Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDin ciclul- INITIEREA.
Autor : Nefututul - 2014-01-29
Citita de 23172 ori - Nota 8.26 (96 voturi)
LAPTAREASA.
Eream de varsta copilariei cand am remarcat-o prima oara. Bine inteles ca mai trecuse de foarte multe ori pe la noi si ca ne aducea lapte zilnic, dar in ziua aceea parca mi-sa luat un val din fata ochilor. Atunci am vazut-o. O femeie tanara, bine facuta `naltuta si cu doi sani imensi. Rapida si tot timpul zorita, incarca si descarca ghiumurile cu lapte din sareta inalta. Cand se apleca sa ia ceva sau sa puna ceva jos, se apleca doar din mijloc, lasand sa se vada doua pulpe pline si albe ca spuma laptelui. Fiind copil ma lasam pe vine ca sa pot privi mai sus, desi nu stiam de ce trebuie sa procedez asa. I-i vedeam pulpele pana sus de tot unde se apropiau sa formeze curul. Bine inteles ca fiind fata de la tara, pe timpul acela, nu purta chiloti vara, dar pe mine nu ma interesau decat acele doua pulpe ca doua coloane antice. Si ma mai interesa ceva. Cand se apleca vedeam, prin decolteul generos al iei, doua tate mari si netede cu o adanca despartitura intre ele. Uneori cand se apleca mai tare reuseam sa vad si sfarcurile rosii mari cat ciresele de iunie. Simteam atunci o ameteala ciudata in cap si niste furnicaturi de la buric in jos, ca nu mai aveam stare si trebuia sa alerg sau sa sar intr-un picior.
Cand pleca, ma agatam de marginea saretei si mergeam asa agatat toata strada.
Odata a intrebat-o pe mama:
-Ce zici lele Marie, nu mi-l dai intr-o zi sa-l duc la tara ca vad ca-i place calul si caruta si sta mai tot timpul agatat de sareta.
-Ti l-oi da, Ana, dar sa mai creasca un pic, ca acum e prea mic si sa nu pateasca ceva!
Am aflat mai tarziu ca Ana locuia intr-un sat din apropiere si ca mama erea nascuta tot in acelasi sat. Familii cunoscute. Odata m-a luat in sareta langa ea si cum bancheta erea cam mica, stateam inghesuit in ea. Mirosea a proaspat si a lapte. I-am simtit soldul tare ca piatra, tremurand in mersul saretei pe caldaram, atunci, ca de frica am luat-o pe dupa mijloc, cu mana sub tata. Tata mare si grea se sprijinea pe mana mea Ma simteam in al noualea cer.
Anii au mai trecut, ma apropiam de treisprezece ani. Ana se maritase, avea acum familie, dar tot venea cu lapte si produse sa le vanda la oras.
Intr-una din zile mama o cheama pe Ana si-i zise:
- Ana fata, ce zici, acum ca tot e vacanta, poti sa-l tii pe Danut la voi la tara cateva zile,
ca e bolnava soacra mea si trebuie sa plecam de urgenta la ea dar nu am cu cine sa las copilul?
-Pai se poate lele Marie? Cu draga inima. Pregateste-l si maine dimineata i-l iau la tara.
A doua zi dimineata stateam in fata portii cu o sacosa in mana, in care pusese mama niste schimburi si o asteptam pe Ana. Dupa ce plasa marfa la clienti, plecaram spre sat. Fiind destul de aproape intr-o ora am ajuns. Am intrat cu sareta pe o poarta larga, deschisa de o fata cam de varsta mea.
-Uite, faceti cunostiinta. Ea e Gica nepoata mea, sta la mine in vacanta. Iar asta e Danut, de la oaras, baiatul lelei Maria plecata de aici din sat. Acum hai sa te instalez si pe urma poti sa faci ce doresti.
Intraram in casa taraneasca unde in capul unui hol lung se gasea o camaruta cu doua paturi.
-Aici o sa stati voi doi. Noaptea o sa fie rece asa ca, sa va acoperiti cu paturile. Sa fiti cuminti si sa nu faceti prostii!
Ne lasa in camera si pleca la treburile ei.
-Tu in ce clasa esti? Ma intreba Gica.
-Pai sunt in a sasea B.
