Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

El
Autor : radagh - 2017-04-29
Citita de 11564 ori - Nota 5.78 (18 voturi)
Eram în primul an la facultate.Totul părea normal până ca el să apară în viața mea.Robert era tipul plăcut de toate fetele din toate punctele de vedere.Corp atletic, 1.9 m, șef de promoție la ASE, prietenos, amuzant, toate cele, însă..mare, mare curvar.Adică, fără exagerare, câte 5 fete pe lună, mai tot timpul în cluburi, asta de când fata pe care o iubea cel mai mult, căreia îi dăruia totul, mai puțin sufletul, i-a dat papucii pentru ca ea ”să-și ducă cariera mai departe” alături de un tip de 65-66 de ani.
Îl înțelegeam, și eu eram în aceeași situație.Fostul meu m-a lăsat pentu ”cea mai bună prietenă” a mea.Eram distrusă, atât de mult credeam în el în așa fel încât să îmi doresc să mă sinucid.
Apropo, eu sunt Julia, am 25 de ani, 1.85, 55 de kg, actual model pentru designerul RC.
S-a întâmplat să fiu invitată la petrecerea iubitei sale în acea perioadă.M-am dus cu Letiția, sora meu de-o viață, deoarece îmi era oarecum jenă să fiu acolo, nu eram adepta petrecerilor, dar însă totuși, îmi doream să particip, îmi doream să-l văd pe el.
Totul părea ok până când ne-am îmbătat cu toții.
După mult dans, show-uri și multe altele, lui i se făcuse chef de joacă.Ne-am scris cu toții numele pe o foaie, și după o extragere, ne-am găsit cu toții ”perechea”. Trebuia ca fiecare să ne facem de cap în oraș. Am avut mare noroc, zic eu, ca perechea mea să fie EL.Nu-mi venea să cred!Venind vorba de joc, ne convenea, nu ne convenea, cu toții eram praf, deci, să-i dăm drumul.
-Hai mai întâi la mine acasă, zise el.
-Ok, ok.
El stătea aproape de casa mea, în același cartier.
Inițial, aveam impresia că am aju...



    Login