Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEliza - intamplare reala.
Autor : notselfish - 2012-06-17
Citita de 43240 ori - Nota 8.00 (113 voturi)
Povestea pe care vreau sa o istorisesc este, asa cum am scris si in descriere, reala, ea fiind un punct de cotitura pentru mine din mai multe puncte de vedere. Desi poate parea neverosimila, singurele modificari sunt legate de nume si de micile detalii pe care, atat euforia si ineditul acelei situatii cat si scurgerea atator ani de la acea intamplare, le-au estompat.
Totul s-a intamplat intr-o vacanta de vara, intr-un sat de munte, la niste rude indepartate pe care nu le cunosteam si despre care nici nu mai stiu nimic. Parintii mei, alaturi de alte 3 cupluri, au petrecut acea saptamana in oras, situat la vreo 20 de km de satul despre care va povestesc, in timp ce noi, copiii, am ramas. Spun copii referindu-ma la mine - ceilalti 3 baieti fiind cu 3, respectiv 4 ani mai mari decat mine – si nu o sa-mi mentionez varsta de la acea data pentru a nu leza pudibondismul unora.
O sa trec peste descrieri inutile, dar o sa incerc sa va dau detaliile necesare unei aprecieri corecte a acelor intamplari. Langa casa in care am stat era o vila cocheta, armonios construita, intr-un contrast izbitor ce ceea ce vedeai in acea perioada. Acea casa apartinea unei famili avute pentru acea perioada, el fiind vaporean iar sotia doctor. Personajul principal insa, in aceasta povestire, il reprezinta fata acestora, o fiinta care in acea perioada mi se parea intruchiparea idealului femin, o zeita cu forme amazoniene. Desi nu era o frumusete rapitoare, o scoteau in evidenta aerul aristocrat, atitudinea usor infatuata, conduita contrastanta cu acel spatiu pitoresc.
In primele trei zile de vacanta am muncit pe branci, ba in curte, ba la camp, ba la targ carand sau depozitand... ce sa spun, un calvar pentru orice orasean simandicos. In cea de-a patra zi, simtindu-ma complet vlaguit, „m-am dat lovit” - profitand de tot arsenalul de trucuri invatate pentru a chiuli de la scoala – astfel ca am scapat de cea mai grea sarcina: munca la camp! Mi-au revenit insa cateva treburi gospodaresti gandite totusi in asa fel incat sa nu ma „oboseasca” prea tare. Dupa ce mi-am indeplinit sarcinile, am iesit la poarta pentru a-mi odihni oasele tinere pe o banca aflata la umbra unui corcodus... lene, dulce lene. Dupa un timp, in toropeala ce ma cuprinsese, am auzit poarta vecinilor deschizandu-se si, in lumina soarelui ce-i batea din spate creandu-i o aura, am vazut-o pe Eliza. In acea perioada eram inca la varsta la care admiram chipul si atitudinea fetelor/femeilor, neglijand aproape complet aspectele corporale, motiv pentru care sunt aproape convins ca formele voluptoase – amazoniene, cum am spus mai devreme – ale Elizei, mi-au format atractia ulterioara fata de BBW's(big beautiful women). Era pentru prima oara cand priveam cu nesat si cu inima stransa de emotie la acel contur de femeie care se apropia de mine.
Buna! Singurel? ma intreba ea asezandu-se langa mine.
Buna... da, nu m-am simtit prea bine si am ramas acasa, am raspuns evitandu-i privirea.
Chiar ti-a fost rau sau... fugi de munca? chicoti ea
mmm, am murmurat eu jenat
Hai pe la mine sa iti fac o limonada. Daca te iei dupa mama, lamaia vindeca tot.
Nu stiu cum ar fi reactionat alti baieti la varsta aceea, eu insa eram de o timiditate dureroasa aproape. Ma inroseam, transpiram, imi tremura vocea...
Ei hai, lasa timiditatea! Baietilor le sta bine siguranta de sine.
