Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInger cu irisul albastru si demonul cu ochi de vulpe
Autor : vampir007 - 2014-01-05
Citita de 6342 ori - Nota 8.23 (35 voturi)

Imi plac iesirile in natura, primavara pana toamna tarziu fac drumetii prin padurile din apropierea locuintei mele, in fiecare zi descopar lucruri noi. Natura este frumoasa, ma face sa simt libertatea de care se bucura animalele din padure. Nu putine sunt momentele cand stau pur si simplu pe o buturuga si ascult cantecul pasarilor fantasme, miros florile imbalsamate si ma imaginez gol. La fel de gol ca un recipient pe o masa fara un scop anume fara griji, simt doar bucuria ca exist pe aceasta planeta. E o senzatie pe care putini ajung sa o cunoasca cu adevarat.
Cu siguranta cei de la emisiunea “Test de supravietuire in 2” au simtit-o. Doi necunoscuti, un barbat si o femeie, naufragiati in natura salbatica, fara hrana, fara apa si fara haine. Mi-as dori sa traiesc asemenea experienta, dar ma cam tem de cele 21 de zile in care trebuie sa vanez cu arme construite de mine. Nu ma prea pricep la construit arme, forturi si chestii din astea si cu toate astea poate stie ea.
Aceasta faptura care sta in fata mea si se incalzeste la soare ca o soparla. Pielea ei atinge un cearceaf alb ca spuma laptelui, sanii ei se uita direct spre soare, pasarica ei respira multumita din aerul proaspat al padurii.
Relaxarea tipei satene ma uimeste. Timpul pentru mine se oprise in loc, priveam un tablou din care faceam si eu parte. Analizam cu atentie fiecare detaliu din jurul trupului ei precum si cele ce ii acopereau trupul, o palarie de paie ce ii ferea obrajii de mangaerea soarelui si o carte pe care o tinea in mana dreapta. Eram convins ca dormea. Nu stiu cat timp m-am holbat la ea dar m-am ascuns repede intr-un tufis din apropiere cand a inceput sa se miste pe cearceaf.
Atunci am vazut-o, un inger cu irisul albastru si un demon cu ochi de vulpe cu un contur frumos creionat, buze moi si o alunita pe gat care o facea ata de sexy. Aceasta faptura era o himera, reprezentatia vie a unui inger ce a iubit cu pasiune un demon.
Mi-as fi dorit sa ne intalnim in alte circumstante nu aici in padure in timp ce ea face plaja goala in acest luminis. Daca as fi iesit din tufis si ias fi spus ca m-am indragostit ar fi zis ca sunt un pervers nenorocit … Dar intamplarea facea sa fie adevarat.
Se uita de jur in prejur, priveste cu mai mare atentie tufisul dupa care ma ascundeam, dar nu cred ca m-a vazut pentru ca imediat isi scoate din poseta de langa ea un vibrator destul de maricel, se ridica in fund. O mana o duce spre pasarica rasa perfect si cu doua degete cauta sa se joace cu clitorisul, iar cealalta in care tine vibratorul o duce spre sanii ei drepti, rotuzi si frumosi, incepe sa se atinga provocator cu acel vibrator dupa care il baga in gurita ei miscand buzele ca pe un penis adevarat.
Desi eram un spectator indragostit de o necunoscuta pe care am vazut-o acum cateva minute pentru prima data in viata mea, scena aceea era atat de excitanta incat penisul meu reactiona in pantalonii scurti pe care ii aveam pe mine si ma implora sa il scot si pe el la aer, vroia sa priveasca si el spectacolul erotic pe care il oferea scumpa himera cu irisul albastru si ochii negrii creionati.
Dupa ce si-a bagat vibratorul in vaginul ei primitor s-a lasat pe spate, se arcuia de fiecare data cand il introducea adanc cu o mana, iar cu cealalta mana isi masa sanii perfecti si se juca cu sfarcurile tari, ochii ii avea inchisi semn ca se excita maxim, penisul meu erect avea parte si el de un tratament special in timp ce privea erotismul ei.
Inchid ochii, nu mai pot tine in mine samanta sub presiune, si stropesc cu lichidul meu seminal frunzele tufisului dupa care ma ascundeam, il mai frec cateva secunde dupa aceea ca sa il linistesc. Deschis ochii si o vad pe ea langa maine, ma privea. Imi masura penisul si se uita la cantitatea de sperma aruncata pe frunze.

