Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

EA, fata din Timisoara II
Autor : Yo_Man - 2017-08-20
Citita de 8938 ori - Nota 6.50 (34 voturi)


Dupa acea experienta ma simteam putin rusinat fata de ea. De obicei invatasem sa imi coordonez gandurile pentru a face ca ejacularea sa intarzie dar de aceasta data nu avusesem nici o retinere. Eliberasem gandurile, ma eliberasem pe mine insami si ma simteam langa ea ca un adevarat rege. Daca o aveam pe ea eram cel mai bogat om.
Restul zilei il petrecusem in liniste. O plimbare prin mall, un film...
Ne lasam purtati de val purtandu-ne ca doi copii in pragul adolescentei. Ma bucuram de fiecare zambet inocent ce mi.l trimitea. Ochii ei straluceau! Era atat de frumoasa....
Incercam sa imi alung gandul ca ma mai pot bucura doar pentru cateva ore de tot ce imi putea oferi aceasta minunata faptura. Si timpul trecea atat de repede...
Era trecut de ora zece noaptea cand ne indreptam spre casa. In drumul nostru gasim un magazin deschis. O rog sa opreasca pentru a face cateva cumparaturi.
"Ai chef de un vin?" o intreb incercand sa ascund emotiile.
Nu imi puteam explica de ce trebuie sa ma simt atat de emotiv in preajma ei. In zadar incercam sa imi stapanesc gandurile iar cand reuseam cat de cat sa o fac, ma pierdeam de fiecare data cand priveam corpul ei atat de bine sculptat. Purta o rochie mulata de la brau in sus iar partea de jos, usor evazata, ii descoperea o treime din pulpele picioarelor la felul cum era asezata pe scaun. Nu am reusit sa imi dau seama daca era un gest voit sau doar natural, lipsit de vreun interes ascuns insa in combinatie cu parfumul ei, My Burberry, nu facea decat sa ma teleporteze intr.o minunata lume a erosului. Intr.un fel eram nerabdator sa ajungem acasa. Voiam sa ma revansez pentru esecul meu de la pranz si eram gata sa risc totul de aceasta data pentru a face o noapte de neuitat.
In drumul nostru spre casa oprisem sa luam o sticla de vin rosu, avand in vedere ca e fata, am decis ca acesta sa fie demidulce. Instinctiv am cumparat si doua sticle de Desperados. Avand in vedere ca erau deja la rece, era numai bine, pana terminam berile, vinul avea timp sa stea putin la rece.
Ajunsi acasa, in fata usii am prins.o usor de mijloc. Simteam nevoia sa o sarut asa ca am tras.o spre mine dupa care i.am trecut mana prin parul lung, l.am lasat pe spate si am strans.o in brate contopindu-ne intr.un sarut prelung... ametitor!
"Ne aud vecinii!" imi zice impingandu.ma usor. Imi zambeste!
"Mai ai putin rabdare, dragule!"
Incuvintez din cap.
"Daca ai stii ce te asteapta..." imi zic in gand.
In timpul calatoriei noastre de la mall spre casa un gand incoltise in mintea mea. Ceva unic, ceva ce trebuia sa ai multa stapanire de sine. Acest lucru putea trezi multi fiori, o senzatie ciudata intre agonie si extaz. Aveam mari emotii deoarece era pentru prima oara cand aveam sa incerc asa ceva. Probabil si ultima!
Iar pentru a duce la bun sfarsit ce aveam in gand aveam nevoie ca ea sa se lase in mainile mele, sa se abandoneze efectiv asteptand finalul!
Acum eram in casa, in mijlocul sufragerie. Pe masa erau sticlele goale de Desperados, sticla de vin pe jumatate consumata... Televizorul lumina camera. Ceva melodii pe Utv se auzeau in surdina. Trecuse de 12 noaptea. Alcoolul incepuse sa isi faca simtita prezenta. Ea incepuse sa se destinda captivandu-ma cu sarmul ei feminin. Se ridica de pe canapea, ma ridic si eu...
Se apropie de mine.
"Hai sa dansam!" imi zice.
Nu apuc sa ii raspund ca mainile ei se incolacesc in jurul meu, deasupra umerilor. Incepem sa ne miscam in ritmul muzicii dar sincronizarea intarzie sa apara. Radem unul spre celalalt!
Sunt hotarat sa duc la capat ce am in gand, chiar si cu riscul de a fi dat afara in miezul noptii. Exista doua variante: extaz vs agonie! Depinde doar de mine, ii castig increderea sau nu?
"Draga mea," ii zic in timp ce miscarile noastre devin lascive indreptandu-se tot mai mult spre ceea ce avea sa urmeze, "ai incredere in mine?"
"Hmmm... Depinde ce ceea ce vrei sa imi faci!!! Daca ma futi, macar fute-ma bine!"
Raman perplex. Nu ma asteptam la o asemenea vugaritate din partea ei. In spatele inocentei se ascundea o femeie in toata regula, cu un bogat apetit sexual! E de bine...
