Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDragoste inocenta 1
Autor : iubaretu - 2009-10-01
Citita de 32994 ori - Nota 8.27 (147 voturi)
1.
De vreo cinci ani locuiesc intr-un satuc uitat de lume si cum se mai zice, in varf de munte. Nu este chiar in varf de munte dar pe undeva pe-aproape. Casele sunt cam razlete si este o superbitate de cat spatiu si liniste beneficiez acolo. Am aproape patru hectare de pamant iar casa este situata cam in mijlocul acestuia, aproape de un curs de apa ce-mi brazdeaza pamantul aproape in doua.
Dar hai sa povestesc si eu de ce intamplari am avut parte. In stanga proprietatii mele locuieste o vecina ce are doua fetiscane, pe Iulia de 12 ani si pe Alexandra de 16 ani. Este vaduva de vreo trei ani si cum eu sunt singur cam de cand m-am mutat aici, cam pusesem ochii pe femeiusa asta ce drept sa spun este frumoasa foc. Incercasem sa-i fac curte si chiar crezusem ca am sanse cand am vazut ca a-nceput s-o viziteze Gigi, un zdrahon de barbat de prin sat si fara sa zic cu gelozie, dar chiar mi se parea ca este cam badaran, cu apucaturi din topor. Astfel ca am rarit vizitele care tot i le faceam Ioanei, ca asa o cheama pe vecinica mea si de atunci au trecut cam sase luni de zile. Acum ceva vreme, sa fie vreo trei saptamani, ma trezesc cu Iulia si cu Alexandra, cam in toiul noptii, dar inca nu ma culcasem, ca-mi bat la usa.
- Sarut-mana nea Liviu.
- Buna seara mai fetelor. Dar ce sa-ntamplat?
- Pai, ne este jena sa va spunem. Puteti sa ne lasati sa dormim la dumneavoastra in noaptea asta.
- Cu mare placere dar mami unde este? Sa-ntamplat ceva cu ea?
- Pai, e bine, dar, nu putem dormi acum acasa.
Si au izbucnit in plans amandoua. Eu eram complet derutat, doar imi spusesera ca este bine, dar inseamna ca ceva sa-ntamplat.
- Mai fetelor, dar ce sa-ntamplat?
- Nea Liviu, il stiti pe nea Gigi?, isi face curaj Alexandra dupa o mica ezitare.
- Da, il stiu. Dar ce-i cu el?
- Pai de vreo trei luni s-a mutat la noi si mama a-nceput sa bea cu el cam de-atunci.
- Pai si de ce nu ati venit mai devreme pe la mine ca sa discutam despre asta.
- Ne era rusine de dumneata, dar acum nu se mai poate.
- Dar ce sa-ntamplat? Hai spuneti-mi. Stiu ca aveati incredere in mine.
- Pai, este asa de scandal in casa ca nu se mai poate sta.
- Daca asta-i problema sa stiti ca sunteti bine venite oricand.
Zis si facut. M-am dus si le-am pregatit fetelor patul in camera alaturata iar apoi m-am dus si eu sa ma culc. A doua zi si in cele urmatoare s-a cam repetat figura asta. Deja, cum venea seara, fetele veneau la mine si le asteptam si cu masa pusa. Intelesesem ca nici mancare nu prea mai aveau pe acasa si cum mie chiar ca-mi prisoseau destule, nu era nicio paguba. Intr-una din serile ce-au urmat, cam la vreo doua saptamani de la povestea in cauza, ma trezesc noaptea si le aud susotind in pat. Curiozitatea imi dadea ghes si chiar daca este ceva urat ce-am facut, recunosc ca mi-am apropiat urechea de usa si distingeam cam ce-si spuneau.
- Ce barbat bine este nea Liviu, o aud pe Alexandra spunand.
- Cam asa-i surioara, se pare ca-ti cam place de el.
- Dar cui nu i-ar place. Zii ca tie nu-ti place de el.
- Ba da, dar cu mine este altceva. Sunt inca prea mica si nu are cum sa se uite el la mine.
- Hai, nu exagera. Incepi si tu sa capeti ceva forme ispititoare. Ai un fundulet obraznic … si cred ca si sanisorii o sa-i ai trasnet. Imi place ca ti-au aparut sfarcurile si parca si pieptul ti s-a mai umflat putin.
- Da, probabil. Dar tu chiar ca arati trasnet. Cred ca nu ma insel, dar parca am vazut ca mai ferit, te studiaza pe sub sprancene.
- Chiar crezi ca face asta? Mie mi s-a parut ca nu ma baga in seama prea mult.
- Te inseli, sunt sigura ca te studiaza. Mai ales in racoarea diminetii, cand iesi afara si te speli pe fata si pe dinti, in maieul ala al tau mulat pe trup, de-ti iese in evidenta mai ales pieptul si fundul. Sunt sigura ca acum doua zile i-ai atras atentia si cu chiloteii aia ai tai mai transparenti.
- Aoleo, o fi vazut atunci ca sunt pe ciclu? Noroc totusi ca a fost ultima zi.
- Nu cred. A fost doar ceva fugitiv. Si chiar daca ar fi vazut, este chiar mai bine. I-ai fi atras atentia ca nu mai esti o pustoaica
- Hai mai fato, chiar ca ma emotionezi, uite ca si rosesc.
