Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul unei prietenii minunate
Autor : lizuzambet - 2010-12-28
Citita de 17575 ori - Nota 8.06 (68 voturi)
Eram cel putin 100 de oameni pe peronul 3 al garii. Probabil valul doi de navetisti ce aveau sa coboare in garile mici insirate de-a lungul liniei ferate, ce nu prinseserea trenul de 5 fara 15. Puteam sa fi mers si eu cu acel tren, dar stiam ca va fi inghesuiala si oricum nu voiam sa ajung prea devreme la destinatie. Era Vineri seara. Mergeam in resedinta judetului vecin, un drum de 1 ora si 43 de minute. Ma intalneam cu Marius. Pe Marius il cunoscusem pe Hi5. Dupa cum am spus, e din alt oras si e genul care se baga in seama cu fete pe hi5. Avea peste 1000 de prieteni dintre care majoritatea fete. Deci nu m-am simtit flatata sau speciala. Nicidecum. Dar mi-a lasat niste comm-uri la unele poze “mai obraznice” ale mele. Apoi am comentat si eu ironica la ale lui. In scurt timp am facut schimb de id-uri de messenger si am inceput sa vorbim. Asta a fost in urma cu mai mult de 3 luni. Iar acum a sosit momentul sa ne cunoastem personal. De ce ma duc la el? Sa ma fut cu el. Am ales intentionat cuvintele astea: “sa ma FUT cu el”. E noua mea personalitate... Dar cred ca trebuie sa incep cu inceputul.
Buna,ma numesc Eliza dar inca de mica mi s-a spus Lizuca. Imi ador numele. Pentru ca asa imi spunea Mamaie, bunica din partea mamei. M-am nascut in 1991 si inca din acel an tata a profitat de noua libertate a romanului si a plecat sa vada Europa, muncind in aproape toate tarile dezvoltate. Venea rar acasa. Ca si copil, pana sa incep sa-i simt lipsa, era bine. Aveam mereu haine de calitate si cadouri multe de sarbatori. De 11 ani tata e stabilit in Italia, la Milano . In urma cu patru ani mama satula sa stea despartita l-a amenintat cu divortul dar tata a facut o mutare asteptata si a luat-o la el, gasindu-i de munca. Eu abia incepusem liceul si au hotarat ca e mai bine sa imi termin studiile si apoi sa mai vedem. Bunica din partea tatei locuieste intr-un sat la 23 de km de orasul nostru, iar tata a obligat-o impotriva vointei ei sa se mute la oras in apartamentul nostru ca sa aibe grija de mine. Dar cel putin 3 zile pe saptamana se intoarce la casa ei sa aibe grije de animale. Uneori merg si eu, dar in ultimul timp tot mai rar. Deci ma bucur de oarecare libertate. Am spus ca incep cu inceputul si m-a luat valul gandurilor. Vorbeam de Mamaie. Mama mea e moldoveanca, dintr-o comuna de pe langa Focsani, Vrancea. Inca de la gradinita mi-am petrecut vacantele acolo. Consider ca Mamaie m-a crescut. Transformarea in noua EU a inceput cand aveam 13 ani. Era vacanta de vara si savuram la maximum placerea de a lenevi. Ma culcam tarziu si ma trezeam si mai tarziu, apoi mergeam la joaca cu prietenii mei, mergeam la scaldat in garla de la marginea satului. Era paradisul meu de copil. Doar ca nu mai eram copil. Fizicul incepuse sa mi se implineasca. Micile umflaturi de pe pieptul meu preadolescent incepusera sa prinda forma iar acum purtam cu mandrie sutien. Puta mea micuta se umpluse de par negru iar in urma cu 7 luni si 2 saptamani imi venise ciclu. Mama ma invatase sa tin un calendar micut in care sa insemn in fiecare luna cand incepe si cand pleaca.
