Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul unei prietenii minunate (partea 3)
Autor : lizuzambet - 2011-01-09
Citita de 12777 ori - Nota 7.96 (76 voturi)
************************************ 3 *****************************************
Extenuata de sportul facut pana spre dimineata am dormit greu si m-am trezit dupa 11. Am deschis ochii ranjind. Eram bucuroasa si stiam de ce. Azi noapte fusese extraordinar. Iliuta ma intorsese pe toate partile, in toate pozitiile, in timp ce pula lui tare imi facea fluturasii sa planga de placere. M-am intors sa vad daca e inca in pat si am simtit o crampa familiara in burta. La naiba...Venise Rosul. M-am pipait acolo jos si mi-am confirmat. Da, venise. Si ce moment prost isi alesese, taman acum cand am inceput sa ma inteleg cu Iliuta asa de bine.
Noaptea, intre partide... in timp ce eu nu-i lasam pula din mana, fascinata de tranzitia de la tare la flasc, apoi din nou beton armat... Iliuta mi-a povestit mai multe. Mi-a marturisit ca de cand am venit in aceasta vacanta nu-si mai gasea locul. Ca nu ma scapa din ochi cand ne scaldam la garla. Mi-a placut atat de mult sa aud ca ma dorea incat m-am bagat mai tare in el, iar pula incepu sa se intareasca in mana mea micuta. In scurt timp varul meu ma incalecase din nou si bagheta lui magica era adanc infipta in mine facandu-ma sa tip la urechea lui.
Simtindu-se tot mai in siguranta, in a doua pauza mi-a destainuit si mai multe. Se pare ca se trezea mai devreme ca mine, ceea ce stiam. Dar ce nu stiam e ca statea si ma privea dormind masturbandu-se in liniste si ca de cateva ori a dat cearceaful la o parte sa imi priveasca fundul sau pantalonasii mei mulati pe fese sau pe pizduca. Ah, revolta mea s-a innabusit in lacrimile fluturasilor caci ei adorau gandul ca Iliuta ma privise pe ascuns si chiar profitase de somnul meu greu. Ah... si a mai urmat o repriza.
Si acum... Rosul. Ce moment prost isi alesese. Am cautat calendarul si am descoperit furioasa ca venise cu 3 zile mai devreme. DE CE?!! De ce ACUM!? Aaaghhhh!
M-am dus la geanta mea de calatorie si am scotocit dupa tampoane. A trebuit sa-mi schimb si chiloteii caci erau usor patati cu sange dar mai ales imbibabti cu sucurile mele si sperma lui Iliuta ce se scursese din pasarica mea in timpul noptii. Ah, mai bine ii ascund si ii spal cand nu ma vede Mamaie.
Am auzit usa de la casa si apoi varul meu isi facu aparitia. Ranjea satisfacut facandu-ma sa ma imbujorez. Nesimtitul.
Dar el veni si ma lua in brate bagandu-mi limba-n gura. Cu sanii striviti la pieptul lui m-am abandonat in sarutul pasional. Eram amanti. Am simtit o mana pe buci apoi coborand intre ele incercand sa ajunga la comoara. L-am prins de mana.
“Stai nebunule!!”
Dar din nou s-a impus prin forta si a ajuns la partea fierbinte a chiloteilor mei.
“Ce-ai aici?”
“Tampon. Mi-a venit ciclul.”
“Aaaaaghhhh!” facu el cu ciuda. “Si ci pula voiam sa-ti trag”...
Fluturasii frematara: PULA!!!!! Dar nu se putea. Ah, de ce a venit mai repede decat trebuia. I-am simtit pula intarita pe abdomen si tanjeam sa o ating. Acum era lumina si puteam sa o vad... sa o admir.
“Unde e Mamaie? Scoate-o putin afara...”
Dupa sesiunea de azi-noapte dvenisem mai familiara cu varul meu. Acum nu-mi mai era teama sa cer pula, daca asta doream.
“Mamaie e la Biserica, nu stii? E Duminica”...
Ah, chiar. Trebuia sa fi mers si eu cu ea, ca de obicei. Probabil ma lasase sa dorm...
“I-am spus ca te-ai culcat tarziu ca te-ai uitat la televizor si te-a lasat sa dormi”...
Mana lui era deja sub tricouasul meu si imi ciupea usor sfarcul. Am gemut usor si m-am lipit si mai strans de el. I-am bagat limba-n gura iar el incepu sa-si frece erectia de abdomenul meu. Il voiam in mine. Fluturasii plangeau in colivia lor dar nu aveam ce sa le fac. Iliuta incepu sa ma pipaie iar pe fund dar l-am oprit cand mana lui imi departase fesele ca sa ajunga la pizduca. Imi doream mai mult ca orice sa simt pula lui sculata in pasarica mea dar Ighhhh!! Sange!.
