Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFirst touch
Autor : andreeason - 2009-02-10
Citita de 14176 ori - Nota 8.26 (69 voturi)
Este greu sa scrii despre prima data. In primul rand pentru ca a fost demult. Pe vremea aceea viata sexuala nici vorba sa se inceapa asa devreme. Dar, asa a fost sa fie pentru mine.
S-a intamplat pe la vreo 10 ani. Atunci cand nu esti decat o copila care nu stie nici macar ….Eram in clasa a IV a pe atunci. Era dimineata, pe la 10,30 si bineanteles deabia ma trezisem. Ai meu plecau de dimineata la lucru, iar scoala aveam dupaamiaza de la 1. Asa ca era timp destul sa ma intind in pat. N-aveam bineanteles nici un gand ca as putea sa citesc ceva pentru scoala.
M-am ridicat cu sila cu gandul sa ajung in bucatarie sa mananc. Dar prima oprire am facut-o in baie pentru pipi. Imi venea sa rad. Magda colega mea de banca imi spunea mereu ca atunci cand se pisa isi departa cu degetele buzele pasaricii ca ,,se murdarea mai putin”, zicea ea. La mine n-a fost deloc asa. A fost deajuns o miscare aiurea ca jetul s-a imprastiat aiurea pe coapse.
,,Fir’ar’ al naibii”. M-am bagat sub dus, sub apa calduta. Norocul nostru era mereu ca blocul din Braila in care locuiam era langa un spital, de care era racordat. Asa ca aveam apa calda mai des decat restul poporului roman la acea data.
Era placuta apa aceea curata, care tasnea in toate directiile din dusul ala stricat, incalzindu-mi vulva. Descoperisem de ceva vreme jocul asta si de atunci ma baga mama in baie cu ceva mai putine lupte. Daca mai foloseam si degetele pline de sapun… senzatia era chiar misto. Asa ca acuma simteam cum ma apuca toate caldurile. M-am oprit speriata cand a sunat la usa. Am sarit in prosop si am iesit sa raspund. Ca orice familie respectabila din acea vreme, aveam lant de siguranta la usa. Pe care eu bineanteles ca nu ma obisnuisem inca sa-l folosesc.
Dar la usa nu era nimeni. Asa ca mi-am continuat baia, daca tot incepusem, dar cu ceva mai putin entuziasm. Nici n-am iesit bine ca a sunat iar. De data asta la usa era un barbat. Un tip de vreo 25 de ani.
- Buna, mi-a zis.
- Buna ziua.
- O chemi te rog pe mama!
Zambea frumos. Era slabut, tuns scurt si avea niste ochi care parca hipnotizau. Intr-o mana avea o geanta maronie, iar in cealalta ceva ca un halat.
- Mama e la lucru, I-am raspuns.
- Esti singura acasa?, m-a intrebat direct.
- Da.
- Eu sunt de la spital, de vis a vis. Trebuie sa facem un consult la domiciliu, spuse in timp ce scotea din buzunar o insigna si mi-o arata.
- Nu e ceva grav si nu dureaza mult. Cand vin parintii tai?
- Deseara, sunt la munca, I-am raspuns.
- Trebuie sa ma ajuti tu, atunci, da? Nu pot astepta pana deseara, spuse ferm si impinse usa pe care iar uitasem sa o blochez.
Eram destul de increzatoare, incat nici nu m-am gandit sa nu-l las sa intre. A intrat hotarat si a incuiat singur usa dupa el.
- Sgur nu mai esti cu nimeni acasa?, m-a mai intrebat o data.
- Nu, nu..
- Bine.
S-a descaltat si a intrat in sufragerie. A deschis geanta de unde a scos un stetoscop, asa cum avea si doctorita unde ma ducea mama.
- Stai linistita, mi-a zambit el, e ceva de rutina. Nu trebuie sa-ti fac nici o injectie, da.
Asta e drept ca m-a cam linistit. Cand vazusem stetoscopul, prima chestie care-mi venise era ca urma sa-mi faca injectie.
