Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

EA, fata din Timisoara
Autor : Yo_Man - 2017-01-09
Citita de 9347 ori - Nota 6.01 (79 voturi)
A trecut un an de zile de la ultima despartire, timp in care am clacat atat de tare incat nu ma mai interesa viata. Renuntasem la jobul din strainatate si am facut tot ce am considerat ca este necesar pentru a ne continua viata impreuna, dar in zadar. Am clacat, de munca nu mai voiam sa imi caut, sa ies cu amicii nu mai voiam… Am preferat sa ma izolez o perioada apoi am simtit nevoia sa fac ceva. Am mers si am stat la sora cea mica trei saptamani iar intamplarea a facut sa cunosc cativa oameni si sa merg cu ei pentru a lucra in dulgherie. Era pentru prima oara cand lucram la inaltime, facand cofraje pentru ca mai apoi sa se poata turna beton. Lucram pe marginea cladirii, la un cofraj pentru balcon iar cand am aruncat o privire in jos, am simtit din nou adrenalina, am simtit ca revin la viata.
Dupa scurt timp, am gasit un job in Germania si am plecat fara a mai sta pe ganduri, cat s-a putut de repede.
Munceam fara nici un plan, nici macar nu imi pasa daca stau peste program. Colegii ma mai trageau de maneca si ma bateau mereu la cap sa imi revin. De cateva ori m-am si imbatat crezand ca astfel imi va fi mai usor sa uit, dar faptul ca nu eram decat doi baieti cu permis, dar eu am preferat sa nu conduc deoarece il pierdusem iar soferul fusese mutat cu o parte din echipa intr-un alt oras, mi-am luat inima in dinti, am renuntat la alcool si am inceput sa conduc.
Timpul a trecut, sarbatorile se apropiau si uite asa am revenit in tara. Am mers la sora pentru a petrece, in ghilimele, sarbatorile dupa care m-am intors in Bucuresti. Trebuia neaparat sa rezolv cu permisul.
Acum, vazandu-ma iarasi singur intre patru pereti, amintirile au incept sa imi bantuie gadurile pana cand mi-am gasit activitate pe un chat.
Cateva zile am simtit ca este o pierdere de timp, dar, spre surprinderea mea in cele din urma am gasit o fata cu care chiar mi-a facut placere sa conversez. Am devenit mai apropiati in urmatoarele zile, incepand chiar sa ne dezvaluim o parte din intimitati. Ne facea atata placere sa vorbim incat prima conversatie la telefon a fost de sapte ore in conditiile in care eu prefer mereu am considerat telefonul o necesitate si de fiecare data cand vorbeam, incercam sa fiu cat mai scurt la vorb, trecand direct la ceea ce aveam de zic.
Singura problema era distanta, eu locuiesc in Bucurest iar ea locuieste in Timisoara.
In cele din urma ii propun sa ne vedem chiar inainte de a pleca din tara.
I-a facut placere propunerea mea, dar a fost necesar sa mai astept o perioada pana la stabilirea datei in care trebuia sa plec.
Rezolv treaba cu biletul si ramane sa merg cu trenul pana la Timisoara pentru a ne intalni iar de acolo sa iau autocarul in urmatoarea zi.
Trecuse deja de ora pranzului cand ajung in Gara de Nord din Timisoara, incerc sa o sun dar nu imi raspunde. Imi iau o cafea si ies in fata garii.
Incerc sa ma gandesc daca m-am pacalit in privinta ei, dar cum ar fi posibil dupa ce am vorbit atatea despre noi…
Telefonul imi suna si simt o urma de emotie. Raspund… Vocea ii este atat de incantatoare incat ma face sa imi treaga toate gandurile ce mi le facusem in timp ce o asteptam
Isi cere scuze de intarziere si ma intreaba unde sunt in timpul in care eu urmaresc o fata ce tocmai coboara dintr-o masina, cu telefonul la ureche. Ma intreb daca este ea, deoarece nu o cunosteam decat din descriere. Am preferat de comun acord sa nu ne vedem pana la prima intalnire.Ii cer sa ridice mana. Chiar ea este si raman surprins. Este mai frumoasa decat ma asteptam. Imi iau bagazele si ma indrept spre ea. Nu apuc bine sa las bagajele si ma strange in brate. Din gest reflex o sarut pe buze. Ramane putin blocata. O strang in brate pret de cateva clipe dupa care imi cere sa pun bagajele in portbagaj si sa mergem.