“Haidi, ba!” facu el frustrat.
“Iliuta, NU!”
Apoi mi-am imbunat vocea.
“Vreau si eu... dar acum curge sange din mine... si ma cam doare burta”.
“Si... cat dureaza? O zi... doua?”
As fi vrut eu.
“Patru... uneori cinci.”
“Haidii baai!!! Chiar 5?”
“Da.”
Problema fiind clara m-am desprins de el si mi-am dat tricoul jos in ideea de a ma schimba in hainele de zi. Dar cred ca sa stai in sanii goi in fata unui barbat cu o erectie dureroasa in pantaloni nu e tocmai indicat. Asa ca m-am trezit trasa in pat in bratele vanjoase ale verisorului meu. El era deja la bustul gol si pielea ni s-a atins placut. Ma saruta pe ceafa si parul mi se zburli. Sfarcurile mi se pietrificara cand lobul urechii imi fu umezit de limba fierbinte a varului meu. Putulica imi deveni si mai uda si am inceput sa-mi blestem din nou ghinonul. Mana lui imi strangea cand un san cand celalalt.
“Stai, mai Iliuta... stai. Intelege ca nu poti sa ma futi in starea asta.”
Imi dadu drumul dar eu nu m-am departat de el. Eram si eu teribil de excitata. Si apoi... voiam sa i-o vad, nu? Lasat pe o parte, cu un genunchi ridicat Iliuta ma privea dezamagit. Intre picioarele lui, pantalonii lui decolorati faceau cort. Iliuta nu purta chiloti. Imi privi pielea alba a sanilor ce contrasta cu restul pielii foarte bronzate. Purtasem sutien la soare, normal... asa ca acum pe piept aveam 2 triunghiuri de piele alba iar in mijlocul lor... sfarcuri roz... ce acum erau tari si sensibile la atingere.
“Nu vrei sa-ti faci laba? As vrea sa ma uit”... i-am propus eu cu lascivitate in voce.
Varul meu cantari cateva momente aceasta optiune. Banuiam ca nu-i suradea ideea sa revina la obiceiul acesta trist, cand o vulpita ca mine statea numai in chiloti in pat cu el. Dar eu eram super curioasa. Aseara il pipaisem peste tot si aflasem ca ouale alea ce stateau in saculetul lor de piele se numeau coaie si ca de fapt de acolo iese sucul de barbat, sperma. Ah, cate informatii pretioase aflasem aseara. Si acum voiam sa vad...
Iliuta se prinse de elasticul pantalonilor scurti si ii trase in jos. Pula lui de adolescent se iti semeata. Am invaluit-o cu priviri lacome, de la coaiele paroase pana la capul rosiatic-vinetiu, acoperit doar in parte de piele. Piele care stiam ca se beleste, lasand capul pulii gol ca un pui cu gat-golas. Si gandul ma facu sa rad.
“Ci-i fa? Di ci razi?”
“Nimic”, am chicotit eu.
Am intins mana si i-am apucat carnatul. Aveam mana mica dar ii cuprindeam baza cu usurinta. Nu stiam cat de gros ar trebui sa fie o pula dar asta nu parea din cale afara. Nici foarte lunga nu era. Cam o palma jumate de-a mea, de la baza ei, am apreciat eu.
Iliuta respira rar iar stomacul lui plat se incorda la intervale neregulate si concomitent ii simteam carnatul zvacnind in pumnul meu.
“Da-i la laba”... ma indemna el soptit.
“Ce? !! Pai TU sa-ti faci laba, eu ma uit”...
“Tu faci mai ghinii”...
Daaa, eu fac mai “ghinii”. Ma indoiam de asta, dar banuiam ca-i place faptul ca il ating EU. Iar mie imi placea sa-l ating. Ah, da... fluturasii incepura sa lacrimeze acolo jos. Am inceput sa imi misc mana inclestata in jurul pulii lui Iliuta. Excitat, acesta ridica din fund in ritmul mainii mele.
“Prindi mai di sus... si belestii mai ghinii”...
Am apucat mai sus si cursa mainii mele devenii mai ampla. La fel si gemetele varului meu. Muschii abdominali ii se contractau in fata ochilor mei in timp ce-i pompam carnaciorul. Il simteam privindu-ma dar nu-mi pasa de el. Eram fascinata de carnatul din mana mea. De venele ce-l brazdau, de forma si protuberantele acestei jucarii magice. Ma indragostisem! De sexul verisorului meu si de sexul masculin in general. Priveam hipnotizata capatana rosiatica disparand si aparand din pumnul meu strans. Si gaurica aia din varf din care incepuse sa se scurga un lichid incolor. ERA OARE SPERMA?!!
