Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDomnisoara profesoara de fizica
Autor : knepper - 2018-02-15
Citita de 30162 ori - Nota 8.56 (171 voturi)
Sunt elev. In ultimul timp eram mult prea absorbit de jocul League of Legends (LOL cum ii spuneam eu), de asemenea imi placea foarte mult sa ma uit la tot felul de desene animate animeuri, asta influentand si situatia mea scolara. Pana acum ceva timp avusesem note foarte bune la scoala, insa acum luam note din ce in ce mai proaste, in special la fizica, unde profesorul era foarte exigent desi nu intelegeam mai nimic din ceea ce ne preda el acolo.
Taica-miu, un om destul de aspru dar foarte darnic cu mine (imi cumparase absolut tot ce si-ar dori un baiat de varsta mea: consola de jocuri ultima generatie, laptop apple macbook, iphonex, un PC puternic la care aveam ca monitor un tv curbat de un metru jumatate). Pana la urma taica-miu s-a decis sa ma trimita la meditatii la fizica, materie la care aveam cea mai mare cadere.
Dupa mai multe incercari cu cativa profesori destul de neinteligibili la fel ca proful de fizica de la liceu, a gasit un anunt pe un site de anunturi de pe internet unde o profesoara promitea ca din doar cateva sedinte orice elev va sti fizica de nota 10.
Asa ca s-a hotarat sa ma trimita la respectiva profesoara. Ne-am echipat rapid, am urcat in BMW-ul tatalui meu si am ajuns la adresa profesoarei. Statea la bloc, exact ca si noi, insa la cateva blocuri distanta de blocul nostru. Ce bine ca statea la etajul 1, ma gandeam eu atunci...
Parcam BMW-ul si de la balcon, o tanara ne face semne cu mana, era profesoara de fizica. Cum urcam in bloc dam de o gasca de baieti de cartier ce se propteau de scara, facand imposibila trecerea. Tatal meu mai nervos din fire se ia la cearta cu ei si incep sa strige toti acolo in holul blocului, asa incat de la etaj coboara profesoara in incercarea de aplana conflictul.
-Oooo, domnisoara Oancea, ne scuzati, nu stiam ca astia vor sa vina la dumneavoastra.. sarutmainile... -se scuza unul dintre baietii de cartier
-Nu-i nimic baieti, a venit un nou elev sa il invat fizica, a venit cu tatal lui... Haide Alin, haideti domnu` Jipa, haideti urcati.
De cum am ajuns in apartamentul domnisoarei profesoarei (se pare ca era domnisoara, doar asa ii spusesera baietii din hol), ne-a parfumat narile o mireasma de arome exotice, frumos imbietoare, nu era aroma metalica a unui deodorant de camera. Trebuie sa fi fost ceva afrodisiac destul de intens, deoarece instantaneu mi s-a sculat pula intarindu-se in pantaloni. Nu stiu de ce, insa imediat m-am uitat la slitul lui taica-miu si am vazut ditamai umflatura si la el, pula parca urland sa iasa din prohab. Asadar, ma gandeam eu, nu mi se intampla doar mie...
-Haideti domnu` Jipa, spuneti cu ce sa va servesc, cu o cafea, un suc, o bere...
-Ah, nu cu nimica, numai l-am adus pe asta micu`, asta micu` de 2 metri... zise razand taica-miu cu ochii umezi si pofticiosi.
Adevarul este ca intr-un tarziu mi-am abandonat si eu jocul de pe iphone si m-am uitat asa mai plictisit spre domnisoara profesoara... "oau, dar arata foarte bine" mi-am zis in sinea mea. Sanii maricei, cam cat doua avocado, cu sfarcuri ascutite infipte in bluza mulata cu imprimeu Goofy, o pereche de colanti prin care se conturau destul de clar niste labii carnoase. Mintea mea de liceean virgin o luase razna deja, daca punem la socoteala si aroma casei enuntata mai sus.
Dupa cateva "povesti" despre mine, domnisoara profesoara schimba tonul si spuse mai aspru:
-Bine domnu` Jipa, pai atunci va astept peste doua ore cand se termina sedinta sa il luati pe "asta micu`", da?