Si iata-ma din nou la sat, la Mamaie. O tanara domnisoara in care incepusera sa clocoteasca hormonii. Sufeream de o timiditate crancena. Eram o eleva de 10 si la scoala, desi eram inconjurata si terorizata de prostii de la mine din clasa, nu cutezam sa le dau atentie. Imi vedeam de invatat si gata. Multe colege de ale mele erau emancipate, umblau cu baieti, fumau sau mergeau in baruri. Eu nu ma gandeam la astea. Bine inteles ca imi placea de Radu, un baiat cu un an mai mare ca mine din clasa de langa. Bine-inteles ca mai era si Adi, vecinul meu de la etajul 6 care era deja la liceu si pe care il iubeam in secret. Dar eram o tocilara timida, neiesind nici o catime din cliseu. Purtam chiar si ochelari cand citeam sau invatam. La Mamaie la sat, erau droaia de baieti si fete pe care ii stiam de mica. Dar nucleul grupului a fost mereu format din mine, varul meu Iliuta, Olguta fiica vecinilor de vis-a-vis si Dani, nepotul lu’ Tan’ Aglaia, ce statea pe alta ulita, dar avea gradina spate in spate cu Mamaia. Iliuta era fiul unchiului Vasile, fratele mamei, si era de o seama cu mine. Era mai scund ca mine si teribil de vanjos, mai mult ca sigur datorita muncii fizice ce-o presta de cand era de-o schioapa. Olguta era cea mai buna prietena a mea de la sat, desi era cu aproape doi ani mai mica decat mine. Iar Dani era cel mai batran dintre noi, fiind cu 10 luni mai in varsta decat mine. Dani era “logodnicul” meu. Stiti cum sunt bunicii. Tan’ Aglaia ii spunea mereu lu’ Mamaie ca eu si cu Dani ne vom casatori cand vom fi mari, iar noi roseam de rusine. Dar vorbele astea au dus implicit la o stare de fapt. Cumva eu ii eram sortita acestui baiat. Recunosc ca nu-mi era idiferent. Era un tip cool si frumos ca un diavol. El era din Bucuresti. Eu dintr-un oras maricel, dar totusi din provincie. Noi il intrebam fascinati daca a intalnit vedete prin Bucuresti iar el mintea ca da, si noi il priveam ca pe un zeu. Mereu am fost prieteni buni. Anul trecut ma sarutasem cu el. Jucasem Sticluta. Jocul in sine era cu saruturi caste dar, ceva timp mai tarziu, in intuneric, ne-am sarutat ca la carte. Fusesem atat de emotionata ca imi vajaia capul.
Dar vacanta asta, inca de cand sosise la bunica lui, se comportase altfel cu mine. Ma privea altfel. La fel si Iliuta. Acum, cunoscand mai bine specia baietilor, stiu ca de fapt ma placeau si nu stiau cum sa se comporte. Au ales modul clasic, hartuindu-ma cu ironii si comentarii rautacioase. Asta m-a bulversat cumplit caci crezusem ca Dani ma place, iar pe Iliuta nu-l intelegam deloc. Prieteni buni, isi impartaseau totul si lucrau ca o echipa. Aveam sa aflu. S-au folosit de Olguta sa-mi spuna ca Dani ma place mult. Chestia asta m-a umplut de bucurie si mandrie, caci stiam ca si Olgutei ii place mult de Dani, iar el ma alesese pe mine. In ziua aia m-am purtat cald cu el iar el mi-a raspuns in aceeasi maniera. Tot drumul de la garla pana acasa ne-am tinut de mana. Seara ne-am strans in curtea scolii cu ceilalti copii, ca in fiecare seara, sa ne jucam de v-ati ascunselea. Inca de la primul joc, impreuna cu Dani ne-am ascuns departe de toti. Doar eu si el. Il priveam din mers si apoi ii sustineam privirea cand ma privea zambind. Ma indragostisem. Simteam fluturasi in stomac. Era ireal. Lipit de un gard trona un nuc batran si noi ne-am ascuns dupa el. Undeva din directia scolii se auzeau strigatele prietenilor nostri. Dar noi eram in lumea noastra. Cu spatele la copac ma lua in brate si ma saruta usor pe buze. Era sa lesin de fericire.
