Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDe-a doctorul
Autor : andreeason - 2009-02-15
Citita de 26536 ori - Nota 8.18 (55 voturi)
Prima data cand i-am vazut pe ai mei cum faceau dragoste m-am speriat. Aveam vreo 11 ani cred. Era noapte tarziu si iesisem de la mine din camera ca sa beau apa. Cred ca toata lumea de pe planeta asta s-a trezit noaptea ca sa bea apa, nu? Partea proasta era ca eu eram doar pe jumatate trezita, in casa era intuneric bezna si desteapta de maicamea a tipat, a gemut…oricum a scos un chitait ascutit care mi-a ridicat parul in cap si m-am trezit instant. Mi-am simtit inima dintr-o data cum bate ca nebuna si cred ca putin a lipsit sa ma pis pe bune pe mine de frica.
Pe moment am ramas locului inghetata. Cand mi-am revenit si neuronii s-au mai dezmortit am priceput eu cam de unde se auzea. Credeam ca se bat. Pe gaura cheii pe unde ma holbam eu nu se vedeau in intuneric decat niste siluete care se zbateau. Si nu se auzeau decat niste gemete si chitaieli care totusi nu semanau cu tipetele obisnuite, de zi cu zi, ale maicamii catre tata si nici cu urletele ei catre mine sau catre fratele meu mai mic. (Cred ca exagerez un pic cand zic urlete!!)
Ma mai linistisem. Undeva printre neuroni credeam ca pricep ce fac aia doi acolo. Si am priceput si mai bine cand brusc camera s-a luminat si tata a iesit spre baie in pula goala, de era sa ma lipeasca cu creierii de usa. Noroc ca usa de la debara era deschisa si am alunecat acolo printre haine.
De atunci i-am mai vazut de cateva ori. Da’ sincer… nu-mi facea nici o placere sa-i vad pe aia doi cum si-o trag. Cred ca chestia asta e genetica. Pur si simplu s-a mai intamplat de cateva ori sa ma deranjeze din somn cu distractiile lor nocturne.
Alina m-a elucidat cel mai bine asupra problemei. Mama ei era divortata de taicasu’ si cum femeii ii cam placea pula, Alina avea parte de tot felul de spectacole de noapte (si cateodata si de zi). Ba o data problema s-a desfasurat in direct, ca sa zic asa. Nu de alta, dar in ziua aia eram prezenta la Alina, la o cafea, cum ziceam noi. De fapt beam apa chioara de-i ziceam cafea. Ca asa faceau femeile, nu?
Prietenul de atunci al Sandei, mama Alinei era un tanar de vreo 30 de ani, care putea fi considerat destul de frumusel, daca nu te deranja fata lui ciupita de varsat sau nasul lung cat o aripa de rechin. Asa i se si zicea de altfel. Rechinul. Noi radeam si ziceam ca daca ala inota la mare pe spate salvamarii ar da sigur avertizare de ,,rechin la mal”.
Partea nasoala era si ca baiatul asta, adora sa umble in scula goala prin casa. Si cum tocmai isi golise outele, si Sanda adormise incantata si obosita de actiunea la care participase, el cauta prin bucatarie ceva cu care sa se hidrateze. Fara sa vada ca noi ne gasisem loc sa servim cafeau de care va povesteam tocmai in mijlocul bucatariei. Dar asezate confortabil sub masa, protejate de privirile lumii (ne gandeam noi) de ,,prelata” groasa care juca rol de fata de masa.
