Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

fosta colega
Autor : michigan24 - 2014-04-29
Citita de 8127 ori - Nota 5.70 (10 voturi)
Prima data

In vara acestui am m-am gandit sa plec in tabara la mare cu o scoala de la mine din oras. Nu marea a fost principalul motiv pt care m-am hotarat sa merg, ci fosta mea colega de care eram atras nebuneste inca din clasele gimnaziale(acuma sunt la liceu si inca mai port o simpatie pt ea)

Cam pe la inceputul lui iulie se intampla tot circul acesta, cu echiparea bagajelor, cu nerabdari sa vedem marea, cu ganduri care nu sunt tocmai necredincioase(mdeaa, plecam la mare, fete frumoase etc)

Ne imbarcam pe trec si si asteptam sa pornim. Fosta colega (o s-o notez M,) inca era atrasa de mine( cred ca doar din simpla amicitie, nimic mai mult). Pornim si discutam diverse. Seara pe la 1-2 ies pe holul trenului sa iau o gura de aer, si ce sa vezi, din celalalt compartiment iese M, imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti, mulati, un tricou care numai la ganduri bune nu te indeamna si vine langa mine.

-Abia astept sa ajungem - si imi arunca un zambet pervers dupa care imi pune mana in jurul taliei.
M era o fata cam de 1,65-1.70, par lung, saten, ochii negri, cur bombat, sani destul de maricei si un corp cam plinut.

Imediat dupa ce imi pune mana in jurul taliei ma cheama sa merg in fundul vagonului dupa care incepe sa ma sarute pasional si sa imi spuna, din nou, ca abia asteapta sa ajungem.

Desigur ca noi am mai avut mici acte de acest fel dar acum credeam eu ca pot da marea lovitura, ca o pot fute.

Ajunsi la mare ne cazam, mancam si ne bagam fiecare in camerele noastre. Spre norocul meu, eu am ramas pe dinafara si am ajuns sa stau intr-o mica odaita in aceeasi pensiune cu ei. Nu situ de ce dar eram foarte bucuros, poate si din cauza ca acolo o voi putea fute pe M. :)))


Dupa vreo 2 ore de dormit mergem pe plaja. Ma duc sa fac o baie in apa marii si langa mine apare M. Se pune langa mine, la care eu o prin in jurul taliei si ii dau un mozol. :)))- eram destul de indraznet pt un tip virgin, nu credeti? :)))

Iesim din apa si imi zice sa merg cu ea pana la baie, in hotel :)))
Desigur ca mi-am dat imediat seama unde vrea sa ajunga si nepaispunand nimic ma conformez si merg cu ea. Ajunsi in pensiune, mergem la ea in camera si ma tranteste pe pat, se urca peste mine si incepe sa ma sarute.

-Daca azi nu ma futi-imi zice, te voi blestema toata viata :)))))

Ma conformez si imediat ma intorc eu peste ea(de data asta ea stand pe spate). O sarut pe gura, pe gat, dupa ureche, cobor in jos cu sarutarile pana ce ajung la sani. II sarut prin sutien, dupa ca ma trag putin mai jos si ii strand sanii in plame. II sarut abdomenu, coapsele, interiorul coapselor si in sfarsit ajung la mult dorita pasarica pe care intaia oara i-o masez prin slipul de baie. I-o masez asa cca 2 min timp in care o sarutam iar cu cealalta mana o strangeam de talie. II dau slipul jos si o ling in pizda. O ling asa cca 2 min dupa ma roaga sa ma opresc si sa scoala din pat sa-mi aduca un prezervativ.

-Am stiuu eu ca voi avea nevoie de asa ceva, si imi surade cu un zamber perfect
. Ma dezbraca si imi vede instrumentul, de barbat pot spune:D. Nu stau rau la varsta mea cu cei 17 cm lungime ai penisului. Imi bag prezervativul dupa care ma roaga sa o fut cum stiu eu mai bine. IMi bag pula in pizdulica ei rasa, perfecta, calda, excita...



    Login