Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDistractie.....la mare...1
Autor : chucky2001 - 2020-06-12
Citita de 12456 ori - Nota 8.57 (75 voturi)
Am avut ocazia sa petrec cea mai frumoasa vacanta de vara la mare. Aveam 17 ani si nu avusesem relatii sexuale pana atunci. Aveam o prietena de ceva timp, insa nu trecusem de saruturi si atingeri fugitive si timide pe ici pe acolo. Imi doream foarte mult sa merg mai departe cu ea, dar nu stiam foarte bine cum sa abordez problema si nici nu simteam dragostea aia care te face sa te gandesti numai acolo.
Am plecat pentru o saptamana la mare in grupul verisoarei mele care era cu 3 ani mai mare ca mine si care a insistat foarte mult la parintii mei sa ma lase. Verisoara mea era o tipa foarte, foartre simpatica si avea o gasca de prieteni foarte apropiata. Cateva zile s-a rugat in continuu de ai mei sa ma lase, insa ei spuneau ca eu nu sunt de mers la mare in grupul ala. Intr-adevar, prietenii si prietenele ei erau cam de aceiasi varsta, din acelasi grup de la facultate, iar eu nu aveam nicio tangenta cu ei, insa, spre surprinderea mea, am fost foarte bine primit in cadrul grupului.
Totul fusese bine organizat, isi inchiriasera o viluta cu mult timp in urma si abia asteptam sa plecam. Mi-as fi dorit sa o iau si pe prietena mea, insa stiam ca este imposibil. Verisoara mea a mers impreuna cu prietenul, lucru care nu trebuia sa-l afle parintii. Majoritatea persoanelor din grupul respectiv erau cuplate, insa nu ma gandeaam atunci ca o sa am parte de actiune la mare.
Am plecat cu trenul si am avut parte de momente minunate si buna dispozitie pe tot drumul. M-am apropiat foarte mult de Alina, o prietena a verisoarei mele, o bruneta super-draguta, vesela si copilaroasa. Am vorbit si am glumit foarte mult cu ea.
Verisoara mea, fiind mai zapacita din fire, prinzandu-ma singur pe holul trenului, m-a informat in cateva secunde ca Alina este singura de putin timp, este foarte iubareata si o sa faca ea in asa fel incat sa ne cupleze, chiar daca este cu 3 ani mai mare ca mine. Am balbait eu ceva pe acolo ca am o relatie, ca nu ma intereseaza, etc, dar pentru verisoara mea erau informatii nesemnificative.
Cu putin timp inainte sa ajungem la destinatie, se faceau calcule la camere, care cu cine va sta. Erau tot felul de combinatii, intr-un final, prin aranjamentele facute de verisoara mea am picat in camera cu Alina.
Am ajuns foarte repede de la gara la viluta unde trebuia sa stam. Era foarte aproape de mare si aranjata cu bun-gust. Ne-am aranjat bagajele, am mancat ceva, ne-am schimbat si am mers pe plaja. Bineinteles ca eram in jurul Alinei, caci mi-a placut foarte mult, insa nu indrazneam si nici nu-mi propusesem sa ma cuplez cu ea.
In drum spre plaja, Alina m-a luat de mana in momentul cand am intrat intr-o zona mai aglomerata, glumind, pe motiv ca are grija de mine sa nu ma pierd. M-a surprins miscarea, fiind obișnuit doar cu prienena mea (prima, de altfel). Aveam emoții, insa ma simteam extraordinar de bine.
Dupa ce ne-am instalat pe plaja, a venit la mine sa ma ia in apa, am mers si am inceput sa ne jucam in apa, sa ne stropim, sa ne balacim. Bineinteles ca am luat-o de cateva ori in brate sa o trantesc in apa si ne-am distrat de minune. Profitam de fiecare data sa o iau in brate si era foarte vesela. Imi doream acum sa o sarut, insa m-am gandit ca este foarte mult. Am mers tarziu la vila sa ne schimbam si apoi am iesit la o terasa. In momentul cand am iesit de la terasa, Alina mi-a zis sa mergem la plimbare pe plaja. Am plecat doar cu ea la plimbare. Am glumit foarte mult, iar la un moment dat, s-a oprit, s-a uitat la mine si m-a intrebat:
- Mihai, ce-i cu tine? Ce te supara? Esti cam ingandurat!
- Nu-i nimic, doar putin oboist, dupa noaptea nedormita din tren…….
- Hai, mai, spune, ca nu te cred! Ceva se intampla cu tine!
- Nu, totul este ok, …..doar ca…….
- Doar ca…..ce? Te rog, spune-mi!
- Iti spun, dar n-as vrea sa te superi.
- De ce as putea sa ma supar? Este ceva in neregula cu mine? Te-am deranjat cu ceva?
- A….nuuu………stai linistita e totul ok cu tine.
- Pai atunci, spune-mi, caci nu o sa ma supar.
- ….stii…...imi placi foarte mult……si as vrea sa te sarut……
- OK, si care-i problema?
- …..pai…..
…si in secunda urmatoare m-a luat de gat si m-a sarutat pasional, dupa care a fugit de langa mine spre mare si ai intrat cu picioarele in apa, razand.
Am ramas blocat pentru cateva secunde, caci nu ma asteptam. Alina a venit la mine si mi-a zis:
- ai vazut ca nu te-am omorat? Ce credeai ca o sa se intample? Ca o sa cada cerul peste tine?
- ….ei nu-i vorba de asta, dar eu am o prietena.
- OK, am inteles! Hai sa iti spun cateva lucruri: eu de putin timp am terminat cu o relatie in care am investit foarte mult, caci eu imi doresc foarte multa dragoste. Nu a fost ceea ce credeam eu si am suferit foarte mult, si, poate, mai sufar, insa consider ca trebuie sa-mi ascult sufletul.
- Iarta-ma, nu am stiut!
- Nu vreau sa-ti stric nici eu relatia, insa cat de serioasa este, cat de mult tii la persoana respectiva si ce-ti spune sufletul? Fii sincer cu mine!
- Nu este ceva extraordinar…pur si simplu.
- Am inteles……ei, afla ca si mie imi place de tine si nu mi-am propus nimic. Pur si simplu imi ascult sufletul…..si ca un plus…..un secret….ma las foarte greu sarutata……
Am inchis subiectul. Ma simteam pur si simplu in nori, nu mai conta nimic. Ne-am plimbat foarte mult si am vorbit in continuu. Am ajuns la viluta dupa ora 3.
Am mers sa fac dus si m-am bagat in pat. Alina s-a dus si ea la dus si apoi a venit in camera. Era imbracata intr-un maieut si pantaloni scurti. Arata extraordinar. Ne-am sarutat si s-a bagat in pat. Eram super-excitat si as fi droit sa o ating peste tot, insa mi-am propus sa fiu cuminte, sa nu se supere. Am luat-o in brate. Era cu spatele la mine. Am inceput sa o sarut pe gat. Mirosea extraordin...



    Login