- Vad ca ti-a placut reprezentatia mea! spune ea zambind.
- De unde ai stiut? intreb eu uimit cu pensisul inca erect in mana.
- Te-am vazut in timp ce coborai de pe deal, m-am facut ca dorm sa vad ce reactie ai, dar nu m-ai observat decat atunci cand ai ajuns langa mine si atunci ai ramas asa de uimit.
- Pai ce vroiai sa sar pe tine, nu zic ca nu mi-ar fi placut dar eram un nesimtit dupa aceea.
- Mi-a placut cum ai reactionat, de aceea ti-am oferit showl asta, aaa si pentru ca esti dragut! Hai sa ne intindem la mine pe cearceaf, imi mai tii de urat! si intinde mana spre mine zicand ca pe ea o cheama Ioana.
- Incantat de cunostiinta! Eu ma numesc Gabi.

Amandoi stateam pe acelasi cearceaf, in aceeasi pozitie in timp ce ne uitam unul la altul, discutam despre nimicuri. Pielea ei parca ataragea toate razele de soare si eu le respingeam cu hainele de pe mine, un tricou si pantalonii scurti care imi acopereau din nou madularul. Nu mai aveam subiecte de dezvoltat, insa ea cauta cartea cu manutaei firava si mi-o inmaneaza.

- Iti place literatura erotica?
- Nu ma dau in vant dar am mai citit cate ceva!

Si ma uit la cartea pe care mi-a inmanato, era primul volum din “Cinzeci de umbre ale lui Grey” de E.L. James.

- Nu am citit-o inca dar planuesc sa o citesc pe viitor, am auzit ca dupa sase saptamani de la lansare cartea s-a vandut doar in SUA in 10.000.000 de copii.
- Te pricepi imi place, am sa ti-o imprumut si tie sa o citesti dupa ce o termin eu!
- Multumesc, unde ai ajuns cu cititul.
- Sunt abia la inceput, primele pagini.Astept sa ajung la partea mai siropoasa.

O privesc, ii urmaresc sanii care se loveau unul de altul in timp ce imi explica cum isi imagineaza ca se termina cartea desi nu stia nici cum incepe prea bine. Ma uiatm la ochii ei care ma intepau de fiecare data cand se uitau spre mine. Trupul ei perfect ma face sa imi doresc altceva, nu vroiam sa stiu cum se va termina cartea in varianta originala scrisa de Ioana, ma arunc asupra buzelor ei si o sarut fara prea multa ezitare. Ii place. Nu mai zice nimic si se relaxeaza, se intinde pe cearceaful alb in timp ce eu imi strecor mana intre picioarele ei bronzate. Isi lasa trupul mangaiat de respiratia mea si de mainile mele ce cautau cele mei erogene zone ale corpului ei. Simt si eu o mana in pantaloni care ma apuca de penis si ma trage usor pana cand se inatreste. Imi arunc de pe mine pantalonii si tricoul, raman la fel de gol ca ea. Se vedea diferenta de culoare, ea bronzata perfect, eu doar prin anumite locuri. Dar pentru mine nu conta decat sa ii simt pielea fina cum se atinge de pielea mea, sa ii simt buzele cum ma saruta si sa ii simt vaginul stramt in timp ce penisul meu intra in ea incet. Ii sarut sfarcurile tari, ea se zbate in bratele mele ca un peste abia scos din apa, are orgasm, ce senzatie…
Ce ma bucur ca atingerile mele au avut efect, ce ma bucur ca penisul meu intra in ea atat de usor acum, simt ca ii place, vreau sa continui dar ma opreste. Se ridica si spune ca vrea sa o penetrez pe la spate in anus. Imi placea fantezia asta, nu m...



    Login