Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDominique
Autor : Evita - 2011-05-28
Citita de 5082 ori - Nota 8.11 (19 voturi)
Ma aflam in Paris de cateva zile. Reusisem cu greu sa prin o bursa, iar acum urma sa imi petrec un semestru studiind fizica la o faimoasa facultate pariziana.
Eram destul de incantata, pentru ca ma trezisem intr-un colectiv format aproape in exclusivitate din baieti. Incantare era si de partea cealalta, asa ca am ajuns rapid in centrul atentiei, toata lumea vorbind despre "studenta straina" si incercand sa imi intre in gratii. Iar francezii... oh, chiar se pricep la asta.

Era sfarsitul primei saptamani cand l-am cunoscut pe el. A intrat nepasator in clasa in care invatam cu o colega. Nici nu l-as fi bagat in seama, daca nu ar fi inceput sa vorbeasca o franceza rapida si, din punctul meu de vedere, teribil de stalcita. Nu mi s-a parut dragut. Printre atatia francezi aranjati, boemi si mereu pusi pe flirt, el era mai degraba neingrijit si timid. Suvite din parul lung si blond i se desprinsesera din coada si acum ii acopereau jumatate din fata. Ochii verzi-albastrui (dar asta aveam sa remarc mai tarziu) priveau podeaua. Nu era inalt, dar era bine facut. Tricoul rupt, blugii trei sferturi si decolorati, bocancii - toate astea contrastau flagrant cu ceea ce vazusem pana acum. Clar, nu era genul meu.
- Ah, uite Eva, el e Dominique, o sa aveti trei cursuri in comun, mi-a spus Marie, colega mea.
Dominique si-a ridicat privirea speriat, a banguit ceva si a iesit la fel de repede cum venise. Oh, super...
Desi in urmatoarele zile m-a evitat la cursuri, pana la urma am ajuns sa ma tot asez langa el. Nu ma atragea , asa ca ma simteam confortabil in prezenta lui. Radeam, povesteam, faceam gesturi prietenesti. Ajunsesem sa imi petrec majoritatea timpului cu el si sa il consider cel mai bun prieten.

---

Daca stau acum sa ma gandesc, nu pot sa spun exact care a fost momentul in care mi-am dat seama ca il doresc. Poate a fost momentul in care ne-am intalnit in parc si ne-am intins pe iarba, ca de obicei, doar ca de data asta nu a mai fost la fel, iar cand mi-am pus capul pe umarul lui, mi-am dorit sa imi pot lipi buzele de gatul pe care il simteam cald si fin. Poate a fost atunci cand am fost geloasa pentru ca el a plecat de langa mine ca sa vorbeasca cu alta fata. Poate a fost prima data cand am visat ca fac dragoste cu el, trezindu-ma socata si transpirata. Stiu doar ca la un moment dat ceva s-a intamplat, iar eu am incetat sa mai fiu Eva, amica lui, si am devenit Eva, femeia, indragostita de Dominique.

Nu credeam ca o sa fie prea complicat, ne cunosteam destul de bine iar eu eram mai mult decat capabila sa seduc un tip. Atingerile mele au incetat sa mai fie prietenesti si ma excita teribil sa vad cum se inroseste si se ghemuieste sub mangaierile mele tot mai fierbinti. Flirtul era deja evident. Din pacate, parea de-a dreptul incapabil sa accepte faptul ca m-as putea indragosti de el, asa ca dupa o luna eram in acelasi stadiu, doar ca epuizata de atata dorinta, de noptile pe care le pierdeam masturbandu-ma cu gandul la el, de orele petrecute langa el asteptand sa preia initiativa.

