Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInca o zi la bunici
Autor : Nefututul - 2014-01-12
Citita de 40426 ori - Nota 7.76 (58 voturi)
INCA O ZI LA BUNICI (4)

Am dormit bine si eream multumit de mine si de informatiile primite ieri dar parca trebuia sa mai aflu cate ceva. Dimineata cand m-am trezit puta erea tare. Acum stiu ca se sculase. Am luat-o in mana si am incercat sa-i trag pielea de pe cap,asa cum facuse Zita. Mergea, dar ma cam durea nitel. Am mai belit-o de cateva ori cum facea Mihai, si apoi am lasat-o in pace ca au aparut furnicaturile alea si nu stiam de ce si ce e cu ele.
-Ioane, zise bunica, bine ca te-ai trezit. Hai sa mergem sa rupem niste buruiana sa dam la pasari si la purcel.
-Bine bunico.Da ia zi, mergem departe?
-Nu ma Ioane, in fundu gradinii aici, ca este destula iarba.
Am luat un tol sa strangem iarba in el si secerisca. Bunica mea inainte eu dupa ea. Eu caram tot si ea mergea cu mainile libere de ziceai ca e boieroaica. Daca tot nu aveam ca face ma uitam la curul ei mare si rotund. Bunica erea o femeie zvelta si se vedea ca a fost frumoasa in tinerete. Avea niste tate mari si se purta fara sutien, iar uneori vedeam cum se intaresc bumbii aia din varful tatelor si impungeau camasa de vara subtire. Mai aveam putin si ajungeam in fundul curtii. Ea bagase mana in buzunarul fustei, sau ce o fi fost crapatura aia din laterala fustei si se freca acolo jos din mers. Credea ca eu nu o vad si daca o vedeam, ce stiam eu, un copil. Inca nu stiam de ce se tot scarpina mereu acolo jos si credeam ca din cauza claiei de par de acolo. Mare problema si asta.
Incepem sa smulgem iarba si sa o stringem in mijlocul tolului. In spatele gradinii erea un nuc mare si batran, gros de nu putea sa-l cuprinda doi oameni. Bunica se duse catre el si se aseza pe vine. Eu mi-am vazut de treaba si m-am intors cu spatele ca dadusem de niste iarba mai deasa. Dar trageam cu ochiul si la aia batrana sa vad ce face. La un moment dat nu am mai auzit fasaitul de iarba rupta si ma intorc sa vad ce face. Erea tot pe vine dar i-si stansese fusta pe langa ea si acum avea popoul gol. M-am intors sa nu se prinda ca am vazut ce face, dar tot trageam cu coada ochiului. Acum erea cu fata catre mine si puteam sa vad foarte bine ce avea intre picioare. Prin claia de par se vedea ceva mare, o pizda adevarata, ca a lui Aneta. Cum statea cracita buzele de la pizda se desfacusera si am reusit sa vad ca are acolo o gaura maricica, iar deasupra gaurii erea ceva ca un motisor dar mai mare decat al Zitei, aproape cat puta mea cand erea sculata. Bunica se tragea de motul ala si-si plimba mana printre buzele alea mari din ce in ce mai repede. Pana la urma a ramas sa traga doar de mot care se facuse marisor. A oftat si am vazut suvoiul de pisat cum iese din pizda si loveste in pamant cu putere facand o mica baltoaca. Atunci s-a uitat spre mine si s-a prins ca am vazut tot. Sa dat intr-o parte s-a ridicat si si-a aranjat fusta.
-Ce sa faci mai Ioane asa sunt oamenii de la tara, i-si fac nevoile pe unde apuca. Da ia zi, ai vazut ceva de te-ai inrosit asa?
-Pai ce sa vad bunico ca nu am vazut nimic, decat niste par.
-Bine, bine lasa ca mai ai timp, ca acum esti micut tare si tu nu stii cum e viata. Hai fa si tu pisu si sa plecam ca am strans destula iarba.
Mie i-mi cam venea sa fac pipi dar cum sa fac ca aveam puta tare bat ca se sculase uitandu-ma la pizda bunicii si nu stiam de ce. Mai cu rusine mai cu grija am scos-o afara si stateam cu ia bat in sus. Si am observat ca acum se si belise jumătate.
-E mai baiete dar vad te-ai facut mare, ia uite ce puta mare ai. Si cum sta bat i-mi trase o palma peste ea. De rusine puta sa inmuiat imediat si mi-a venit sa ma pis. M-am pisat si am bagat-o in pantaloni.
-Gata hai sa mergem.