- Daca-ti spun. Chiar am vazut ca-i apare si o umflatura in dreptul pantalonului. Stii tu unde. Cred ca se face mare din cauza ta.
- Cu chestia asta chiar ca sunt tare sunt curioasa. Oare cum o arata si a lui?
- Hai mai, dar de ce esti curioasa. Dar cate ai vazut tu ca sa poti sa faci comparatia.
- Pai nu ti-am spus ca nea Gigi s-a dat la mine intr-o seara, cand mama era plecata prin sat?
- Hai, mai spune-mi odata, ca nu mai tin minte prea bine. Ai fost tare vaga atunci si n-am inteles mare lucru.
- … Hai, te rog, da-mi mai multe detalii.
- Pai, tu erai pe afara si m-a tras de mana in casa si spunea ca are sa-mi zica ceva. La un moment dat s-a apropiat de mine, m-a luat in brate si m-a sarutat. M-am zbatut sa scap dar ma tinea strans in bratele lui si chiar isi bagase o mana pe sub tricoul meu.
- Si chiar asa? Ti-a pus mainile pe sani?
- Da, dar era o senzatie tare ciudata. Desi, in mod normal mi-ar place sa-mi faca asta un baiat, cand a facut asta nea Gigi m-a cuprins scarba. Mai ales ca duhnea a transpiratie si a bautura.
- Imi inchipui ce senzatie dizgratioasa te-a cuprins. Si cum ai scapat?
- Pai, cam greu. Imi este greu sa-ti povestesc mai mult.
- Hai mai, ce n-ai incredere in mine?
- Ba da, dar el a facut mai multe atunci.
- Hai, te rog, spune-mi, ca m-ai facut tare curioasa.
- Pai, el nu s-a multumit numai cu atat. La un moment dat l-am simtit cum se impingea in mine si ca o avea tare. Dar asta nu-i nimic pe langa cat de mare o avea.
- Adica sa-nteleg ca i-ai vazut-o? Tare as fi si eu curioasa sa vad vreuna de barbat, ca astea de copii sunt neinteresante.
- Pai si-a scos-o in fata mea si m-a obligat sa-i pun mana pe ea.
- Aoleo. Si cum arata?
- Stii ca ti-am aratat acum cateva zile un dovlecel ce avea o forma mai curioasa, bombat in varf si putin mai subtire spre capat.
- Imi aduc aminte. Si-mi spusese-i atunci ca parca ar fi o scula de barbat iar eu ziceam ca glumesti. Ca un barbat nu poate s-o aiba atat de mare.
- Asa-i. Dar zau. Cam asa arata si a lui. Dar era mai noduroasa. Iar din varf ii curgeau niste picaturi incolore si alunecoase de lichid.
- Aoleo, chiar atat de mare? Dar de unde stii atatea amanunte?
- Pai, m-a obligat sa i-o cuprind cu ambele maini, ca cu una singura nu era multumit. Vroia sa i-o mangai, sau mai degraba sa i-o frec, in sus si-n jos, pana la ouale lui. Iar ca dimensiune, cred ca nu exagerez sa spun ca avea vreo douazeci de centimetri daca nu mai mult.
- Mai, mai. Prin ce a-i trecut si tu. Dar recunosc ca pana la un punct, adica, mi-ar place sa ating si eu una.
- Stii, si mi-e imi place sa o ating. Dar el avea mirosul ala scarbos si mi-a pierit orice chef. Cu Liviu ar fi alta problema. El este atat de frumos si miroase tot timpul asa de bine. … Dar sa revin. Am avut atunci noroc ca tu m-ai strigat de afara ca ma cheama cineva la poarta si m-a lasat in pace atunci. A, dar am uitat sa-ti spun ca-mi daduse si chilotii jos si la un moment dat il simteam cum ma mangaie acolo jos, intre buzite.
- Alta chestie care in alte conditii mi-ar place si mie. Si ia zi. Ce simteai? Cred ca te durea, nu?
- Da, la inceput era ceva nedefinit, un fel de iritare spre durere. Dar sa stii ca n-a durat mult si a inceput sa-mi placa cum imi mangaia nasturasul, de jur imprejur si am simtit cum ma umezeam.
- Tare sunt si eu curioasa cum o fi cu mangaierile astea, acolo jos.
- Drept sa-ti spun si fara rusine, sunt delicioase. Dar asa ceva nu se poate explica. Trebuie s-o simti pe propria piele ca in cuvinte este cam greu de zugravit.
Cam pana aici am putut sa deslusesc ce-si spuneau. A trebuit sa plec de langa usa pentru ca mi s-a parut ca una din ele se apropiase de usa si pusese mana pe clanta sa iasa din camera. M-am retras repede in camera mea si am meditat la cele auzite. Eram scarbit de atitudinea lui Gigi care nu se multumea cu Ioana si se dadea si la fiica ei mai mare. Mai eram surprins, chiar placut pot sa spun, de parerile fetelor despre mine. Dar cel mai mult ma surprindea de dorinta Alexandrei de a fi mangaiata la pasarica. Ideea asta ma excitase teribil cand m-am retras in camera. Nu mai spun ca aia mica chiar remarcase bine ca, recunos...



    Login