- Unde vrei sa mergem? Ma intreaba cu vocea ei incantatoare.
- As vrea sa ne plimbam putin in parc pentru a ma dezmorti dupa calatoria asta, ii spun eu incercand sa imi stapanesc emotiile primei intalniri.
Imi spune ca este cam frig si ea este imbracata subtire, dar avand in vedere ca intelege inconfortabilitatea de pe drum, intelege si accepta sa ne plimbam dar cu conditia sa nu stam mult.
In timp ce conduce incerc sa o analizez cu coada ochiului spre a nu fi surprins. Desi la telefon ne facea placere sa povestim despre tot felul de lucruri, acum parca ne simteam putin stanjeniti, ca doi adolescenti.
Ne plimbam putin prin parc, dar, desi soarele ne mangaie chipurile cu razele sale blande, fata se simte infrigurata. Ma opresc, o trag usor de mana pentru a o intoarce cu fata spre mine si o strang in brate. Ma priveste in ochi si imi da un sarut scurt, inocent.
-Hai sa mergem undeva pentru a bea o cafea, ii zic eu!
- Eu nu beau cafea!
-Atunci un ceai?
-Ok! Mergem in Iulius Mall, este langa mine.
-Perfect!

In timp ce stam la masa fata in fata, incerc sa o analizez. Imi surprinde privirea si ne inrosim amandoi.
-Ce iti place la mine?
Intrebarea ei ma surprinde. Incerc sa o privesc in ochi dar frumusetea ei ma copleseste. Pentru a nu deschide gura si a scapa vreo prostie si a deveni penibil, imi arunc privirea spre magazinele de vis-a-vis si aman raspunsul. Stiu ca trebuie sa ii raspund, dar vreau sa imi asez bine cuvintele pentru a nu ii crea impresia ca o magulesc pentru a ajunge cat mai repede in pat cu mine.
-In general, imi place sa analizes fata cu care ies, ii urmaresc trasaturile fetei, ochii, sprancenele, nasul gura, ii raspund eu pentru a mai castiga putin timp.
-Si…
-Esti nerabdatoare? O intreb zambind.
-Daaaa…
-Atunci, afla ca imi place tot la tine mai putin un lucru… Nu este grav…
-Da? Care? Ma intreaba surprinsa de sinceritatea mea.
-Pulpa picioarelor mi-ar fi placut sa fie mai rotunjoara.
-Dar cand ai avut timp sa analizezi picioarele mele!
-In momentul in care am intrat pe usa mallului, ti-am acordat prioritate, iar in timp ce tu paseai inainte, am aruncat o privire piezisa.
-Hotule! Imi zice zambind. Si eu care credeam ca esti gentleman!
Ma intimideaza putin, dar imi place ca se amuza.
Timpul trece! Ma intreba daca vreau sa mergem la ea acasa. Accept. In drum, ii cer sa opreasca la un supermarket deoarece as vrea sa iau o sticla de vin pentru a ciocni in cinstea primei intalniri.
Dupa ce cumpar o sticla de vin, Sange de Taur, o apa si alte cateva prostii de rontait, ne indreptam spre apartamentul ei.
Intram in sufragerie, asez cumparaturile langa masa din fata canapelei, porneste televizorul si imi cere sa ma fac confortabil pana ce ea aduce doua pahare pentru vin, un cosulet pt chipsuri si un bol pt alune.
As vrea sa ma pot controla din a-i mai urmari si analiza fiecare gest.
Privirea ei o intalneste pe a mea. Imi surade! II cer sa imi aduca un drek! Desfac sticla de vin, torn putin in pahare. Se uita la mine intrebator.
- Am pus asa putin deoarece nu vreau sa crezi ca doresc sa te imbat ca apoi sa profit de tine! Ii zambesc.
Simt sangele cum se urca si parca fata imi ia foc la gandul ce imi trecuse prin cap. A trecut atata timp de cand nu mai fusesem atat de apropiat de o fata. Daca as putea comanda gandurile…
Ma ridic in picioare, o servesc cu un pahar de vin, privesc cum soarbe o gura din continutul bahic, apoi pe asezam la locul lor.
Nu imi pot dezlipi privirea de pe ea si o vad cum ramane blocata iar obrajii I se inrosesc. Ocolesc masa si ma apropi de ea. Asteapta…
Imi trec mana prin parul saten, lasat liber peste umeri. Nu face nici un gest. O prind usor de barbie si ii dau un sarut scurt. II urmaresc trasaturile fetei. As vrea sa stiu ce este in mintea ei acum.