-Eu sunt in clasa a cincea si am luat premiul doi! Hai sa-ti arat pe Miha, fata tusei Ana.
Ma duse intr-o camera unde plangea de zor un bebe cam de un an.
-Trebuie sa o chem pe tusa sa o schimbe pe fata ca sigur de asta plange.
Ana veni. Se schimbase intr-o rochita subtire de vara prin care vedeam toate formele.
Nu aveam ochi decat pentru tatele imense, goale pe sub rochita si pe bucile departate ale curului. Desfasa copila lasand-o goala pe paturica, o spala si apoi incepu sa-i dea cu pudra de talc. Atunci am vazut pentru prima data cum arata o puta de fata. Erea ca o crapatura deschisa, cu un motisor deasupra. Am reusit sa vad bine pentru ca Ana a deschis acea crapatura sa dea cu pudra. A infasat fata la loc.
-Asa. Acum sa-i dea mama de mancare la puica.
Si zicand asta deschise rochita in dreptul sanilor si scoase de acolo o tata mare si alba, iar sfarcul i-l baga in gura fetitei care incepu sa traga cu pofta.
Vizita la tara incepuse bine, stiam ca nu ma voi plictisi. Eream fixat cu ochii pe frumosul san al Anei. Fata termina de supt.
-Asa-i ca nu ai mai vazut cum se hraneste un bebelus? Ma intreba Ana.
-Nu nu am mai vazut, am recunoscut eu.
-Hai vino sa gusti din laptele de mama.
Scoase si tata ailalta si ma trase cu nasul intre ele. I-mi puse un sfarc in gura si zise:
-Hai, trage usor si vezi sa nu ma musti.
Am luat cu amandoua mainile tata imensa si am strans-o putin. In gura mea tasni un lichid dulceag.
-Cum e, i-ti place?
-Sincer sa fiu nu prea i-mi place.
-Cu asta se cresc copii mai Danut, zise Ana bagand in decolteu cei doi sani frumosi.
Am iesit apoi afara, sa-mi arate Gica si restul de curte. Am vazut ce am vazut, pana am ajuns in spatele curtii, unde ereau cateva siruri de pomi fructiferi.
Prin cap aveam doar puta fetei si sanii Anei. Vroiam sa fac pipi, dar cum sa fac cu Gica langa mine?
-Gica, uite, vreau sa fac pipi, intoarce-te putin.
-Pai poti sa faci ca eu am mai vazut baieti facand pipi.
Biata mea pulicica statea sa dea pe afara. Se intarise si se marise mai mai sa rupa pantalonasul scurt in care eream imbracat.
-Hai ca uite, daca ti-e rusine, fac si eu pipi.
Si zicand asa se lasa pe vine si deschise larg picioarele cu fata spre mine. Atunci am inebunit de tot. I-am vazut si ei pasarica tot deschisa si parca erea mai mare decat a fetitei. Am inteles ca trebuie sa fac ceva dar nu stiam prea bine ce. Am scos puta pe cracul pantalonilor, tragand tare de ei ca sa iasa toata afara. Statea teapana si indreptata cu varful in sus. La scoala mai vazusem baieti care se frecau la puta in WC, in pauza, si nu stiam de ce faceau asa. Acum i-mi dadeam seama ca trebuiau sa faca pipi si nu puteau ca aveau puta intarita. Am inceput si eu sa o frec tragand de piele in sus si in jos.
Gica se uita cu ochii mariti la mine.
-Acum stiu de ce faci laba, ca ai vazut ce pizda am.
Nu intelegeam ce spune, ce vrea sa zica cu vorbele alea si am dat sa o bag la loc.
-Stai nu o baga la loc ca nu ai facut pipi si apoi te doare. Vino la mine.
Ma apropiai de ea cu puta in mana. Puse mana pe ea si incepu sa o frece mai repede decat o frecam eu de obicei.
-Uite asa se face. La noi in sat toti baietii fac asa si se zice ca dau la laba. Iar la asta nu-i zic puta, ca tine ci i-i zic pula iar la ce am eu, i-i zice pizda. Stai jos si intindete pe spate.
