Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFrumoasa e Delta
Autor : alexerox - 2012-02-06
Citita de 6140 ori - Nota 7.81 (21 voturi)
Eram in Gara de Nord , numai ce venisem din Vama Veche unde imi petrecusem majoratul (bautura/iarba/sex) cu prietenii mei cand primesc un telefon de la o prietena foarte buna care nu putuse sa vina cu noi :
-Nu zice nimic , doar asculta . Maine la prima ora mergi cu mine si cu parinti mei in Delta . Nu ma intereseaza cum faci , mi-au zis sa iau pe cineva cu mine si ai fost primul la care m-am gandit .
Cum , ne-cum uite-ma ajuns in Delta impreuna cu ea si cu parintii ei . Casa avea un dormitor mare jos cu living si bucatarie unde evident au stat parintii ei , iar sus la etaj 2 dormitoare mici unde ne-am cazat noi (cate unul in fiecare dormitor pentru ca nu era nimic intre noi) .
Toate bune si frumoase , am mancat , am stabilit planul de bataie pentru a doua zi , urmand ca la 5 dimineata tatal ei sa urce sa ma trezeasca sa mergem sa cautam ,,somnorosul " .
Cum nu reuseam sa adorm m-am dus la P (ea o sa fie P si eu A pentru a nu da nume) si am hotarat sa ne uitam la un film , nici nu mai tin bine minte ce am vazut . Ea era imbracata in o fustita larguta cam de 30 cm lungime si un tricou alb . Nu purta sutien si sanii plini ii se zareau bine definiti .
Fara sa imi dau seama , fiind prins de film , am vazut la un moment dat ca a adormit . Am dat sa ma ridic incet de langa ea , fara sa o trezesc , cand privirea mi-a fugit sub fusta ei . Am ramas masca . Nu purta chiloti iar de sub fusta parca imi facea cu ochiul o pasarica perfecta . Era asa de fina si rozalie , ca o piersica coapta , era perfecta . Nu m-am putut abtine sa nu o sarut , chiar daca gandul ca parintii ei pot veni sus in orice moment ma speria .
Am inceput sa o ling usor dar ea nu s-a trezit . In schimb pasarica ei era mai treaza ca oricand . Incepuse sa se ude toata , facea broboane de transpiratie de la atata incordare . Am reusit sa o trezesc pe P cu un orgasm . P nu a zis nimic , ochii i-au fugit imediat spre pula mea sculata care se vedea prin pantalonii de trening . M-am intins usor pe spate si ea a inceput sa o linga . Nu prea se pricepea la asta asa ca am prins-o de par cu o mana si i-am indrumat miscarile . Avea buzele asa carnoase , ma inebunea .
Am luat-o de maini si am tras-o usor peste mine .In acel moment ea m-a privit usor speriata iar eu mi-am dat seama , era prima data cand facea asa ceva .
-E in regula , mereu mi-am dorit sa fi tu primul !
Am inceput sa ii frec pizda de pula mea , era o nebunie . Nici nu i-o bagasem si deja ma ardea , imi venea sa imi dau drumul insa am vrut sa imi pastrez taria pulii pentru ceea ce era mai important .
Am ridicat-o usor pe P deasupra mea , mi-am pus capul pulii la intrarea pizdei ei si cu o miscare ferma si sigura am penetrat-o . A schitat o durere pe fata , dar odata cu miscarile mele de balans a inceput sa geama . Durerea se transformase in placere pura .
Am ridicat-o , am pus-o pe marginea patului si i-am mai dat cateva limbi in pasarica care acum sangera un pic . M-am pus in genunchi laga pat si am inceput sa o penetrez din nou , ii placea la nebunie . Se rezema pe coate si se uita cum toata pula mea intra si iese din pasarica ei , nu ii venea sa creada ca o pula atat de mare are loc in acea gaura mica si nefolosita pana acum . Am ...



    Login