-ai bronzat acuma iarna???” „La Haifa.. In Israel... In februarie...am fost la un turneu demonstrativ o săptamână si am profitat de ocazie” In timp ce vorbea, a inceput să se steargă cu prosopul pe picior si pe mâini, după care s-a indreptat către mine intinzându-mi-l si aplcându-se spre mine „Sterge-mă pe pe obraz...dar vezi cum faci să nu-mi intinzi chestia aia pe toată fata”...se apropie de mine si-mi intinse obrazul...in timp ce mă concentram să-i respect doleanța ii vad țâțele atârnâd obraznic...moment in care simt cum incepe să mi se scoale...ea, care se uita un pic in jos ca să -mi ofere ce-a mai bună pozitie ca să o sterg, a obsevat rapid cum prinde viată „instrumentul”... „Tare” zice ea „ ti se scoala la nici 5 minute de când ai terminat....Bravo!...acum cred că esti pregatit să mă satsfaci si să vezi cum e să faci sex!...Dar inainte stai un pic” Se duse la patul ei(eu stateam pe al lui Creața in acel moment) si scoate dintr-un buzunar al unei genti sport, pe care a tras-o de sub pat, un pliculet, dupa care se indereaptă către mine, se asează pe marginea patului ei, si-mi zice „ hai sus” Desface pliculetul si scoate un servetel parfumat umed cu care incepe să-mi steargă mătăranga erectă. In momentul in care mi-a atins rana care mi-o facuse mai devreme, am avut un moment de crispare si am scos un mic scâncet. „ Fi barbat! Sper sa nu te impiedice să prestezi”....după ce a terminat să-mi sterilizeze organul, aruncă servetelul la cos si-mi zice: „ Jos toate hainele de pe tine si baga-te in patul meu...la perete” In câteva secunde, toate hainele mele erau aruncate pe patul lui Creața si mi-am ocupat locul in patul Ioanei... Mă privea zâmbind, iar eu mă uitam la ea ca la Dumnezeu in acel moment, sorbind fiecare miscare si studiind fiecare formă a corpului ei perfect. Si ea stia asta. Eu stăteam cu spatele lipit de peretele patului culcat pe o parte iar ea s-a pozitionat pe culoarul dintre paturi cu picioarele usor desfăcute, jucându-se cu chiloțeii ei de dantela...după mai multe tentative şmechereşti de a-i da jos, intr-un final se aşează pe patul lui Creața, ii scoate si apoi se ridică in picioare iar chilotii ii invârtea pe un deget...
In sfârsit o vedeam complet goală ( si acum la mai bine de 40 de ani de la intâmplare incă mi se mai scoală) Păsărica ei era tunsa scurt, sub forma de bandă destul de ingustă care se oprea pe inaltime la trei degete de la despicatura păsăricii, total diferită de toate tufisurile ( chiar boscheti) triunghiulare pe care le mai văzusem până atunci, la pustoaicele pe care reusisem să le conving să se dezbrace, dar cu care m-am oprit doar la acest stadiu.
„ Esti superbă” ii zic „esti ce-a mai frumoasă femeie pe care o cunosc”. Ea zambi din nou lăsâd să-i admir din nou gropițele din obraji, si-mi răspunde „ Zici? Nu mă minti, doar ca să mă futi?...Glumesc..” si in acel moment isi aruncă chilotii, direct in fata mea. Nu m-am grabit să-i indepărtez si am avut timp să simt parfumul cu care erau impregnati... am avut o revelatie si-i zic... „ Asta-i Opium de la YSL !” moment in care o văd cum si-a schimbat privirea, admirativ dar contrariată si oarecum socată... „ de unde sti? Chiar reusesti să mă uimesti...asa e...L-am cumparat din Israel...aici nici nu se găseste...Nu se poate... mai băiatule...in 2 ore ai reusit să mă dai peste cap...”
Adevarul e ca se găsea in Shop, dar era destul de scump... Cu câteva luni in urmă , cumpărasem unul ca să-l fac cadou maică-mi de ziua ei, dar i s-a parut prea tineresc si-l vânduse unei colege de servici.
„ Hai sa te văd dacă reuşeti să mă uimesti până la capăt” se băgă rapid in pat lângă mine si trase pătura peste noi. M-a luat in brate si mă strângea foarte puternic(si avea ceva forta). Stăteam față in față, iar țâțele ei tari ca piatra le simțem impungându-mă in piept. Incepuse usor să se unduiască iar părul scurt al păsăricii ei, imi provoca mici intepături pe sculă . Am inceput să o mângâi usor si treptat sa o sărut pe umeri, gât, obraji apoi am trecut usor si treptat către piept si am inceput sa-i ling, apoi sa-i sug sfârcurile. O simteam cum cu fiecare sărut vibrează din ce in ce mai tare şi uşor, uşor incepu sa scâncească de plăcere... după un timp, in care nici unul din noi nu am vorbit, o aud „ Hai sus” mă ridică peste ea şi mă pozitionă deasupra ei, cu bazinul meu intre picioarele ei. Instinctiv, mi-am impins penisul in locul in care bănuiam că ar trebui sa intre in păsarică...dar normal că nu am nimerit din prima...nici din a doua...si nici din a treia...moment in care mi-a prins pula superexcitată cu o mână si mi-a poziționat-o exact la locul potrivit...am impins intai mai usor ; am intâmpinat rezistentă d...



    Login