Asa ca atunci cand ma intorceam de la bufet savurand o ciocolata si l-am vazut sprijinit de un perete si privind in gol, mi-am spus ca daca nu fac nimic acum, nu mai fac niciodata. Imi povestise ca nu mananca ciocolata. Ca ii place, dar ca face sport de performanta si nu prea isi permite. M-am apropiat si i-am zambit, fluturandu-i ciocolata prin fata ochilor.
-Ei Dominique, chiar nu vrei sa gusti?
S-a uitat la mine si s-a inrosit. ("Oh, chiar trebuie sa faca asta de fiecare data?")
-Poate o sa gust putina.
Am rupt o bucata si am mestecat-o incet. M-am apropiat de el astfel incat stateam fata in fata, la doar cateva degete departare. Mi-am umezit buzele. Il priveam in ochi si il vedeam cum asteapta, cat de mult ma doreste, cum tremura de incordare. Mi-am aplecat usor capul spre el si i-am muscat buza de jos, apoi am inceput sa ii mangai gura cu limba. In tot timpul acesta nu ne atingeam decat la nivelul buzelor. Incet, dupa ce limba mea i-a patruns in gura si i-a atins limba lui fierbinte, m-am lipit de el. Soldurile noastre erau acum atat de apropiate incat penisul lui tare ma apasa aproape dureros. Mi-a inconjurat talia si m-a strans si mai puternic in brate, facandu-ma una cu el, iar eu nu imi doream decat ca sarutul ala care ma lasa fara aer sa dureze o eternitate.
----
Era la mine in camera. Trebuia sa terminam un proiect pentru saptamana urmatoare. A scris cateva randuri si s-a ridicat plictisit.
- O sa mor de somn!
Si s-a aruncat in patul meu. A ramas asa, cu ochii inchisi, prefacandu-se adormit. Il vedeam acolo, intins in locul in care eu ma mangaiasem de atatea ori cu gandul la el, si mi se parea ireal.
M-am asezat pe marginea patului.
-Dominique! Stiu ca te joci! Trezeste-te, trebuie sa lucram!
Continua sa isi tina ochii inchisi.
-Bine, sa ne jucam atunci!
I-am bagat incet o mana pe sub tricou, i-am mangaiat abdomenul incordat si l-am ciupit brusc de mijloc. Surprins, a deschis ochii si a inceput sa rada. M-a luat pe sus, m-a tras peste el si a inceput sa ma gadile. Acum mainile lui se plimbau pe talia mea si urcau incet spre sani. Radeam amandoi in hohote, desi eram extrem de excitati . Apoi i-am simtit piciorul intre coapsele mele ude, genunchiul lui mi-a atins clitorisul, mi-am simtit tot corpul invadat de o caldura innebunitoare si am gemut greu, cu gura lipita de urechea lui. S-a oprit brusc si m-a privit in ochi. Stateam asa, tacuti, brusc rusinati, constienti de ce va urma. Mi-a strans mana si mi-a soptit la ureche: "Sunt virgin". In momentul acela am simtit ca il iubesc cum nu am mai iubit pe nimeni. Urma sa fiu prima lui femeie si voiam sa fac totul perfect.
M-am dezbracat. Il vedeam cum ma priveste tremurand. Mi-am desfacut picioarele in fata lui si am inceput sa ma mangai. Mi-am alintat clitorisul apoi am coborat catre labiile umede si umflate. Le-am desfacut, lasandu-l sa priveasca inauntru, sa cunoasca o femeie pentru prima data. Apoi degetele mele meu s-au stecurat catre vagin, unul cate unul, miscandu-se din ce in ce mai repede. Il vedeam cum priveste fascinat, incapabil sa se miste, cu penisul erect pulsandu-i in pantaloni.
M-am ridicat si m-am aplecat peste soldurile lui. I-am desfacut pantalonii si i-am cuprins penisul cu mana. A inchis ochii si a inceput sa gafaie. Mi-am lipit obrazul apoi buzele de parul blond si cret, usor aspru, mirosind a barbat tanar. Limba mea i-a atins testiculele si a inceput sa urce, in timp ce Dominique imi prinsese parul cu ambele maini. Am reusit sa ii cuprind capul cu buzele si imediat am simtit un jet sarat in gura. Corpul i s-a relaxat si imediat a incercat sa imi prinda privirea. Se uita la mine rusinat, parca speriat de ceea ce facuse. L-am sarutat cu tandrete. M-am cuibarit in bratele lui si l-...



    Login