Dar treaba n-a mers chiar asa, pentru ca cu o bere in fata, ,,Rechinul” s-a proptit in scaun, la masa, stricandu-ne intalnirea. Cracant cum era, carnaciorul ii atarna obosit, dormind peste coitele paroase si rosii. Ramasesem blocate cu ochii cand una la alta, cand la sula adormita. Ne cam bufnea rasu’. Dar ne abtineam cat puteam. Nu de alta dar cred ca ne-o luam pe coaja daca ne prindea ala acolo. Rechinu’ n-avea insa astampar. Se scarpina la oua satisfacut si-si mangaia penisul fara rusine. Preputul se ridicase, capul rozaliu al organului expunandu-se privirilor. Noi doua, ramasesem cu ochii tinta la penisul semierect uitand de ,,cafea” . Ceva mai mult decat curiozitate imi umplusese stomacul. Si asta patzea si Alina. O emotie subtila, plina de senzual ne cuprinsese. Toate imaginile primei experiente imi fulgerau prin minte. Cred ca eram rosie toata. Instinctiv mana o bagasem sub fustita intr-o presiune constanta asupra ciloteilor. Am inghitit in sec. Alina se holba si ea nestiind ce sa faca. Intre picioare chiloteii incepeam sa-I simt uzi semn ca vulva saliva din plin. Parca imi venea sa intind mana sa ating si eu carnaciorul ala intarit, capul lui roz si varful acela umed. Alina zambea la mine. Radea de mine de fapt. Nu imi dadusem seama, dar imi ridicase fustita si se uita la mine cum ma frec intre picioare.
- Ce faci fata?, m-a intrebat din buze.
Mi-am scos mana de acolo. Dar in loc sa stau cuminte I-am ridicat ei fusta. Cu greu ne abtineam sa nu radem. Bineanteles ca nici ea nu avea chilotii mai uscati decat ai mei. Atingea a speriat-o. Dar cred ca I-a placut un pic pentru ca n-a zis nimic. Dintr-o data am vrut sa vad ce are si ea acolo. I-am facut semn sa taca si I-am tras de chilotei intr-o parte.
Se cracise in fata mea. Nu era prima data cand o vedeam pe Alina dezbracata. De obicei ne pisam impreuna fara sa fie nimic ciudat in asta. Dar acum… era altceva. Sexul mititel si umed se deschisese ca o floricica inconjurat de cateva fire negre de par carliontat. L-am acoperit cu palma iar licoarea ei mi-a floscait degetele. Zambea la mine. Curioasa, din reflex, m-a imitat. Sub degetelele subtiri pasaricile parca prindeau viata. Ce bine era! Aproape ca icneam de placere.
- Nu te opri, da? I-am soptit din buze.
- Ihi…
Intre coapsele ei, un bumb de carnita iesise excitat din locasul lui dornic de atingere. Imi venea sa tip. Imi mai facusem asta singura de multe ori. Dar cand iti facea altcineva era absolut beton. Cand am iesit de sub masa, rechinul se ridicase de la masa de mult. Eram rosii la fata si instinctiv ne-am luat in brate chicotind.
Am ramas la Alina pana dupaamiaza cand a venit si Magda cu Andrei, un vecin de-al ei. Andrei era cu vreo doi ani mai mare decat noi. Adica avea vreo 13 ani. Da’ ne stiam si ne jucam impreuna de la 3-4 ani. Andrei se cam plictisea cu noi. Ne povestea ca il dusese mamasa l-a doctor si ii facusera o injectie.
- Unde, am intrebat?
- Uite, si si-a tras nadragii putin in jos ca sa-mi arate un punctulet rosiatic. Fetele s-au uitat si ele curioase.
- Ne jucam de-a doctorul?
Asta era Magda. Am inghitit in sec. Nu le povestisem fetelor pana acum patania cu consultul la domiciliu. Mi-era frica ca ar fi ras de mine.
Am hotarat ca doctorul sa fie Andrei. Si fiecare dintre noi ne aduceam papusa l-a consultat. Baiatul a consultat el ce-a consultat la papusi pana ce s-a gandit sa ne consulte si pe noi. Parea sa-I surada ideea. Prima a fost Alina. Doar era la ea acasa, nu?
Andrei se imbujorase. Fata isi ridicase bluzita pana la sanisorii deabia rasariti lasand spatele gol. ,,Doctorul” a hotarat repede ca era bolnava cronic si avea nevoie vitala de injectie.
Chicoteam ca proastele, toate trei. Intinsa pe burta acum, cu fustita ridicata pa...



    Login