Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In baia scolii.
Autor : Lifeisawes - 2016-02-01
Citita de 34234 ori - Nota 6.72 (101 voturi)
Este dimineata si imi fac "ritualul" meu de pregatire pentru a merge la liceu. Imi pun o camasa peste sutienul meu roz, apoi niste sosete negre pana la genunchi, iar mai apoi o fusta mini si sacoul. Ma incal si imi pun ghiozdanelul cu model de buline roz, si plec spre statia de autobuz. Sunt o virgina ce-i drept, dar am eu solutiile mele pentru satisfaceriile sexuale. Sunt o fata cuminte, si nu vorbeam cu nimeni despre asta, din moment ce s-ar mira daca l-as spune ca o fata ca mine, care nu merge in cluburi, nu sta cu baietii toata ziua si ia cele mai bune note din clasa ,este inebunita dupa placerea sexuala.
Si uite asa, in autobuzul aproape gol care ma ducea la scoala ma asez pe un scaun indepartat de locul unde este lume si imi asez umbrela intre picioare. Incep sa imi misc usor soldurile, apoi repede, respirand greoi si cu ochii inchisi. Sigur m-a auzit cineva, ma gandeam eu si cand ma uit langa mine, s-a asezat pe locul cel gol cea mai sexy fata din clasa mea. Mereu sta cu baietii, mereu se incuie in baia darapanata a scolii si le satisface placeriile, stiam asta. Va intrebati de unde stiu? Ei bine, am vazut cu ochii mei. Acum 1 an eram intr-o cabina din baie si imi faceam nevoile, cand aud usa baii cum se incuie, urmata de niste sunete de sarut, iar mai apoi gemete si strigate usoare. Asa am ramas eu in cabina aceea timp de 30 de minute, intarziind la ora si alegandu-ma cu prima absenta. Dar nu am regretat. In timp ce colega mea facea sex cu un baiat in baie, eu, ascunsa in cabina, ma satisfaceam de asemenea. Cat imi doream sa fiu in locul ei. Ma rog, asta este trecutul, sa trecem la prezent. Ea se aseaza langa mine si imi zambeste obraznic. Nu puteam sa ma opresc, ma simteam prea bine. Imi ia umbrela din mana si imi sopteste "lasa-ma sa te ajut." Intr-o clipita, ea este intre picioarele mele si un geam de sticla si incepe usor sa linga clitorisul umed. La imediatul impac am lasat un geamat lung si ascutit involuntar, privirile a doi batranei din spatele autobuzului fiind pe mine. Din moment ce nu o vad cei doi pe colega mea care imi sugea si se juca cu pizda mea din cauza scaunelor, ma uit la ei si le dau un zambet gen "imi pare rau" si ma prefac ca ma uit la drum. Dar era greu. Fata stia ce face, nu mai simtisem niciodata asa ceva, imi miscam soldurile involuntar, tragand-o usor de par, dar pastrandu-mi cu greu fata serioasa pentru a nu fi date de gol. Se ridica dintr-o data, eu fiind dezamagita de lipsa limbii in locul sensibil si ma uit la ea cu niste ochi curiosi. Se uita la mine si zambeste obraznic iar, spunand un simplu "am ajuns." Ma uit in jur si da, ajunsesem la liceu, dar cat doream ca drumul sa fie mai lung... Mi-am asezat repede chiloteii roz si umezi pe pizda si mai umeda si ma dau jos din autobuz, urmata de colega. Eu am fugit, deoarece nu vroiam sa intarziu, dar si pentru ca situatia era destul de ciudata si imi era rusine sa ma uit in ochii ei.

Trecuse ora de mate, ora la care am iesit la tabla si ma simteam ciudat din cauza chilotiilor mei uzi si a privirii colegei mele sexy. Simteam ca se uita la mine mereu si oh ce vroiam sa ma uit inapoi, dar timiditatea nu imi dadea pace. Pauza era aproape pe sfarsite, dar am decis sa ma duc la baie in ultimul minut. Simteam ca ma urmarea cineva, dar nu aveam curajul sa ma uit in spate. Intru in baie si incep sa ma spal pe maini, cand aud usa deschizandu-se. In prag era nimeni alta, decat colega mea si doi baietii inalti si cu muschi, probabil din clasa a 12, desi pareau a fii de la facultate. Am ramas incremenita, in primul rand pentru ca aveam un sentiment ca ceva o sa se intample, iar in al doilea rand pentru ca mi se parea ciudat ca baietii sa intre in baia fetelor. Fata cuminte eram eu si multe nu stiam eu. Ea se apropie de mine usor, fundul meu fiind lipit de chiuveta, iar unul dintre baieti au incuiat usa cu cheia omului de servici. Ma intreb de ce le-o tot da, dar probabil si el stie ce se intampla in aceasta baie. Ea imi ea o suvita de par in mana si incepe sa se joace cu ea, soptindu-mi niste lucruri pe care abia le-am inteles din cauza socului. "Am adus pe cineva care chiar o sa te faca sa te simti bine. Sau poate tu ai o chestie pentru sexul in autobuz..."
"N-nu.. nu ...eu.." Incercam sa ma explic, dar nu imi ieseau cuvintele din gura. Simteam cum ma excit, cum mi se uda pizda si se prelinge lichidul pe piciorul meu subtirel si cum mi se intaresc sfarcurile, aparand de dupa materialul subtire si roz al sutienului.
"Timidele sunt cele mai bune in pat..asa se zice.." Spune baiatul blond.
"Ce mai asteptam Izabela? Hai sa o invatam cate ceva despre sex." A continuat brunetul, sarind pe mine si deschizandu-mi camasa uzor transparenta urmat de sutien. Simteam si piciorul sau musculos intre picioarele mele slabite, singurul lucru care ma sustinea fiind o mana puternica de-a baiatului si fundul meu lipit de chiuveta, unde apa curgea uitata de mult. Blondul si colega Izabela se sarutau cu foc, folosindu-si limba lucru care il vazusem doar in filmele porno pe care le vizionam in autobuz in drum spre scoala. Vedeam in ceata, eram excitata la maxim si simteam ca o sa cad, daca nu ma tinea baiatul care ma saruta pe gat, urmat de clavicule si mai apoi pe sanii mei mici. Eram foarte scunda in comparatie cu el, asa ca m-a urcat pe chiuveta pentru accesibilitate mai buna. Oh ce bine era...mana lui acum pierduta intre picioarele isi facea treaba bine.
"Hmmm...ai avut dreptate Izabela, frumusica asta e inca virgina..." A zis el ju...



    Login