Cam fastacit, se pare ca ii placea compania domnisoarei, taica-miu balmaji fastacit:
-Da doamna Oancea, o zi buna! - si catre mine se intoarse incruntat- Bai mucea, sa fii cuminte si atent ca jar mananci!
Si taica-miu pleca. Imediat domnisoara profesoara a adus cateva carti de fizica, le-a pus pe masa si dintr-un sertar a scos un caiet studentesc pe care mi-l inmana:
-Acesta este acum caietul tau de pregatire, imi spuse ea cu o voce suava si dulce.
Mie numai la pregatire nu imi mai statea gandul acum, eram hipnotizat de sanii ei si de labiile ei, ma uitam ba sus, ba jos... si acum mi se scoala pula cand ma gandesc la momentul acela.
Ma aseaza la masa domnisoara profesoara, imi deschid caietul, ea se aseaza pe latura mesei de langa mine, deschide cartea de fizica si incepe sa imi explice formule, teoreme, etc.
Asa cum iti spun, numai la ce spunea ea nu eram cu creierul.. creierul meu zvacnea in blugi.
Probabil domnisoara profesoara a observat si ea chestia asta si imi spune deodata raspicat:
-Auzi Aline, cred ca tare m-ai mai fute acum, ca de meditatie la fizica nu prea iti sta capul, crezi ca nu observ?
-Ah...nu, nu stiu.. incepusem eu sa ma incurc sa ma dezvinovatesc (nu stiu de ce... ciudat, nu?)
-Lasa, hai sus de la masa, hai sa te rezolv, banuiesc ca nu ai mai futut nimic pana azi in afara de propriile tale maini, asa-i? Asa ma gandeam si eu... Hai dezbraca-te, ne futem si dupa reluam lectia, ca trebuie sa inveti fizica mai baiatule. Hai! zise ea poruncitor dar si suav in acelasi timp...
Stangace am inceput sa imi dau jos hainele insa destul de rusinat. Vazand cum ma dezbrac asa rusinat dar si dornic de "actiune", domnisoara profesoara a luat initiativa si a inceput sa imi dea ea hainele jos mai repede, cand a ajuns la chiloti deja am vazut cum a facut niste ochi mari pofticiosi, si dandu-si cu limbuta peste buze mi-a prins pula prin chilotisi a framantat-o cu pofta de cateva ori, oftand si soptindu-i:"Ah, ce pulica virgina, neintrodusa-n pizde...mmm ce bunaciune..."
Mi-a dat jos incet chilotii si cum statea in genunchi in fata madularului meu, odata eliberat de chiloti a lovit-o dur peste gura si nas... simteam ca explodez, rusine, placere, dorinta, de toate trairile ma simteam cuprins.
Ea inca nu se dezbracase, insa eu eram gol pusca in fata ei pozitionata fix in burta mea, asa cum statea ea in genunchi...
Cuprinse in manutele ei fine pula mea si apropiindu-si buzele de gland ii dadu un mic sarut si ii spuse:
-Obraznica pulica, ma lovesti uite eu te pup - si ridicandu-si ochii spre mine imi zise:
-Alin, daca iti vine sa ejaculezi, da-ti drumul, este normal sa fie asa, doar nu ti-a mai pupat nimeni pulica, nimeni nu s-a mai jucat cu ea si nimeni nu a mai vorbit cu ea... Eu simteam ca ma ard coaiele si vedeam pula cu imi zvacneste amenintator spre buzele conturate ale domnisoarei profesoare.
Vazand ca nu spun nimic, profesoara incepu sa ia la frecat pula usor, belind usor glandul si reacoperindu-l cu piele, apoi crescand ritmul, mai dand cate o sarutare pe glandul fierbinte si deja un pic umed de la excitatia ce se forma pe el.
Incercam sa ma gandesc la altceva, sa ma bucur cat mai mult de senzatiile oferite de domnisoara profesoara, insa nu puteam, mirosul din casa combinat cu mirosul excitatiei de la pula mea ma readuceau in faptele care se intamplau.
Profa tot frecand si pupand la pula, banuiesc ca s-a excitat si ea, a inceput la un moment dat sa o bage-n gura, sa o deguste, cate un pic, o mai scotea, iar si-o baga in gura, mai dadea o limba pe excitatia ce se forma pe gland si inghitea cu placere, pana cand am simtit cum imi arde ceva sub burta si incepe o explozie, explozia de sperma neintarziind sa apara fix cand isi infipsese mai adanc in gura profa pula mea...ce placere, ce minunatie de senzatie.