Eram incremenit, incapabil sa scot sunete articulate, iar inima imi batea mai tare decat atunci cand eram scos la tabla. Pana la urma tot ea a fost cea care m-a scos din penibilul in care ma afundam luandu-ma de mana si conducandu-ma spre casa ei.
Mare parte din ceea ce s-a intamplat ulterior este blurat de intensitatea unor momente care au eclipsat detaliile, oferindu-mi in schimb flash back-uri ale unor momente pe care nu le voi uita niciodata.
Te-ai uitat vreodata la filme porno? Ma intreba ea asezand citronada pe masuta din fata mea. Am gasit colectia alor mei iar unul dintre filme e chiar interesant, continua ea scutindu-ma de o alta incercare nearticulata.
Surprinzator sau nu, caseta cu pricina era deja in aparatul video iar Eliza deja derula caseta in timp ce imi spunea ca inceputul este plictisitor. Am baut cu nesat din paharul aflat in fata mea, ceea ce mi-a umezit gatul uscat dar a facut sa si constientizez cat de tare imi tremurau mainile.
Cei doi sunt sot si sotie, iar el incearca sa o impace acum pentru ca l-a prins inseland-o. Acum ea ii spune ca il iarta cu o singura conditie: sa faca de acum incolo doar ceea ce spune ea. Si ce crezi ca vrea ea? Hai sa te vad daca ghicesti, continua Eliza chicotind.
Eu, in tot acest timp, priveam - rosu la fata, nadusit si cu ochii iesiti din orbite - cum femeia din film, asezata pe un pat imens, da la o parte patura care ii acoperea jumatatea inferioara a corpului si , dupa ce isi departeaza picioarele etalandu-si intimitatea, ii ordona sotului sa o linga.
Ei, ce parere ai? ma readuse Eliza in lumea reala
Nu stiu...e...interesant, am ingaimat eu cu vocea sparta
Of, Doamne! Ce ma fac eu cu atata timiditate?
Spunand asta, aseza o perna decorativa pe manerul canapelei si se intinse spunandu-mi sa-mi ridic mainile din poala pentru a-si putea aseza picioarele. Nu imi amintesc sa mai fi avut vreo data o erectie atat de dureroasa precum cea avuta incepand cu acea clipa.
Poti sa-mi mangai picioarele, spuse ea vazand ca nu stiu unde sa imi asez mainile. V-am vazut pe toti patru cum va uitati la picioarele mele. Tu esti norocosul care poate sa le si atinga, zambi ea facandu-mi cu ochiul. Sunt fine, nu? Ma epilez de la 16 ani peste tot.
O sa fragmentez aici povestirea pentru a putea pastra o oarecare cursivitate, avand in vedere ca in urmatoarea perioada de timp, Eliza mi-a povestit cum a fost linsa pentru prima oara. Datorita faptului ca istorioara ei este o poveste in sine, o sa o pastrez pentru o eventuala postare ulterioara.
Desi am avut doar prieteni care ma lingeau, el ramane totusi cel mai bun. Ma duc uneori la el chiar si fara programare, rase ea sfarsind povestirea. Pot face si din tine cel mai bun, ce zici?
In clipa urmatoare as fi vrut sa se crape pamantul si sa ma inghita, sa dispar fara urma in cel mai dosit ungher al camerei mele din Bucuresti... in schimb nu, nu numai ca eram tot acolo, dar Eliza isi ridica un picior din poala mea si, cu miscari incete, il apropie de fata mea. Incepu sa-mi mangaie partea dreapta a fetei, urechea, obrazul...
Te-am vazut inca de pe banca cum te uitai la picioarele mele. Iti plac, nu? Uita-te la mine! imi spuse ea fara a-mi da ragazul sa raspund, continuand acel joc erotic al talpii ei pe chipul meu incandescent. Isi ridica si celalalt picior cuprinzandu-mi chipul intre talpile ei alternand presiunea cu mangaieri.
Saruta-le! Arata-mi ca iti plac picioarele mele...acum linge-mi talpile!
Traiam un fel de transa ascultandu-i vocea, urmandu-i indrumarile, constient de respiratia mea greoaie si de inima care batea nebuneste.
