Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul unei prietenii minunate (partea 2)
Autor : lizuzambet - 2011-01-03
Citita de 13982 ori - Nota 8.33 (64 voturi)
********************************* 2 *****************************************
M-am trezit pe ora 1. Eram epuizata psihic si se manifesta si asupra corpului. Eram franta. Ma durea ingrozitor capul unde fusesem lovita. Inca nu realizam pe deplin ce se intamplase. Stiam ca Iliuta ma violase si ca asta era ceva rau dar nu eram suparata pe el. Imi luase cateva ore sa adorm dupa ce el isi facuse mendrele si se retrasese din mine. Deflorarea fusese dureroasa in lipsa umectarii iar Iliuta nu fusese tandru deloc. Cazuse epuizat in pat, langa mine, dar in cateva secunde realiza cu adevarat ce grozavie comisese si fugi din camera, undeva. Nici nu-mi pasa. Cu genunchii la piept plansesem incet. Apoi lacrimile mi-au secat. Voiam sa-i spun lui Dani tot ce s-a intamplat. El ma va razbuna. Il va snopi in bataie pe Iliuta pentru ce facuse. Da. DA!!!
Dupa ce iesise din camera, putin mai impacata, am inceput sa evaluez pagubele. M-am tapat incetisor la puta. Ma simteam foarte uda si ingrozita ma imaginam plina de sange, caci cine stie ce vena mi-o fi atins barbarul acela ce m-a pangarit. Dar durerea se estompase aproape total. Simteam mai mult o usturime. Iar gaurica mea mustea de substanta vascoasa si fierbinte. Tematoare am palpat cu degetul intrandul vaginului meu greu incercat. Ma ustura usor dar eu eram uimita de usurinta cu care degetul mi-a alunecat inauntru. M-am atins peste tot acolo inauntru surprinsa sa descopar ca par intreaga, nimic nu pare rupt sau ranit. Doar o abundenta a lichidului vascos ce-mi trezi interesul din ce in ce mai mult. Daca nimic nu e rupt acolo jos, poate nu e sange, nu? Sa fie?!!...
Mirosul sucului de barbat imi invadase narile ca un parfum scump. Intr-o secunda aveam degetul in gura iar limba curata zeama vascoasa de pe el. Era sperma... Doamne, si cat imi placea gustul ei. Fluturasii incepura sa-mi zboare in burtica. DAR NU! Asta era sperma lui Iliuta, cel care ma pangarise. Care imi luase fecioria impotriva vointei mele. M-am urat pentru faptul ca am gustat sperma lui, cand singura sperma cu care ar trebui sa ma desfat e cea a iubitului meu Dani. DA, cand Dani va auzi ce mi-a facut Iliuta il va calca in picioare iar Iliuta va cersi indurare in genunchi, iar eu am sa-l scuip in fata si am sa-i intorc spatele. Nici o mila!
Si am adormit.
Cum am spus, m-am trezit tarziu. In camera era innabuseala, afara fiind cel putin 35 de grade. Cu teama am tras cu ochiul la patul lui Iliuta, dar nu era acolo si am rasuflat usurata. Chiar nu voiam sa dau ochii cu el. Ma simteam rau atat fizic dar mai ales psihic. Voiam doar sa zac in pat. Imi era ciuda pe razele vesele alea soarelui, starea mea mentala cerand nori negrii si potop de ploaie rece. Am dat sa ma ridic sa beau niste apa dar am ametit si era sa ma prabusesc. Mi-am pipait ceafa, aveam un cucui baban. Ma lovise bine diavolul. Am descoperit urme de sange pe interiorul coapselor iar cand am tras la o partecearceaful cu care ma acoperisem, si mai multe pete erau pe cel ce acoperea patul. Oare le vazuse Mamaie? Ce-o sa zica? Am dat sa smulg cearceafurile de pe pat, in ideea de a le ascunde undeva si sa caut altele curate... dar Mamaie era o maniaca in privinta acestora si ar fi remarcat. Mai bine ii spun ca mi-a venit ciclul. Da, mai bine asa.
