Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In 3 - initierea
Autor : reckless_b - 2015-03-26
Citita de 13535 ori - Nota 7.44 (32 voturi)
Vacanta aceasta va fi una mai scurta si cred ca ceva mai plictisitoare. Am de gand sa imi adaug ceva experienta in portofoliu, macar ca practicant la o companie autohtona sau o multinationala, in fine voi prospecta putin piata. Am umblat ceva prin oras si am fost la cateva interviuri dar inca nu m-a sunat nimeni inapoi si ma gandesc totusi sa incerc si ceva mai fun care nu tine neaparat de ce mi-ar putea folosi pe viitor. Era un anunt de operator calculator la o companie producatoare de legume si fructe din ialomita dar cu punct de reprezentare si in Bucuresti. Deja ma gandeam o sa stau degeaba 4 ore pe zi, primesc si salariu asa ca de jumatate de norma si mare lucru nu va fi.
Sun la ei si o voce feminina imi spune ca inca este disponibil job-ul si ca pot veni cand doresc eu intre orele 13 si 18 in orice zi a saptamanii. Deja aveam mari asteptari si merg la sediul lor chiar de a doua zi. Ma imbrac ceva mai lejer, un tricou negru si pantaloni crem de in si pantofi din piele intoarsa, macar sa fiu si eu cat de cat prezentabil in prima zi. Spre surprinderea mea era o locatie draguta in centrul orasului intr-o vila nou construita dar umbrita de un mare tei aflat in curte ce dadea o adiere placuta si racoroasa admosferei din jur. Sunt la interfon si aceeasi voce feminina imi raspunde invitandu-ma la etajul 1 camera 2. Bat la usa si acolo aud un da grav, intra te rog ! Ma indemnase vocea unui barbat. Te rog ia un loc. Avea un birou mare din lemn masiv, cu scaun pe masura tapitat cu piele si probabil foarte comod si facut pe comanda special pentru individ. Ma uit mai bine in jur si observ ca era foarte luxos acel birou inclusiv barul din stanga mea, ce era populat probabil cu licori alese pe gustul proprietarului. Esti foarte incordat si crispat, fi te rog mai destins nu este niciun motiv sa te ingrijorezi, suntem oameni civilizati aici si nu am mancat pe nimeni pana in acest moment. Mihai este numele meu, iar tu banuiesc ca esti Adi,daca nu ma insel. Asa este incantat de cunostinta. Asteapta un moment aici, trebui sa mai vina cineva sa te vada si vedem daca esti potrivit jobului.
Nu ma asteptam sa fie asa de placut acolo si mai ales asa de primitoare admosfera. Aveam o presimtire ca voi trece cu brio interviul de angajare. Dupa 5 minute in camera is face aparitia domnul Mihai insotit de o tipa care se aseaza pe canapeaua din dreapta mea din dreptul geamului. Nu o vazusem foarte bine insa asa simteam o prezenta feminina ce deborda de sexualitate si erotism si o simteam ca o apasare asa neavand parca curaj sa o privesc direct.
Ea este Laura, sotia mea si in acelasi timp cea care va avea ultimul cuvant in privinta angajarii tale. Ma intorc spre aceasta si o masor de jos in sus si parca parcurgand aceasta distanta imi cresc si mie emotiile si parca cuprins de o stare de admiratie dar si surprindere. Ea era o tipa trasnet, se vedea ca nu mai este o tinerica, o tradau ochii dar atat, in rest avea corupul unei caprioare, supla si bine definita. Avea cred ca 1.60, bruneta, ochi capriu, sani normali si fara silicoane dar nu lasati ci doar pur si simplu sani decenti si ingrijiti, cel putin asa pareau la prima vedere, avea parul negru si lung si buze carnoase.
Dau sa ii strang mana si sa ne salutam si deodata observ ca deja se apropiase atat de mult de mine inact ramasesem blocat. Ii simteam atingerea fetei pe pielea gatului meu si ma treceau fiori cum ma adulmeca precum o felina si apoi o simt cum ma saruta usor. Eram total pierdut nu-mi puteam crede ochilor ca mi se intampla asa ceva, era practic o fantezie la care visam de mult si se intampla in acel moment sub ochii mei. In timp ce ma saruta pe gat isi baga mana pe sub tricoul aproape transparent si ma atinge pe abdomen si apoi pe piept saptindu-mi la ureche: mmm esti pe placul meu tinere, nu te speria inca nu te musc. Se desprinde usor de mine si ma impinge pe canapea si se aseaza ea in locul meu pe scaun si ia pozitia picior peste picior, lasand astfel sa I se vada din plin bulanul.
Adi, asa mi-a spus sotul ca te numesti, nu mai fi asa incordat, spuse ea.Apoi isi aprinde o tigara iar sotul acesteia scoate 2 pahare joase cu fund plin, de whisky si arunca cate doua cuburi de gheata in fiecare iar apoi le acopera cu un coniac, al carui miros parca ma imbata de la distanta. Dragule, spuse ea, vreau sa fiu cat mai directa cu tine, pentru ca nu este in caracterul meu sa fiu altfel. Imi placi si te vrea, acum banuiesc ca stii sau intuiesti in ce sens te vreau, iar daca nu ai ideea iti voi clarifica. Noi suntem un cuplu care a ajuns la o maturitate, care ne permite sa avem discutii oneste si sincere despre nevoile fiecaruia si am ajuns la concluzia ca vrem in interiorul relatiei noastre prezenta unui tanar, exa ct ca tine. Imi placi, imi placi foarte mult ca esti inocent si timid, asta cautam de fapt si nu am gasit la predecesorii tai ce au aplicat la acest tip de job ca sa spun asa. Nu va fi un job in sensul propriu ci va fi o experienta de viata pe care speram noi sa fie deosebita si chiar de neuitat pentru ambele parti. Ramasesem fara cuvinte in fata intamplarilor ce se succedau sun ochii mei. Ea ma privea cu o satisfactie ce nu imi daduse viata inca a vedea la o alta tipa. Ce-i drept nu aveam prea mare experienta cu prea multe femei, as putea spune chiar niciuna, avusesem o rel pasagera cu o tipa mai mica cu 2 ani ca mine si ceea ce mi se promitea era de-a dreptul fascinant. Era o tipa cu care avea sa discut vrute si nevrute pret de doaua ceasuri si sa fiu de-a dreptul inebunit de ce imi dadea a vedea s...



    Login