Uita-te ce m-am udat, imi rupse ea transa asezandu-si gleznele de fiecare parte a capului meu si departandu-si usor picioarele. Priveam ca hipnotizat la pata de pe colantii tip ciclist unde mana ei se plimba usor.
Gusta-ma! Iar cuvintele fura insotite de o apasare a gleznelor care imi conduceau capul intre pulpele ei generoase. Cand fata mea era la doar cativa centimetri de zona ei umeda, imi cuprinse capul in maini si isi aseza gambele pe spatele meu fortandu-ma sa ingenunchez. Izul emanat era ca un drog, il inspiram cu nesat incapabil sa ma mai gandesc la altceva... daca in acea clipa lumea se termina, nu as fi avut nicio urma de regret.
Iti place, se vede ca iti place. Linge-ma, vreau sa-mi simti gustul! auzeam eu ca un ecou intors din departari. In timp ce lingeam materialul plin de gustul ei, i-am simtit mainile mangaindu-mi parul.
Deschide ochii! Vreau sa ma privesti! Asa, continua sa lingi...acolo, mai tare!
Clipele care au urmat, desi s-au succedat cu rapiditate, mi-au ramas intiparite in minte. Aproape in acelasi moment in care am simtit mangaierea parului transformandu-se intr-o strangere puternica, picioarele ei s-au incolacit pe spatele meu cuprinzandu-mi capul ca intr-o menghina. Ii vedeam buzele miscandu-se dar urechile imi erau astupate de pulpele ei, ceea ce imi concentra atentia pe un amalgam de trairi care ma bulversau: soldurile i se miscau rapid si sacadat, frecand materialul imbibat de secretiile ei de fata mea, ceea ce ma lasa fara aer uneori; mainile ei infipte in parul meu ma trageau dureros de tare; presiunea pulpelor ei imi oprise sangele facandu-ma sa vad in ceata... si totusi, in mod surprinzator, n-as fi vrut pentru nimic in lume sa se opreasca. Miscarile sacadate au devenit convulsive, trasul de par aproape haotic, privirea rece si usor detasata s-a transformat intr-un zambet superior, o masca al unui extaz pe care-l stapanea... culminand cu o zvacnitura care am avut impresia ca imi va dizloca gatul. Desi mainile mi-au eliberat parul si picioarele s-au desclestat, eliberand presiunea de pe urechile care inca imi zvacneau, ramasesem inca captiv in acea pozitie ascultand respiratia sacadata a Elizei si gemetele in surdina de la filmul porno.
Dupa un timp m-a eliberat complet , ridicandu-se in picioare cu un zambet ce denota satisfactie si siguranta de sine.
Eram incordata ca un arc dupa doua saptamani de izolare si toceala pentru admitere, spuse ea joviala luand paharul de citronada de pe masa. Te-am jumulit bine, sunt plina de parul tau intre degete. Goli ce mai ramasese in pahar si dupa ce isi scutura parul meu de pe maini imi spuse ca se duce sa faca un dus.
Nici nu apucasem bine sa ma las pe spate, incercand sa-mi fac ordine in bulversantele-mi idei, ca vocea ei ma facu sa tresar.
Stii ce? M-am razgandit. Ai lu' Ghita(era apelativul pentru cei la care stateam eu) se intorc in maxim doua ore iar eu pierd vremea cu dusul.
Cand m-am intors spre ea, pentru a incerca sa articulez un raspuns, mi-a cazut fata. Era complet dezbracata! Si, ca de fiecare data, m-a scutit si de data asta de o inevitabila balbaiala.
Hai in dormitor, te-am chinuit destul pe covor.
Si acum imi amintesc cum o urmam ca un zombi privindu-i gambele, pulpele, fesele late si bombate, sanii mari dar usor lasati, acea constitutie pe care o caut si acum la o femeie.
In plus, de data asta, vreau sa folosim pozitia mea preferata. Intinde-te pe spate! imi spuse ea odata ajunsi in dormitor.
Intregul drum parcurs din sufragerie si pana in ...



    Login