Era cu un cap mai inalt ca mine. Stiam ca are parul saten dar acum era tuns zero, ca in fiecare vacanta de vara. Purta cercel in urechea stanga. Mereu emana tupeu si siguranta de sine dar acum parea si el emotionat. Isi apleca din nou capul pana buzele lui se atinsera de ale mele. Fluturasii ii luara zborul in stomacelul meu. Limba lui se insinua printre buzele mele iar eu l-am lasat sa ma cotropeasca. Oricat as fi eu de tocilara, tot am auzit de sarutul frantuzesc. Am inceput sa imi folosesc limba incercand sa fac o treaba cat mai buna.Ne-am sarutat minute in sir, cu mici pauze pentru refacerea respiratie, dupa care ne devoram din nou. La un moment dat, iubitul meu isi schimba pozitia trupului si mana lui dreapta se posta pe sanul meu, intrebator parca. Gestul lui ma speriase dar nu stiam ce sa fac. Facu el. Vazand ca nu zic nimic incepu sa ma maseze stangaci. Vazand ca nu se moare din asta, m-am relaxat nitel si am inceput sa il sarut din nou in timp ce senzatii necunoscute incepura sa-si faca de cap in corpul meu de preadolescenta. Dura cateva fractiuni de secunda pana sfarcul mi se intari sub causul palmei lui. Continuam sa ne sarutam cu patima. Mi se parea ca devenisem mai priceputa si prinsesem destula incredere incat sa ii bag si eu limba in gura.
Dani isi lua mana de pe sanisorul meu si din instinct am vrut sa-i spun sa nu se opreasca. Dar oricum, nu se oprise din a-mi devora cu pasiune gurita. Dar in curand o mana tremurand imi ridica tricoul si ma atinse timida pe burtica. Corpul mi se crispa. Mana lui urca o idee mai sus. Inghetasem de spaima.Stiam ca vrea sa ma atinga pe sani. Nimeni nu ma atinsesevreodata acolo. Imi doream sa-i spun sa se opreasca dar in acelasi timp imi era frica sa nu se opreasca, sa plece suparat pe mine.
Dar n-am mai apucat sa zic sau sa fac nimic caci micul meu san fu acoperit de mana lui fierbinte trimitandu-mi fiori in tot corpul si scurtcircuitandu-mi creierul. Eram in alta lumea. Fluturasii se mutasera din stomac mai jos, spre putulica mea virgina. Dani incepu sa-si frece podul palmei de sfarcul meu erect facandu-mi genunchii de cauciuc. Mi-am incolacit bratele in jurul gatului lui ca sa nu cad dar el probabil a luat-o ca pe un semn de acceptare si incepu sa isi intensifice efortul asupra bobocelului meu. Si nu gresea, imi placea. Dar eram atat de speriata incat stateam teapana ca o scandura. Dar si el tremura lipit strans de mine.
Se auzira niste voci.Dani isi dezlipi buzele de ale mele si l-am auzit respirand greoi pe gura. Am deschis ochii. Afara se innpotase de-a binelea. Doi barbati ce discutau despre culesul strugurilor si pretul vinului trecura pe langa noi fara sa ne remarce. Am profitat de moment si am incercat sa-l fac sa isi scoata mana de sub tricoul meu. Dar spre bucuria mea secreta Dani nu ma asculta. In schimb se rasuci si m-am trezit captiva, cu spatele lipit de copac. Imi devora gura cu saruturi patimase iar mana lui isi accentua actiunea asupra sanisorului meu sensibil. Fluturasii se mutasera mai jos, spre locul meu secret. Imi parea ca-mi vine la veceu. Dar nu era asa, de fapt simteam o placere ciudata cum n-am mai simtit pana acum, dar ma simteam uda... Oare chiar faceam pe mine? Mi-am schimbat pozitia picioarelor ca sa le pot tine strans-strans. Iubitul meu imi abandona gura si incepu sa ma sarute pe gat. Aaaaah!!!!! Fluturasii o luasera razna. Am simtit cum isi lipeste strans corpul de mine. Incepu sa se miste curios, frecandu-si zona inghinala de corpul meu. Simtem ceva tare in coasta, deasupra soldului drept. Nu eram proasta, stiam ce au baietii in chiloti dar totodata nu stiam ce trebuie sa fac EU in situatia asta. De fapt tot ce ma interesa era ca lui parea sa-i placa. Iar buzele lui fierbinti pe gatul meu imi provocau febra. Un geamat de placere ma trada, si imi fu rusine. Baiatul prinse tupeu si cotrobai pe sub tricoul meu stramt pana gasi celalat san. Il trata cu aceeasi dragoste ca si pe primul. Gura lui o gasi din nou pe a mea si i-am raspuns cu pasiune, urandu-i bun venit. Dar el se elibera si imi sopti ragusit.