“Uai Iliuta!! Scoati o caldari di apa si punii in troaca la puii cieia!” am auzit-o pe Mamaie strigand.
L-am zarit pe varu-miu violatorul luand o galeata din bucataria unde dormea Mamaie si indreptandu-se catre fantana. Violatorul meu nu parea afectat de ce comisese azi-noapte ci fredona o manea penduland violent caldarea. Era imbracat doar cu o pereche de pantaloni scurti albastrii superdecolorati. I-am privit spatele bronzat. Era musculos pentru un pusti de 13 ani. Si iar l-am urat pentru ce mi-a facut si am trimis mental blesteme asupra lui. Probabil coincidenta dar scapa caldarea din mana si asta imi aduse un zambet in coltul gurii. Aveam buzele teribil de uscate.
Am auzit usa la casa deschizandu-se si m-am aruncat in pat, infasurandu-ma in ceraceaf, arborand si o mina de om bolnav. Nu era greu deloc sa fac asta, chiar ma simteam rau.
Mamaie e o dulce, de cum a aflat ca sunt bolnava a devenit infirmiera mea personala. Am mimat ca simt ca ma paste si o gripa periculoasa asa ca am stat toata ziua in pat, cocolosita de cea mai buna bunica din lume. Am baut ceai indulcit cu miere si mi-a facut si clatite. Ticalosul meu verisor nu a cutezat sa dea ochii cu mine. Mamaie mi-a spus ca dupa ce si-a terminat treburile prin ograda a plecat la scaldat, la garla, impreuna cu Dani. Iar asta ma deranjat cel mai tare, cum de iubitul meu nu da nici un semn de viata. Nu e ingrijorat deloc? Nici macar nu suna pe mobilul Mamaiei? Ahhhh, cate aveam sa-i zic. Aveam nevoie de el, sa ma ia in brate... si sa-l rupa cu bataia, sa-l zdrobeasca pe idiotul de Iliuta!!! Dar telefonul ramanea mut iar pe usa intra doar Mamaie, sa vada ce mai fac. Spre seara, inainte sa se intoarca Iliuta, am rugat-o pe Mamaie sa-mi incalzeasca niste apa ca sa ma spal. Ma simteam murdara cum nu ma simtisem niciodata. M-am spalat indelung si la sfarsit m-am simtit mult mai relaxata decat probabil eram. Seara am sunat de 3 ori la Tan’ Aglaia sa intreb de Dani, dar nu raspundea nimeni. Si in afara de faptul ca nu-mi explicam de ce Dani nu ma cauta un alt gand se infiripase: Iliuta trebuia sa vina la un moment dat acasa, caci unde sa doarma? Ma oripila gandul sa impart aerul cu el dar nu aveam ce sa fac. Deja ma impacasem cu gandul ca nu am sa spun la nimeni ce se intamplase. Stiam ca nu e vina mea ce se intamplase dar totodata simteam ca Dumnezeu ma pedepsise pentru ce facusem cu Dani. Ah, unde esti Dani?
M-am uitat la televizor pana aproape de miezul noptii iar Iliuta nu venise inca. Apoi am auzit usa. Nevrand sa il vad macar, am stins iute televizorul si m-am intors cu spatele facandu-ma ca dorm.
L-am auzit cum patrunde in camera si sta putin sa se orienteze. In ograda arde un bec chior asa ca in camera intra o dara de lumina. I-am simtit privirea arzandu-mi spatele asa ca am inceput sa scot niste zgomote ce voiau sa arate ca dorm adanc. L-am auzit cum isi da jos hainele si le arunca pe scaunul de langa usa. Apoi l-am simtit aplecat asupra patului meu si era sa tip de groaza si sa ma tradez ca nu dorm. Mi se zbarlise parul pe ceafa si asteptam incordata sa vad ce face. Mi-am dat seama ca iar eram pe burta cu fata catre perete si pozitia nu-mi oferea nici un avantaj. Oricum eram alerta.
“Imi parii rau, Lizuca!”
Dumnezeule... plangea!!!
“Imi parii rau di tat!”