Parca simtind pulsatia pulii si stiind ce se intampla, profa si-a pozitionat mai bine gatul fix pe directia jetului spermei si a ramas nemiscata cat am explodat in reprize in gatul ei, dupa care simtind cum scade intensitatea a tras-o din gat mai in gura si a gustat ultimele picaturi de sperma ramase pe gland cu miscari circulare ale limbii ei catifelate si fierbinti. A mai tinut-o inca un minut in gura, facandu-mi in acest timp de cateva ori semn sa stau linistit sa isi termine treaba.
Dupa aceea a scos-o din gura, a mai mangaiat-o fin si delicat de la cap pana la coaie, a mangaiat usor si coaiele acum blegite si goale, s-a mai jucat un pic cu degetele pe pielea pulii, un du-te-vino incet si senzual, iar la sfarsit, asteptand si ultimele picaturi de sperma ramase pe canal, a trecut cu limba ei dulce inca odata pe gland sa isi ia si ultimele picaturi de ambrozie, storcand usor un pic si pula, sa nu ramana ceva.
Ridicandu-se din genunchi, se uita la ceas si imi spuse:
-Hai Alin, du-te la baie, fa un pisu si hai sa futi prima data o pizda, poate daca ne ramane timp si un cur, ce zici? Hai, misca-te! Sa facem si meditatie macar o ora pana vine taica-tau!
Ce chestie, chiar imi venea sa ma pis, de unde naiba stia? Ma duc la baie si imediat cum ma pozitionez sa ma pis instant vezica imi trimite prin pula un jet de pisat ca la pompieri, pula inca era tare, nu ca inainte de felatie, dar destul de tare totusi. Chiuveta fiind langa wc, ma ridic un pic pe varfuri si imi spal glandul de pisat. Ma duc inapoi la camera de meditatie, profa ma astepta cracanata pe un scaun, tot imbracata, cu un pahar de ceva spirtoase in mana (coniac sau rom cred).
-Alin, treci pe canapea, intinde-te si uita-te acum la mine. Vad ca ti s-a blegit un pic pulica, ei lasa ca isi revine repede ca are de futut, doar trebuie si eu sa termin daca tot m-am excitat cu blowjobul ala de mai inainte.
Ma intind pe canapeaua unde statusem cu taica-miu si cu profa la taclale pana sa plece taica-miu. Stateam si ma gandeam ce meditatii misto de fizica, chiar se merita sa mergi la meditatie...
Deodata profa isi dadu pe gat ultima gura de coniac pleoscaind de placere si se ridica de pe scaun. Intai isi dadu jos bluza cu Goofy, eliberand doi sani frumosi si zvelti, usor bronzati pe deasupra, cu niste sfarcuri ca niste mure gigant, tari si dornice de a fi supte.
-Pe mine ma cheama Laura Oancea, poti sa ma tutuiesti daca tot te-am stors de sperma, zi-mi Laura. Ce parere ai, am sani frumosi? Vad ca iti plac, doar la ei te-ai uitat de cand ai venit cu taica-tau, bine parca si la colantii mei te-ai uitat tot asa insistent... Vezi, asta m-a excitat si m-a facut sa vreau sa te fut, ca pana la urma eu te fut, zise ea razand.
Intre timp, cat a spus cele de mai sus, isi daduse jos si colantii si bikineii, asa incat am vazut-o in toata splendoarea ei de profesoara si am privit la o piele fina, alba ca laptele, cu cateva alunite gingase din loc in loc. Eu stateam si o admiram cu pofta din canapea, simteam cum pula mi se revigoreaza si isi recapata fermitatea.
-Gata, m-am dezbracat, vad ca esti foarte bucuros...imi zise Laura zambind, uitandu-se spre pula mea belita cu cap rosu
-Acum ia da-te mai spre margine sa imi pun un picior in stanga ta pe canapea sa ma poti linge bine... asa, bravo, acum ia si baga limba la aparat, hai ca nu mai pot
Cum statea asa cu pizda ei frumoasa si cu labii carnoase deasupra...



    Login