“Vreau sa-i vad?”
Eram in stare de soc. Sa vada ce? Sanii????
“NU!”
“Hai, te rog!!”
Vocea lui era afectata.
“Nu!”
Vocea mea isi pierduse din fermitate. Iar mi se facuse teama ca se va supara pe mine. Si il iubeam atat de mult. Caci DA, de acum eram sigura, il iubeam.
“Numai putin, te rog. Ridic putin tricoul si gata.”
Stiam ca pierdusem aceasta batalie. Afara era oricum bezna, n-avea ce sa vada prea mult. Dar daca asta il face fericit, treaca de la mine. Am privit cercetator in jur, nu venea nimeni.
Am prins de tivul de jos al tricoului meu roz.
“Doar o secunda, da?”
“Da”.
Parca nu era vocea lui. Am ridicat incetisor de tricou, incercand sa-i urmaresc reactiile. Ma privea hipnotizat. Eram atat de tulburata incat imi era greu sa ma concentrez. Nu-mi venea sa cred ce eram pe cale sa fac. M-am razgandit brusc si am dat sa trag tricoul la loc dar el ma ghici si ma prinse de maini. Ma saruta cu foc fara sa-mi dea drumul la maini si apoi se dadu un pas in spate. Dupa atata incordare nu am mai avut vlaga sa ii opun rezistenta. In bezna de pe ulita neluminata imi ridica tricouasul pana peste umflaturile de pe pieptul meu. Sfarcurile mele roz stateau erecte in racoarea tot mai prezenta a noptii. M-am scuturat usor zgribulita dar urmatoarea lui mutare ma lua pe nepusa masa. O gura fierbinte se suda de sfarculetul meu intarit ducandu-ma intr-o stare vecina cu lesinul. M-am lipit cu spatele dezgolit de scoarta rece a nucului dar nici nu am mai simtit. Singurul lucru cel simteam era arsura limbii iubitului meu ce imi cotropea cand un sfarc cand pe celalalt. Fluturii se zbateau sa iasa din putulica mea si nu reauseam decat sa respir greu pe gura cu mainile inclestate in umerii lui ososi in timp ce strangeam tare din coapse sa nu-i las sa iasa. Dar n-am reusit. Valuri, valuri fluturii evadara lasandu-ma fara vlaga in bratele iubitului meu.
Nu stiam inca dar avusesem primul orgasm din viata mea. Acum imi vine sa rad. Caci e chiar amuzant. Off, si trenul asta nu mai vine. Mi-am cotrobait in poseta si am scos pachetul de Kent. Nu aveam bricheta si luasem cutia de chibrituri de la aragaz, inainte sa plec de acasa. Am scaparat chibritul si mi-am aprins tigara...
Timp de o saptamana am plutit in Paradis. Traiam prima mea dragoste. Dani devenise atat de dragastos cu mine. Fusese la Focsani si la intoarcere mi-a daruit un lantisor cu inimioara. Eram indragostita pana peste urechi. Cand nu eram cu el, ii povesteam totul Olgutei, cat de mult il iubeam si cat de mult ma iubeste... dar omiteam sa-i spun ce faceam in fiecare seara in intuneric. Ne gasisem un loc ferit, pe coama unei costise golase necirculata pe timp de noapte. Acolo, asezati pe paturica cu care ma invelea Mamaie cand eram copila, petreceam oreintregi in bratele iubitului meu.
Apoi noaptea, acasa in pat, petreceam ore fara somn gandindu-ma la fiecare clipa petrecuta cu el in ziua ce trecuse. Apoi adormeam fericita, strangand perna in brate. In patul din partea cealalta a camerei Iliuta sforaia usor.
