Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

initierea - 1 - primele trairi
Autor : eros372 - 2022-09-12
Citita de 7515 ori - Nota 6.48 (50 voturi)
Aveam cred zece ani cand am trait prima oara un moment erotic si, din pacate in acele vremuri am fost tare rusinat de ceea ce se intamplase.
Eram un baiat timid si, in mare parte bun la invatatura. Imi placea sa citesc si sa descopar lumea prin carti si observand ce se intampla in jurul meu fara sa iau parte neaparat.
In clasa I primul meu coleg de banca mi-a povestit ca daca ma frec tare si mult o sa tremur tot si o sa simt asa placere incat o sa lesin. Mi-a si propus sa imi arate dar am refuzat prompt. Muream de curiozitate dar eu stiam de la gradinita ca sa te atingi acolo nu e bine si am zis mai bine sa fiu sigur si sa nu ma bag.
Evident ca acasa, in linistea micului meu dormitor nu am rezistat si am incercat.Ce am simtit m-a speriat fiindca a durat ceva pana am ajuns la punctul culminant si dupa eram tot transpirat si imi batea inima repede insa placerea simtita m-a facut sa incerc din nou a doua seara si, intr-un final a devenit un obicei de-al meu regulat.
Aveam camera mea si erau sanse foarte mici sa ma prinda cineva. Eram singur la parinti si tata lucra pe vapor. Mama lucra si ea si dupa ce ma ajuta la teme sau sa fac baie ma lasa de capul meu ocupandu-se si ea de ale ei. Nu intra niciodata in camera fara sa bata si la fel faceam si eu.
Primul moment in care nu am batut la usa a fost si cel despre care vreau sa va povestesc acum.
Terminasem scoala si, spre surpinderea tuturor luasem premiul 1. Mama nu apucase sa treaca pe la scoala si nu imi stia situatia scolara la zi iar eu intelesesm eronat de la invatatoare ca probabil anul respectiv voi primi doar mentiune. Ai mei nu erau foarte interesati sa iau premiu si dupa standardele lor eram un elev ok dar evident ca s-ar fi bucurat sa iau si, in ziua aceea de 15 iunie am venit acasa bucuros cu coronita si pachetul de carti primite cadou.
- Mama ,mama! Am luat premiu! am strigat eu din spatele usii de la dormitor care era usor intredeschisa.
Mama tocmai venise de la servici si se schimba de haine.
- Ce spui?! am auzit-o infundat de undeva dintr-un colt al dormitorului.
- Am luat premiuuuuu! Am strigat eu apropiindu-ma de usa, incercand sa ma asigur ca m-ar fi auzit si din holul blocului.
Usa se deschide putin si mama, cu parul ravasit (probabil fiindca isi daduse tricoul jos) doar intr-un maieu subtire alb si o pereche de chiloti albi ma priveste cu o figura sceptica.
- Ce premiu ai luat?! nu ai zis ca iei mentiune anul asta?
Vazandu-ma asa entuziasmat nici nu a asteptat sa ii raspund si m-a luat in brate pupandu-ma apasat pe frunte. Eram putin stingher fiindca nu eram obisnuit sa o vad asa dezbracata dar mi-a placut mult sa-i simt caldura si parfumul atunci cand m-a imbratisat si pupat.
- Deci? cum era cu mentiunea? a zis ea zambind, intorcandu-se in camera si lasand usa intredeschisa vazand ca eu am ramas putin pe ganduri.
- Pai da, dar se pare ca a zis Dragomir si eu am inteles Dragoman...cand a zis de copiii care vor lua mentiune, de aia cu premiu a zis ca "va stiti voi" am continuat eu entuziasmat sa explic, tragand cu ochiul in dormitorul slab luminat.
Dormitorul mamei era pozitionat in asa fel incat toata ziua era soare puternic si foarte cald. Stateam la 8 si asta nu ajuta deloc asa ca vara avea niste draperii groase de catifea verde cu care bloca lumina si, cat de cat ,caldura.
- Dragomir...asta e baiatul ala care te-a lovit la inceputul scolii? continua mama sa discute cu mine, de data asta aplecata peste o lada in care tinea haine de vara si pe care o scosese recent de sub pat.
- Da, el este. Mai e o colega in clasa Dragomir dar ea e cuminte si ne intelegem bine...raspund eu prompt, alunecandu-mi privirea pe spatele ei dezgolit ,acum ca era aplecata si fesele rotunde. despicate de triungiul chilotilor ei albi, tanga.
Mama avea atunci 36 de ani cred. Era o tipa nu foarte inalta dar avea un corp foarte armonios. Parul lung si blond ,fara de copil vesel pistruiat, ochi caprui si mari. Corpul ei era mai degraba atletic fiindca lucra intr-o tipografie mica unde ea si inca o colega erau si editori si manipulanti de marfa. Cara colete, manevra masini...In afara de putina burtica datorata probabil sarcinii, corpul ei era tonifiat si nu-mi amintesc sa fi vazut nici multi ani mai tarziu celulita sau grasime in exces.
Incercam sa nu ma uit fiindca banuiam ca nu e ok sa faci asta dar eram foarte curios. In apartamentul nostru se inchideau usile si nu avusesem ocazia sa vad prea des ceea ce vedeam atunci.
Si uite asa,...



    Login