Ajungem cu iarba la pasari si o aruncam in poiata si mai dam si la porc din ea. Bunica facea ce facea se mai freca intre picioare.
Dupa ce am terminat zise:
-Uite mai Ionica, tine tu zece lei si zii lui maica-ta sa va duceti la magazin sa-ti cumpere un suc ca ai fost baiat cuminte azi si m-ai ajutat. Eu intre timp ma duc la tacto mare sa-i fac o frectie ca zicea ca-l doare salele.
-Bine bunico sarut mana.
Trecand prin fata usii deschise de la camera lor l-am vazut pe bunicul in fata patului, cum erea cu pula aia mare a lui scoasa afara din pantaloni si o belea de zor. Bunica intra repede si inchise usa in urma ei. Cred ca urma sa se futa.
Toate bune si frumoase. Dar mie mi se facuse iar dor de scalda, asa ca hai la rau. Acolo gasesc mai multi baieti, printre care si Mihai cu fratesu. Sorasa Aneta nu erea acolo cred ca avea treaba pe acasa.
-Ha, ha. Salut mai Ionica ce mai faci? Zice Mihai. Ce zici de ziua de ieri, ai mai invatat ceva.
-Am mai invatat ceva Mihaie dar tot mai am niste nelamuriri.
-Pai usor, usor te ajut sa te lamuresti.
Ne-am intins la soare. Erea liniste si pace si adia un vanticel molcut numai bun sa te racoreasca putin. Fratele lui Mihai susotea ceva cu un alt baiat si se inghionteau din cand in cand. Ereau cava mai mari ca mine poate o clasa sau doua. Cum ma cam plictisem ma dau mai aproape de ei sa aud ce tot sosotesc.
-Bai, mie mi s-a sculat pula, zice unu.
-Pai si ce, vrei sa ti-o frec eu? Du-te la tufisuri si fa o laba. Da mai bine hai ca vin si eu, ca simt ca mi-se scoala.
S-au ridicat si au plecat spre tufisuri sa faca ce ziceu ca vor sa faca. M-am intors spre Mihai si zic:
-Mihaie, aia, zic, ca se duc la tufisuri sa faca o laba, ce vor sa spuna cu asta? Ce inseamna sa faca o laba?
-Bai da prost esti. Sa se frece la pula cum ma freca pe mine Zita, ieri.
-Mai eu tot nu am inteles cum se face.
-Hai si noi dupa ei si o sa vezi.
Intram in tufisuri si dam de baieti. Stateau fata in afata cu pulile sculate si cu pantalonii in vine.
-Hai ba, ce v-ait rusinat de noi? Zice Mihai. Datii la cap sa vada si asta micu.
Atunci astia doi au pus mana fiecare pe pula lui si au inceput sa frece tragand de pielea de pe capul pulii in sus si in jos, asa cum am incercat eu sa fac de dimineata.
-Hai pantalonii jos, acum facem laba cu totii, zise Mihai.
I-si trase pantalonii jos si aparu mandretea aia a lui de pula pe care nu o mai vazusem de ieri. Ca si ieri nu arata prea mare fata de ce vazusem eu dar erea tare si statea batoasa si belita. Dau si eu pantalonii jos, cu puta sculata bat si ma uit la ceilalti doi sa vad cum fac. Aveau pulile mai mari ca a mea dar nu aveau par cum incepuse sa aiba Mihai, si se frecau de zor. Am inceput sa ma frec si eu ca ei si am vazut ca acum puta mea se belea mai usor si ca nu ma mai doare, acum statea belita toata ca a lui Mihai.
-Hai Mihai arata-ne cum dai slobozu afara, zice fratesu.
-Stai ba nu te grabi ca iese el pana la urma. Mai frecati nu terminati asa repede ca nu se mai fute cu voi nici o fata.
-Pai cu mine nu se fute nimeni ca nu am cu cine, zice vecinul.
-Si nici cu mine, zice fratesu lui Mihai.
-Pai atunci dati baieti la laba sa va racoriti.
-Mihaie da daca ne bagam in apa nu ne racorim? Zic eu.
-Nu mai Ioane, ca laba se face cand se scoala pula si nu ai femeie langa tine atunci trebuie sa te freci ca sa moara iar, sa fie cuminte.
Acum tot frecand simt iar furnicile alea prin mine, dar continui cu frecatul. La un moment dat simt o mare gadilatura in puta si o placere nemaipomenita, ca atunci cand a supt-o Zita. Ma cutremur tot si o belesc tare pana la capat.