Suspina in tacere, probabil incercand sa nu ma trezeasca.
“Nu stiu ci imi venii sa-ti fac asta? Nu stiu... dar esti atat di frumoasa... N-am putut... Imi parii rau di tat, iti jur.
Mi se facu mila de el. Dar atunci facu un gest ce schimba totul. Mana lui imi atinse o buca a funduletului. Am fost atat de surprinsa incat am tresarit imerceptibil in bezna. Socata de gestul lui, confuzata de suspinele si scuzele lui soptite, si tot mai sensibila la mana ce ma mangaia prin cearceaf exact intre picioare. Si fluturasii ma tradara cumplit. Se trezira din amorteala si incepura sa danseze in burticuta mea. Am incercat sa le poruncesc sa se cuminteasca, sa adoarma la loc, caci Iliuta e dusmanul dar mana aceea infama ii scotea din minti. Si fluturii incepura sa planga, inundand cu lacrimile lor pizduca mea micuta. Nu-mi venea sa cred ce se intampla. Eram atat de aiurita de raspunsul corpului meu incat nici n-am remarcat cand cearceaful fu ridicat si o mana ma atinse ca un fulg pe buzisoare. Presiunea se accentua, degetele apasau materialul fin al chiloteilor pe cutele mele de carne sensibila. Fara sa vreau mi-am tras un picior intr-o parte ca sa-i facilitez accesul la cutiuta mea magica. Iar Iliuta, care in mod sigur credea ca dorm imi prinse intreaga pasarica in palma lui si o tinu cateva secunde buna simtind fierbinteala emanata de ea. Ah si fluturii astia nebunatici. Degetele isi facura loc intre labiile mele micute, masandu-ma incet-incetisor de la lindic pana la gaurica. Inainte si-napoi. Cred ca panza chiloteilor era deja jilava, imi simteam puta fleasca si stiam ca si Iliuta putea sa simta asta. Fara sa realizez m-am lasat prada simturilor. L-am auzit cum isi da chilotii jos, am simtit patul lasandu-se usor cand se aseza langa mine. Iliuta continua sa-mi maseze crapatura incinsa, atent sa nu ma trezeasca. De parca cineva ar putea dormi cu fluturii aia in burtica. Simteam dorinta acerba de a-mi impinge fundul in mana lui, sa ma apese mai tare acolo jos, sa ma faca sa imi ies din minti. L-am simtit miscandu-se deasupra mea. Doua degete se insinuara sub chiloteii mei. Wow, cand a disparut cearceaful de pe mine? Lizuca, ce-i cu tine? Chilotii imi fura trasi inspre genuchi dar pradatorul sexual se multumi sa-i traga doar cat sa imi elibereze pasarica. L-am simtit asezandu-se din nou in genunchi deasupra mea. Ceva ma gadila intre fese, apoi cobori mai jos nitel si... aaaahhhh. Intr-o fractiune de secunda pasarica mea micuta fu umpluta pana la refuz. N-aveam experienta sa stiu ca intr-o pizduca lubrifiata pula aluneca minunat. Si uite asa m-am trezit din nou posedata pe la spate de violatorul meu. Eram din nou umpluta intre picioare cu carne tare a lui Iliuta. Dar de data asta era altfel, NU MA DUREA DELOC. Aaaahhhh, dar deloooooc.... deloooooccc.... aaaahhhhhhhh ..... aaaaahhhhhhh , Miscarile pulii se intensificara inlauntrul meu facandu-ma sa tip. Nu mai avea nici un rost sa ma fac ca dorm. Nimeni nu doarme cand pizda ii este sfredelita in halul acela. L-a inceput mai timid, apoi din ce in ce mai hotarat am inceput sa-mi ridic funduletul facandu-i pubisul sa se loveasca de fesele mele osoase. Aaaaah, si intra parca si mai adanc. Il simteam ca pe un salam urias care imi despica pizduca agitandu-mi fluturasii. Aaahhhh, aahahhhhha,aaaahhhhhh... si brusc totul se opri. Iliuta icni idiot de cateva ori si am simtit lichid fierbinte inundandu-mi pizduca. Iliuta se mai infipse in mine de cateva ori sanatos, facandu-ma sa imi doresc mai mult apoi se opri de tot. Dupa alte cateva secunde se retrase lasand intre picioarele mele un gol de neumplut in acel moment. L-am auzit orbecaind dupa chilotii ce-i aruncase langa pat, apoi cum se tranteste in patul lui. In cateva minute mi-am dat seama ca a adormit.