M-am intins, iar ea veni peste mine cu rochita ridicata, cu pizda goala, pe care o vedeam acum foarte bine si incepu sa ma frece din nou la puta. Simtem cum ma gadila toata puta si ma cuprinde o mare placere. Am zvacnit apoi de cateva ori simtindu-ma eliberat de o mare tensiune. Pe capul putei aparu o picatura de lichid.
-Acum este putin, zise Gica, cand mai cresti o sa iasa mai multa. Eu am vazut la baietii mai mari ca tasneste parca ar face pipi.
Puta incepuse sa se mai inmoaie deci puteam sa fac pipi. Nu mai aveam rusine de Gica asa ca m-am ridicat si am facut de fata cu ea, mai ales ca ma tinea de puta si dirija jetul de pipi cum vroia ea.
In drum spre casa dam de Ana, se pisa si ea langa o magazie. Statea cracanata tare, se vedea pizda flocoasa si un jet gros de pisat tisnea din ea la vre-un metru departare.
Cred ca nu ne-a vazut, pentru ca dupa ce se sterse la pizda se indrepta si pleca spre casa.
Mai una, mai alta, incepu sa se insereze. Ana pregati masa pentru cina, dupa care merseram toti in camera lor unde aveau un televizor. Barbatul Anei, venit pe seara de la munca si care se delecta cu niste vin proaspat scos din beci, stinse lumina. Ana se intinse pe pat cu capul pe burta barbatului si cu picioarele spre mine. Eu, nu mai voiam sa vad nimic decat picioarele Anei intinse spre mine si triunghiul format de pantecul ei la baza toracelui. Pentru cateva secunde Ana ridica genunchii si am vazut pulpele goale, de culoarea fildesului, pana sus la imbinarea picioarelor pline. Flocii se contrastau puternic cu albeata pulpelor. Picioarele se lasara repede jos inchizand parca fereasta acelei imagini mirifice a unei lumi ireale si prea mult visate. Pula mea, cum zicea Gica sa-i spun, palpita intr-o continua trepidatie indreptandu-se vertiginos spre cracul pantalonului scurt.
Ca din intamplare barbatul puse mana pe unul din sanii Anei, apoi baga mana in decolteul acesteia. Incepu sa framante cu miscari lente sanul mare si greu, insistand deasupra sfarcului. Ana incepu sa respire sacadat ca la o alergare dupa autobuz.
Filmul se termina brusc salvandu-ne pe toti.
-Gata copii toata lumea la culcare ca maine avem iar o zi grea, zise Ana, coborand din pat si aprinse veioza de la capul patului.
Pe intunericul holului am luat-o de mana pe Gica si ne-am indreptat spre camera noastra din capat. Ajunsi in camera, fiecare ne-am facut patul si am intrat in asternuturi. Pula mea tremura de dorinte nedefinite si ma furnica tot corpul. Am dat chilotii jos si am incercat sa o frec usor fara sa dau de banuit, sa ma nu simta Gica.
-Dunut, stinge tu lumina, te rog, ca eu nu pot sa cobor din pat pentru ca dorm goala.
-Pai si eu sunt gol.
-Hai, te rooooog……
Neavand incotro cobor din pat cu pula par si dau sa sting lumina. Gica se uita spre mine. Vazu pula intarita, cu varful in sus si incepu sa chicoteasca.
-Danut, dupa cate vad ai avut o zi tare grea. Stinge lumina si vino la mine. Uite avem loc amandoi in pat daca stam mai apropiati.
Ma intoarse cu fata spre ea si ma cuprinse in brate. Tatele ca doua merisoare, se presau de pieptul meu. Am simtit cum mana ei se indrepta spre pula mea. Ma cuprinse usor cu mama si o stranse usor. Pula raspunse cu un zvacnet prompt. Incepu sa frece usor incercand sa beleasca pielea de pe capul pulii cat mai mult. Incepui sa dau din cur necontrolat si fara cunostiinta.
-Ei, stai linistit ca nu te mananc.
Deodata am auzuit niste gemete puternice si tipete scurte, sacadate.
-Asta e Ana. Asa face de cate ori o fute barbatul ei. Eu sunt aici de o luna de zile si tot nu m-am obisnuit cu zgomotele astea. Se fut cu lumina aia mica aprinsa si se vede tot in camera. Vrei sa mergem sa vedem cum o fute? Eu am vazut de mai multe ori, si fiind singura credeam ca innebunesc de dorinta sa fac si eu asa ceva dar nu puteam. Si acum ma doare lindicul de cat frecus i-am dat.