"Nu ti.am zis, dragule, cand facem sex, vreau sa imi vorbesti vulgar. Vreau sa fiu curva ta!"
Daca pana atunci o consideram un inger, acum eram convins ca de fapt, sub acea masca se ascundea un dracusor! Iar acest dracusor trebuia pedepsit!
"Ok, mica mea tarfulita, vreau sa te leg!"
Se uita la mine cu gura intredeschisa!
"Hmmm... si eu care credeam ca esti un gentleman!!!"
"Nici eu nu ma asteptam ca tie sa iti placa sa iti vorbesc vulgar. Asta inseamna, pentru mine, ca iti place sa fii si putin ... posedata"! In acel moment o strang de fundul proeminent si o lipesc de bazinul meu astfel incat sa simta cat de tare sunt excitat. Ecranul televizorului ii lumineaza fata astfel incat sa ii pot observa placerea de pe chip in timp ce o fac sa imi simta membrul prin materialele textile ce se opuneau intalnirii sexelor noastre.
" Ce tare esti, iubitule! ma intreb daca pot sa o iau toata!"
"Unde?" intreb eu facandu.ma ca nu inteleg expresia, desi era evidenta!
"In gura!" imi zice facand pe suparata! "Crezi ca e prea mica?"
Imi da de inteles ca o fac sa se simta jenanta, crezand ca are o gura mica, dar impactul a fost cel asteptat la auzul cuvintelor ei. In timpul acela imi imaginam cum sta in genunchi in fata mea iar eu, cu mana infipta in parul ei, indes cei 18 centimetrii ai penisului pana se ineaca cu ei, apoi, drept pedeapsa, o lovesc peste buzele carnoaste in mod repetat.
Simteam ca blugii nu ma mai incap. Devenise dureros.
In acelasi timp ma gandeam cat de pervers pot fi... Pfff.... Daca as avea o fica, cum ar fii sa fie batjocorita astfel...Nu... Oricat de curva ar fii o femeie nu trebuie sa fie folosita la extreme. Si mereu, dar mereu, tot ceea ce faci, sa faci intr.un mod placut pt amandoi. Oricat de pervers ar putea parea o partida de sex trebuie ca dragostea sa pluteasca in aer. E treaba mea ca barbat sa fac ca ea sa simta toate aceste lucruri. Sa o fac confuza... sa nu poata intelege daca o iubesc sau o folosesc. Imi impun aceste ganduri. Nu trebuie sa depasesc limita.
O strang in brate si o sarut apasat. Limba mea ii patrunde adanc in gura, atingandu.i cerul! Corpurile noastre incep sa tremure.
"Tu nu esti curva" ii zic, " dar in noaptea asta vei fii a mea. Te voi folosi! Voi fii dominatorul!"
"Da, iubitule, azi sunt mica ta tarfulita! Fute.ma, te rog!"
"Taci!"
Incep sa imi iau rolul de dominator in serios.
Daca la inceputul dansului eram intr.o stare febrila de excitatie, aproape nemaisuportand durerea si patima pasiunii, acum simteam ca imi capat controlul. Eram dominatorul si trebuia sa gasesc puterea de a stapani mai intai gandurile mele apoi de a o domina pe ea. Era vital pentru ce avea sa urmeze.
" Vreau ceva cu care sa te leg!"
Fuge in dormitor. Dupa cateva clipe vine cu un siret de pantaloni la mine. O privesc cu un suras in coltul gurii. " La ochi, pasarica!"
"Aaa!" Expresia fetei inlocuieste orice cuvinte de uimire dar in ciuda aparentelor se conformeaza. Privesc mersul ei gratios, precum al unei balerine, in timp ce dispare iarasi pt cateva clipe in dormitor, apoi revine cu un sal.
"E bun?"
"Perfect, pasarica mea!"
"Dimineata am sa iti iau o pasarica... de plus!" rase ea!
Ne amuzam amandoi!
O leg la ochi si o las sa astepte, in picioare, in mijlocul sufrageriei.
In acest timp imi fac de lucru in bucatarie. Caut ceva...
Ea asteapta... Din cand in cand bag capul pe usa sa o privesc. Ii simt tensiunea. Mai caut prin rafturile mobilei de bucatarie. Gasesc ceva ce cred ca imi va fii de folos. Il probez. Nu sunt multumit! Caut altceva. Timpul trece. Simt ca detin control total pe toate simturile mele.In cele din urma gasesc ce am nevoie si merg in sufragerile. Il asez pe masuta de langa noi dupa care vin langa ea, o cuprind in brate si o sarut. Imi lipesc o mana pe interiorul coapsei ei si urc ridicand rochita din material usor poros.
Duc mainile la spatele ei, ii desfac rochita apoi o ridic cu grija, ca sa nu ii agat parul in fermoar. E in sutien si in chilori, aici, in fata mea. Ii ador corpul, ii ador chipul angelic. Este minunata. Ma intreb de ce dracu ii place la o fata asa de minunata sa se simta supusa, folosita de barbat. Nu e treaba mea, asa ca alung acest gand. Vrea sa fiu "Dominator", azi voi fi " Dominator", dar cu anumite limite. Iarasi ma intreb daca e ceva in neregula cu mine. De ce simt atata placere numai cand ma gandesc la acele lucruri perverse ce le.as putea face.