Hmmm. Ce naiba se intamplase? Si nu ma refer doar la ultima parte? De ce l-am lasat sa mi-o traga din nou? Doar il uram, el e cel care m-a violat. Dar fluturasii din burtica imi spusera adevarul. Nu-l uram. Ba chiar tanjeam dupa el in acest moment. Tanjeam sa-l simt iar in mine, sa intre si sa iasa iar eu sa-mi ridic funduletul sus ca sa poate sa o bage si mai adanc in puta mea flamanda. Am simtit lichid scurgandu-se din mine pe coapsa. Mi-am bagat o mana intre picioare si am adunat ce cursese. Apoi am lins-o cu nesat. Era atat de buna, si gustul ala imi innebunea fluturasii. Am bagat mana la loc si strans o noua recolta . Mmmmmm! Grosul nectarului era inca in mine. Infrigurata am bagat un deget in pasarica... Aaaaaah, era sa ma inec de emotie. Curentul ce-mi trecuse prin corp fusese magnific, degetul meu culisa inainte si inapoi facand fluturaii sa planga de bucurie. Si cu cat mangaiam mai repede si mai apasat cu atat era mai minunat si... aaahahahhhaaaaaaaaaaaaaahh... aaaaahhhhhhhh.... aaahahahahhahhhhh. AAAAAAAAAAHHHH! Ce naiba mi se intamplase? Fluturasii explodasera intr-o sindrofie de culori lasandu-ma fara suflare. Valuri de fluturasi colorati radiau in tot corpul plecand din nexusul acela fierbinte si umed dintre coapsele mele tinere.
Cu mana intre picioarele tinute strans am adormit mai relaxata ca niciodata.
Dimineata m-am trezit inviorata si un pic ingrijorata. Nu aveam nici o idee cum se va comporta Iliuta dupa treaba de aseara. Vreau sa spun ca si-a dat seama ca nu dormeam si a fost destul de evident ca am acceptat actul sexual. Deci, cum avea sa se comporte? Si unde e Dani? Ah, dragul meu Dani. Inca imi aminteam cum i-am tinut penisul in mana. Si acum doream sa vad cum e sa-l simt pe EL in mine, acolo jos, unde zburda fluturasii. Si ce naiba am sa fac daca Iliuta vrea din nou?... Hmmm, dilema...
M-am imbracat in panataloni scurti si un maiouas si am iesit in ograda. Mamaie ma vazu in timp ce imi luam slapii in picioare si se bucura cand ma vazu zambind. Ma simteam excelent. Si realizam foarte bine care era cauza starii mele de bine. Ah, cat de bine m-am simtit cand fluturii au explodat in pasarica mea uda in care infipsesem la un moment si doua degete. Nu-mi iesea din minte senzatia ce am avut-o simtind pe degete viata pulsand in peretii putulicii mele. Si placerea... ah Doamne... MAI VREAU!
In 5 minute Mamaie puse micul dejun si de undeva aparu si Iliuta Violatorul/Amantul meu. Caci nu ma minteam singura, prima oara m-a violat... dar aseara am vrut cu toata fiinta mea. Si peste toate, cand si-a scos-o din mine ma facuse sa-mi doresc si mai mult. Caci nu ma mai saturam, fluturasii cereau sa intre inapoi in mine. Ahhh, vorbind de fluturasi.... se trezisera. M-am asezat la masa, in stanga verisorului meu. Se trase putin cu tot cu scaun, sa-mi faca loc. L-am privit pe furis. Parea impacat cu sine si nici nu parea sa zambeasca ironic vis-a-vis de ce se intamplase intre noi. Hmmm, asta ma deranja putin desi stiam ca asa e cel mai bine. Oare la noapte ma viziteaza iar? Mi-ar place sa vina Dani sa doarma cu mine. EL sa ma faca sa ma simt cum m-am simtit aseara. Ah, Dani... UNDE ESTI???