-Uite ba pustiul si-a dat drumul, dar nu are sperma.
-Pai si mie abia acum doua zile mi-a iesit un pic asa vreo cateva picaturi, zice vecinul.
-Pai mie nu mi-ai zis, spune fratele lui Mihai.
-Hai ca vezi acum.
Si dai si freaca pana cand asta zice:
-Bai simt ca-mi vine ca ma gadila tare de tot. Si nici una nici alta vedem cum din pula ies cateva picaturi de ceva vascos si alburiu.
-Da bai ai dreptate incepe sa iasa si la tine sloboz. Da ia a vezi cat sloboz iese de la Mihai.
-Da de unde stii tu ma?
-Pai el m-a invatat sa dau la laba si seara la culcare ne frecam pulile aproape in fiecare zi sa dormim mai usor.
-Bai ce bine e sa ai un frate, zice vecinu. Eu am o sora si am vazut ca se freaca si ea dar nu vrea cu mine si nici nu-mi arata. Am zic ca o spun lu mama.
-Mai da si fetele fac laba? Intreb eu nestiutor.
-Da mai Ioane da ele se freaca pe lindic ca nu au pula.
-Da ce este ala lindic?
-Este un motulet care-l au ele la pizda, ca o pula mica, si acolo simt placere mare.
-Pai tu de unde stii?
-Pai mi-a zis sorumea ca asa e la fete.
Acum m-am luminat si mai bine ce facea bunica cand se freca pe drum si ce-i facea lui bunicu cand se juca cu carnatul ala mare si care acum am aflat ca se numeste pula. Pai este mai bine de fete ca se pot freca oriunde fara sa o scoata afara si nu vede nimeni.
-Hai mai baieti ca-mi vine si mie sa–mi dau drumul, zice Mihai. Uitati-va sa vedeti cum iese sperma sau slobozul cum ziceti voi. O mai freaca un pic apoi din ce in ce mai repede si mai belita. Ofteaza si se lasa pe spate. Din pula-i tasneste un jet gros de sloboz direct pe piciorul meu. Baietii se apropie si pipaie pula aia umflata si belita toata. Pun si eu mana si o simt cum zvacneste si cat de groasa este pe langa a mea.
-Da ma, e buna, asa pula o sa avem toti cand vom fi mari.
-Ba mai buna ca asta ca acum suntem cu totii mici.
-Eu poate o sa o am ca lui bunicu, ca de cal. Ma trezesc si eu vorbind.
-Da bai am auzit si eu ca bunicat-o are scula mare. Vorbea mama cu o vecina si zicea aia ca daca mai statea Vasile in pizda masii iesea tot numai pula, zise Mihai. Da cum ai reusit sa o vezi?
- Pai am fost la lucru sa-i ducem de mancare, eu si bunica si cred ca a futut-o ca am vazut ca faceau si ei cam tot ce facem noi pe aici.
-Bai da z,i i-ai vazut pizda lui bunicat-a, inteba fratele lui Mihai.
-I-am vazut-o dar cel mai bine azi in gradina. Erea mare si umflata.
-Eu am vazut pe mama cum i-o sugea lui tata, zice vecinu. Cica asta se numeste ca femeia ia muie. Mama mulgea vaca si tata a intrat in grajd sa deschis la pantaloni si azis: hai ia si tu o muie ca tot mulgi vaca. Pe mine nu m-au vazut ca eream afara si ma uitam printr-o crapatura poate sa-i vad pizda lui mama ca mereu cand mulge vaca sta cracanata si i-se vede pizda. A bagat-o in gura si apoi ia inghitit-o aproape pe toata.Ea statea pe scaunel si-l tinea de cur si el dadea in ea. Cred ca se simteau bine, ca eu am plecat sa dau o laba si am auzit cum radea mama.
-Bai zise Mihai acum ca ne-am labarit gata hai pe la treburile noastre.
Ne-am intors la plaja dar parca nu mai aveam chef de plja. Ma gandeam la Zita si la gura ei fermecata. In puta aveam numai furnici. Am mai stat noi la palavre un pic si apoi am plecat care incotro. In sat, trec ca intr-doara pe la poarta lui Zita. Fata erea in curte, scututa niste toale, se intoarce si ma vede pe ulita:
-Hei Ionut nu treci pe la mine, sa-ti arat cartile mele de scoala?
Eu atat asteptam. Intru in curte si dau si de masa. O feieiusca iute si zglobie, blonda si care semana cu fisa ca doua picaturi de apa.