Cu fiecare moment impreuna Dani devenea tot mai indraznet iar eu din ce in ce mai incapabila sa-i rezist. Acum nici nu mai comentam cand imi baga mana sub tricou si chiar asteptam cu nerbdare sa mi-l salte peste sani ca sa ma sarute cu buzele lui catifelate si sa ma atinga cu limba lui fierbinte care imi faceau fluturasii sa innebuneasca de placere.
Apoi asta nu mai fu de ajuns pentru el si incepu sa ma atinga intre picioare. La inceput se facu ca pune mana din greseala dar si-o retragea repede si continuam jocurile noastre obisnuite. Apoi incepu sa se urce pe mine in timp ce isi freca membrul umflat de corpul meu, pe unde se nimerea, pe abdomen, pe coapsa. Apoi dupa ceva vreme il auzeam cum icneste de cateva ori si ramane nemiscat. Eu nu stiam ce se intampla si prima oara am crezut ca s-a lovit la chestia lui si il doare. Dar nu parea sa-l doara. Dupa ce facea chestia asta parea ca-si pierde interesul fata de mine si in scurt timp ne adunam patura si plecam acasa. In pat, in intuneric, rasuceam problema pe toate partile dar nu intelegeam nimic. Ardeam sa-i povestesc Olgutei si sa o intreb pe ea ce parere are, desi ea e mai mica decat mine. Doua capete sunt mai bune ca unul, nu? Dar nu puteam sa-i spun. Pe ea o minteam mereu ca eu si Dani doar stam si ne sarutam. Ca sa para si mai veridic i-am marturisit ca el a incercat sa imi puna mana pe sani dar eu l-am impins si de atunci n-a mai incercat.
Ce nu vedeam eu datorita cetei ce-mi invaluia creierul era ca verisorul meu Iliuta se schimbase. Dar eram prea preocupata de relatia mea cu Dani ca sa observ ce se intampla in jurul meu. Iliuta se schimbase. Nici nu mai umbla cu Dani, de care fusese nedespartit pana atunci. Noi dormeam in aceeasi camera, dar in paturi diferite. Mamaie dormea in bucatarie, care era intr-o casuta separata de casa principala. Asa fusese dintotdeauna. Era lucru obisnuit sa dormim in camera unde era televizorul. Eu veneam de la intalnirile mele erotice cu iubitul meu si intram pe furis in curte. Stiam ca Mamaie doarme deja iar de Iliuta nu-mi pasa, dar totusi intram tiptil. Si in aceasta noapte, varu-miu era la fel ca intotdeauna la el in pat, doar in chiloti, cu telecomanda in mana. Si ca de obicei ma intreba acelasi lucru:
“Ai fost cu el?”
Ma privea cu un zambet “stiu eu ceva” in coltul gurii.
Iar eu, incercand sa-mi maschez vinovatia ce-o simteam am incuviintat din cap si iam incercat sa schimb subiectul.
“Ceva bun la televizor?”
“Nttt!” facu el. “Cacaturi, ca di obicei.”
Zambetul parca se largise si mai tare.
“Ma duc sa ma schimb.” L-am anuntat si am intrat in camera urmatoare, inchizand usa dupa mine.