“Nu stii ce face Dani?”
Varul meu nu-si intoarse privirea. L-am urmarit infigand cu mana goala o bucata de mamaliga in oul prajit apoi bagand mancarea in gura. Mesteca incet, fara graba. Atunci am observata o pata de culoare in coltul gurii. Era o vanataie. Inghiti cu grija apoi glasui:
“Mi-a spus sa-ti spun ca nu vrea sa ti mai vada!”
CEEEEE!!!?!! Aproape mi-au dat lacrimile. Iliuta e un ticalos. Cum isi permite sa minta asa ceva? Dani ma iubeste, mi-a spus-o. Am simtit-o!!
“Ce?”
Vocea imi tremura.
“Da. A spus ca nu esti cum ti credea. Si ca s-a saturat di tinii”...
“Minti!!”
...”Si sa nu-l mai suni pi mobil, ca o deranjezi pi bunica lui”...
“Nu-i adevarat!!!! Inventezi “...
Iliuta isi intoarse capul. Ochii lui albastrii incadrati de par balai, ciufulit de cum dormise, ma privira neinduratori. Si atunci am inteles ce-i cu vanataia aia din coltul gurii. Cei doi baieti se batusera. Si totodata am inteles si cine castigase. Si mai ales CE castigase, premiul eram EU. Nu ma simteam deloc flatata. Nenorocitul de Iliuta imi luase TOTUL. Ma batuse, ma violase, apoi il batuse pe iubitul meu drag facandu-l sa renunte la mine, la iubirea noastra.
Si atunci l-am urat pe Dani pentru ca a fost asa las. Ca a renuntat atat de usor. Am inceput sa plang si am fugit in casa mare unde m-am trantit in pat si am plans... si am plans... si am plans... Am adormit istovita dar cand m-am trezit am descoperit ca nu dormisem decat 20 de minute.
Cu capul pe perna pe care se uscasera atatea lacrimi in ultimile zile, m-am analizat interior. Mi-am analizat sentimentele. Apoi am sarit din pat hotarata. Fusesem tradata si asa ceva nu puteam ierta. Dani era mort pentru mine. Iar cat despre celalalt monstru... sa nu ma mai atinga niciodata in viata lui. Ca il omor. DA!
M-am fortat sa ma comport normal. Iliuta disparuse ca de obicei, dupa ce termina treburile. Am petrecut toata ziua cu Mamaie ajutand-o sa spele si apoi sa intanda rufele la uscat. Ne-am uitat la televizor si apoi am citit band limonada rece facuta de Mamaie. M-am simtit iar copila. Totul parea la fel ca inainte de viol. Doar ca nu era.
Iliuta a venit devreme acasa si a trebuit sa-l suport in timp ce ne uitam la ProTV, fiecare in patul lui. Mamaie a stat cu noi o vreme, dar ea se culca pe la 9:30 in fiecare seara asa ca am ramas singuri. Era momentul sa ma razbun pe ticalos. In felul meu. Acolo unde il va durea.
In seara aceasta nu mai purtam tricoul acela lung. In schimb alesesem un tricou mai vechiut ce-mi vena bine vara trecuta, iar acum statea extrem de stramt lasandu-mi bobocii sa iasa in evdienta. Si era si foarte scurt, lasand la vedere libera chiloteii mei albastrui. M-a privisem si in oglinda, verificandu-mi posteriorul. Inca nu aveam foarte multa carne pe fese, dar soldurile se rotunjeau frumos.
Ma strecurasem cu repeziciune sub cearceaf, chipurile sa nu ma vada Iliuta in echipamentul meu sumar, dar indeajuns de incet incat sa observe ca partea din spate a chiloteilor imi scapase intre fese, dezgolindu-mi o buca. Fluturasii incepura sa se agite.