"Nu", imi impun in gand. " Inainte de toate sunt om".
Si totusi aceasta fata si gandul ca o pot avea asa cum imi doresc imi creaza iarasi acea stare febrila.
Trebuie sa ma stapanesc astfel, ceea ce vreau sa fac va iesi urat.
o strang in brate. Se abandoneaza total mie. Intind mana spre masa si iau acel obiect. Il lipesc de spatele ei. Ii cobor incet, pe coloana vertebrala. Ii ating formele cu metalul rece. Ajunge in dreptul fundului. Il strecor pe sub siretul chiloteilor si il tai in partea dreapta.
Fata ramane intepenita. Ii simt pielea tresarind la fiecare atingere a lamei metalice. Lipesc taisul de pielea ei si urc. Fac un cerc in jurul gatului. In timpul acesta mana stanga o am lipita de pasarica ei. Ii simt materialulul umed. Imi lipesc buzele de gatul ei. Cobor sarutand usor fiecare centimetru de piele catifelata. Inca ii simt mirosul de la lotiunea de corp. O dorinta nestavilita, un bold de a.mi infige dintii in pielea atat de fina. Musc usor deasupra sanului stang. Imi duc mainile la spatele ei si ii desfac sutienul. Cobor cu saruturi suave de aceasta data pe sanul drept. Simt o usoara diferenta de marime intre cei doi sani la palmare, dar este doar un mic defect, nimic important. O prind cu mana stanga de par si ii trag capul pe spate. In acest timp, cu mana dreapta ii lipesc lama cutitului de abdomen si o sarut pe gat. Urc cu lama spre sani, ii inconjur pe rand. O sarut pe buze. Ii simt respiratia sacadata. Ii simt abdomenul pulsand fara ca macar sa il ating.
Cobor cu lama si tai siretul chiloteilor in partea opusa. Acestia cad eliberandu.i labiile carnoase, proaspat epilate si umede ce pulseaza necontrolat.
Acum este goala.
Ma pot juca in voie cu acest corp minunat. Il ador!
Dar un gand imi strabate toate simturile transformandu.ma in stana de piatra.
Cum este posibil asa ceva? Un imbold lua nastere in launtrul meu.
"Tai.o!" imi sopteste o voce iar imaginatia imi joaca feste. Cum pot simti placere la acest gand? Sunt om? Sunt normal?
Imi dau seama cat de periculoase pot deveni astfel de jocuri, cum in cateva secunde totul se poate schimba.
"Nu uita", imi impun, " sunt "dominator" si trebuie sa fiu pana la capat. Aceasta noapte trebuie sa fie magica, de neuitat! Eu trebuie sa imi domin impulsurile, nu ele pe mine!"
Ca un facut ma trezesc din acea stare de reverie. Ma simt stapan pe situatie. Incep sa ii "sculptez" formele cu lama rece in timp ce pe cealalta parte o incalzesc cu saruturi fierbinti incepand de la gat, mergand pe umeri, apoi pe sani, pe abdomen si tot asa...
Ajuns in zona coapselor le sarut pe interior incepand de la genunchi in sus.
Intind mana si asez cutitul pe masa.
Si-a jucat rolul, am obtinut efectul scontat iar acum e timpul sa ne simtim bine.
Ajung in dreptul labiilor, le ating usor cu varful limbii. Ii simt destinderea.
Fac loc cu limba printre labii si ii ating varful clitorisului. Este umflat si umed. Ii simt gustul usor sarat. Fata isi aseaza mainile pe capul meu dand semne ca ii place si vrea mai mult. Isi departeaza putin picioarele si isi flexeaza usor genunchii deschizandu.mi calea spre paradis.
Duc degetul mijlociu la gura, il umezesc si apoi il pozitionez in dreptul anusului ajutandu.ma de aratator si inelar pentru a.i indeparta bucile. In acelasi timp ii formez cerculete cu degetul mijlociu apasand usor din cand in cand, imi duc limba spre perineu, locul dintre vagin si anus, mergand usor in sus si in jos cu varful iar mana libera o folosesc pt a ii masa sanii.
"Ahhhhh......" si se elibereaza de toata tensiunea acumulata cuprinsa de spasme incontrolabile in timp ce ajuns cu limba in dreptul vaginului, o penetrez in fund cu degetul mijlociu. Isi indoaie genunchii lasandu-si greutatea pe capul meu astfel incat sa o pot penetra mai adanc cu limba. . .
Eliberase toata tensiunea acumulata iar acum voiam sa o posed. Ma ridic in picioare, ii desfac salul apoi cadem intr.un sarut patimas. Imi desface nasturii la blugi, ii lasa in jos iar eu ii arunc cu piciorul langa canapea.
In timp ce ...



    Login