Inima imi batea nebuneste. Ce e cu zambetul ala? Oare banuieste ce facem noi? Oare STIE? Mi-am tras tricoul peste cap si mi-am privit sanii. Dani spusese ca-s cei mai frumosi pe care-i vazuse vreodata. Chiar mai frumoasi ca aia din filmele porno. Nu vazusem niciodata un film porno, dar stiam ca minte. Sanii mei abia infloreau. Mi-am tras pe mine tricoul lung in care dormeam de obicei. Numai gandindu-ma la iubitul meu Dani si la cum ma saruta pe sani imi trezi fluturasii din stomac. Si brusc am avut o senzatia ca cineva ma priveste. Am intors repede capul catre usa, dar nu se vedea nimic, doar lumina emanata de televizorul pornit, in camera cealalalta. Convinsa ca mi s-a parut am revenit la gandurile mele. Eram inca sub influenta adrenalinei de mai devreme. In aceasta seara atinsesem prima oara ... o scula de baiat. A fost atat de ciudat sa o ating. E ca nimic altceva ce am atins pana acum. E atat de catifelata si totusi atat de tare. Dar inainte de asta facusem nefacutul. L-am lasat pe Dani sa-mi bage mana in chilotei, sa imi atinga locul secret. Imi fusese frica de ce avea sa se intample, de ce o sa zica. Dar el parea fermecat. Si-a trecut mana prin parul meu pubian apoi a dat de butonelul meu magic. Cand m-a atins am crezut ca mor de placere. M-a curentat in tot corpul, pana in varful degetelelor de la picioare. Mi-a bagat un deget intre buzite de am zis ca innebunesc. Fluturii se bateau intre ei la puta mea care era atat de uda ca am avut un atac de panica. Oare imi venise Rosul? Incercam fara sa reusesc sa-mi amintesc daca trebuia sa vina azi sau nu. Ma gandeam cu groaza sa-l vad pe dragul meu Dani cum isi scoate degetele plinde de sange scarbos din chiloteii mei. Dar n-am apucat sa-mi termin gandurile caci degetele lui devenira active in crapatura mea uda si ma trimise intr-o stare de delir. O ceata placuta ma invalui si valuri de fluturasi roz iesira din mine in timp ce cu coapsele stranse tare i-am capturat mana, pierduta in niste senzatii nemaintalnite pana atunci.
Cand ceata se mai rispi l-am simtit cum stand pe o parte, isi freca umflatura din pantalonii scurti de coapsa mea. Ii simteam rasuflarea greoaie pe gat. Stiam de acum ca ii place cand se freaca in felul acesta de mine. Iar eu sunt fericita sa-i fac placere. Dar azi aveam curaj.
“Vr... vrei sa... te at...ing si eu... acolo?”
Corpul amantului meu iubit incremeni o clipa.
“Ai vrea?”
Vocea parea cumva incredula.
“Pai...da. Dar sa-mi spui... ce sa fac... Eu n-am mai...”
Imi intrerupse vorbele cu un sir de sarutari febrile. Apoi se facu comod si-si trase nerabdator pantalonii spre genunchi. Nu era deloc lumina si abia distingeam formele dar el m-a prins de incheietura mainii si m-a ghidat. Chit ca era intuneric si nu vedeam mai nimic, intre mine si penis a fost dragoste la prima vedere. Si acum, 6 ani mai tarziu, momentul meu preferat este cand mi se arata in fata ochilor pula unui nou amant. Sunt o fanatica a pulii. La un barbat iubesc in primul si in primul rand pula. Dar o sa revin la asta.
Iubitul meu Dani icni zgomotos in momentul in care i-am apucat tandru scula lui subtire.
“Beleste-o incet” ma indruma el, dar eu habar nu aveam ce voia sa zica cu asta. Continuam sa io tin in pumnul meu mic, in lipsa luminii lasand celelalte simturi sa “vada” minunatia din mana mea.
Fremata atat de ciudat in mana mea, intrigandu-ma la maximum. Simteam dorinta inexplicabila de a o duce la nas sa o miros, sa o pun in gura sa o gust... dar gandul desi ma cam oripila, facuse ca fluturasii sa se intoarca acolo jos, unde deveneau neastamparati.
Inactivitatea mea paru sa-l enerveze pe iubitul meu care ma prinse de mana si incepu sa mi-o culiseze in jurul carnaciorului lui intarit. Tot mai rapid, tot mai rapid pana in momentul in care mainile i se inclestara pe mana mea si am simtit ceva fierbinte curgandu-mi pe mana.
O fi sange? M-am alarmat eu nestiutoare. Dar nu parea sa-l doara. Se prabusi extenuat pe spate si ma trase langa el. Se cuibari la pieptul meu gol rasufland zgomotos dar eu ramasesem cu gandul la lichidul ce-mi ardea degetele. Oare ce o fi?
Atenta sa nu ma observe mi-am dus mana la nas. Am inspirat adnac si un miros ciudat mi-a invadat simturile. Fara sa ezit mi-am bagat un deget in gura si am lasat limba sa testeze substanta lipicioasa. Gustul mi-a s...



    Login