Dar se agitau degeaba. Scopul era sa-l atat pe ticalos si apoi sa-i dau peste nas: sa nu ma mai atinga caci ma jur pe Isus Christos- II SCOT OCHII DIN CAP! Eram hotarata.
Patul lui era de partea cealalta a camerei, dar cumva in spatele meu, paturile facand un unghi de 90 de grade, de-a lungul peretilor. Eu nu-l vedeam deci, dar il simteam privind cand la televizor, cand la mine. Si in scurt timp filmul deveni neinteresant pentru el. Stand comod intinsa pe spate, mi-am departat un picior cu incetineala studiata. Cearceaful ma acoperea doar de la brau in jos. Tricouasul statea sa plesneasca peste sanii mei. Si stiam ca Iliuta i-a remarcat. Mi-am imaginat cum Iliuta sta si saliveaza. Fluturasii ma aprobara unanim... fraierul moare de pofta mea. Mi-am bagat cu lentoare o mana sub tricouas facandu-ma ca nu sta bine pe mine. Iliuta se foi in pat... Hahahhahah, ca un peste in carlig. M-am scarpinat usor pe sfarcul stang. Asta nu era teatru chiar simtisem o mancarime. Asa....
Cu gesturi largi mi-am reasezat pozitia, de acum stateam cu un picior usor ridicat. Fluturasii tremurau de nerabdare sa ii dea peste nas nenorocitului. Hahahhahaha, abia asteptam sa-i spun ca ce s-a intamplat intre noi nu se va mai intampla niciodata. Si daca v-a mai cuteza sa ma loveasca sau Doamne Fereste, sa ma siluiasca din nou... am sa-i spun lu Mamaie. Fara Dani, nu mai aveam nimic de pierdut.
Am auzit in fosnet usor venind din celalat pat asa ca mi-am continuat programul. Cu mana sub cearceaf mi-am mangaiat coapsele, intai una... apoi cealalta. Nu avea cum sa nu vada mana cu hoinarea pe sub panza subtire. Incet, incet... am coborat-o la locul unde fluturii dadeau din aripioare incantati. Imi simteam gaurica umezinduse cu fiecare atingere. Cu urechea ciulita catre dusman am coborat mana spre cuptorul incins. Oiiioooooooo... m-au luat frisoanele. Gauacea mea fremata la fiecare atingere pe labii. Fluturasii varsara lacrimi de bucurie iar stramta lor casuta se inunda. Drace... ce naiba fac? Asa nu e bine... mi-am luat rolul prea in serios. Era vorba sa-l fac pe el sa ma doreasca si apoi sa-i retez avantul cu cruzime. In schimb ce am reusit sa obtin e o dorinta strigatoare la cer de a imi baga degetele adanc de tot in puta... adanc... unde fluturii traiesc... Aaaaahhh! Fosnetul din celalat pat se intetii iar eu tasnii speriata, convinsa ca turbatul ma va ataca din nou.
In schimb am ramat cu gura cascata. Iliuta era asezat comod in fund, cu spatele pe 2 perne asezate strategic. Ramasese si el blocat, surprins de gestul meu, cu mana stanga dupa cap iar cu cealalta abia ascunsa sub cearceaf... undeva intre picioarele-i departate usor... heeeiiii... ce mama naibii?
“Ce dracului faci?” a intrebat socata caci stiam raspunsul.
Succesiunea de imagini de la televizorul din spatele meu facea lumina slaba sa danseze atat pe chipul verisorului meu cat si pe peretele din spatele lui.
“Ni’ica”...
Serios??? Nu cred ca nu facea nimic. Ce???? Mi s-a parut mie sau a zambit draceste?
“Auzi , tu nesimtitul dracului... ce faceai?... iti faceai LABA??”
Da, cunosteam cuvantul desi nu eram sigura ce exact implica. Din scurta si proaspata mea experienta cu baietii am priceput ca si ei se ating la puta lor... si le place... apoi curge... nectarul...
AAAAAAHHHHHHH fluturasii astia tradatori. Am simti...



    Login