Cu mana libera am sters varful si am gustat licoarea... Parea sa fie sperma desi nu era atat de vascoasa. Pierduta in ganduri am simtit o mana pe ceafa tragandu-ma catre erectia din mana mea. WOOOW!!!
“Ce faci?!!”
“Ia-o-n gura”...
Nu-mi venea sa cred si prada instinctului am refuzat categoric incordandu-mi corpul ca sa ma pot opune.
“Bago-n gurita, fa!”
Vocea ii devenise rea. Din nou instinctul ma indemna sa ma incapatatanez dar fluturasii doreau sa guste pula lui Iliuta. Dar rautatea lui ma enervase si desi abaia asteptam sa imi infasor buzele in jurul unei puli am decis sa ii dau o lectie nesimititului de Iliuta.
“Spune te rog”...
Mana de pe ceafa se inclesta si mai tare apoi se relaxa.
“Ti rog.”
Era suficient, dar Iliuta ma batu din nou la jocul acesta.
“Lizuca, ti rog sugi-mi pula.”
Nu-mi placea cum suna... dar imi placea cum suna, daca ma intelegeti. Impinsa de fluturasi mi-am ajustat pozitia ca sa ajung cu capul aproape de mijlocul lui. Mi-am apropiat buzele de capul ros-vinetiu. Narile imi fura invadate de un miros pe care n-aveam sa-l mai uit niciodata. Era mirosul de PULA.
Fluturii frematau in stomacelul meu. Cu ochii inchisi am deschis gura si am coborat-o in jurul capatanii pana am simtit-o in cerul gurii. Undeva departe l-am auzit pe Iliuta gemand adanc apoi lasandu-se pe spate... dar era departe. Eu eram teleportata intr-o lume populata doar de mine si de jucaria de carne din gura mea. Aveam gura plina cu carne tare si o simteam apasandu-mi cerul gurii in timp ce limba se contracta spasmodic tapand obiectul strain ce-mi invadase gura. Cateva secunde ce mi-au parut o vesnicie am stat cu ea nemiscata in gura incercand sa-i ghicesc gustul. Era ceva... nu stiu... ciudat... dar placut-ciudat... si avea un gust sarat amestecat cu gustul sarat de sperma, pe care-l stiam deja. Aaahhhh, fluturasilor le placea mult, mult, mult...
Si mana revenii pe ceafa si ma apasa brutal. Capatana pulii se freca de bolta palatina si se afunda spre gat. Nu m-am inecat deloc, dar am fost luata prin surpindere de efectul acestei miscari asupra fluturasilor. Innebunisera si plangeau, imi simteam pasarica fleasca si STIAM ca nu de la sange. AAAAH, tanjeam sa-mi bag pula lui Iliuta in pizduca sa domolesc dansul fluturasilor... sau macar sa-mi var un deget acolo jos la butonasul magic... Dar pana una-alta, aveam o pula infipta in gatlej caci Iliuta isi dubla miscarea mainii din ceafa mea cu o miscare de sens opus a bazinului. De data aceasta m-am inecat usor si Iliuta imi dadu drumul. Am tras aer in piept si m-am napustit din nou spre sexul lui. L-am lasat sa ma patrunda pana in cerul gurii apoi l-am scos afara aproape tot... apoi din nou pana in cerul gurii... aaaahhhh. Imi place!!! Si lui Iliuta ii placea. Il auzeam grohaind ca un porc la scarpinat. Inca mai aveam mana lui pe ceafa dar nu ma mai apasa deloc. Eram libera sa i-o sug cum voiam. Sa SUG pula... auzisem injuratura asta la baieti de nenumarate ori. Si paruse atat de vulgar... dar daca ASTA insemna sa sugi pula... pai mie nu mi se parea un lucru rau deloc. Ba chiar era extraordinar de minunat.
Excitata am inceput sa imi accentuez miscarea asupra pulii verisorului meu, care lasat pe spate savura momentul.
Porcul, ii place... Dar si mie imi placea. La fiecare miscare a pulii, se freca placut de limba mea aspra. Fara sa imi dau seama incepusem sa ling carnea ce intra si iesea. Adoram felul in care rugositatile capatanii se frecau de limba. Aaaha, da... Strangeam din coapse incercand sa domolesc fluturasii. Era nebunie ce se intampla acolo. Cu gura plina de pula si cu o dorinta imensa in pasarica Il doream pe Iliuta in interiorul meu IN ACEL MOMENT. Si atunci in mintea mea si-a facut loc o mare nedumerire... Cum naiba fac? Ca imi place sa sug dar imi place si sa fiu fututa...
Mana lui Iliuta o acoperi pe a mea, la fel cum facuse si iubitul meu Dani, cu ceva nopti in urma, Iliuta ghidandu-ma sa ii pompez carnatul. Am stiut ca vrea sa ii fac laba si sa il sug in acelasi ti...



    Login