Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Deflorata cu flori si martori - deschiderea serii
Autor : theodora99 - 2020-01-15
Citita de 10871 ori - Nota 7.24 (42 voturi)
Oricat de horny as fi in general, cat de predispusa sunt la sex (pofta pe care de multe ori prefer sa o satisfac “in house”, cu vastitatea de jucarii si porn) si cat de multe se intamplasera cu C, tipul din povestioara anterioara, virginitatea inca imi era intacta la 18 ani, in ciuda asediilor repetate. Eram atat de curioasa incat intr-o dimineata, cand apetitul meu e cel mai ridicat, eram cat pe ce sa intru decisiv cu degetele in mine. Stiam ca e momentul sa spun DA si aveam contextul perfect.

Cu C dezvoltasem o relatie fwb in timp ce el avea prietena, oferindu-mi nu doar acces la niste medii si oportunitati care m-au dezvoltat enorm, ci si orgasme dementiale asezate, rabdarea lui fiind cea mai mare calitate. Cred ca asta il excita cel mai mult: sa ma atraga in joc pana in punctul in care sa ii spun ca vreau si ce vreau. Ne lingeam peste tot, terminam fiecare glorios, singura limita fiind pana la penetrare. Ma si impartise deja la un eveniment de tineret la munte, unde impreuna cu prietenul/colaboratorul lui m-au pus in pat si o noapte intreaga au aplicat pe mine chestioare kinky despre carea aveam sa aflu ca intra in categoria BDSM soft domination. Dar nu va imaginati ceva dur si deplasat, ca efectiv au avut grija de mine si m-au facut sa ma deschid de parca eram iubita lor comuna. Tipul celalalt nu a primit nimic de la mine, a terminat singur, dar si-a manifestat intentia sa participe la dezvirginarea mea chiar si doar ca martor care sa se masturbeze. Nici nu stiti cat m-a excitat ideea!

Si, uite asa, mai 2018, eu in plina perioada de pregatiri pentru bac si admitere, C imi trimite pe Telegram o poza impreuna cu A (prietenul colaborator), stand amandoi pe un pat maricel, in sezut, poza fiind facuta in oglinda: “suntem la un training pe care il tinem la Sinaia, te asteptam aici in seara asta. Cand ajungi?” Mi-au explicat apoi ca nu pot fi vazuti cu mine mai ales ca unii dintre participanti ma puteau recunoaste, drept pentru care sa vin direct la Hotelul Mara, etajul 6 sau 7 as i remember, in camera si sa bat la usa. Eram imbracata intr-un costumas bej, de primavara, compleu cu fusta stramta, botine visinii, si ruj grena, cu parul deja prins (eram deja obisnuita cu preferintele lui C, sa fiu office si serioasa). Stiam ce avea sa se intample, ca in seara aceeaa ma vor dezvirgina impreuna, dar eram extrem de incitata sa aflu cum. Rau nu avea cum sa fie, erau amandoi rabdatori cu mine, genul de tipi care stiu cum sa te ia si sa te ude (nu ca unele brute de care am mai avut parte). Imi doream mult asta si eram sigura ca ceea ce imi asumasem era ceea ce cautam pentru prima oara.

Ajung pe la 9 seara (ai mei stiau ca dorm la o prietena) dupa ce am venit singura de la gara si asta nu prea mi-a placut, mai ales pe tocuri inalte, imi refac machiajul pe oglinda din holul etajului si apoi bat la usa. Mi se deschide si il vad pe A si atat. Era smart casual, in camasa alba, dar cu cureaua deschisa. Ne pupam si imi spune sa iau loc pe scaun ca el merge la dus.
- C unde este?
- E jos, in sala de conferinte, are putina treaba, va veni si el - zise A zambind pervers si aratandu-mi mesajul de la el
- Atunci voi face si eu un dus scurt pana vine el dupa ce faci tu, ok?
- C a zis altfel. Uite.. (si citesc ca C i-a spus lui A ca ma poate introduce in atmosfera pana vine el si sa ascult de A ca asa e dinamica serii)
- Ok, dar sper ca nu raman doar cu tine aici, nu?
- Theo, relaxeaza-te, da-ti pantofii jos, aseaza-te, asculta de noi si va fi o seara pe care cu totii ne-o vom aminti. Ma duc la dus, brb.

Dupa cateva minute, aud ca ma striga din dus: - dezbraca-te si hai aici!
- Dar.. tinuta? Lui C asa ii place.
- C stie ce urmeaza, dezbraca-te si hai aici in baie.

Apa nu curgea, deci dus nu facea. Am refuzat sa ma dezbrac pana nu venea C, dar am intrat in baie sfioasa, curioasa fiind de ce A ma cheama acolo. Am deschis usa, era in picioare, in boxerii in care penisul ii era asezat intr-un fel foarte dubios, prins de un picior si iesind din chiloti cu un cap foarte... pronuntat si roziu. Era mai scund, dar era lucrat, arata bine, dus pe la sala, mai tonifiat decat C. Pe tot blatul din baie trona un mare buchet de trandafiri rosii.
- Pentru buchet te-am chemat aici, nu aveam de gand sa incepem fara C...

Si imi da buchetul si biletelul care il insotea (pe care si acum il am acasa in sertarul cu amintiri :))). Scria scurt “esti a noastra, noi ai tai, te vom multumi pe multe cai” (parca era slogan politic), urmat de “incepe preludiul cu A”.

- Vezi? Putem incepe, zice A.

Si ma prinde in brate, ma apasa spre acea tejghea din baie, iar cu mainile simt ca imi ridica fusta. Dau sa ma intorc si sa ma uit, dar ma apasa din nou si imi spune sa ma uit in oglinda si atat. Imi ridica fusa pana peste fese si nici nu imi vede bine danteluta visinie asortata cu rujul si imi trage o mega palma peste fund, tresarind atunci si scotand un tipat infundat. “Data trecuta am indurat si doar m-am uitat, dar acum se schimba lucrurile!”, zise A cu un ranjet larg si pervers in timp ce ma tinea strans de el. Ii simteam capul direct pe linia bikinilor mei, devenind si mai excitata decat eram. Tot ce voiam era sa inceapa sa ma atinga sau linga acolo.

Se indeparteaza putin, coboara pe vine si incepe sa imi sarute picioarele din spate incepand de la genunchi. Ce senzatie! Stia sa ma fiarba si era stapan pe ceea ce facea, fara sa se grabeasca. Urca in cele din urma cu limba intre pici...



    Login