-Saru-mana zic eu. Am venit la Zita sa-mi arate cartile ei.
-Da mai Ioane am auzit. Eu trebuie sa plec acum la oras ca am un pic de treaba. Sa fiti cuminti sa faceti vreo boroboata.
-Bine tusa o sa fim cuminti.
-Ce faci mai Ionut, te-ai mai gandit la mine? Intreba Zita.
-Pai am inceput sa ma gandesc la time mereu. Ce sa fac, bine. Am fost la rau cu baietii si am facu plaja si baie.
-Da ia spune Mihai erea si el pe acolo?
-Da erea si el si fate-su.
-Mai de dimineata a trecut pe la mine sa ma joc cu el, cum ai vazut si tu ca ne jucam noi, dar nu am avut timp si mama statea numai cu ochii pe mine, ca tot zice sa fiu atenta sa nu puna vreunul pula pe mine, ca sunt prea mica. Vezi ca frate-su ala e cam golan si s-a dat si la mine si am auzit ca face si laba. Stiu de la Nusa care l-a vazut la scoala in timpul orelor, ca ea sta in banca cu el.
-Pai acum stiu si eu ca am dat la laba toti baietii in tufisuri.
-Cum ma! Toti asa gramada?
-Ei nu, fiecare cu a lui. Acum stiu si eu sa dau si am vazut si sloboz
-Pai unde? A, e clar, ca ai vazut la Mihai ca doar el are sperma acum. De aia a venit pe la mine sa-l golesc da nu am putut de maicamea. S-a invatat si tot vine sa-i o sug, dar eu nu mai vreau ca are sperma si mie nu-mi place cand o da afara ca ma murdareste cu ea. Dar hai in casa ca e mai racoare.
Intram in casa. Erea racoare si bine si mirosea frumos a busuic. Inchise usa si se apropie de mine.
-Sa stii ca toata noaptea m-am gandit la tine si la puta ta aia draguta. Hai lasa-ma sa te mai pup la ea un pic, abia astept sa ma joc cu ea.
-Si eu m-am gandit la tine si la pasarica ta.
Zita i-si trase peste cap rochita si ramase cu a facut-o mamasa in pielea goala. Acum putem sa o vad bine de tot. Avea un corp micut si fin, cu un mijlocel subtirel si cu tatele abia inbobocite. Am apus mana pe ele sa mangai si ereau ca merele de sf. Ilie, mici si tari. I-am bagat mana intre picioare si am dat de smoculetul ei par, cateva fire rasarite. Am inceput sa o frec usor intre buzite dar ea mi-a luat mana si a dat-o la o parte:
-Nu asa Ioane ca din gresala poate bagi degetul mai adanc si mi-ai spart himenul.
-Dar ce e ala himen? Si cum se poate sparge? Ce e de sticla?
- Nu mai prostutule, himenul este o membrana, o pielita ca sa intelegi mai bine care nu da voie sa intre pula in pizda la fete. Cand o fata se fute prima data si baga pula in pizda, himenul se rupe si se chiama ca fata nu mai e fecioara si devine femeie. Poate sa se futa fara griji. Eu sunt prea mica si nu am voie sa ma fut ca ma omoara mama.
-Pot sa vad si eu himenul ala?
- Da ma o sa ti-l arat. Da ramane secret. Daca afla Mihai ne bate pe amandoi de ne suna apa in cap.
-Da i-mi arati si lindicul?
-Pai nu l-ai vazut cand l-ai lins?
-Eu nu stiu ce am vazut si ce nu dar ziceau baietii ca si voi fetele faceti laba si va frecati pe lindic.
-Bine in cazul asta dezbracata-te si tu sa-ti arat tot ce vrei sa stii.
I-mi trase camasa peste cap, iar eu trasei de pantaloni care au cazut imediat de pe mine ramanand la puta goala.
-Doamne ce pula frumoasa si finuta ai mai Ionele!
-Pai asta nu e inca pula mai Zita, pula ai vazut ca e mai mare si mai groasa.
-Si ce daca, mie asa-mi place si asa o sa-i spun, pula.
Se intinse de-a latul patulti si se cracana cat a putu ea de mult.
-Uite acum poti sa te uiti in pizda cat vrei. Uite asta e lindicu pe asta-l frecam noi fetele si femeile.
-Am vazut la bunica ca avea un lindic mare cat puta mea si mai rosu, si se tragea de el cum fac baietii laba.
-Pai nu toate pizdele sunt la fel Ionele. Uite eu am lindicul mai mic ca si pizda e mica. Si mama are l...



    Login