A scos un tabel si a inceput sa ma intrebe: nume, prenumele, varsta, numele parintilor, locul lor de munca, s.a.m.d. Cand a scris tot a inceput consultul.
- Vino aici in fata mea. Stai cu spatele.
Stateam in picioare, cu spatele la el. Isi pusese stetoscopul la urechi si cu o mana mi-a ridicat bluza de la pijama. I-am simtit mana cum ma mangaia pe spate si metalul rece lipit de mine. Ma simteam emotionata. Mana se misca usor pe pielea mea intr-o mangaiere continua. Ii simteam rasuflarea calda si parca tot mai aproape.
- Asa, e bine. Acum intoarcete si cu fata.
M-am intors spre el, cu bluza ridicata pana la gat. Ma privea de parca vedea prin mine, in timp ce mana care pana atunci imi mangaiase spatele incepuse sa-mi maseze pieptul plat de fetita si burtica.
- Nu ti-a venit inca ciclul, nu?, m-a intrebat.
- Cum adica?
A zambit. Atunci habar-naveam ce inseamna asta. M-a pus sa-mi scot si pantalonii de pijama. Cateva minute a stat si s-a uitat la mine lung. Stateam in picioare, in chilotei, in fata lui si o emotie ciudata ma cuprinsese. Acum uitase de stetoscop. Ma tinea in fata lui si ma mangaia de la uneri si pana la genunchi. Nu aveam curaj sa ma clintesc din loc. Aproape ca imi placea cum ma mangaia. Cu fiecare miscare ii simteam mainile cum intra tot mai mult intre coapse, tot mai aproape de pasarica. Si cu fiecare miscare, ceva se misca acolo jos in mine, incalzindu-ma.
- Intoarce-te cu spatele, mi-a cerut. M-am executam fara ce-a mai mica impotrivire.
- Departeaza putin picioarele.
I-am simtit mana cum intra printre coapse, si imi maseaza vulva peste chiloti. Nici nu m-am miscat. Parca era magic ce-mi facea. In timp ce ma atingea imi vorbea. Si tot ce spunea parea sa aiba o logica in consultul acela. Degetele se miscau inainte si inapoi printre coapse, in timp ce degetul mare imi apasa anusul peste chiloti. Apoi, cu o miscare grabita, mi-a tras chiloteii in jos. Am crezut ca vrea sa se steaga la nas cu ei. I-a mirosit entuziasmat. M-am rusinat. Ma gandeam ca ma prinsese cu chilotii murdari si o sa ma certe. Dar in loc de asta el ma impins cu fata in jos pe canapea, cu picioarele atarnand. S-a lasat in genunchi la fundul meu si a incput sa ma sarute. Acum chiar ca ceva nu era in regula. Dar nu puteam face nimic. Un amestec de spaima si placere m-au tintuit in loc. Si de altfel orice miscare mi-ar fi fost blocata de el. Imi desfacuse cu mainile fesele, pentru ca limba, lunga si jucausa sa patrunda adanc in cele mai nestiute locuri. Ma pierdusem cu totul. Devenisem incordata si imi doream sa nu se opreasca. Auzeam gemete si icneli fara sa-mi dau seama ca eu le produceam. Coapsele mi se desfaceau singure. Pizdulicea se deschisese dornica spre buzele si limba lui. Intre picioare, o balta grozava de lubrifiant scurs din vaginul meu amestecat cu saliva si transpiratie imi inmuia pielea.
Rozeta micuta se strangea si se deschidea, impresionata si ea de apasarile si masajul limbii. Ceva, un deget, mi-a intrat in fund. Era … Nu mai traisem asa ceva. Il simteam cum imi masa anusul si insinctiv mi-am ridicat fundul de parca voiam sa ii fac loc. Si el a inteles. Am simtit pe la cur ceva lipicios. Scosese din geanta o crema cu care ma ungea si usura intrarea in rozeta micuta a fundului. Am icnit. Degetul imi penetr...



    Login