-Dar ce este acela lindic?
-Lasa ca i-ti spun mai tarziu, acum sa mergem sa vedem cum o fute.
Am coborat usor din pat si tiptil,tiptil ne-am indreptat catre camera lor. Priveam prin geamul usii, acoperit de o perdea subtire de atica brodata.Lumina erea aprinsa in camera, cum a prevazut Gica. Se vadea toata camera ca in palma. Ana statea pe marginea patului cracanata tare, aproape cuprindea intre picioare tot patul si se freca repade la pizda. Barbatul ei, in picioare, in fata ei, belea la pula repede, apoi o baga intre tatele imense ale femeii si incepu sa dea din cur si sa se frece de ele. Ana gemea tare si spunea cuvinte necontrolate. La un moment dat barbatul incerca sa-i bage pula in gura dar a fost imposibil oricat s-a chinuit Ana. Pula barbatului erea enorma. Lunga cat bratul si cu o capatana mare lunguiata, nu intra decat putin printre buzele femeii. Ana sugea varful si plimba limba pe ea cu furie si dorinta mare. Gemeau amandoi necontrolat. Barbatul o intinse pe Ana pe spate, i-i aduna picioarele, apoi le puse pe umerii lui. Pula enorma batea la portile purpurii dintre picioarele femeii. Sesam deschide-te! Si pula barbatului intra victorioasa in adancurile femeii fiind primita asa cum se cuvine. Pula intra direct si fara retineri in locul destinat, apoi urma acea miscare sacadata de du-te vino fara oprire si intrerupta doar de faptul ca radacina pulii se oprea pe pubisul femeii trebuind apoi sa reia miscarea de la cap.
Gica misca o mana intre picioarele ei si cu cealalta mana freca pula mea. Respira cu greu si incerca sa nu gafaie ca sa nu se auda dincolo de usa. In timp ce barbatul dadea din cur la greu, intre picioarele femeii, puse mainile pe tate si incepu sa le framante si sa traga de ele mozolind cu gura bumburuzul mare cat o corcodusa. Nu stiu cat a durat toata aceasta lupta, dar la un moment dat barbatul scoase enorma pula din pizda Anei si incepu sa o frece pe pieptul ei pana cand jeturi lungi si groase de lichid tasnira din varful pulii, inundand pieptul generos al fameii. Jet dupa jet parea ca nu se mai termina, iar Ana tipa si se zvarcolea ca muscata de sarpe. Barbatul dadu capul pe spate si intr-un ultim efort gemu puternic. Ana se ridica, apoi linse si supse puternic capatana umflata a pulii.
Copilul dormea linistit si frumos in patutul lui, langa mama si tatal sau, visand la viata care va urma si va continua, atat cat va dori cel ce ne-a creat, bunul Dumnezeu.

Gica ma lua de mana si ma impinse catre camera noastra, tragandu-ma in patul ei.
-Ei ce zici, ti-a placut ce ai vazut?
-Este cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat, sa pot vedea asa ceva.
-Ca sa ne linistim si sa dormim bine la noapte uite ce facem, zise Gica. O sa facem cum fac eu cu cea mai buna prietena a mea si cu fratele ei, care are 16 ani.
Si zicand aceasta se lasa cu capul pe pantecul meu si apoi usor catre pula care zvacnea inca la greu. Dintr-o data o prinse cu gura si am simtit cum intra pana la oua. Moliciunea si caldura din gura ei i-mi dadura fiori de placere. Incepu sa suga si sa frece cu limba capusorul pulii mele prinsa in totalitate in interiorul umed. O scoase afara tragand pielea pe cap cu buzele, apoi o inghiti iar belind capul cu gura la maxim. Continua sa frece si sa suga pana cand aparu iar senzatia de mancarime si acele spasme care-mi trecura prin tot corpul. Nu stiu daca am avut jet sau nu, pentru ca nu am vazut nimic. Pula erea prinsa in gurita fetei care sugea inconstient din ea fara oprire. Cand a simtit ca pulica mea se inmoaie o scoase din gura si zise:
-Acum este randul tau.
Se intinse pe spate, i-mi lua capul intre maini si-mi spuse;
-Hai, acum linge acolo jos.
