Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dezvirginata la mare
Autor : DenisaFeb - 2020-04-07
Citita de 17397 ori - Nota 7.09 (45 voturi)
Buna! Sunt Denisa, am 19 ani, blonda, ochi verzi, 1.73 inaltime si 50 kg, sani maricei si am hotarat sa va povestesc cum mi-am pierdut virginitatea anul trecut, de 1 Mai, la mare.

Am plecat in seara de 30 Aprilie cu 2 prietene (Marina si Larisa) spre Mamaia, avand cazare in Summerland, eu fiind singura virgina din grup. Am ajuns noaptea tarziu, dormit, plimbare ziua, iar seara am hotarat sa mergem in Breeze. Atmosfera frumoasa, dans, cate un cocktail.... La un moment dat am inceput sa dansez cu un baiat dragut, parea un pic mai mare, brunet, cu un pic de par facial.

Dupa dans, am facut cunostinta. Am aflat ca il chema Lucian, era din Ploiesti si se afla la mare cu inca un prieten, deoarece a doua zi implinea 31 de ani. Am mers cu fetele la masa lui, unde am facut cunostinta si cu Gabi, prietenul lui Lucian. Am mai stat si am baut, dansat cateva ore, apoi Lucian ne-a invitat la un after in camera lor de hotel, ca sa ii sarbatorim ziua. Fetele au preferat sa mearga la cazarea noastra, insa eu luata de euforia petrecerii am acceptat invitatia si am plecat cu Lucian si Gabi spre hotel Nyota, unde erau cazati.

Ajunsi in camera, m-am asezat pe pat alaturi de Lucin, in timp ce Gabi s-a asezat pe un scaun in fata noastra. Dupa ce am mai baut un pahar de vin si am discutat vrute si nevrute, sarbatorindu-l pe Lucian, Gabi zice ca este timpul pentru cadouri si ii ofera lui Lucian un ceas destul de elegant.
- Eu nu am cadou, ii spun eu usor rusinata lui Lucian
- Pai imi poti face un cadou daca vrei!
- Ce?, l-am intrebat curioasa.
- Pai, ai putea sa ma lasi sa ma distrez un pic cu tine!
- Pai nu facem deja asta?, am intrebat razand
- Ee! Stii la ce ma refer!, imi zice Lucian facand cu ochiul.
- Nu inteleg!, ii raspund nedumerita.
- Ai prieten, Denisa?
- Nu!
- Dar ai avut?
- Da, dar nu ceva foarte serios.
- Te intreb direct atunci! Te-ai culcat vreodata cu un barbat?

In acel moment, m-am rusinat toata si am zis un “Nu” foarte surd…., moment in care cei doi au ramas socati.

- Vrei sa spui ca esti inca virgina?, intreaba Lucian nedumerit.
- Da….
- Si nu vrei sa imi dai cadou de ziua mea, virginitatea ta? O sa fiu tandru, imi place mult de tine si….
- Nu vreau, am raspuns tremurand.

Imediat dupa, Gabi s-a asezat langa mine si a inceput sa ma pipaie pe sani: “Hai Denisa! Lasa-l pe Lucian sa iti suga sanii astia frumosi”, apoi punand mana intre picioarele mele imi spune “ Lasa-l sa o bage un pic aici, sa se simta si el bine”.

Fiind prinsa la mijloc si luata de aburii alcoolului, am acceptat pana la urma, baietii batand palma de bucurie. Am plecat la baie sa ma dezbrac si sa fac un mic dus, moment in care, tin minte exact, m-am uitat in oglinda si m-am intrebat daca oare fac bine ce fac, dar apoi am spus “Go 4 it!”.

Cand m-a intors in camera dezbracata, rusinata si tremurand toata, Lucian era deja dezbracat si ma astepta in picioare, in timp ce Gabi state ape fotoliu si ma privea cu pofta, avand chiar o exclamatie de genul – “Mama ce tate are asta! Ai rupt-o in fericire Luciane”.

Lucian m-a intins pe pat si a inceput sa ma sarute pe gat, apoi pe sani si sa ii suga, eu tremurand toata de emotie si placere. Apois-a ridicat langa pat si m-a ridicat sip e mine in fund, ducandu-mi penisul sa erect la gura:
- Baga-l un pic in gura!
- Nu vreau!
- Trebuie! Ca sa vezi ce o sa intre in tine mai tarziu.
Am inceput s ail sug intr-un mod stagaci, fiind pentru prima data cand faceam acest lucru. Intre timp, m-am trezit cu Gabi masandu-mi sanii si vorbind cu Lucian despre faptul ca sunt foarte buna, insa acest lucru nu m-a deranjat.

Apoi, m-a intins din nou pe pat si a inceput sa imi linga pasarica. Aveam niste senzatii foarte tari, insa totodata eram stresata, deoarece stiam ca atunci cand se va opri va urma durerea. In tot acest timp Gabi se uita la noi. Lucian s-a oprit si am simtit cum incearca sa intre. Durerea era foarte tare. Am incercat sa il opresc de doua ori, insa a treia oara a intrat foarte tare si s-a urcat peste mine, care am urlat efectiv de durere.

Dupa ce m-a sters de sage, Lucian a inceput sa ma penetreze sis a imi maseze sanii, in tot acest timp discutand cu Gabi despre cat de stramta sunt si cat de bine se simte. Eu ma simteam din ce in ce mai bine, dar si ciudat din cauza discutiilor lor. Gabi m-a sfatuit sa strang de sani ca sa ii ofer lui Lucian o priveliste frumoasa. Miscarile lui Lucian au inceput sa fie din ce in ce mai rapide si a inceput sa gea...



    Login