Ii mai dau un sarut iar de aceasta data, gura I se intredeschide. Simt cum are un usor tremur. O strang in brate. As vrea sa zica ceva dar nimic…
Ne desprindem din imbratisare si o sarut din nou. Imi rascpunde scurt la sarutare apoi ramane cu gura intredeschis. Patrund cu limba printre buzele carnoase si ii ating cerul gurii. Tresare din nou. O prind cu mainile de fund si in timp ce strang usor, o trag spre mine. Continui sarutarea pe gatul ei. Dorinta de a face dragoste cu ea face sa mi se ridice pulsul.
Ii ridic bluza lunga, ce ii acoperea posteriorul, mulata pe corp, dezvelindu-i abdomenul plat. In scurt timp ramane in sutienul de culoare alba, dantelat pe margini si in perechea de legging. Admir pret de cateva clipe corpul parca sculptat de un mare maestru, atent la fiecare detaliu.
Timorata, isi acopera sanii cu causul palmelor. Ii arunc un zambet cald, parca voiind sa o asigur ca nu ii voi face nimic rau. Ii prind mainile si I le las in jos.
- Imi place vocea ta, imi place de tine, rupe ea linistea cu voce suava dar timorata, vreau sa fac dragoste cu tine, dar in curand tu pleci si ramane doar o aventura. Ai sa te mai intorci la mine?
O strang in brate si imi dau seama cat de greu imi va fi sa o parasesc dupa aceea. As vrea sa o iau cu mine, sa nu ne mai dezlipim unul de celalalt, dar ma gandesc ca aici este viata ei, familia ei, caminul ei, jobul ei. Eu nu am nimic, dar ea are totul aici. Nu ii pot cere sa renunte la tot doar pt mine. Eu sunt ca un lup singuratic. O garsoniera in Bucuresti, un mic teren pe langa Brasov, amintirile copilariei intr-un loc uitat de lume, prin Olt si un job de care nici nu prea imi pasa, la la cu coarne… Nimic statornic… Dar cu toate astea as renunta la tot pentru a ramane langa ea. Mie mi-ar fi mult mai usor. Doar sunt ca un lup singuratic care in sfarsit a gasit o femeie care il accepta asa cum este, cu toate calitatile si defectele lui. Dar daca accept sa raman la ea imi va fi greu, deoarece bani mi-au ramas putini, locul este nou pt mine si nu stiu cum ma voi adapta pana ii voi gasi un job…
-Uite, zic eu, esti o fata minunata si sub nici o forma nu vreau sa te ranesc. Singura solutie ca noi doi sa ramanem impreuna este sa raman aici, dar in afara de tine nu am nimic. Ca sa mergi tu cu mine nu accept deoarece ai totul aici. Dar, cu toate ca ne va fi greu la amandoi, trebuie sa mai merg o perioada in Germania, sa strang ceva bani, cat sa pot face ceva cu ei. As vrea sa fac o spalatorie auto sau o cafenea. Dar trebuie sa fac foarte bine calculele pentru a diminua riscul de a falimenta. Toata treaba aceasta trebuie sa mai dureze vreo cinci, sase luni apoi nimic nu ne va mai desparti.
- Te-ai gandit deja la asta, intreaba fata plina de entuziasm. Fata ii radiaza de bucurie.
Drept raspuns o cuprind in brate si o sarut apasat.
I-mi cuprinde cu bratele in jurul gatului si sare incolacindu-si picioarele in jurul bazinului meu, Fac cativa pasi si o lipesc de peretele sufrageriei contopindu-ne intr-un sarut pasional.
Dupa scurt timp o asez usor pe covorul matasos si ii trag perechea de legging. O privesc cum sta aproape goala, intinsa in fata mea. Ii ating pielea catifelata de pe pulpele picioarelor. Se prinde cu mainile de gatul meu, sidicandu-se in fund si apoi imi drage puloverul de culoare neagra cu dungulite fine, verzi impreuna cu tricoul tot de culoare neagra.
Ii simt sarutarea calda pe pieptul proaspat dezgolit apoi imi cauta buzele in timp ce imi desface cureaua de la pantaloni. O ajut sa ma desfaca mai repede la pantaloni, dupa care mi da jos. Aproape ca s...



    Login