Desi nu stiam ce doreste m-am lasat ghidat pana intre picioarele ei, cad am dat cu nasul de locul secret aflat la imbinarea picioarelor. Am simtit cu limba crapatura nou vazuta astazi si incepui sa misc limba in sus si in jos in acea crapatura. La partea de sus am simtit ceva, ca un varf intarit si am inceput sa-l ling si sa-l sug mai atent si cu mai mult interes.
-Ah ce bine este, ce bine te descurci si ce mult i-mi place, zise Gica trecand inebunita mainile prin parul meu. Asa, dragule, acolo, insista, baga limba cat poti de adanc. Ahhhhh…..
Apoi incepura spasmele. Gica nu se mai oprea, am inceput sa ma sperii. Dar i-si reveni peste putin timp si tremurand incepu sa ma sarute si sa-mi bage limba in gura. Nu stiam de ce face asta dar i-mi placea tare mult sa o vad asa dezlantuita.
-Asa facem in fiecare sambata eu si prietenii mei, Tania si fratele ei. Noi ne jucam cu pula lui si el ne linge pe rand in pizde. Cand o sugem si el da drumul la jet nu ne mai ferim si primim tot in gurite, depide care gurita este norocoasa sa primeasca jetul. Inainte nu stiam de ce sare asa si ne speriam dar acum ne-am obisnit si a inceput sa ne placa. Si el linge bine lindicele dar tu parca ai avut ceva in plus, mai placut. Noi suntem fecioare si nu putem sa ne futem ca Ana, in seara asta, pentru ca nu putem baga pula in pizde. Eu am ciclu de catva timp si mama ma controleaza mereu, asa ca nu pot sa ma fut. Si prietena mea tot asa. Toate fetele din clasa de la noi sunt fecioare, dar toate au prieteni din clasele mai mari si sug pula. Numai una se lauda ca se fute in cur dar noi nu o credem.
-Eu nu inteleg ce zici si nu stiu multe din jocurile voastre asa ca vreu sa-mi explici mai amanuntit.
-E…..,mai Dane hai la somn acum ca e tarziu si-ti voi explica maine dimineata.
Turmentat dupa o zi plina de fapte si cunostiinte noi am adormit bustean cu gandul la cracii si tatele Anei.
A doua zi m-am trezit primul si am realizat ca dormisem in pat cu Gica. Daca avea sa intre pe usa Ana, precis se va supara. Am incercat sa cobor din pat, dar imediat se trezi si Gica:
-Ei, unde vrei sa fugi?
-Pai daca intra Ana?
-Sa fii tu sanatos de cand e plecata Ana la oras cu laptele. Suntem singuri ca si barbatu sau e plecat la serviciu.
-Aseara ziceai ca-mi arati ceva.
-Da. Am sa-ti arat pizda.
Se aseza pe marginea patului si se cracana cat a putut de mult. Se trase de buzitele pizdei si zise:
-Uite cum arata belita toata. Vezi aici sus mugurasul asta se numeste lindic si aici trebuie sa lingi si sa sugi tu, dar cu multa atentie ca e foarte sensibil si pe urma ma ustura. Mai jos vezi o gaurica? Pe acolo trebuie sa intre pula dar acum nu se poate pentru ca e sigilata. Hai acum mai baga limba si mai suge un pic lindicutul. Ma-m conformat cererii si am dus capul intre picioarele ei. Acum vedeam bine si stiam ce trebuie sa ating si cum. Am inceput sa ling si sa sarut acel muguras pana cand Gica a inceput sa tremure, ca aseara si a zis, gata ajunge.
-Acum lasa-ma si pe mine sa-ti fac la fel.
A luat in mana pulica care erea moale si a inceput sa se joace cu ea. Imediat aceasta se intari si scoase capul afara, lucru care nu se intampla acum ceva timp in urma, desi mai dadeam la laba din cand in cand.
-Asteapta un pic ca vreau sa te masor. Este o placere de a mea si a prietenei mele sa masuram puli.
Aduse o linie de lemn si o puse pe pula. Aveam 13 cm.
-Fratele lui Tania are pula de 16 cm. Si este mai grosuta.
Apoi o lua in gurita, sa suga, sa o plimbe prin ...



    Login